Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Johan uten land skrev (50 minutter siden):

Et normalt menneske i seriøse redaksjonelle medier ville ikke blande inn Ari Behns selvmord inn i dette. Det får være grenser. Ikke var det treffende, ikke var det morsomt - ren søppel.

Enig. Det var også utrolig dårlig skrevet, og merkelig å mene at det var dette Kongen skulle sagt i talen til brudeparet. Så klart ville han ikke sagt noe slikt, det ville ingen fedre gjort. 

Det finnes veldig mange gode kritiske artikler og kommentarer om dette. Denne var ikke en av de. 

  • Liker 5
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Eyr skrev (10 minutter siden):

Det ble diskutert litt angående gjester tidligere i tråden. Her er en liten uttalelse fra Harald Rønneberg så da antar jeg at de ikke har skjønt greia med Durek for å si det mildt. 

IMG_4475.png

Dette er jo et svært hyggelig og likandes par, og de har nok ikke ønsket å ødelegge vennskapet med prinsessen. Det kan være flott for Märtha å ha et vennepar om (!) ekteskapet skulle gå til h*%%* etterhvert.

En idé, kanskje Rønneberg kunne egnet seg som president?

Jeg mener det bør åpnes for diskusjon og folkeavstemming om monarkiets fremtid. Mye av grunnen er egentlig at jeg synes synd på dem når det blir vanskelige perioder og problemer. Det kan ikke være godt å sitte i et gullbur og bli forfulgt overalt, bedømt for alt du gjør. Dette er hele livet deres vi ber om, for Norge. Det er urimelig.

Endret av Ærlige Ærna
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

gladidag skrev (45 minutter siden):

Men … altså… gjestelista… så han masete amerikansk/bergenske bussjåføren der… hæ?? Hvordan? Hvorfor?

Nå har ikke jeg full oversikt over hvem som var der og ikke, men det er vel mest influensere og ikke kjendiser i den forstand at alle vet hvem de er. Sånn utover de kongelige så klart. 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tough cookie skrev (11 minutter siden):

Norway Rob og sønnen. Jeg lurte også på hvorfor de var invitert.

Sønnen hadde visst danset med dronning Sonja uten å vite at det var dronning Sonja eller gjenkjent henne🙈

Keg måtte gjort det samme om jeg giftet meg. Inviterte ukjente fra gaten 😅

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det forresten noen som har sett noe om hvor kjolene til de svenske prinsessene er fra ? De var helt utrolig nydelige begge to!  

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

pop up bruker skrev (4 minutter siden):

Er det forresten noen som har sett noe om hvor kjolene til de svenske prinsessene er fra ? De var helt utrolig nydelige begge to!  

Victoria hade på sig kjole fra Christer Lindarw og Sofia kjole fra Lilli Jahilo.

Endret av winterchild
  • Liker 2
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Pippi Lotta skrev (5 timer siden):

Om man tolker Kongehuset "stilhet" som støte, så følger man ikke veldig godt med. For det første så har de jo ofentligjort en avtale som helt klart sier hvordan de ønsker at hun skal oppføre seg. Kronprinsen uttalte også nylig at de skule snake om dette eter bryllupet (tyder ikke på at han er enig i alt som skjer). Helle resten av kongefamilien har nektet å delta på Netflix og betalte bilder. De tok også offentlige bilder de formidlet til norske medier fremfor å samarbeide med de betalte mediene (ganske tydelig at de ikke støter måten mediene blir håntert på). 

I tillegg vet vi de er i en kjempe vanskelig situasjon selv! Datra deres gifter seg med en kriminelle svindler og tidligere "konebanker". Barnebarna deres har mistet faren sin til selvmord i den værste "tenårings perioden", og nå får de en ny stefar i et mediene sirkus uten like. Jeg synes det er helt umenneskelig å forvente at Kongen en 87 år gammel man med hjerteproblemer, skal risikere forholdet til sin datter og barnebarn (når barnebarna trolig trenger trygghet i familien som mest). Det er åpenbart de ikke er glade for situasjonen! Men de er faktisk menesker de også, og de ville ikke fremstå som noen bedre mennesker om de gikk til fult ofentlig angrep og mistet kontakten med barn og barnebarn. 

Får så vondt av kongen når jeg ser hvor sliten han så ut denne helgen, og så sitter det folk her inne som klandrer han for å prøve å holde familien litt samlet. Manen har brukt 87 år på Norge, kan vi ikke gi han litt rom!!!

Jeg tror du misforstår veldig om du tror jeg ikke har sympati med den forferdelige situasjonen Märtha Louise og Durek Verrett har satt Kongen i.

Jeg beundrer Kongen for den jobben han i alle år har gjort. Jeg har til og med skrevet om det før i tråden. Ingen trodde han var i stand til å bli en ny Folkekonge, slik både hans far og farfar før ham var. Men Kong Harald har greid å bli Folkekongen! Han er respektert, han er elsket og jeg tror de aller fleste bryr seg om ham og endatil føler de er glade i Kongen. Han har vist seg å være en bauta, en klok mann som evner å være medmenneske i problematiske tider med klar kommunikasjon til folket. At han velger å stå på sitt løfte avlagt til Stortinget at han vil forbli Konge til han dør (måtte det bli mange år til!), det er også beundringsverdig.

Men samtidig, det er ikke slik at denne situasjonen oppstod et par uker før bryllupet. Ikke en gang et par år før bryllupet. Disse problemene som Märtha Louise og Durek Verrett har skapt for Kongen, de startet i 2019. Etter dette har Kongen gjort avtale med Märtha Louise, som hun ikke bare har brutt, men hun valgte å eskalere omfanget av avtalebruddene. Ikke bare det, hun støttet også Durek Verrett med disse avtalebruddene, for at han skulle få økt kommersiell vinning, i tillegg til seg selv. Og disse to ble bare verre og verre. Det tok hele tre år før en ny avtale ble inngått mellom Kongehuset og ML/DV. Tre år. Jeg er overbevist om at Kongehuset har hatt flere samtaler med ML (og DV) i disse tre årene. Uten at det hjalp - tvert imot ble det bare verre. Så ble den nye avtalen inngått for to år siden, og blekket var knapt tørt på den før både Märtha Louise og Durek Verrett brøt denne nye avtalen. Og gjorde det på grovere måter enn tidligere og langt hyppigere. De siste to årene er eneste kommentar Kongehuset har kommet med vært "ingen kommentar" eller "vi henviser til MLs manager for dette". Utover dette har Kongehuset vært tause om  Märtha Louises og Durek Verretts avtalebrudd. To år før dette bryllupet. Og ingenting Kongehuset har gjort har fungert. De burde visst at det ikke ville bli en god nok bedring, da hverken ML eller DV hadde de tre foregående årene vist et snev av vilje til å endre seg og følge avtalen ML da hadde med Kongehuset.

Og nå står vi her, to år etter den siste avtalen, hvor grådigheten og kynismen til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett viser å ikke ha noen som helst grenser. Nå har de i praksis solgt både Kongehuset og Kongefamilien, de har gjort det norske monarkiet om til sin private influenser-salgsplattform. Og dette så vi alle tegn til ville skje for mange, mange måneder siden - egentlig helt tilbake til forlovelsen for et par år siden.

Det har gått over fem år som Kongehuset skulle ha gjort langt, langt mer enn hva de har gjort. Og om Kongen nå er så syk at han ikke greier å ta vare på Kongehusets oppgaver, da må han i det minste bruke Kronprinsen, slik at Kongen bestemmer og Kronprinsen formidler til folket, hva som snakkes om, hva som bestemmes. Men Kongehuset har ikke gjort noe som helst av dette. Det eneste var vel at Slottets kommunikasjonssjef tamt og fullstendig u-troverdig påstod at "avtalen gjelder fremdeles". Avtalen gjelder fremdeles. Og likevel har vi i uker og måneder og år nesten daglig fått dokumentert av Märtha Louise og Durek Verrett at de gir fullstendig f*en i den avtalen. De har turet frem som om de aldri hadde inngått en avtale. Og ikke bare det, de har valgt å bryte avtalen på grovere og verre måter jo nærmere bryllupet kom. Og så toppet de griskheten og utnyttelsen med bryllupet de siste dagene.

Jeg synes det er flott at Kongen ikke ga en tale til brudeparet, det er kanskje den sterkeste reaksjonen han halvoffentlig har kommet med. For det er en personlig reaksjon mot Märtha Louise enn hva fotoforbudet var.

