AnonymBruker Skrevet 23. februar #1 Del Skrevet 23. februar Har lagt merke til at noen av ostene blir fort brune når de brukes som topping i ovnen. For.eks firstprice sin. Liker bare norvegia... Jeg skal bruke synnøve osten på pizzaen i morgen. Lurer om den også blir brun? Anonymkode: 0b35f...073 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar #2 Del Skrevet 23. februar Verken denne eller den fra FP er ost. Legg merke til at de ikke skriver ost på pakken, det er fordi produktet ikke er ost og de rett og slett ikke har lov å kalle det det. "Den fra Synnøve" er vel kanskje ost, og blir kanskje ikke spesielt brun etter vanlig steketid. Anonymkode: bba51...c4a 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar #3 Del Skrevet 23. februar AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Verken denne eller den fra FP er ost. Legg merke til at de ikke skriver ost på pakken, det er fordi produktet ikke er ost og de rett og slett ikke har lov å kalle det det. "Den fra Synnøve" er vel kanskje ost, og blir kanskje ikke spesielt brun etter vanlig steketid. Anonymkode: bba51...c4a Ser nå at du mener den på bildet fra Synnøve, haha. Det er ikke ost det heller. Kan du ikke kjøpe noe som faktisk er ost? Anonymkode: bba51...c4a 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar #4 Del Skrevet 23. februar AnonymBruker skrev (41 minutter siden): Verken denne eller den fra FP er ost. Legg merke til at de ikke skriver ost på pakken, det er fordi produktet ikke er ost og de rett og slett ikke har lov å kalle det det. "Den fra Synnøve" er vel kanskje ost, og blir kanskje ikke spesielt brun etter vanlig steketid. Anonymkode: bba51...c4a AnonymBruker skrev (40 minutter siden): Ser nå at du mener den på bildet fra Synnøve, haha. Det er ikke ost det heller. Kan du ikke kjøpe noe som faktisk er ost? Anonymkode: bba51...c4a Har aldri tenkt over det....hva er det da hvis det ikke er ost??? Anonymkode: 0b35f...073 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar #5 Del Skrevet 23. februar Innholdet i Synnøve revet (fra https://meny.no/varer/ost/revet-ost/synnove-7034281442009😞 52 % Pizzatopping (vann, 23% kokosolje, melkeprotein, modifisert potetstivelse, salt, smeltesalt (e331, e339), surhetsregulerende middel (e270), mysepulver, konserveringsmiddel (e202), farge (e160a), 43 % gulost (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (e251), surhetsregulerende middel (e509), melkesyrekultur), potetmel (antiklumpemiddel, maks 5 %). Innholdet i Tine Ekte revet ost (https://meny.no/varer/ost/revet-ost/ekte-revet-ost-7038010069352) Pasteurisert Melk, syrekulturer, salt, potetmel, mikrobiell løpe blandingen inneholder 50% norvegia og 50% jarlsberg. Så kjøper du Revet betaler du for mest fyllstoff med litt ost i. Anonymkode: c2496...13e 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar #6 Del Skrevet 23. februar AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Har aldri tenkt over det....hva er det da hvis det ikke er ost??? Anonymkode: 0b35f...073 Altfor mange som ikke vet det. Skremmende. Men når en ‘ost’ er svært mye billigere enn annen ost, så se alltid på,innholdet. Og tro meg de skriver ost hvis det er ost. Pizza topping, og revet ‘ost’ er jo plassert sammen mrd annen ost, så ikke rart folk blir lurt. Anonymkode: afe21...64a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar #7 Del Skrevet 23. februar AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Altfor mange som ikke vet det. Skremmende. Men når en ‘ost’ er svært mye billigere enn annen ost, så se alltid på,innholdet. Og tro meg de skriver ost hvis det er ost. Pizza topping, og revet ‘ost’ er jo plassert sammen mrd annen ost, så ikke rart folk blir lurt. Anonymkode: afe21...64a AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Innholdet i Synnøve revet (fra https://meny.no/varer/ost/revet-ost/synnove-7034281442009😞 52 % Pizzatopping (vann, 23% kokosolje, melkeprotein, modifisert potetstivelse, salt, smeltesalt (e331, e339), surhetsregulerende middel (e270), mysepulver, konserveringsmiddel (e202), farge (e160a), 43 % gulost (pasteurisert melk, salt, vegetarisk løpe, konserveringsmiddel (e251), surhetsregulerende middel (e509), melkesyrekultur), potetmel (antiklumpemiddel, maks 5 %). Innholdet i Tine Ekte revet ost (https://meny.no/varer/ost/revet-ost/ekte-revet-ost-7038010069352) Pasteurisert Melk, syrekulturer, salt, potetmel, mikrobiell løpe blandingen inneholder 50% norvegia og 50% jarlsberg. Så kjøper du Revet betaler du for mest fyllstoff med litt ost i. Anonymkode: c2496...13e Uff visste ikke det. Ser også at Noen typer kalles for gulost og andre typer kalles for hvitost. Anonymkode: 0b35f...073 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 23. februar #8 Del Skrevet 23. februar (endret) AnonymBruker skrev (32 minutter siden): Uff visste ikke det. Ser også at Noen typer kalles for gulost og andre typer kalles for hvitost. Anonymkode: 0b35f...073 Hvitost er et annet ord for gulost - nær sagt dialekt. Hvis det ikke står OST på pakka, er det ikke ost, eller det er bare en liten andel ost. Sånn er det med alle varer. Brus med sitronSMAK. Piller som KAN hjelpe mot halsbrann. Vaskepulver som vasker OPPTIL 40% renere(!) Eller tannkremen jeg har nå som gir 4 ganger sterkere emalje(!) Jeg vil ikke gå med på at kundene "lures trill rundt", men produsenter og markedsføringsavdelinger tøyer språkbruken så langt de har lov til, og tjener godt på det. Kiwi "presser prisene". For Rema er det "sluttsummen på kassalappen som teller". Merk at alle passer på å ikke si noe som helst som kan tilbakevises. Endret 24. februar av Pringle Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå