Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Selger rettighetene til bryllupet til Hello! og Netflix, men uttaler samtidig (min utheving): 

Sitat

– Jeg tror vi hadde det bryllupet vi trengte å ha. No offence, pressen har ikke vært veldig snille med meg og Märtha i de seks årene vi har vært sammen. Og jeg tror dette er noe vi ville holde veldig hellig

https://www.vg.no/rampelys/i/dRJ1qo/durek-verret-vi-hadde-bryllupet-vi-trengte-aa-ha

  • Liker 12
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Carmen67 skrev (3 minutter siden):

 


Tenk om dronene på denne værmessige fantastiske dagen hadde kunnet filme en nydelig brud som nærmest kom svevende på grønt gress over Vinjevollen med fjell i bakgrunnen? DET hadde generert reklame for brudeparet av langt større verdi og hadde nådd slettene langt innerst i Australia.
 

#marthaanddurekwedding hadde fått en merkevare som hadde blitt episk og bildene hadde blitt historiske!

I stedet kom hun krypende blant nyvaskede duker der frisyren fikk gjennomgå og jeg fikk mest assosiasjoner til barndommens ulovlige «gjemme og lete» ute mellom mors klesvask. 

Det hadde forsåvidt også vært av reklameverdi for Norge som kunne gjort opp for litt av skattepengene som ble brukt underveis…

Endret av Eyr
  • Liker 9
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

LullaSkrulla skrev (1 minutt siden):

Fint innlegg fra deg igjen! Hvordan tenker du pressen og vi folket kan hjelpe kongen å sette grenser?

Jeg tror alle de som utgjør flertallet fremdeles må være tydelige på at vi ØNSKER monarkiet og at pressen må formidle dette på helt andre måter enn de har gjort til nå, gå tilbake til mer reflekterte ledere, artikler og oppfølging av dette.

Lag saker og vinklinger som viser hva monarkiet har betydd og kan fortsette å bety for landet. Fokuser på tradisjonene, historien, den samlende effekten har hatt på folket siden Haakon VII kom til Norge. Fokuser på hvordan alle tre konger har videreutviklet sine roller, for å viser at de er i takt med samfunnet samtidig som de holder på de tradisjonene som er verdifulle også for folket.

Fokuser på den fellesskapsfølelsen monarkiet har skapt i folket, følelsen av samhold som de har vært så viktige å bidra til å skape i vanskelige tider (to verdenskriger, store ulykker, 22. juli m.m.), men også at de har bidratt til å fronte både fysisk aktivitet og idrett, samt vært en døråpner for norske bedrifter i utlandet.

Ikke minst, fokuser på alt det positive ved å ha en (velfungerende) kontinuitet som Kongehuset har symbolisert over mange år, noe som i tiden vi lever i nå, hvor vi bombarderes av inntrykk, verden er ustabil og fremtiden vil endres negativt pga. klima og miljø. En president kan aldri gi samme kontinuiteten for folket og landet. Skal en president velges hvert fjerde år så vil vi på 20 år potensielt ha hatt fem ulike presidenter/presidentfamilier. Dette gir ikke kontinuitet, tradisjoner forsvinner, fellesskap og gjenkjenning forsvinner.

Det er alt dette som jeg tror gjør at et så stort flertall av befolkningen fremdeles ønsker seg et monarki i Norge. Men, et velfungerende monarki...

Og om dette formidles langt tydeligere, så vil det også bli veldig tydelig at monarkiet ikke kan fortsette hvis Kongehuset ikke er villige til å sette profesjonelle grenser mellom dine kongelige roller og kongelige familiemedlemmers kommersielle utnyttelse av sin kongelige tilknytning.

Jeg tror det vil være langt lettere om media nå fremover tar det skrittet til siden, som jeg har skrevet om før, tar et ordentlig dypdykk og gravejournalistikk for å finne ut av alt det grumset som vi vet ligger i Vs fortid. Dette må opp og frem slik at ML og V ikke kan fortsette å true andre til taushet.

Videre må norsk presse vurdere sin praksis de seneste årene. Det har vært veldig gode unntak med gode artikler og ledere og gravejournalistikk, men media har i aller høyeste grad bidratt til at ML og V har kunnet hause seg selv og sine varemerker på den måten de på influenservis har gjort. Media har vært klikk-kåte på en måte som ikke verner om pressens samfunnsansvar (og når pressen først kanskje skal ta et oppgjør med seg selv, så bør dette også inkludere alle andre influensere og andre liksomkjendiser som media bidrar til å skape...).

Norske redaktører trenger å jobbe tverrfaglig og samarbeide om å stake ut en vei for fremtiden som gjør at de sikrer sin samfunnsrolle og samfunnsansvar, gå tilbake til en langt mer seriøs journalistikk. For nå er også store deler av pressen helt ute og kjører i store deler av sitt redaksjonelle stoff, og de oppfører seg ofte som de verste influenser-klikk"horene".

I denne saken om monarkiet, ML og V har pressen virkelig en mulighet til å samlet vise at de tar sitt ansvar som den fjerde statsmakt på alvor. Men da må også pressen endre stil. Men norsk presse har virkelig alle muligheter nå til å vise at de står opp, tar ansvar, og at de også bidrar til å både støtte Kongen og Kongehuset ved å vise dem hva folket ønsker og trenger, og hva folket ikke vil ha og hva monarkiet ikke tåler om det skal bestå.

(Og folket bør også bli langt mer kritiske til hva og hvem de følger på sosiale medier, hvilke artikler de klikker seg inn på osv.!)

  • Liker 9
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

pop up bruker skrev (10 minutter siden):

Selger rettighetene til bryllupet til Hello! og Netflix, men uttaler samtidig (min utheving): 

https://www.vg.no/rampelys/i/dRJ1qo/durek-verret-vi-hadde-bryllupet-vi-trengte-aa-ha

Ikke mye hellig i den dollarjakten som Durek Verrett og Märtha Louise valgte å gjøre dette bryllupet til.

Den higen etter ufortjente penger og oppmerksomhet og måten han og ML har truet andre og brutt all ansendighet bryter vel med opptil flere av de ti bud.

Men igjen snakker Durek Verrett som om han er Guds utvalgte, og bare bekrefter det forstyrrede i denne galskapen de valgte å gjøre dette bryllupet til.

  • Liker 9
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

TigerK skrev (24 minutter siden):

Netflix har jo ikke hatt spesielt stor suksess med andre kongelige dokumentarer. Gjetter på at de ikke ser for seg at «kjærlighetsreisen» til en ukjent prinsesse fra et nesten ukjent land skal bli større suksess enn «kjærlighetsreisen» til en kjent skuespillerinne og en kongesønn som har vært plastret over all verdens medier siden han krøp ut av livmora. Så jeg tror man er inne på noe de som tenker at det dukker opp en «plot twist» her.
De Netflix dokumentarene/semi-dokumentarene som har gått viralt de siste årene er vel, Tiger King og Baby Reindeer, og der har det vel endt med søksmål fra flere av hovedpersonene i etterkant fordi de føler seg forrådt, uthengt og feilaktig fremstilt. Må si jeg er urolig for hvor dette kan ende. 

Netflix er nok altfor drevne til å velge en tannløs kongelig dokumentar enda en gang. Så man må bare anta at det de planlegger er ganske heftig. De vet nok også at hvis de unngår mye av det folk nå kjenner til om alt grumset, så vil Netflix fremstille seg som en mer useriøs aktør, og det tror jeg de nå ønsker å unngå.

Men, for alt vi vet, kan det jo være at ML og DV har valgt å satse alt de har, får røsket opp i alt, og slik håpe at de blir megakjendiser som tjener nok til at de ikke trenger gjøre så mye mer i livet.

Uansett tror jeg de vil gå på en smell, for jeg har ingen tro på at Netflix bare vil gjøre som ML og V ønsker. Så gode kontrakter har de to garantert ikke greid å forhandle seg til.

Så ja, bryllupet var nok dessverre bare begynnelsen av prinsessens ødeleggende effekt på monarkiet.

  • Liker 15
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

pop up bruker skrev (18 minutter siden):

Selger rettighetene til bryllupet til Hello! og Netflix, men uttaler samtidig (min utheving): 

https://www.vg.no/rampelys/i/dRJ1qo/durek-verret-vi-hadde-bryllupet-vi-trengte-aa-ha

Det er liksom helt mørkt. Tror de på dette selv eller håper de vi bare skal kjøpe alle selvmotsigelsene? 

  • Liker 9
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har ikke fulgt så veldig mye med i helgen, men har vært nysgjerrig nok til å titte innom her, og innom seher.no og VG. Det jeg kan si at jeg i ettertiden kommer til å huske fra dette bryllupet er de rosa helt krise Hèst-kostymene, paparazzibilder gjennom vinduer fra et Norskt pressekorps som ikke "fikk komme". Jeg kommer til å huske helt "lættis" feilinfo i Hello! Magazin ("bestevenn-media" som kjøpte seg rettighter") - og jeg kommer til å huske salg av Hèst under bryllupsfesten - og drikkebonger. 

Gratulerer til de nygifte. Nå håper jeg det blir stille om dem og FRA dem (ønsketenking, I know) Mest av alt håper jeg at kongehuset nå har tid og overskudd til å møte opp litt på jobb igjen. Det er litt av hvert som krever oppmerksomhet. 

  • Liker 23
  • Nyttig 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nutz skrev (2 timer siden):

Ja for dette er jo ekte kjærlighet, så de har sikkert ikke inngått noe særeie. Ikke at det hadde betydd noe, så mye som han kommer til å håve inn på kommersielle oppdrag fremover.

Og bryllupsreisen? De har vel netflix med på slep, så det må være et sted som fanger folks interesse. Eller så drar de til Hollywood 😅

Mærtha gjør som Mærtha vil! 
Om særeie ikke står nedfelt i loven, så grafser Verret til seg det meste. 

  • Liker 11
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Really skrev (58 minutter siden):

Jan Thomas og kjæresten fikk spørsmål om drikke bongene. Til det svarte de vi aner ikke, det fikk vi ikke med oss. Fay fader så mye falskhet ute og går blant gjestene. De lyver for å beskytte brudeparet. Men vi visste vel alle at Jan Thomas er falsk. Større rygg sleiker enn han må vi lete lenge etter.

Jan Thomas og Harlem Alexander har jo ikke bruk for drikkebonger, fordi de har jo nok penger til å kjøpe sin egen drikke.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dolce skrev (2 timer siden):

Vet ikke hvem du mener.

Jeg er i den heldige situasjon at jeg har i det minste hørt om 6 av gjestene (i tillegg til de kongelige). Hvem de over 300 andre er - og hva som gjør dem til "kjendiser", aner jeg ingenting om. Sluttet å se på reality etter andre sesong av Big Brother. En eller annen gang langt tilbake i forrige årtusen. 

Hehe… han var m i Farmen en gang … orket ikke se på, tror eg holdt ut i tre minutter med han på skjermen. Var vel m i SOFA med familien og, forferdelig slitsom fyr😅

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (30 minutter siden):

Jeg tror alle de som utgjør flertallet fremdeles må være tydelige på at vi ØNSKER monarkiet og at pressen må formidle dette på helt andre måter enn de har gjort til nå, gå tilbake til mer reflekterte ledere, artikler og oppfølging av dette.

Lag saker og vinklinger som viser hva monarkiet har betydd og kan fortsette å bety for landet. Fokuser på tradisjonene, historien, den samlende effekten har hatt på folket siden Haakon VII kom til Norge. Fokuser på hvordan alle tre konger har videreutviklet sine roller, for å viser at de er i takt med samfunnet samtidig som de holder på de tradisjonene som er verdifulle også for folket.

Fokuser på den fellesskapsfølelsen monarkiet har skapt i folket, følelsen av samhold som de har vært så viktige å bidra til å skape i vanskelige tider (to verdenskriger, store ulykker, 22. juli m.m.), men også at de har bidratt til å fronte både fysisk aktivitet og idrett, samt vært en døråpner for norske bedrifter i utlandet.

Ikke minst, fokuser på alt det positive ved å ha en (velfungerende) kontinuitet som Kongehuset har symbolisert over mange år, noe som i tiden vi lever i nå, hvor vi bombarderes av inntrykk, verden er ustabil og fremtiden vil endres negativt pga. klima og miljø. En president kan aldri gi samme kontinuiteten for folket og landet. Skal en president velges hvert fjerde år så vil vi på 20 år potensielt ha hatt fem ulike presidenter/presidentfamilier. Dette gir ikke kontinuitet, tradisjoner forsvinner, fellesskap og gjenkjenning forsvinner.

Det er alt dette som jeg tror gjør at et så stort flertall av befolkningen fremdeles ønsker seg et monarki i Norge. Men, et velfungerende monarki...

Og om dette formidles langt tydeligere, så vil det også bli veldig tydelig at monarkiet ikke kan fortsette hvis Kongehuset ikke er villige til å sette profesjonelle grenser mellom dine kongelige roller og kongelige familiemedlemmers kommersielle utnyttelse av sin kongelige tilknytning.

Jeg tror det vil være langt lettere om media nå fremover tar det skrittet til siden, som jeg har skrevet om før, tar et ordentlig dypdykk og gravejournalistikk for å finne ut av alt det grumset som vi vet ligger i Vs fortid. Dette må opp og frem slik at ML og V ikke kan fortsette å true andre til taushet.

Videre må norsk presse vurdere sin praksis de seneste årene. Det har vært veldig gode unntak med gode artikler og ledere og gravejournalistikk, men media har i aller høyeste grad bidratt til at ML og V har kunnet hause seg selv og sine varemerker på den måten de på influenservis har gjort. Media har vært klikk-kåte på en måte som ikke verner om pressens samfunnsansvar (og når pressen først kanskje skal ta et oppgjør med seg selv, så bør dette også inkludere alle andre influensere og andre liksomkjendiser som media bidrar til å skape...).

Norske redaktører trenger å jobbe tverrfaglig og samarbeide om å stake ut en vei for fremtiden som gjør at de sikrer sin samfunnsrolle og samfunnsansvar, gå tilbake til en langt mer seriøs journalistikk. For nå er også store deler av pressen helt ute og kjører i store deler av sitt redaksjonelle stoff, og de oppfører seg ofte som de verste influenser-klikk"horene".

I denne saken om monarkiet, ML og V har pressen virkelig en mulighet til å samlet vise at de tar sitt ansvar som den fjerde statsmakt på alvor. Men da må også pressen endre stil. Men norsk presse har virkelig alle muligheter nå til å vise at de står opp, tar ansvar, og at de også bidrar til å både støtte Kongen og Kongehuset ved å vise dem hva folket ønsker og trenger, og hva folket ikke vil ha og hva monarkiet ikke tåler om det skal bestå.

(Og folket bør også bli langt mer kritiske til hva og hvem de følger på sosiale medier, hvilke artikler de klikker seg inn på osv.!)

Hvordan skal folket vite om de ønsker monarki, så lenge det meste rundt monarkiet holdes hemmelig? Ingen vet hvor mye det koster. Ingen vet heller om det drar inn særlig med penger. Ingen vet egentlig hva kongefamilien driver med, da kongen og dronningen er gamle, Mette Marit er tidligere arbeidssky, nå syk. Haakon er, så vidt jeg vet, både frisk og arbeidsvillig, men vi ser lite til han også. Sannsynligvis har han og kona hatt nok å henge fingrene i på hjemmebane de siste årene, men det får ikke folk vite, for pressen fikk kritikk så fort de forsøkte å ta i det.

Hvis monarkiet skal overleve, så må kongehuset ta inn over seg at det er nye tider. Folk finner seg ikke lenger i at de gjør som de vil, mens de planter små hyggehistorier om veving og rabarbraplanting. Folk vil ha valuta for pengene. Og så vil de ha den samlende symbolverdien, og det går ikke, når kongehuset virker mer splittende enn noe annet.

De eneste som virkelig jobber med å bli sett nå, er Durek og Martha. Og det har dessverre ikke særlig positiv effekt for kongehuset. Hello har vært et shitshow, og jeg er redd Netflix-dokumentaren blir enda verre. Bryllupet (eller var det en lanseringsfest for gin og fastfashion?) er dessverre det folk husker om kongefamilien i lang tid fremover, så resten av familien må komme på banen med mer enn "ingen kommentar".

  • Liker 26
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

JustAsking skrev (1 time siden):

Såvidt jeg vet er de avholds, i hvert fall Jan Thomas, så det er vel ikke usannsynlig.

Det er nokså særnorsk å være så besatt av å få mest mulig gratis alkohol. Mulig det var et signal om at de ikke var interessert i et ordinært norsk sjøslag…

Så du sier de ikke har  fått med seg det med 5 drikke bonger? 🤣 Det må mer til for å overbevise meg

Endret av Really
  • Liker 6
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leste artikkelen i VG hvor det står: 

Sitat

Stemmen brast, så emosjonelt var det for brudgommen å se det han hadde skrevet, skriver det bristiske bladet, som har kjøpt eksklusive rettigheter til bryllupet.

Hvis det ikke er noe satire over det her, så er det en veldig merkelig formulering? Jeg klarer ikke å finne det samme hos Hello! så lurer litt på om det en hos VG som morer seg litt. 

https://www.vg.no/rampelys/i/gw3nnJ/durek-i-bryllupsloeftet-lover-aa-elske-deg-til-siste-pust

  • Liker 5
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Frisk Frosk skrev (57 minutter siden):

Jeg tror alle de som utgjør flertallet fremdeles må være tydelige på at vi ØNSKER monarkiet og at pressen må formidle dette på helt andre måter enn de har gjort til nå, gå tilbake til mer reflekterte ledere, artikler og oppfølging av dette.

Lag saker og vinklinger som viser hva monarkiet har betydd og kan fortsette å bety for landet. Fokuser på tradisjonene, historien, den samlende effekten har hatt på folket siden Haakon VII kom til Norge. Fokuser på hvordan alle tre konger har videreutviklet sine roller, for å viser at de er i takt med samfunnet samtidig som de holder på de tradisjonene som er verdifulle også for folket.

Fokuser på den fellesskapsfølelsen monarkiet har skapt i folket, følelsen av samhold som de har vært så viktige å bidra til å skape i vanskelige tider (to verdenskriger, store ulykker, 22. juli m.m.), men også at de har bidratt til å fronte både fysisk aktivitet og idrett, samt vært en døråpner for norske bedrifter i utlandet.

Ikke minst, fokuser på alt det positive ved å ha en (velfungerende) kontinuitet som Kongehuset har symbolisert over mange år, noe som i tiden vi lever i nå, hvor vi bombarderes av inntrykk, verden er ustabil og fremtiden vil endres negativt pga. klima og miljø. En president kan aldri gi samme kontinuiteten for folket og landet. Skal en president velges hvert fjerde år så vil vi på 20 år potensielt ha hatt fem ulike presidenter/presidentfamilier. Dette gir ikke kontinuitet, tradisjoner forsvinner, fellesskap og gjenkjenning forsvinner.

Det er alt dette som jeg tror gjør at et så stort flertall av befolkningen fremdeles ønsker seg et monarki i Norge. Men, et velfungerende monarki...

Og om dette formidles langt tydeligere, så vil det også bli veldig tydelig at monarkiet ikke kan fortsette hvis Kongehuset ikke er villige til å sette profesjonelle grenser mellom dine kongelige roller og kongelige familiemedlemmers kommersielle utnyttelse av sin kongelige tilknytning.

Jeg tror det vil være langt lettere om media nå fremover tar det skrittet til siden, som jeg har skrevet om før, tar et ordentlig dypdykk og gravejournalistikk for å finne ut av alt det grumset som vi vet ligger i Vs fortid. Dette må opp og frem slik at ML og V ikke kan fortsette å true andre til taushet.

Videre må norsk presse vurdere sin praksis de seneste årene. Det har vært veldig gode unntak med gode artikler og ledere og gravejournalistikk, men media har i aller høyeste grad bidratt til at ML og V har kunnet hause seg selv og sine varemerker på den måten de på influenservis har gjort. Media har vært klikk-kåte på en måte som ikke verner om pressens samfunnsansvar (og når pressen først kanskje skal ta et oppgjør med seg selv, så bør dette også inkludere alle andre influensere og andre liksomkjendiser som media bidrar til å skape...).

Norske redaktører trenger å jobbe tverrfaglig og samarbeide om å stake ut en vei for fremtiden som gjør at de sikrer sin samfunnsrolle og samfunnsansvar, gå tilbake til en langt mer seriøs journalistikk. For nå er også store deler av pressen helt ute og kjører i store deler av sitt redaksjonelle stoff, og de oppfører seg ofte som de verste influenser-klikk"horene".

I denne saken om monarkiet, ML og V har pressen virkelig en mulighet til å samlet vise at de tar sitt ansvar som den fjerde statsmakt på alvor. Men da må også pressen endre stil. Men norsk presse har virkelig alle muligheter nå til å vise at de står opp, tar ansvar, og at de også bidrar til å både støtte Kongen og Kongehuset ved å vise dem hva folket ønsker og trenger, og hva folket ikke vil ha og hva monarkiet ikke tåler om det skal bestå.

(Og folket bør også bli langt mer kritiske til hva og hvem de følger på sosiale medier, hvilke artikler de klikker seg inn på osv.!)

Takk for et veldig bra svar! Håper flere får med seg dette. Særlig dette med den samlede effekten tror jeg er veldig sundt for individet, et folk og samfunnet. 
 

Samtidig ser jeg det @Felis skriver om at vi har lite innsyn i hva kongehuset koster og hva de egentlig gjør. Dette tror jeg er et viktig poeng å få frem i fremover. Det må, som jeg har vært inne på før, moderniseres. Vi lever i andre tider og trenger ikke nødvendigvis helt andre ting, men noe annet. Jeg håper vi kan få en sunn debatt på hva kongehuset kan være nå og i fremtiden. 

  • Liker 12
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Salg av bryllup til Hello Magazine

- Salg av bryllup til Netflix

- Promotering av eget klesmerket i forbindelse med bryllupsfeiring

- Salg av eget klesmerke i forbindelse med bryllupsfeiring 

Fy fader så kleint og kvalmt. 🤬

 

  • Liker 24
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Felis skrev (24 minutter siden):

Hvordan skal folket vite om de ønsker monarki, så lenge det meste rundt monarkiet holdes hemmelig? Ingen vet hvor mye det koster. Ingen vet heller om det drar inn særlig med penger. Ingen vet egentlig hva kongefamilien driver med, da kongen og dronningen er gamle, Mette Marit er tidligere arbeidssky, nå syk. Haakon er, så vidt jeg vet, både frisk og arbeidsvillig, men vi ser lite til han også. Sannsynligvis har han og kona hatt nok å henge fingrene i på hjemmebane de siste årene, men det får ikke folk vite, for pressen fikk kritikk så fort de forsøkte å ta i det.

Hvis monarkiet skal overleve, så må kongehuset ta inn over seg at det er nye tider. Folk finner seg ikke lenger i at de gjør som de vil, mens de planter små hyggehistorier om veving og rabarbraplanting. Folk vil ha valuta for pengene. Og så vil de ha den samlende symbolverdien, og det går ikke, når kongehuset virker mer splittende enn noe annet.

De eneste som virkelig jobber med å bli sett nå, er Durek og Martha. Og det har dessverre ikke særlig positiv effekt for kongehuset. Hello har vært et shitshow, og jeg er redd Netflix-dokumentaren blir enda verre. Bryllupet (eller var det en lanseringsfest for gin og fastfashion?) er dessverre det folk husker om kongefamilien i lang tid fremover, så resten av familien må komme på banen med mer enn "ingen kommentar".

Godt innlegg! 

Nå må de på jobb! De må ta en gjennomgang av hva de egentlig er, står for, og representerer. Og gjerne ha en liten "kick off" med noe annet og MER enn å plante rabarbara i bunad å selge seg inn med hos folket igjen. Gi oss tilbake troen på at monarki er viktig, riktig og samlende. 

Når det er sagt; - personlig har jeg mistet fullstendig respekten og troen (har ikke mistet respekten for Harald og Sonja som personer og for deres tidligere innsats, men resten av opplegget imponerer ikke meg) 

  • Liker 12
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Bumbelbee

Jeg må skaffe meg et abonnement på Netflix midlertidig, for jeg er spent på om de har motstått fristelsen med å filme de kongelige. 
 

Dere som poengterer at kongehuset representerer en samlende effekt og kontinuitet har gode poenger. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

pop up bruker skrev (21 minutter siden):

Leste artikkelen i VG hvor det står: 

Hvis det ikke er noe satire over det her, så er det en veldig merkelig formulering? Jeg klarer ikke å finne det samme hos Hello! så lurer litt på om det en hos VG som morer seg litt. 

https://www.vg.no/rampelys/i/gw3nnJ/durek-i-bryllupsloeftet-lover-aa-elske-deg-til-siste-pust

Leste litt i linken(så langt jeg orket)og det slo meg at dette,(hvis det er korrekt gjengitt til VG)er veeeldig jordiske formuleringer.Med tanke på at de jo allerede har elsket hverandre i titusener av år,at deres kjærlighet er udelelig og på et så høyt universellt nivå,at de to her er sendt til jorden for å hjelpe alle oss andre til en høyere balanse.Hvis den kjærligheten de snakker om er av sjel,så er det å "love å elske"unødig,fordi man alt elsker,og båndet er ubrytelig.Med mindre de selvsagt forsøker å overbevise seg selv da,,Så læren om ego versus sjel er ikke helt på plass hos disse to..Men kanskje Lilli Benriss kan hjelpe dem?(spøk)

  • Liker 4
  • Hjerte 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tough cookie skrev (1 time siden):

Jan Thomas og Harlem Alexander har jo ikke bruk for drikkebonger, fordi de har jo nok penger til å kjøpe sin egen drikke.

Nå har nok alle i det bryllupet peng til å betale egen drikke da.. men fy faen er ikke mulig de er så gjerrige at de har low class drikkebonger!

  • Liker 8
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anita666 skrev (10 minutter siden):

Leste litt i linken(så langt jeg orket)og det slo meg at dette,(hvis det er korrekt gjengitt til VG)er veeeldig jordiske formuleringer.Med tanke på at de jo allerede har elsket hverandre i titusener av år,at deres kjærlighet er udelelig og på et så høyt universellt nivå,at de to her er sendt til jorden for å hjelpe alle oss andre til en høyere balanse.Hvis den kjærligheten de snakker om er av sjel,så er det å "love å elske"unødig,fordi man alt elsker,og båndet er ubrytelig.Med mindre de selvsagt forsøker å overbevise seg selv da,,Så læren om ego versus sjel er ikke helt på plass hos disse to..Men kanskje Lilli Benriss kan hjelpe dem?(spøk)

Hahahha beste innlegget! Bendris trenger litt lærdom ang ego selv ja 🤣😂👀

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...