Men dessverre så er det for lite. For nå har ML og V - indirekte støttet av Kongens manglende handlinger og manglende vilje til å la MLs avtalebrudd få følger - lagt grunnlaget for videre millioninntekter, skapt på det som har vært grunnmurene av det norske Kongehus, og de har gjort det med å dra Kongehuset ned i sølen.

Er det noen som burde gitt Kongen rom og forståelse og respekt, så er det virkelig prinsesse Märtha Louise, Kongen er hennes far, hennes monark.

Folket har vist Kongen langt mer rom og forståelse, omtanke og respekt de siste årene hvor vi har gitt Kongen rom for å rydde opp. Jeg tipper at Kongen, som folket, har hatt et håp om at det skulle løse seg selv ved at forholdet tok slutt. Men griskheten og oppmerksomhetsbehovet til både Märtha Louise og Durek Verrett har nok alle undervurdert.

Og nå skal vi altså fortsette å gi rom, mens Märtha Louise og Verrett fortsetter å dra Kongehuset gjennom sølen med å gjøre det til det kongelige norske Influenserhus på Netflix. Og vi vet at skandalene vil bli brettet ut, det har en av sjefene for produksjonen allerede innrømmet. Vi har bare sett begynnelsen av Märtha Louises og Durek Verretts ødeleggelse av det norske Kongehuset.

Skal folket og norsk presse virkelig bare fortsette å sitte stille i båten og se på at Märtha Louise og Durek Verrett gjør dette mot Kongen og Kongehuset og monarkiet? Skal vi bare sitte i ro og se at de utnytter at Kongen er en gammel mann, en kjærlig far og monark som nå sliter med å sette profesjonelle grenser for den kyniske og grådige og ødeleggende forretningskvinnen hans datter de siste fem-seks årene har avslørt seg å være?

Nettopp det at Kongen nå har en så høy alder og er såpass svekket fysisk nå burde være en grunn til at både folket og norsk presse hjelper ham med å sette de grensene som nå er absolutt nødvendige å få satt (og følge opp om de brytes!), slik at ikke hans livslange kongegjerning, tjeneste og oppofrelse for landet tillates å bli tilskitnet av hans datters kynisme.

  • Liker 19
  • Hjerte 2
  • Nyttig 23
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Johan uten land skrev (1 time siden):

Et normalt menneske i seriøse redaksjonelle medier ville ikke blande inn Ari Behns selvmord inn i dette. Det får være grenser. Ikke var det treffende, ikke var det morsomt - ren søppel.

🏆

  • Liker 5
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

pop up bruker skrev (8 minutter siden):

Enig. Det var også utrolig dårlig skrevet, og merkelig å mene at det var dette Kongen skulle sagt i talen til brudeparet. Så klart ville han ikke sagt noe slikt, det ville ingen fedre gjort. 

Det finnes veldig mange gode kritiske artikler og kommentarer om dette. Denne var ikke en av de. 

Det sår øverst i innleggen til kommentatoren at det er SATIRE. Satire er en utrykksform, der man benytter humor for å kritisere for eksempel dumskap, feil, mangler og holdninger. 

  • Liker 8
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Malmfrid skrev (38 minutter siden):

Lurer på hvor de reiser på bryllupsreise. Ser ikke for meg at de er fornøyd med et avsidesliggende sted - med kun dem. 

Tror du ikke de drar på sponset tur til Karibien eller noe sånt, med Hello og Netflix som følge?

  • Liker 16
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (4 minutter siden):

Jeg tror du misforstår veldig om du tror jeg ikke har sympati med den forferdelige situasjonen Märtha Louise og Durek Verrett har satt Kongen i.

Jeg beundrer Kongen for den jobben han i alle år har gjort. Jeg har til og med skrevet om det før i tråden. Ingen trodde han var i stand til å bli en ny Folkekonge, slik både hans far og farfar før ham var. Men Kong Harald har greid å bli Folkekongen! Han er respektert, han er elsket og jeg tror de aller fleste bryr seg om ham og endatil føler de er glade i Kongen. Han har vist seg å være en bauta, en klok mann som evner å være medmenneske i problematiske tider med klar kommunikasjon til folket. At han velger å stå på sitt løfte avlagt til Stortinget at han vil forbli Konge til han dør (måtte det bli mange år til!), det er også beundringsverdig.

Men samtidig, det er ikke slik at denne situasjonen oppstod et par uker før bryllupet. Ikke en gang et par år før bryllupet. Disse problemene som Märtha Louise og Durek Verrett har skapt for Kongen, de startet i 2019. Etter dette har Kongen gjort avtale med Märtha Louise, som hun ikke bare har brutt, men hun valgte å eskalere omfanget av avtalebruddene. Ikke bare det, hun støttet også Durek Verrett med disse avtalebruddene, for at han skulle få økt kommersiell vinning, i tillegg til seg selv. Og disse to ble bare verre og verre. Det tok hele tre år før en ny avtale ble inngått mellom Kongehuset og ML/DV. Tre år. Jeg er overbevist om at Kongehuset har hatt flere samtaler med ML (og DV) i disse tre årene. Uten at det hjalp - tvert imot ble det bare verre. Så ble den nye avtalen inngått for to år siden, og blekket var knapt tørt på den før både Märtha Louise og Durek Verrett brøt denne nye avtalen. Og gjorde det på grovere måter enn tidligere og langt hyppigere. De siste to årene er eneste kommentar Kongehuset har kommet med vært "ingen kommentar" eller "vi henviser til MLs manager for dette". Utover dette har Kongehuset vært tause om  Märtha Louises og Durek Verretts avtalebrudd. To år før dette bryllupet. Og ingenting Kongehuset har gjort har fungert. De burde visst at det ikke ville bli en god nok bedring, da hverken ML eller DV hadde de tre foregående årene vist et snev av vilje til å endre seg og følge avtalen ML da hadde med Kongehuset.

Og nå står vi her, to år etter den siste avtalen, hvor grådigheten og kynismen til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett viser å ikke ha noen som helst grenser. Nå har de i praksis solgt både Kongehuset og Kongefamilien, de har gjort det norske monarkiet om til sin private influenser-salgsplattform. Og dette så vi alle tegn til ville skje for mange, mange måneder siden - egentlig helt tilbake til forlovelsen for et par år siden.

Det har gått over fem år som Kongehuset skulle ha gjort langt, langt mer enn hva de har gjort. Og om Kongen nå er så syk at han ikke greier å ta vare på Kongehusets oppgaver, da må han i det minste bruke Kronprinsen, slik at Kongen bestemmer og Kronprinsen formidler til folket, hva som snakkes om, hva som bestemmes. Men Kongehuset har ikke gjort noe som helst av dette. Det eneste var vel at Slottets kommunikasjonssjef tamt og fullstendig u-troverdig påstod at "avtalen gjelder fremdeles". Avtalen gjelder fremdeles. Og likevel har vi i uker og måneder og år nesten daglig fått dokumentert av Märtha Louise og Durek Verrett at de gir fullstendig f*en i den avtalen. De har turet frem som om de aldri hadde inngått en avtale. Og ikke bare det, de har valgt å bryte avtalen på grovere og verre måter jo nærmere bryllupet kom. Og så toppet de griskheten og utnyttelsen med bryllupet de siste dagene.

Jeg synes det er flott at Kongen ikke ga en tale til brudeparet, det er kanskje den sterkeste reaksjonen han halvoffentlig har kommet med. For det er en personlig reaksjon mot Märtha Louise enn hva fotoforbudet var.

Men dessverre så er det for lite. For nå har ML og V - indirekte støttet av Kongens manglende handlinger og manglende vilje til å la MLs avtalebrudd få følger - lagt grunnlaget for videre millioninntekter, skapt på det som har vært grunnmurene av det norske Kongehus, og de har gjort det med å dra Kongehuset ned i sølen.

Er det noen som burde gitt Kongen rom og forståelse og respekt, så er det virkelig prinsesse Märtha Louise, Kongen er hennes far, hennes monark.

Folket har vist Kongen langt mer rom og forståelse, omtanke og respekt de siste årene hvor vi har gitt Kongen rom for å rydde opp. Jeg tipper at Kongen, som folket, har hatt et håp om at det skulle løse seg selv ved at forholdet tok slutt. Men griskheten og oppmerksomhetsbehovet til både Märtha Louise og Durek Verrett har nok alle undervurdert.

Og nå skal vi altså fortsette å gi rom, mens Märtha Louise og Verrett fortsetter å dra Kongehuset gjennom sølen med å gjøre det til det kongelige norske Influenserhus på Netflix. Og vi vet at skandalene vil bli brettet ut, det har en av sjefene for produksjonen allerede innrømmet. Vi har bare sett begynnelsen av Märtha Louises og Durek Verretts ødeleggelse av det norske Kongehuset.

Skal folket og norsk presse virkelig bare fortsette å sitte stille i båten og se på at Märtha Louise og Durek Verrett gjør dette mot Kongen og Kongehuset og monarkiet? Skal vi bare sitte i ro og se at de utnytter at Kongen er en gammel mann, en kjærlig far og monark som nå sliter med å sette profesjonelle grenser for den kyniske og grådige og ødeleggende forretningskvinnen hans datter de siste fem-seks årene har avslørt seg å være?

Nettopp det at Kongen nå har en så høy alder og er såpass svekket fysisk nå burde være en grunn til at både folket og norsk presse hjelper ham med å sette de grensene som nå er absolutt nødvendige å få satt (og følge opp om de brytes!), slik at ikke hans livslange kongegjerning, tjeneste og oppofrelse for landet tillates å bli tilskitnet av hans datters kynisme.

Dette

  • Liker 5
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

winterchild skrev (7 minutter siden):

Victoria hade på sig kjole fra Christer Lindarw og Sofia kjole fra Lilli Jahilo.

Takk! De var helt fantastiske! 

  • Liker 3
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

TrineTrollet skrev (4 timer siden):

Den angivelige avtalen om at Hello Magazine ikke skal bruke prinsessetittelen er åpenbart ingenting verdt! Ved et enkelt Google søk kan man se hele forsiden tapetsert med overskrifter om prinsessen. Hvordan skal vi i det hele tatt tro at der finnes en slik avtale, og/eller at en lignende avtale finnes ift parets forbud mot bruk av prinsessetittelen kommersielt? 
Kongehusets troverdighet og integritet er kraftig utfordret vil jeg påstå. Vi må våge å adressere elefanten i rommet. Kongehuset må nå svare for seg, og redegjøre for hvorfor/hvordan monarkiet lar seg bruke av kongsdatteren slik at hun skal drive tittelbusiness og kynisk håve inn penger på dette. Hvordan kan Kongen la dette skje? Han må faktisk svare ut dette selv som monark, og ikke skyve HM foran seg. 

Ja, han må faktisk ta ansvar for å svare på dette og gjøre tiltak for å få stoppet det ML/V har gjort og gjør.

Siden det er han som er monark er det også han som har det endelige ansvaret for å ta avgjørelsene. Men avgjørelsene kan tas sammen med Kronprinsen, og de skal jo også ha rådgivere. Så kan heller Kongen delegere kommunikasjonen med og til folket til Kronprinsen.

Men fortsatt taushet fra Kongehusets side og ingen tiltak for å få slutt på prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts utnyttelse av Kongehuset, titler osv., det er ikke holdbart!

  • Liker 8
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Bestemoren
Frisk Frosk skrev (10 minutter siden):

Jeg tror du misforstår veldig om du tror jeg ikke har sympati med den forferdelige situasjonen Märtha Louise og Durek Verrett har satt Kongen i.

Jeg beundrer Kongen for den jobben han i alle år har gjort. Jeg har til og med skrevet om det før i tråden. Ingen trodde han var i stand til å bli en ny Folkekonge, slik både hans far og farfar før ham var. Men Kong Harald har greid å bli Folkekongen! Han er respektert, han er elsket og jeg tror de aller fleste bryr seg om ham og endatil føler de er glade i Kongen. Han har vist seg å være en bauta, en klok mann som evner å være medmenneske i problematiske tider med klar kommunikasjon til folket. At han velger å stå på sitt løfte avlagt til Stortinget at han vil forbli Konge til han dør (måtte det bli mange år til!), det er også beundringsverdig.

Men samtidig, det er ikke slik at denne situasjonen oppstod et par uker før bryllupet. Ikke en gang et par år før bryllupet. Disse problemene som Märtha Louise og Durek Verrett har skapt for Kongen, de startet i 2019. Etter dette har Kongen gjort avtale med Märtha Louise, som hun ikke bare har brutt, men hun valgte å eskalere omfanget av avtalebruddene. Ikke bare det, hun støttet også Durek Verrett med disse avtalebruddene, for at han skulle få økt kommersiell vinning, i tillegg til seg selv. Og disse to ble bare verre og verre. Det tok hele tre år før en ny avtale ble inngått mellom Kongehuset og ML/DV. Tre år. Jeg er overbevist om at Kongehuset har hatt flere samtaler med ML (og DV) i disse tre årene. Uten at det hjalp - tvert imot ble det bare verre. Så ble den nye avtalen inngått for to år siden, og blekket var knapt tørt på den før både Märtha Louise og Durek Verrett brøt denne nye avtalen. Og gjorde det på grovere måter enn tidligere og langt hyppigere. De siste to årene er eneste kommentar Kongehuset har kommet med vært "ingen kommentar" eller "vi henviser til MLs manager for dette". Utover dette har Kongehuset vært tause om  Märtha Louises og Durek Verretts avtalebrudd. To år før dette bryllupet. Og ingenting Kongehuset har gjort har fungert. De burde visst at det ikke ville bli en god nok bedring, da hverken ML eller DV hadde de tre foregående årene vist et snev av vilje til å endre seg og følge avtalen ML da hadde med Kongehuset.

Og nå står vi her, to år etter den siste avtalen, hvor grådigheten og kynismen til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett viser å ikke ha noen som helst grenser. Nå har de i praksis solgt både Kongehuset og Kongefamilien, de har gjort det norske monarkiet om til sin private influenser-salgsplattform. Og dette så vi alle tegn til ville skje for mange, mange måneder siden - egentlig helt tilbake til forlovelsen for et par år siden.

Det har gått over fem år som Kongehuset skulle ha gjort langt, langt mer enn hva de har gjort. Og om Kongen nå er så syk at han ikke greier å ta vare på Kongehusets oppgaver, da må han i det minste bruke Kronprinsen, slik at Kongen bestemmer og Kronprinsen formidler til folket, hva som snakkes om, hva som bestemmes. Men Kongehuset har ikke gjort noe som helst av dette. Det eneste var vel at Slottets kommunikasjonssjef tamt og fullstendig u-troverdig påstod at "avtalen gjelder fremdeles". Avtalen gjelder fremdeles. Og likevel har vi i uker og måneder og år nesten daglig fått dokumentert av Märtha Louise og Durek Verrett at de gir fullstendig f*en i den avtalen. De har turet frem som om de aldri hadde inngått en avtale. Og ikke bare det, de har valgt å bryte avtalen på grovere og verre måter jo nærmere bryllupet kom. Og så toppet de griskheten og utnyttelsen med bryllupet de siste dagene.

Jeg synes det er flott at Kongen ikke ga en tale til brudeparet, det er kanskje den sterkeste reaksjonen han halvoffentlig har kommet med. For det er en personlig reaksjon mot Märtha Louise enn hva fotoforbudet var.

Men dessverre så er det for lite. For nå har ML og V - indirekte støttet av Kongens manglende handlinger og manglende vilje til å la MLs avtalebrudd få følger - lagt grunnlaget for videre millioninntekter, skapt på det som har vært grunnmurene av det norske Kongehus, og de har gjort det med å dra Kongehuset ned i sølen.

Er det noen som burde gitt Kongen rom og forståelse og respekt, så er det virkelig prinsesse Märtha Louise, Kongen er hennes far, hennes monark.

Folket har vist Kongen langt mer rom og forståelse, omtanke og respekt de siste årene hvor vi har gitt Kongen rom for å rydde opp. Jeg tipper at Kongen, som folket, har hatt et håp om at det skulle løse seg selv ved at forholdet tok slutt. Men griskheten og oppmerksomhetsbehovet til både Märtha Louise og Durek Verrett har nok alle undervurdert.

Og nå skal vi altså fortsette å gi rom, mens Märtha Louise og Verrett fortsetter å dra Kongehuset gjennom sølen med å gjøre det til det kongelige norske Influenserhus på Netflix. Og vi vet at skandalene vil bli brettet ut, det har en av sjefene for produksjonen allerede innrømmet. Vi har bare sett begynnelsen av Märtha Louises og Durek Verretts ødeleggelse av det norske Kongehuset.

Skal folket og norsk presse virkelig bare fortsette å sitte stille i båten og se på at Märtha Louise og Durek Verrett gjør dette mot Kongen og Kongehuset og monarkiet? Skal vi bare sitte i ro og se at de utnytter at Kongen er en gammel mann, en kjærlig far og monark som nå sliter med å sette profesjonelle grenser for den kyniske og grådige og ødeleggende forretningskvinnen hans datter de siste fem-seks årene har avslørt seg å være?

Nettopp det at Kongen nå har en så høy alder og er såpass svekket fysisk nå burde være en grunn til at både folket og norsk presse hjelper ham med å sette de grensene som nå er absolutt nødvendige å få satt (og følge opp om de brytes!), slik at ikke hans livslange kongegjerning, tjeneste og oppofrelse for landet tillates å bli tilskitnet av hans datters kynisme.

Igjen et glitrende innlegg fra @Frisk Frosk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Malmfrid skrev (4 timer siden):

Det morsomste er at så mange av de som ble intervjuet på den røde løperen snakket om at kjærligheten kom til Geiranger i helgen. 

Jeg må ærlig talt si at jeg har sett ingenting mellom dette paret som minner meg om kjærlighet - det må være godt skjult i såfall. 

Han bøyer seg stivt mot henne og gir kyss hvor leppene såvidt møtes. Det er det rareste beviset på kjærlighet jeg har sett. Selv den "stiveste" kongelige utviser mer lidenskap enn dette paret. 

Jeg har lagt merke til det samme. Ikke bare den stivheten, men også det at selv om han ofte har dette Hollywood-smilet, så smiler han ikke med øynene.

Eneste oppriktige smilet/-ene jeg har sett har vært når han personlig har fått oppmerksomhet, f.eks. da de gikk utenfor hotellet og noen at tilskuerne ropte hans navn eller noe direkte til ham.

  • Liker 33
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Malmfrid
Iia skrev (9 minutter siden):

Tror du ikke de drar på sponset tur til Karibien eller noe sånt, med Hello og Netflix som følge?

Jo, det er mye mulig. Det passer nok paret fint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Malmfrid
Frisk Frosk skrev (4 minutter siden):

Jeg har lagt merke til det samme. Ikke bare den stivheten, men også det at selv om han ofte har dette Hollywood-smilet, så smiler han ikke med øynene.

Eneste oppriktige smilet/-ene jeg har sett har vært når han personlig har fått oppmerksomhet, f.eks. da de gikk utenfor hotellet og noen at tilskuerne ropte hans navn eller noe direkte til ham.

Uff ja - får frysninger av ham. Så nettopp intervju med VG hvor han ble spurt om hva han husket best fra helgen .. så ramset han opp og på slutten - "Mors tale" - dronning Sonja, la han til 😂

På engelsk, selvsagt - han tar seg ikke tid til å lære norsk. 

Endret av Malmfrid
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kønn skrev (14 minutter siden):

Det sår øverst i innleggen til kommentatoren at det er SATIRE. Satire er en utrykksform, der man benytter humor for å kritisere for eksempel dumskap, feil, mangler og holdninger. 

Men det var ikke morsomt syns jeg. Det var, etter min mening, dårlig skrevet og usmakelig. Det hadde fint gått an å fått til kritikk av denne håndteringen i satire-form, men han lyktes ikke her syns jeg. 

  • Liker 4
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skikkelig klasse over nydelige Victoria. Husker det var snakk om hennes valg av partner - "kun" en treningsinstruktør. 

Snakk om å trekke det lengste strået 🇸🇪 💪💃.

 

 

  • Liker 32
  • Hjerte 3
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ærlige Ærna skrev (3 timer siden):

Godt dette triste og flaue skuet er over. Utrolig pinlig med de dukene som skulle skjule brudeparet, gremmes på vegne av oss nordmenn. 

Så får vi håpe det blir så stille som mulig fra den kanten nå fremover og at de flytter til USA etterhvert.

Monarkiet - det virker som de holder på å rive det ned sten for sten. Det er nok uansett til det beste, men trist at vår fine konge og dronning må være vitne til dette nærmest uvirkelige som skjer for tiden.

Siden Märtha Louise og Durek Verrett har solgt seg til Netflix, og Netflix overhodet ikke er interessert i de to uten Kongehuset som bakteppe, så tror jeg dette er begynnelsen på det globale kommersielle spillet til ML og V. Det er nok på ingen måte over.

 

  • Liker 19
  • Hjerte 1
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...