Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

21 minutter siden, Frisk Frosk said:

Jeg kommer litt sent til "selskapet" her, men har et par tanker om media.

Jeg så ikke hvordan journalist Skrede var i går, som flere har kritisert. Men jeg slo på Nrk i dag. Ante ikke når vielsen skulle være, så jeg antok egentlig at den var ferdig og vel så det da jeg slo på, men den var forsinket og rett før den faktisk begynte.

Skrede er en ellers god journalist. I dag synes jeg ikke utejournalist er den som skal være sterkt kritisk i sine kommentarer (det bør heller komme fra journalister i studio, da de også har bedre muligheter til å faktasjekke, gjengi korrekt m.m.) om det som har vært forhistorien før denne dagen. I det jeg hørte og så så har Nrk absolutt vært kritisk til mye av det som har skjedd i dag. Og Skrede og andre journalister hadde en nesten umulig jobb.

Journalistene var pakket sammen på en tynn, liten stripe, uten muligheter til å bevege seg, ikke få gode kameravinkler, knapt intervjuer. Heia Nrks fotograf (og alle andre fotografer fra norsk presse som i dag har vært høyt og lavt for å få paparazzibilder!) som hadde hoppet opp i blomsterbedet for å få bilder når de kongelige kom tilbake til hotellet etter vielsen. Flott også at norsk presse refererer til hverandre, f.eks. at Nrk var kjappe til å vise til at Tv2 hadde fått bilder av MLs kjole - spre informasjon til folket, som pressen skal, uavhengig av hvor mye en bortskjemt og grisk ML og hennes V forsøker å nekte folket informasjon som de har rett til å få i en slik sammenheng. Honnør til all norsk presse som virkelig gjør sitt beste for å vise hvor fullstendig latterlig denne griskheten til Märtha Louise og Durek Verrett faktisk er!

Det ble opplyst fra Skrede om at flere hadde sagt ja til å bli intervjuet etter vielsen. Derfor ble jeg sittende og høre på og se på innimellom. Så var vielsen over. Pinlig, pinlig og mer pinlig med vielse i hastig oppsatt telt og laken i det de kommersielle aktørene - brudeparet selv og sladdermagasinet og sladderflix - har forsøkt å fronte som stort og kongelig.

Det var noen få som først ga noen korte kommentarer til journalistene, bl.a. eldste fetter av ML og HM og Gulliksen. Fetter Lorentzen oppførte seg mer profesjonelt og kongelig enn de fleste vi har sett i det siste. Gulliksen var starstruck og er dessuten en nær venn av ML. Buljo, som joiket snakket også med pressen. Men hvem var det som hadde sagt ja på forhånd til å snakke med pressen??

Ikke overraskende - Bjørg Thorhallsdottir. Hennes søster Dora raste for få dager siden til folk som hun kalte "sutrete, bitre, negative og dømmende uinviterte gjester" fordi folk helt legitimt og saklig har kritisert at ML og V har gjort dette arrangementet til en reklamejippo i stor grad også på statens bekostning. Og Bjørg Thorhallsdottir, som snakker med Nrk i dag som om hun var en tenåring som er supergira av å være på tv og være inkludert i bryllupet, hun er selvfølgelig også kommersielle venninne med Märtha Louise, da disse to stadig har kommersielle samarbeid. ML stiller i podkasten til BT, ML kaster "glans" over boklanseringen til BT, mens ML samtidig fikk gratis reklame for Hést. Nok en bekreftelse på kommersielt samarbeid når BT her både får frontet seg selv som en del av det kongelige skuespill, samtidig som hun blir en som gir positiv omtale om reklamebryllupet til ML. Så fikk den andre forfatteren der også sine to minutter med fame.

Og neste på lista? De to makkerne til ML i podkasten Heartsmart... Og det var ikke måte på hvor god tid disse to hadde til å snakke med statskanalen(e) og annen norsk presse. Og bretter ut om hva de snakker om på podkasten og lovpriser ML og V herfra til den energimessige evigheten. Og de pratet og de pratet og de pratet, i beste sendetid. På statskanalen Nrk, som bare var én i rekken av mediehus som fikk snakke med disse. Igjen viser Märtha Louise (for hun er også en del av den podkasten) og hennes forretningsmakkere at dette mer enn noe annet er en eneste stor reklameorgie, for alt fra ML og V selv, til deres prosjekter, til klesmerker, podkast, venners bøker, sladremagasiner og sladretv.

Disse intervjuene med BT, MaritM og LB, burde norsk presse holdt seg for gode til å sende! For dette er ikke annet enn reklame for Märtha Louises nettverk og forretningssamarbeid.

På den andre siden, BT og Heartsmart-damene understreker virkelig at dette bare er en eneste lang reklameorgie for Märtha Loise og co.

Journalistene hadde ellers i dag en mer eller mindre umulig oppgave. Gjestene var instruert til å ikke snakke med norsk presse, ikke røpe detaljer fra bryllupet som strider mot avtalen brudeparet har med sladremagasin og sladreflix. Å få noe fornuftig ut av de andre kommersielle samarbeidspartnerne, som alle er drillet i mediahåndtering. Absolutt ingenting av det som ville vært normalt å snakke om en slik dag, spørre om, var umulig for journalistene å spørre om - fordi dette bryllupet bare er et arrangement som er solgt til høystbydende sladrepresse.

 

Jeg håper at norsk presse sammen og hver for seg på mandag bretter opp ermene og tar en ordentlig og saklig gjennomgang av oppladningen til bryllupet, gjennomføringen, og at de så tar et oppgjør med hva som er norsk medias ansvar og samfunnsoppgave - OG at en samlet norsk presse så skriver et åpent brev til Kongehuset og minner Kongehuset på dette, og også Kongehusets samfunnsoppdrag som ikke innebærer at de er statister egne familiemedlemmers kommersielle reklamestunt. Jeg håper en saklig norsk presse, når bryllupsfeberen har roet seg, greier å presentere dette bryllupet og alt det uakseptable og grådige ved det på en saklig, men treffende måte, som virkelig viser hvor fullstendig uakseptabel retning Kongehuset og Kongefamilien er på vei. Dette innebærer også å se på f.eks. influenser-Leah, som nettopp debuterte på catwalken i en kjole fra en norsk designer, en kjole som var nesten en kopi av den hun bar i dag, og også tidspunktene for lansering av hennes kosmetikkserie samt at hun, som ML og V stadig bryter markedsføringsloven på sine bedriftskanaler på sosiale medier. Det innebærer også å se på bindingene de kommersielle aktørene Märtha Louise og Durek Verrett har med kommersielle venner/klesprodusenter/restaurantører/forfattere m.fl. og avsløre hvor tette disse bindingene er, avsløre hvordan disse aktørene stadig driver umerket og massiv reklame for hverandre i alle tenkelige og utenkelige situasjoner. Og ikke minst også hvordan prinsessetittelen er knyttet opp til så mye av dette, inkl. H-klærne og dette bryllupet.

Jeg håper at norsk presse tar sitt samfunnsansvar på alvor og tar et grundig dypdykk i dette, og at de presenterer det på en saklig og ryddig måte. Eneste måten monarkiet kan ha en god fremtid i Norge - eller en verdig avvikling - det er om det nå etter dette bryllupet tas et ordentlig oppgjør med den måten Märtha Louise og Durek Verrett i seks år allerede så kynisk har utnyttet Kongehuset og Kongefamilien, uten at Kongehuset har greid å hverken stoppe det, ha en troverdighet i sin kommunikasjon til folket, eller ta klare beslutninger. I dette oppgjøret bør det også stilles saklige, kritiske spørsmål om hvorfor i all verden Kongehuset valgte å ikke sette ned foten før bryllupet, men ventet til etterpå - etter at ML og V kunne håve inn millioner på å selge Kongehuset/-familien og reklamejippobryllupet til Hello og Netflix. For nå fremstår Kongehuset som en stor influenserfamilie, hvor selv de som egentlig ikke liker rollen influenserne har gitt dem, likevel spiller med - og dermed faktisk støtter at den norske Kongefamilien nå er blitt en influenserfamilie.

Norsk presse må gå sammen, og løfte dette, og behandle det med fakta, grave- og dybdejournalistikk og saklig kritikk - de må vise at de tar sitt samfunnsansvar på alvor, og minne Kongehuset på at også de har et samfunnsansvar...

Veldig godt skrevet. Dette hadde jeg likt å se som leserinnlegg i Aftenposten. 

  • Liker 11
  • Hjerte 1
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

anno19 skrev (52 minutter siden):

Hvorfor skal en datter ha oppdraget med å «gi bort» sin mor? Om ikke en far gjør det, så vær litt selvstendig å gå inn selv da. Ha litt ryggrad, slutt å vær så stakkarslig at alle andre må fikse hele tiden.

For en latterlig kommentar og unødvendig . Hvorfor skal ikke datteren få det oppdraget?

  • Liker 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bumbelbee
Frisk Frosk skrev (24 minutter siden):

Jeg kommer litt sent til "selskapet" her, men har et par tanker om media.

Jeg så ikke hvordan journalist Skrede var i går, som flere har kritisert. Men jeg slo på Nrk i dag. Ante ikke når vielsen skulle være, så jeg antok egentlig at den var ferdig og vel så det da jeg slo på, men den var forsinket og rett før den faktisk begynte.

Skrede er en ellers god journalist. I dag synes jeg ikke utejournalist er den som skal være sterkt kritisk i sine kommentarer (det bør heller komme fra journalister i studio, da de også har bedre muligheter til å faktasjekke, gjengi korrekt m.m.) om det som har vært forhistorien før denne dagen. I det jeg hørte og så så har Nrk absolutt vært kritisk til mye av det som har skjedd i dag. Og Skrede og andre journalister hadde en nesten umulig jobb.

Journalistene var pakket sammen på en tynn, liten stripe, uten muligheter til å bevege seg, ikke få gode kameravinkler, knapt intervjuer. Heia Nrks fotograf (og alle andre fotografer fra norsk presse som i dag har vært høyt og lavt for å få paparazzibilder!) som hadde hoppet opp i blomsterbedet for å få bilder når de kongelige kom tilbake til hotellet etter vielsen. Flott også at norsk presse refererer til hverandre, f.eks. at Nrk var kjappe til å vise til at Tv2 hadde fått bilder av MLs kjole - spre informasjon til folket, som pressen skal, uavhengig av hvor mye en bortskjemt og grisk ML og hennes V forsøker å nekte folket informasjon som de har rett til å få i en slik sammenheng. Honnør til all norsk presse som virkelig gjør sitt beste for å vise hvor fullstendig latterlig denne griskheten til Märtha Louise og Durek Verrett faktisk er!

Det ble opplyst fra Skrede om at flere hadde sagt ja til å bli intervjuet etter vielsen. Derfor ble jeg sittende og høre på og se på innimellom. Så var vielsen over. Pinlig, pinlig og mer pinlig med vielse i hastig oppsatt telt og laken i det de kommersielle aktørene - brudeparet selv og sladdermagasinet og sladderflix - har forsøkt å fronte som stort og kongelig.

Det var noen få som først ga noen korte kommentarer til journalistene, bl.a. eldste fetter av ML og HM og Gulliksen. Fetter Lorentzen oppførte seg mer profesjonelt og kongelig enn de fleste vi har sett i det siste. Gulliksen var starstruck og er dessuten en nær venn av ML. Buljo, som joiket snakket også med pressen. Men hvem var det som hadde sagt ja på forhånd til å snakke med pressen??

Ikke overraskende - Bjørg Thorhallsdottir. Hennes søster Dora raste for få dager siden til folk som hun kalte "sutrete, bitre, negative og dømmende uinviterte gjester" fordi folk helt legitimt og saklig har kritisert at ML og V har gjort dette arrangementet til en reklamejippo i stor grad også på statens bekostning. Og Bjørg Thorhallsdottir, som snakker med Nrk i dag som om hun var en tenåring som er supergira av å være på tv og være inkludert i bryllupet, hun er selvfølgelig også kommersielle venninne med Märtha Louise, da disse to stadig har kommersielle samarbeid. ML stiller i podkasten til BT, ML kaster "glans" over boklanseringen til BT, mens ML samtidig fikk gratis reklame for Hést. Nok en bekreftelse på kommersielt samarbeid når BT her både får frontet seg selv som en del av det kongelige skuespill, samtidig som hun blir en som gir positiv omtale om reklamebryllupet til ML. Så fikk den andre forfatteren der også sine to minutter med fame.

Og neste på lista? De to makkerne til ML i podkasten Heartsmart... Og det var ikke måte på hvor god tid disse to hadde til å snakke med statskanalen(e) og annen norsk presse. Og bretter ut om hva de snakker om på podkasten og lovpriser ML og V herfra til den energimessige evigheten. Og de pratet og de pratet og de pratet, i beste sendetid. På statskanalen Nrk, som bare var én i rekken av mediehus som fikk snakke med disse. Igjen viser Märtha Louise (for hun er også en del av den podkasten) og hennes forretningsmakkere at dette mer enn noe annet er en eneste stor reklameorgie, for alt fra ML og V selv, til deres prosjekter, til klesmerker, podkast, venners bøker, sladremagasiner og sladretv.

Disse intervjuene med BT, MaritM og LB, burde norsk presse holdt seg for gode til å sende! For dette er ikke annet enn reklame for Märtha Louises nettverk og forretningssamarbeid.

På den andre siden, BT og Heartsmart-damene understreker virkelig at dette bare er en eneste lang reklameorgie for Märtha Loise og co.

