Gå til innhold

Blir denne osten brun?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har lagt merke til at noen av ostene blir fort brune når de brukes som topping i ovnen. For.eks firstprice sin. Liker bare norvegia...

 

Jeg skal bruke synnøve osten på pizzaen i morgen. Lurer om den også blir brun?

Screenshot_20240223_231119_Chrome.jpg

Anonymkode: 0b35f...073

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Verken denne eller den fra FP er ost. Legg merke til at de ikke skriver ost på pakken, det er fordi produktet ikke er ost og de rett og slett ikke har lov å kalle det det. "Den fra Synnøve" er vel kanskje ost, og blir kanskje ikke spesielt brun etter vanlig steketid.

Anonymkode: bba51...c4a

  • Liker 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Verken denne eller den fra FP er ost. Legg merke til at de ikke skriver ost på pakken, det er fordi produktet ikke er ost og de rett og slett ikke har lov å kalle det det. "Den fra Synnøve" er vel kanskje ost, og blir kanskje ikke spesielt brun etter vanlig steketid.

Anonymkode: bba51...c4a

Ser nå at du mener den på bildet fra Synnøve, haha. Det er ikke ost det heller. Kan du ikke kjøpe noe som faktisk er ost?

Anonymkode: bba51...c4a

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (41 minutter siden):

Verken denne eller den fra FP er ost. Legg merke til at de ikke skriver ost på pakken, det er fordi produktet ikke er ost og de rett og slett ikke har lov å kalle det det. "Den fra Synnøve" er vel kanskje ost, og blir kanskje ikke spesielt brun etter vanlig steketid.

Anonymkode: bba51...c4a

 

AnonymBruker skrev (40 minutter siden):

Ser nå at du mener den på bildet fra Synnøve, haha. Det er ikke ost det heller. Kan du ikke kjøpe noe som faktisk er ost?

Anonymkode: bba51...c4a

Har aldri tenkt over det....hva er det da hvis det ikke er ost???

Anonymkode: 0b35f...073

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innholdet i Synnøve revet (fra https://meny.no/varer/ost/revet-ost/synnove-7034281442009😞

52 % Pizzatopping (vann, 23% kokosolje, melkeprotein, modifisert potetstivelse, salt, smeltesalt (e331, e339), surhetsregulerende middel (e270), mysepulver, konserveringsmiddel (e202), farge (e160a), 43 % gulost (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (e251), surhetsregulerende middel (e509), melkesyrekultur), potetmel (antiklumpemiddel, maks 5 %).


Innholdet i Tine Ekte revet ost (https://meny.no/varer/ost/revet-ost/ekte-revet-ost-7038010069352)

Pasteurisert Melk, syrekulturer, salt, potetmel, mikrobiell løpe blandingen inneholder 50% norvegia og 50% jarlsberg.

 

Så kjøper du Revet betaler du for mest fyllstoff med litt ost i. 

Anonymkode: c2496...13e

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

 

Har aldri tenkt over det....hva er det da hvis det ikke er ost???

Anonymkode: 0b35f...073

Altfor mange som ikke vet det. Skremmende. Men når en ‘ost’ er svært mye billigere enn annen ost, så se alltid på,innholdet. Og tro meg de skriver ost hvis det er ost. Pizza topping, og revet ‘ost’ er jo plassert sammen mrd annen ost, så ikke rart folk blir lurt.

Anonymkode: afe21...64a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (8 minutter siden):

Altfor mange som ikke vet det. Skremmende. Men når en ‘ost’ er svært mye billigere enn annen ost, så se alltid på,innholdet. Og tro meg de skriver ost hvis det er ost. Pizza topping, og revet ‘ost’ er jo plassert sammen mrd annen ost, så ikke rart folk blir lurt.

Anonymkode: afe21...64a

 

AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Innholdet i Synnøve revet (fra https://meny.no/varer/ost/revet-ost/synnove-7034281442009😞

52 % Pizzatopping (vann, 23% kokosolje, melkeprotein, modifisert potetstivelse, salt, smeltesalt (e331, e339), surhetsregulerende middel (e270), mysepulver, konserveringsmiddel (e202), farge (e160a), 43 % gulost (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (e251), surhetsregulerende middel (e509), melkesyrekultur), potetmel (antiklumpemiddel, maks 5 %).


Innholdet i Tine Ekte revet ost (https://meny.no/varer/ost/revet-ost/ekte-revet-ost-7038010069352)

Pasteurisert Melk, syrekulturer, salt, potetmel, mikrobiell løpe blandingen inneholder 50% norvegia og 50% jarlsberg.

 

Så kjøper du Revet betaler du for mest fyllstoff med litt ost i. 

Anonymkode: c2496...13e

Uff visste ikke det.

Ser også at Noen typer kalles for gulost og andre typer kalles for hvitost. 

Anonymkode: 0b35f...073

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (32 minutter siden):

Uff visste ikke det.

Ser også at Noen typer kalles for gulost og andre typer kalles for hvitost. 

Anonymkode: 0b35f...073

Hvitost er et annet ord for gulost - nær sagt dialekt.

Hvis det ikke står OST på pakka, er det ikke ost, eller det er bare en liten andel ost.

Sånn er det med alle varer.

Brus med sitronSMAK.

Piller som KAN hjelpe mot halsbrann.

Vaskepulver som vasker OPPTIL 40% renere(!)

Eller tannkremen jeg har nå som gir 4 ganger sterkere emalje(!)

Jeg vil ikke gå med på at kundene "lures trill rundt", men produsenter og markedsføringsavdelinger tøyer språkbruken så langt de har lov til, og tjener godt på det. 

Kiwi "presser prisene".

For Rema er det "sluttsummen på kassalappen som teller".

Merk at alle passer på å ikke si noe som helst som kan tilbakevises.

Endret av Pringle
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...