Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Har akkurat sett serien "Wild wild Country" om Baghwan/Osho. Skal ikke beskylde DV sin "tribe" for å være sekt- eller kultmedlemmer (ennå) - men det er ganske skremmende å se hvordan mennesker veldig lett velger seg en leder og gir vedkommende gudestatus. 

Jeg tror helt oppriktig at DV/ML bevisst forsøker å få til det samme. De vil være gudommelige ledere for andre - for penger og status. Det ligger vanvittig mye penger i det. 

Osho hadde vel 20 Rolls Royce da han døde. 

  • Liker 15
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dagbladet skriver om siste podcast til ML og "venninneklanen", og ML messer om sin hang-up nr.1 og påtar seg offerrolle nr.1:

"Det er en tydelig rørt Märtha som mimrer tilbake til den store dagen i podkasten. Hun røper også at hun hadde et lite sammenbrudd tidlig på torsdagen, da den tre dager lange feiringen startet.

 
Avslører dramatikk: - SOS!

Avslører dramatikk: - SOS!

- Før gjestene begynte å komme, så snakket de så fryktløst om Durek. Om hvor sjenerøs og kjærlig han er og om hvordan han alltid tenker på andre ... Det fikk meg til å tenke på hvor mye jeg har savnet at noen skal snakke om hvem han faktisk er, som kompansere for all negativiteten vi får hver eneste dag. Det var virkelig rørende, og de (gjestene, red. anm.) visste jo ikke om alt det forferdelige som har blitt sagt om oss.".

ML nå må du skjerpe deg! Du vet så inderlig godt at det er konstruktiv kritikk som oftest er gitt uttrykk for I media og av kommentarer på sosiale medium. Berettiget kritikk til hva både du selv og din utkårede, lirer utav dere av fjås og usannheter som ikke henger på greip med verken sunn fornuft eller normal etikk og moral. 

  • Liker 26
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

https://www.aftonbladet.se/podcasts/ab/program/1182

Litt uti denne podcasten får vi høre om kaoset fra bryllupet, både om at mange gjester takket nei til å delta, men også om kaoset skapt for Netflix-dokumentaren. Podcasterne her kjøper ikke at kaoset bare oppstår, men at kaoset er skapt av ML og DV.

Podcasten spiller av sekvens fra MLs pod når hun og DV var gjester for å snakke om bryllupet - ML fremstår jo helt sprø.

  • Liker 19
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er flere slike dokumentarer om sektledere,og deres følgere som er verdt å se.

Det er den med Sherri Shreiner,en sektleder som hadde dette med reptiler og konspirasjonsteorier.Det gikk på at reptiler,forkledd som mennesker,gikk rundt på jorden,for å ta over planeten.Hun hadde da kjennetegn på disse,og det var så mye tegn en kunne se etter,at det så og si kunne passe på hvem som helst.Hun fikk en enorm følgerskare,og dette kun via internett og podcasts.Knapt noen hadde sett damen,hun var bare en "looser"bak en skjerm.Det endte med at en følger drepte en annen.

Se også "Deadly devotion"på Discovery,og "Deadly cults"som jeg tror er på netflix.Jeg ser alle slike dokumentarer jeg kommer over..Og for å si det sånn,av alle falske profeter jeg har sett er Durek den mest gjennomskuelige av alle.

 

  • Liker 8
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Frisk Frosk skrev (På 24.9.2024 den 16.17):

Det virker som om det i beste fall har vært en muntlig "avtale", som er gjort i et familieråd (basert på hva bl.a. HM har uttalt, er linket til tidligere i tråden).

Det viser for meg to ting, at de nok har hatt en tradisjon hvor slikt tidligere er blitt respektert, at det ikke har vært behov for mer juridisk bindende, skriftlige avtaler.

En muntlig avtale er i utgangspunktet like bindende som en skriftlig, men når den trolig er gjor uformelt og privat i familieråd, da vil det være omtrent umulig å følge opp når motparten MN/DV bare gir f... og bryter den kontinuerlig.

Når de så hvor omfattende både DV og også ML brøt først hennes avtale og så avtalen begge to hadde med Kongehuset, så var det mildt sagt ekstrem naivt å tro at en avtale som vi har all grunn til å tro bare var en uformell "avtale", ville bli overholdt av ML og DV, som med all tydelig har vist siden de ble sammen at de er mest opptatt av å tjene millioner, uansett hvilke virkemidler de må ta i bruk.

En ting var avtalen med ML i 2019 etter at hun og DV hadde reist rundt med "Prinsessen og sjamanen". Men at det så tok tre år før neste avtale, og man så hvor ekstremt kyniske både ML og DV brøt avtalen, så er det etter min mening helt ubegripelig at Kongehuset ikke inngikk en formell og skriftlig avtale mellom prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett som bedriftseiere. Det at dette tilsynelatende ikke ble gjort, tross at Kongehuset offentliggjorde på sine nettsider hva den påståtte avtalen inneholdt, det er veldig naivt og verre uprofesjonelt av Kongehuset som institusjon.

Hvis det er slik at det likevel faktisk finnes en skriftlig avtale mellom ML og DV, så er vi i den situasjonen at Kongehuset likevel har unnlatt å foreta seg noe som kunne satt en stopper for måten ML og DV skader Kongehuset når de bryter avtalen. Ikke bare det, Kongehusets medlemmer har bidratt til å gi ML/DVs (og deres venner, venners venner og forretningssamarbeidpartnere) økt markedverdi, i måten de har støttet ML/DV siste to årene, inkl. deltakelse på reklamearrangementet i Geiranger.

Og kanskje verre - hvis det er slik at det finnes en eller flere skriftlige avtaler (ML i 2019 og ML og DV i 2022), så tyder det på at Kongehuset og Kongen ikke er villige til å gå til sak mot ML og DV for alle disse avtalebruddene. Og da er vi der at det gis inntrykk av at de ikke greier å skille privatliv og den jobben de har, at de ikke lenger greier å ta det ansvaret som de har som monark og kommende monark. Det åpner også opp for ubehagelige spørsmål om prinsessen blir beskyttet, for det er et faktum at hun og Verrett ekstremt ofte bryter norsk markedsføringslov og også har alkohollov flere ganger. Samtidig er politikerne fraværende når det gjelder lover som kan stoppe slike useriøse influensere som det ML og DV er.

Det blir bare tristere og tristere å se hvordan Kongehuset er i ferd med å falle sammen på flere områder.

Skal Kongehuset greie å reparere alt de nå ødelegger for seg selv, så må de komme på banen og opptre profesjonelt, både i sakene rundt ML/DV og MBH.

Ja. hundre pst. enig i alt du skriver. 

Jeg tenker at jeg har tatt feil når det gjelder etikk og moral. At man tenker at det er på plass. At de egentlig passer godt på å oppføre seg ekstra moralsk ansvarlig. De fremstår jo veldig "poltisk korrekt". De eldste. Og Märtha før hun turte å bli seg selv, og engleskolen og det. Så kom jo Durek, og da gikk alt av polert korrekthet ad dundas. Samme med denne avtalen. At det er skuespill for galleriet. Jatter med, slik vi ikke skal kritisere kommersaliseringen som skjer så åpenlyst. Så begynner man å tenke på det, og forstår det har vært kommers hele tiden. At de setter materielle verdier høyt, at det er viktig for de. Når man tenkte de brydde seg om svake i samfunnet, osv. Slik først og fremst. Det renner jo inn penger, slik det gjør hos mange influensere. At kongelig tilknytning er grunnen til god business, er selvsagt og bra, og ikke noe å kritisere.

https://e24.no/naeringsliv/i/wgK8b5/formueshopp-for-prinsesse-martha-louise

  • Liker 8
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (31 minutter siden):

Hverken Hest eller podkast kan tilsynelatende forklare dette enorme formuehoppet:

https://e24.no/naeringsliv/i/wgK8b5/formueshopp-for-prinsesse-martha-louise?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no

Mer publisitet, høyere markedsverdi. Reklame, tenker jeg. Var inne og las regnskapene for de selskapene Bendriss er involvert i. Det er helt vanvittig til og med hva hun tjener. Enda hun ikke er i eteren med profilerte program som Åndenes Makt osv. lenger.

Edit: Og at de er ganske slik gjerrige, utnytter alt av avtaler, ned til de billigste greier. Negler feks. Tenk over det da. Når de tjener flere titals mill. At de gidder å få sponset akrylnegler, som koster hva?

Endret av yedi warrior
  • Liker 22
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og så går mye av businessen deres ut på å hjelpe andre i personlig utvikling, få et bedre liv. Så vet ikke de engang at penger aldri har gjort noen msk. spes. lykkelige. Og mye penger, virker ofte motsatt. At man blir mindre lykkelig av det.

  • Liker 5
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

"I mer enn hundre år har kunst, eiendommer og en skjult utenlandsformue fra dronning Maud gått i arv i det norske kongehuset. En mystisk bankforbindelse i London forvalter pengene".

"Her hjemme er det annerledes. Nordmenn har alltid likt tanken på at vi har et folkelig kongehus, og folkelige kongehus skal helst ikke velte seg i upassende velmakt. Vi foretrekker dem nøysomt nedskalert, med kong Olav på trikken, kong Harald på sportstribunen og dronning Sonja på tur i fjellheimen. Sjelden eller aldri hører vi medlemmer av det norske kongehuset snakke høyt om sin rikdom, som i all hovedsak stammer fra arv og gaver. Familiens rådgivere og beskyttere ønsker også mest mulig diskresjon rundt dette. Kanskje er det ikke så rart: Den norske kongefamilien er, akkurat som den britiske, svært rik. Mye av familiens formue er nettopp arv fra det britiske kongehuset, og den blir skjult av en ganske spesiell bankforbindelse i London".

"– Det eneste økonomiske trekk som er gjennomgående i kong Haakons biografi er hans lidenskap for å spare. Hvorvidt nøysomheten (eksempelvis slo han alltid av lyset) bidro til å øke formuen tør jeg ikke mene noe om, men han fryktet alltid å provosere de fattige gjennom praktutfoldelse. Han var dessuten svært bevisst på ikke å bli involvert i nasjonale eierskap. Dronning Maud sto tilsynelatende helt utenfor i økonomiske spørsmål, skjønt i den grad paret var involvert i finansielle forhold, handlet det altså om britiske interesser, poengterer Bomann-Larsen, som i høst gir ut åttende bind i bokserien om Haakon og Maud".

https://www.dn.no/magasinet/dokumentar/kongehuset/det-kongelige-hoff/kong-harald/jakten-pa-kongehusets-formue/2-1-626447

Jeg har hvertfall gått rett på.Har feks. tenkt på Märtha som litt fattig, nesten. Men så er det en nedarvet tradisjon fra Kong Haakon. At man skjuler det man eier, flasher ikke egen rikdom.

Og så kom Durek inn i familien, og så fikk vi Marius-saken. Og de mestrer ikke den første kongens tradisjoner. I det hele tatt. Så blir man veldig sjokkerte. Over hvor dyre biler Marius driver og krasjer feks. Og dette huset til Märtha, som hun kjøpte nå sist til Durek...eller hva. Vi lurte på hvordan hun kunne ha råd til det. Akkurat som om vi vet hva Märtha eier. Haakon sin økonomi er jo helt skjult. Han eier aksjer i utlandet, som det er stråmenn som disponerer. Jeg lurer på hvordan Märtha gjør det. For at hennes økonomi er åpen for offentligheten. Det tror jeg ingenting på.

Vi har liksom laget et bilde av en nøktern og folkelig gjeng. Fordi de representer oss. Og de skuespiller med. Tror det kan bli mange overraskelser i tiden fremover, når Durek blir trygg nok til å flashe mer enn gyselige rådyre Disney-morgengaver :D

Tillegg, Durek: Jeg har skrevet litt om det han prediket om materielle verdier tidligere. At da var han en antimateralist, som liksom skulle hjelpe Hollywood mot mere selvutviklende verdier. Og så skjedde det noe. Kanskje han hadde lyst å være rik som de han var Guru for. Og det var youtube-videoer med dyre biler i ekte gangster-stil. Biler som folk ser er dyre i spreke farger. Men da han traff Märtha, måtte han jåles ned...videoene med fete biler og bling er fjerna. Men det er dette de bruker all tiden sin på. Samle opp materielle goder, drive business. Men lurest å holde på den Volvo XC90 som Märtha har kjørt i mange år nå. Fet bil, men ikke overdådig.

Endret av yedi warrior
Satte inn beskrivende sitat
  • Liker 13
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare sommereiendommen på Tjøme feks.:

"Skal man tro eiendomsmegleren, ville en interessert kjøper vært villig til å betale rundt én milliard kroner for kystperlen."

https://www.nettavisen.no/kjendis/kongeparets-ferieparadis-spesielt-n-ting-skiller-seg-ut/s/5-95-1892864

Er det bare jeg som ikke har fulgt med? Trodd at Mârtha solgte hytte hun arvet fra Kong Olav pga. økonomisk nød?

Jeg tror det er derfor økonomien plutselig kan hoppe slik ekstremt. At man casher inn aksjer eller noe feks. Eller hvordan man gjør det. De bor også veldig slik nøkternt, egentlig. Men det er for å være i takt med oss, folket. Ikke av nødvendighet. Er det jeg tenker nå.

Edit: Hun kan jo eie masse greier og verdier, som står på noen i familien feks.

Edit 2: Märtha arvet Bloksberg fra Kong Harald, som arvet det fra Kong Olav. Som på Skaugum, ble ressurse fra Slottet brukt til denne eiendommen. Uten at man vet om omfanget.

"Han er svært opptatt av at kongehuset ikke blander privat og offentlig økonomi. I 2016 uttalte Lundteigen seg svært kritisk til at Slottet engasjerte seg i prinsessens bassengbygging på nettopp Bloksberg".

https://www.vg.no/rampelys/i/3j3O7d/per-olaf-lundteigen-om-prinsessens-salg-av-bloksberg-upassende-at-det-blir-solgt-til-private

Triksing og miksing. Og tradisjon tydeligvis, å Ikke bry seg om regler. Eller avtaler. De har rett til å tjene penger, og spare penger, slik de ønsker.

Endret av yedi warrior
  • Liker 7
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

yedi warrior skrev (2 minutter siden):

Bare sommereiendommen på Tjøme feks.:

"Skal man tro eiendomsmegleren, ville en interessert kjøper vært villig til å betale rundt én milliard kroner for kystperlen."

https://www.nettavisen.no/kjendis/kongeparets-ferieparadis-spesielt-n-ting-skiller-seg-ut/s/5-95-1892864

Er det bare jeg som ikke har fulgt med? Trodd at Mârtha solgte hytte hun arvet fra Kong Olav pga. økonomisk nød?

Jeg tror det er derfor økonomien plutselig kan hoppe slik ekstremt. At man casher inn aksjer eller noe feks. Eller hvordan man gjør det. De bor også veldig slik nøkternt, egentlig. Men det er for å være i takt med oss, folket. Ikke av nødvendighet. Er det jeg tenker nå.

Edit: Hun kan jo eie masse greier og verdier, som står på noen i familien feks.

Hester og seilbåter til mange titalls millioner. At de kunne ikke kjøpe det med egne midler. For da ville vi visst at de er rikere enn vi har trodd. Så da har de fått venner til å sponse. Derfor at kjempedyr hest ble solgt slik uten at man brydde seg om prisen ved salg, kanskje.

  • Liker 4
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så sant, og bra påpekt @yedi warrior

Vi har ikke innsyn i hverken formue eller forbruk. Vi aner ikke hvordan de har invistert formuen sin, om det er i tråd med de etiske prinsippene vi gjerne vil sette opp, eller hvordan den forvaltes. 

Jeg tror hoppet i formuet skyldes arv elller realisering/overføring fra fprmue utlandet. De tjener ikke 20 mill på instagram, og alt som er fra 2024 er ikke medberegnet på dette, så ikke noe av Hello! osv er med her. 

Så kan man jo spørre hvorfor de har behov for å øke formuen akkurat nå da. 

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

pop up bruker skrev (15 minutter siden):

Så sant, og bra påpekt @yedi warrior

Vi har ikke innsyn i hverken formue eller forbruk. Vi aner ikke hvordan de har invistert formuen sin, om det er i tråd med de etiske prinsippene vi gjerne vil sette opp, eller hvordan den forvaltes. 

Jeg tror hoppet i formuet skyldes arv elller realisering/overføring fra fprmue utlandet. De tjener ikke 20 mill på instagram, og alt som er fra 2024 er ikke medberegnet på dette, så ikke noe av Hello! osv er med her. 

Så kan man jo spørre hvorfor de har behov for å øke formuen akkurat nå da. 

Märtha eier vel  tyve pst av aksjene i Hèst. Og der var jo omsetningen enorm nå.

Men dette er jo så, det økonomiske, som er godt skjulte hemmeligheter. Verre dersom peronligheten er godt skjult for offentligheten, også.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

yedi warrior skrev (2 minutter siden):

Märtha eier vel  tyve pst av aksjene i Hèst. Og der var jo omsetningen enorm nå.

Men dette er jo så, det økonomiske, som er godt skjulte hemmeligheter. Verre dersom peronligheten er godt skjult for offentligheten, også.

Men ikke så stor som at det skulle gitt et hopp på 20 mill når hun eier 29 % eller hva det var. Så det har nok strømmet til noe frisk kapital her, men fra hvor får vi nok aldri vite...

  • Liker 8
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

pop up bruker skrev (8 minutter siden):

Men ikke så stor som at det skulle gitt et hopp på 20 mill når hun eier 29 % eller hva det var. Så det har nok strømmet til noe frisk kapital her, men fra hvor får vi nok aldri vite...

Det blir jo vanskeligere og vanskeligere å skjule alt som de har tradisjon for å skjule. Rettsaken med MBH vil jo også tvinge frem økonomiske hemmeligheter i  offentlighetens lys, ganske trolig. 

 

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Frisk Frosk skrev (18 timer siden):

Hverken Hest eller podkast kan tilsynelatende forklare dette enorme formuehoppet:

https://e24.no/naeringsliv/i/wgK8b5/formueshopp-for-prinsesse-martha-louise?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no

I tillegg kjøpte hun et hus til nesten 19 millioner på Stabekk i Bærum i fjor høst. De kongelige har penger nok tydeligvis.

Endret av Justlooking
Trykkfeil
  • Liker 8
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Justlooking skrev (1 time siden):

I tillegg kjøpte hun et hus til nesten 19 millioner på Stabekk i Bærum i fjor høst. De kongelige har penger nok tydeligvis.

Likevel frigjorde hun seg fra offisiell rolle i 2001 fordi apanasjen var for beskjeden å leve av, så hun ville tjene egne penger? Det stemmer ikke helt overens, hvis de har mer enn nok penger 🤔

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

JustAsking skrev (9 minutter siden):

Likevel frigjorde hun seg fra offisiell rolle i 2001 fordi apanasjen var for beskjeden å leve av, så hun ville tjene egne penger? Det stemmer ikke helt overens, hvis de har mer enn nok penger 🤔

Det er svært lite som har stemt i Kongehuset og Kongefamilien siste årene...

  • Liker 9
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag var jeg i Fredrikstad å ser lokalet Hést der hun har drevet på. Står til leie ? Skal hun ikke drive forretninger i Fredrikstad mere ?.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...