Kvist Skrevet 4. april #1 Del Skrevet 4. april Jeg skal snart servere koldtbord til ca 35 personer og vil gjerne ha noen tips til grønnsaksretter. Altså ikke vegetarversjonen av ting som typisk har kjøtt i seg. Vi skal servere både kjøtt og fisk, og det blir nok pyntet med grønt på fatene, men jeg ønsker mer variasjon. Jeg skal ordne det aller meste selv, så sånt som må lages rett før eller som skal rulles i bacon eller annet dilldall utgår. Må være uten nøtter. Til nå har vi Blandet grønn salat Tomatsalat Stekt sopp (serveres lun og er tenkt som tilbehør til varm leverpostei) Stekt løk (også lun, og hører til karbonadene) Potetsalat (sånn vanlig ferdigkjøpt) Bønnesalat Hummus Tzatziki Syltede rødbeter Syltede agurker Syltet rødløk Har dere noen tips? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 4. april #2 Del Skrevet 4. april Så mye digg! 😋 Jeg har vært glad i disse her, men vet ikke om de går under «for likt orginalen»? Finnes i både gul og grønn variant også, og kan serveres varm, kald og lunken, og passer fint å lage i forveien og fryse ned. Er en stund siden jeg har laget dem nå, men følte de var geniale. http://www.veganmisjonen.com/2010/08/oppskrift-linser-linselus-capellini.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #3 Del Skrevet 4. april Mye bra her. Men jeg ville lagt potetsalat selv (ca tusen ganger bedre og mer sofistikert enn kjøpt), og kanskje gått for to ulike varianter (en «vanlig» med rømme/majones men også med purre og eplebiter i og en «fransk» dvs bare poteter, rødløk, sennep og edikk), hvis dere som jeg er glad i poteter og det passer til resten av maten. Og så ville jeg lagd salat med tomat, mozarella og basilikum - det er alltid populært (mulig det er det du mener med tomatsalat). Couscoussalat med mye grønt i er også veldig godt og kan lages på forhånd. Anonymkode: e2580...3b3 4 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #4 Del Skrevet 4. april Hørtes ut som der allerede er mye godt! Brokkolisalat er jo utrolig godt og enkelt og passer til det meste! Anonymkode: 2f3ba...df2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ullvott Skrevet 4. april #5 Del Skrevet 4. april Falafel, ikke minst fordi det passer godt sammen med tzatziki. Ovnsstekte potetbåter, servert lune. Focaccia. 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #6 Del Skrevet 4. april Oliven - trenger ingen tilberedning. Friske asparges, hvis det er nå om våren. Men de må jo lages klar like før, som du ikke vil. Kan nok dampes, vendes i vinaigrette og serveres romtempererte. Marinert grillet paprika. Anonymkode: 56b03...974 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #7 Del Skrevet 4. april Tabbouleh er veldig godt, og kan lages på forhånd. Anonymkode: 62b0b...cae 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #8 Del Skrevet 4. april 22 minutter siden, AnonymBruker said: Hørtes ut som der allerede er mye godt! Brokkolisalat er jo utrolig godt og enkelt og passer til det meste! Anonymkode: 2f3ba...df2 En av mine favoritter! Kjøpt potetsalat derimot, ikke server det! Hjemmelaget er tusen ganger bedre. Den kjøpte er litt kjip. Anonymkode: feec6...77b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #9 Del Skrevet 4. april Og jeg vil slå et slag for waldorfsalat. Alle forsyner seg av det Anonymkode: feec6...77b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 4. april #10 Del Skrevet 4. april Mmmm, så mye godt du har allerede. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lill3My Skrevet 4. april #11 Del Skrevet 4. april Ovnsbakte rotgrønnsaker er alltid godt!! Coleslaw Fylte paprika Tomatsalat med mozzarella eller fetaost og evt gode oliven 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #12 Del Skrevet 4. april Tabbouleh Blank potetsalat Falafel Oliven Anonymkode: 18adf...989 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stabbursmusa Skrevet 4. april #13 Del Skrevet 4. april Coleslaw linsesalat med rødløk og fetaost hummus og dipgrønnsaker i staver brokkolisalat guacamole m/ tortillachips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #14 Del Skrevet 4. april Støtter forslaget om brokkolisalat. Denne er litt annerledes, men veldig god: https://matpaabordet.no/2018/12/14/rosenkalsalat-med-sotpotet-og-chorizo/ Anonymkode: 4c4ce...38b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #15 Del Skrevet 4. april Du har jo mye allerede! Små glass med gaspacho, dadler med blåmuggost i stedet for bacon, grønnsaksstaver og dipp, spyd med frukt og bær, omelettmuffins med grønnsaker, oliven, saltbakte småpoteter med aioli, edamamebønner, falaffel, strimlet squasj med fetaost (smuldre over), "rull" av aubergine i ovnen med smeltet ost og paprika, artisjokk. Jeg syns egentlig du har nok, så ville valgt flere mindre retter, feks noen jeg har nevnt: oliven, frukt, grønnsaksstaver og evt diverse ekstra som kan velges som topping i grønn salat. Anonymkode: 59950...b2e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april #16 Del Skrevet 4. april 4 hours ago, Daisy-love said: Så mye digg! 😋 Jeg har vært glad i disse her, men vet ikke om de går under «for likt orginalen»? Finnes i både gul og grønn variant også, og kan serveres varm, kald og lunken, og passer fint å lage i forveien og fryse ned. Er en stund siden jeg har laget dem nå, men følte de var geniale. http://www.veganmisjonen.com/2010/08/oppskrift-linser-linselus-capellini.html Disse er veldig gode! Jeg har stor suksess med "Caprese" med mango også. Anonymkode: 99ee9...a3d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #17 Del Skrevet 5. april AnonymBruker skrev (10 timer siden): Og jeg vil slå et slag for waldorfsalat. Alle forsyner seg av det Anonymkode: feec6...77b TS skriver "uten nøtter". Anonymkode: 56b03...974 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #18 Del Skrevet 5. april Et lite tips til fra meg: Melonsalat med chili og lime. Kan lages med eller uten feta, og kan i følge oppskriften fra The Smitten Kitchen lages klar to døgn i forveien og oppbevares i kjøleskap. Fint med noe forfriskende, og salaten er også fargerik hvis man bruker ulike typer melon i. Anonymkode: 56b03...974 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #19 Del Skrevet 5. april AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Et lite tips til fra meg: Melonsalat med chili og lime. Kan lages med eller uten feta, og kan i følge oppskriften fra The Smitten Kitchen lages klar to døgn i forveien og oppbevares i kjøleskap. Fint med noe forfriskende, og salaten er også fargerik hvis man bruker ulike typer melon i. Anonymkode: 56b03...974 Rettelse: Ikke to døgn, men to timer i kjøleskap står det. Det gjør muligens denne uaktuell. Anonymkode: 56b03...974 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 5. april #20 Del Skrevet 5. april Fylte gratinert sopp. Grillet paprika med fetaost Børek med spinat og fetaost Lefseruller med smøreost og spinat Lefseruller med smøreost, soltørket tomat og basilikum Lefserull med syltet gulrot, smøreost og ruccola Potetsalat med soltørket tomat, rødløk, vårløk, og en god balsamicodressing. AnonymBruker skrev (22 minutter siden): TS skriver "uten nøtter". Anonymkode: 56b03...974 Det er absolutt mulig droppe putte nøtter i waldorfsalaten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå