Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Anita666 skrev (14 minutter siden):

Det er nevnt tidligere i tråden at han også har vært sammen damer,iallefall 1.Det er også info på wikipedia om dette.Personlig tror jeg han er homofil,men opportunistisk.Hans motiv er status,penger,publisitet og berømmelse.Med dette som drivkraft,tror jeg at han går for hva som helst.

Det kommer inn flere poster på den siden der folk skriver inn egenberetninger om ukomfortable møter med DV,og der også løgnene hans blir postet.Det var der jeg så at han er/var aktiv på homofile datingsider.Vet ML det?Det er jo mulig at de har et åpent forhold i så henseende.Hvem vet.Vi kan jo ikke utelukke det.At deres spesielle kjærlighet som hun sier,har toleranse for flere partnere.Problemet er hvis hun ikke vet det..

 

Hva var det den siden het igjen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg dævver! 😂

Sitat

"Blant annet beskrives en rørende vielse, med et gospelkor som sang blant annet «When You Believe».

Låta er kjent fra filmen «Prinsen av Egypt» fra 1998. Denne skal ha blitt sunget i forkant av brudens ankomst til vielsen."

https://www.dagbladet.no/kjendis/gratkvalt-martha-lover-a-ta-ansvar/81886301

  • Liker 14
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var innom Hello! sin IG og kommentarfeltene er interessante. Det er mange negative kommentarer og de har flest likes.

  • Liker 24
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

NordreSving skrev (1 minutt siden):

Var innom Hello! sin IG og kommentarfeltene er interessante. Det er mange negative kommentarer og de har flest likes.

Er ikke forbauset. Folk er jo ikke blinde, men Hello, ML og DV ønsker vel gjerne at vi skal være det.

  • Liker 9
  • Hjerte 2
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 hours ago, Eyr said:

Hvorfor belyses ikke hans kriminelle bakgrunn mer i media? 

Veldig godt spørsmål. Dersom Marius sine saker skal gå åpent for media bør sjamanen også gjøre det.

  • Liker 15
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bestemoren
NordreSving skrev (5 minutter siden):

Var innom Hello! sin IG og kommentarfeltene er interessante. Det er mange negative kommentarer og de har flest likes.

Det stemmer! Har kikket gjennom bildene på Hello! Sin Insta og det er få positive kommentarer her. Flertallet er meget skeptiske… 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Babushka said:

Vet vi om noen ekser som er damer? 
Hvis dette stemmer så har han jo plutselig smittet hele kongefamilien med apekopper😆 neida haha. Han kan jo ikke være så dum? Pressen hadde nok skrevet om dette dersom det var sant. 

Det var jo en sak i starten av forholdet der han sa at han kun ga henne orgasme, han trengte ikke komme selv. Er vel en grunn til det om han er homo. Fin måte å bortforklare det på.

  • Liker 16
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (På 1.9.2024 den 14.44):

Jeg tror du misforstår veldig om du tror jeg ikke har sympati med den forferdelige situasjonen Märtha Louise og Durek Verrett har satt Kongen i.

Jeg beundrer Kongen for den jobben han i alle år har gjort. Jeg har til og med skrevet om det før i tråden. Ingen trodde han var i stand til å bli en ny Folkekonge, slik både hans far og farfar før ham var. Men Kong Harald har greid å bli Folkekongen! Han er respektert, han er elsket og jeg tror de aller fleste bryr seg om ham og endatil føler de er glade i Kongen. Han har vist seg å være en bauta, en klok mann som evner å være medmenneske i problematiske tider med klar kommunikasjon til folket. At han velger å stå på sitt løfte avlagt til Stortinget at han vil forbli Konge til han dør (måtte det bli mange år til!), det er også beundringsverdig.

Men samtidig, det er ikke slik at denne situasjonen oppstod et par uker før bryllupet. Ikke en gang et par år før bryllupet. Disse problemene som Märtha Louise og Durek Verrett har skapt for Kongen, de startet i 2019. Etter dette har Kongen gjort avtale med Märtha Louise, som hun ikke bare har brutt, men hun valgte å eskalere omfanget av avtalebruddene. Ikke bare det, hun støttet også Durek Verrett med disse avtalebruddene, for at han skulle få økt kommersiell vinning, i tillegg til seg selv. Og disse to ble bare verre og verre. Det tok hele tre år før en ny avtale ble inngått mellom Kongehuset og ML/DV. Tre år. Jeg er overbevist om at Kongehuset har hatt flere samtaler med ML (og DV) i disse tre årene. Uten at det hjalp - tvert imot ble det bare verre. Så ble den nye avtalen inngått for to år siden, og blekket var knapt tørt på den før både Märtha Louise og Durek Verrett brøt denne nye avtalen. Og gjorde det på grovere måter enn tidligere og langt hyppigere. De siste to årene er eneste kommentar Kongehuset har kommet med vært "ingen kommentar" eller "vi henviser til MLs manager for dette". Utover dette har Kongehuset vært tause om  Märtha Louises og Durek Verretts avtalebrudd. To år før dette bryllupet. Og ingenting Kongehuset har gjort har fungert. De burde visst at det ikke ville bli en god nok bedring, da hverken ML eller DV hadde de tre foregående årene vist et snev av vilje til å endre seg og følge avtalen ML da hadde med Kongehuset.

Og nå står vi her, to år etter den siste avtalen, hvor grådigheten og kynismen til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett viser å ikke ha noen som helst grenser. Nå har de i praksis solgt både Kongehuset og Kongefamilien, de har gjort det norske monarkiet om til sin private influenser-salgsplattform. Og dette så vi alle tegn til ville skje for mange, mange måneder siden - egentlig helt tilbake til forlovelsen for et par år siden.

Det har gått over fem år som Kongehuset skulle ha gjort langt, langt mer enn hva de har gjort. Og om Kongen nå er så syk at han ikke greier å ta vare på Kongehusets oppgaver, da må han i det minste bruke Kronprinsen, slik at Kongen bestemmer og Kronprinsen formidler til folket, hva som snakkes om, hva som bestemmes. Men Kongehuset har ikke gjort noe som helst av dette. Det eneste var vel at Slottets kommunikasjonssjef tamt og fullstendig u-troverdig påstod at "avtalen gjelder fremdeles". Avtalen gjelder fremdeles. Og likevel har vi i uker og måneder og år nesten daglig fått dokumentert av Märtha Louise og Durek Verrett at de gir fullstendig f*en i den avtalen. De har turet frem som om de aldri hadde inngått en avtale. Og ikke bare det, de har valgt å bryte avtalen på grovere og verre måter jo nærmere bryllupet kom. Og så toppet de griskheten og utnyttelsen med bryllupet de siste dagene.

Jeg synes det er flott at Kongen ikke ga en tale til brudeparet, det er kanskje den sterkeste reaksjonen han halvoffentlig har kommet med. For det er en personlig reaksjon mot Märtha Louise enn hva fotoforbudet var.

Men dessverre så er det for lite. For nå har ML og V - indirekte støttet av Kongens manglende handlinger og manglende vilje til å la MLs avtalebrudd få følger - lagt grunnlaget for videre millioninntekter, skapt på det som har vært grunnmurene av det norske Kongehus, og de har gjort det med å dra Kongehuset ned i sølen.

Er det noen som burde gitt Kongen rom og forståelse og respekt, så er det virkelig prinsesse Märtha Louise, Kongen er hennes far, hennes monark.

Folket har vist Kongen langt mer rom og forståelse, omtanke og respekt de siste årene hvor vi har gitt Kongen rom for å rydde opp. Jeg tipper at Kongen, som folket, har hatt et håp om at det skulle løse seg selv ved at forholdet tok slutt. Men griskheten og oppmerksomhetsbehovet til både Märtha Louise og Durek Verrett har nok alle undervurdert.

Og nå skal vi altså fortsette å gi rom, mens Märtha Louise og Verrett fortsetter å dra Kongehuset gjennom sølen med å gjøre det til det kongelige norske Influenserhus på Netflix. Og vi vet at skandalene vil bli brettet ut, det har en av sjefene for produksjonen allerede innrømmet. Vi har bare sett begynnelsen av Märtha Louises og Durek Verretts ødeleggelse av det norske Kongehuset.

Skal folket og norsk presse virkelig bare fortsette å sitte stille i båten og se på at Märtha Louise og Durek Verrett gjør dette mot Kongen og Kongehuset og monarkiet? Skal vi bare sitte i ro og se at de utnytter at Kongen er en gammel mann, en kjærlig far og monark som nå sliter med å sette profesjonelle grenser for den kyniske og grådige og ødeleggende forretningskvinnen hans datter de siste fem-seks årene har avslørt seg å være?

Nettopp det at Kongen nå har en så høy alder og er såpass svekket fysisk nå burde være en grunn til at både folket og norsk presse hjelper ham med å sette de grensene som nå er absolutt nødvendige å få satt (og følge opp om de brytes!), slik at ikke hans livslange kongegjerning, tjeneste og oppofrelse for landet tillates å bli tilskitnet av hans datters kynisme.

Utrolig bra innlegg - så bra oppsummert! Forstår du ikke vil "oute" deg selv (det ville ikke jeg heller turt :D ) Men dette fortjener publisitet! Går det ikke an å skrive anonymt? Eller kreves det fullt navn? Synd i så fall, for dette innlegget sier det meste! 

  • Liker 8
  • Hjerte 1
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Villroses hage skrev (På 1.9.2024 den 15.41):

Dette her! Og kongeparets hysterisk morsomme bryllupspresang: En hjemmelaget keramikkvase når brudeparet ønsker seg en båt!

Kongeparet har jo vært fanget av datter med gemal, i de sistnevntes ekstreme og smakløse reklamejippobryllup. Veldig lite handlingsrom de har hatt, uten å risikere å miste all kontakt med barn og barnebarn og/eller utløse full krig innad i kongefamilien. Og alt det medfører av tap av verdighet utad.

Har stor sans for de ytterst subtile stikkene kongeparet (og delvis kronprinsparet)  tross alt har levert. Tydelige hint om hva de faktisk mener både om datters oppførsel, brudgom og partnervalg.

Hehe, det høres morsomt ut! Er for all del sikker på at vasen er fin, altså, men litt annet enn en båt ja :D Men hvor har dere sett ønskelisten ? Har du link? 

  • Liker 2
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Felis skrev (8 minutter siden):

Jeg har lest flere steder at journalistene som var i Geiranger føler seg brukt av Netflix. Flere ganger opplevde pressekorpset å bli feilinformert, sannsynligvis med vilje. For eksempel ved å få beskjed om at kongefamilien skal ankomme fra høyre, og så ankom de fra venstre. Og når journalistene løp over til andre siden, for å få det med seg, så sto Netflix klare og festet det hele til film.

To journalister, jeg tror det var fra Aftenposten og Se og Hør, opplevde å plutselig ha en mikrofon fra Netflix-teamet svevende over seg, mens de diskuterte galskapen de ble utsatt for. Jeg har også lest i utenlandske medier at journalistene føler at de har blitt lurt til å lage innhold for den kommende tv-serien.

Så jeg tipper deler av innholdet i Netflix-serien skal omhandle hvordan pressen jakter på paret. Og nå har de mange fine filmsnutter av løpende journalister. Det er skikkelig uredelig!

Ja, det var vel også grunnen til at de solgte bryllupet for å ta igjen med den norske pressen som har behandlet dem så dårlig. 

Men de stengte jo samtidig også ute det norske folk som har betalt for den privilegerte oppveksten hennes. 

Håper pressen snart boikotter M&D når hun utnytter dem for sine kommersielle interesser. Hun føler seg dårlig behandlet, men all den gratis markedsføringen hun får er jo nettopp hennes levebrød. 
 

 

  • Liker 21
  • Hjerte 1
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest lavmålet
PusheenPusheen skrev (28 minutter siden):

Er ikke forbauset. Folk er jo ikke blinde, men Hello, ML og DV ønsker vel gjerne at vi skal være det.

Var det samme på facebook her om dagen. "Ingen" i USA vet hvem fyren er. Kommentarene gikk vel på en blanding av "who" og "creepy guy".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnAngel skrev (11 minutter siden):

Hehe, det høres morsomt ut! Er for all del sikker på at vasen er fin, altså, men litt annet enn en båt ja :D Men hvor har dere sett ønskelisten ? Har du link? 

Gjestene har jo betalt en liten formue for å komme i bryllupet, normalt ville mange sagt det var en fin nok gave i seg selv. 
De er jo heller ikke nyetablerte og mangler diverse, de fremstår bare fryktelig griske. 

De kunne valgt et privat mindre bryllup, altså hva gjorde feks David Monkel eller hva han heter der? 

Andre kjendiser (eks Clooney) solgte bilderettigheter til sitt bryllup for å ha litt kontroll, men valgte å donere inntekten til veldedighet. 

Det at hun solgte klærne sine ved gavebordet er også ganske drøyt. Invitert masse kjente folk som kan være levende reklame for merkevaren hennes. 

  • Liker 16
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hulderen skrev (1 time siden):

Det var jo bonger i dette bryllupet. Gjestene fikk utdelt 5 hver, som skulle vare to lange kvelder.

Skulle ikke bongene vare TRE kvelder?

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Felis skrev (25 minutter siden):

Jeg har lest flere steder at journalistene som var i Geiranger føler seg brukt av Netflix. Flere ganger opplevde pressekorpset å bli feilinformert, sannsynligvis med vilje. For eksempel ved å få beskjed om at kongefamilien skal ankomme fra høyre, og så ankom de fra venstre. Og når journalistene løp over til andre siden, for å få det med seg, så sto Netflix klare og festet det hele til film.

To journalister, jeg tror det var fra Aftenposten og Se og Hør, opplevde å plutselig ha en mikrofon fra Netflix-teamet svevende over seg, mens de diskuterte galskapen de ble utsatt for. Jeg har også lest i utenlandske medier at journalistene føler at de har blitt lurt til å lage innhold for den kommende tv-serien.

Så jeg tipper deler av innholdet i Netflix-serien skal omhandle hvordan pressen jakter på paret. Og nå har de mange fine filmsnutter av løpende journalister. Det er skikkelig uredelig!

Hvis dette ender opp med å stemme, håper jeg at en samlet norsk presse blir enige om å boikotte ML og D. Da forsvinner i praksis livsgrunnlaget deres på lang sikt. For selv om de klager på pressen, så er de avhengige av den økonomisk, og begge elsker åpenbart oppmerksomhet. 

  • Liker 15
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Felis skrev (33 minutter siden):

Så jeg tipper deler av innholdet i Netflix-serien skal omhandle hvordan pressen jakter på paret. Og nå har de mange fine filmsnutter av løpende journalister. Det er skikkelig uredelig!

Selvfølgelig, nå har de «håndfaste beviser» på hvordan den norske pressen herjer med dem, selv på bryllupsdagen.

Var vel ikke uten grunn hun ropte på engelsk at pressen skulle flytte seg og at «dere er ikke de viktige». 
Perfekte soundbites til dokumentaren.

Endret av Glufseguri
  • Liker 31
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glufseguri skrev (1 minutt siden):

Selvfølgelig, nå har de «håndfaste beviser» på hvordan den norske pressen herjer med dem, selv på bryllupsdagen.

Var vel ikke uten grunn hun ropte på engelsk at pressen skulle til flytte seg og at «dere er ikke de viktige». 
Perfekte soundbites til dokumentaren.

What?? Ropte hun virkelig det?  Altså hun sier det jo indirekte til det norske folk at dere er ikke viktige. 
 

  • Liker 12
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Babushka skrev (1 minutt siden):

What?? Ropte hun virkelig det?  Altså hun sier det jo indirekte til det norske folk at dere er ikke viktige. 
 

Hun ropte det til journalistene som «var i veien» når de gikk ut for å «hilse» på folket foran hotellet 

  • Liker 10
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...