Journalistene hadde ellers i dag en mer eller mindre umulig oppgave. Gjestene var instruert til å ikke snakke med norsk presse, ikke røpe detaljer fra bryllupet som strider mot avtalen brudeparet har med sladremagasin og sladreflix. Å få noe fornuftig ut av de andre kommersielle samarbeidspartnerne, som alle er drillet i mediahåndtering. Absolutt ingenting av det som ville vært normalt å snakke om en slik dag, spørre om, var umulig for journalistene å spørre om - fordi dette bryllupet bare er et arrangement som er solgt til høystbydende sladrepresse.

 

Jeg håper at norsk presse sammen og hver for seg på mandag bretter opp ermene og tar en ordentlig og saklig gjennomgang av oppladningen til bryllupet, gjennomføringen, og at de så tar et oppgjør med hva som er norsk medias ansvar og samfunnsoppgave - OG at en samlet norsk presse så skriver et åpent brev til Kongehuset og minner Kongehuset på dette, og også Kongehusets samfunnsoppdrag som ikke innebærer at de er statister egne familiemedlemmers kommersielle reklamestunt. Jeg håper en saklig norsk presse, når bryllupsfeberen har roet seg, greier å presentere dette bryllupet og alt det uakseptable og grådige ved det på en saklig, men treffende måte, som virkelig viser hvor fullstendig uakseptabel retning Kongehuset og Kongefamilien er på vei. Dette innebærer også å se på f.eks. influenser-Leah, som nettopp debuterte på catwalken i en kjole fra en norsk designer, en kjole som var nesten en kopi av den hun bar i dag, og også tidspunktene for lansering av hennes kosmetikkserie samt at hun, som ML og V stadig bryter markedsføringsloven på sine bedriftskanaler på sosiale medier. Det innebærer også å se på bindingene de kommersielle aktørene Märtha Louise og Durek Verrett har med kommersielle venner/klesprodusenter/restaurantører/forfattere m.fl. og avsløre hvor tette disse bindingene er, avsløre hvordan disse aktørene stadig driver umerket og massiv reklame for hverandre i alle tenkelige og utenkelige situasjoner. Og ikke minst også hvordan prinsessetittelen er knyttet opp til så mye av dette, inkl. H-klærne og dette bryllupet.

Jeg håper at norsk presse tar sitt samfunnsansvar på alvor og tar et grundig dypdykk i dette, og at de presenterer det på en saklig og ryddig måte. Eneste måten monarkiet kan ha en god fremtid i Norge - eller en verdig avvikling - det er om det nå etter dette bryllupet tas et ordentlig oppgjør med den måten Märtha Louise og Durek Verrett i seks år allerede så kynisk har utnyttet Kongehuset og Kongefamilien, uten at Kongehuset har greid å hverken stoppe det, ha en troverdighet i sin kommunikasjon til folket, eller ta klare beslutninger. I dette oppgjøret bør det også stilles saklige, kritiske spørsmål om hvorfor i all verden Kongehuset valgte å ikke sette ned foten før bryllupet, men ventet til etterpå - etter at ML og V kunne håve inn millioner på å selge Kongehuset/-familien og reklamejippobryllupet til Hello og Netflix. For nå fremstår Kongehuset som en stor influenserfamilie, hvor selv de som egentlig ikke liker rollen influenserne har gitt dem, likevel spiller med - og dermed faktisk støtter at den norske Kongefamilien nå er blitt en influenserfamilie.

Norsk presse må gå sammen, og løfte dette, og behandle det med fakta, grave- og dybdejournalistikk og saklig kritikk - de må vise at de tar sitt samfunnsansvar på alvor, og minne Kongehuset på at også de har et samfunnsansvar...

Takk for et godt innlegg! Du sier virkelig noe viktig i denne sammenhengen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Malmfrid
Orly skrev (3 minutter siden):

For en latterlig kommentar og unødvendig . Hvorfor skal ikke datteren få det oppdraget?

Hvorfor skal noen i det hele tatt gi bort en dame på over 50 år?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tessa12 skrev (14 minutter siden):

Det er en knapphullsblomst

IMG_9542.png

Monogrammet er på ermet ser det ut for.

  • Liker 3
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Malmfrid skrev (2 minutter siden):

Hvorfor skal noen i det hele tatt gi bort en dame på over 50 år?

 

Fordi man ønsker det og det er helt opp til bruden. Spiller da ingen rolle hvilken alder bruden er.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

pop up bruker skrev (17 timer siden):

Så trist oppsett? Ser ut som klasseavslutning i gymsal

Hvordan vet du at det er en fake side? Og hvem har du rapport den til? 

Det mest åpenbare "fake" med siden, er at den ikke har legitim sikkerhetsnøkkel. Organisasjon bak er bare delvis opplyst, og de/  eller bot eller hva som står bak; er oppgitt til "Let's encrypt". Det er en side uten "noen hjemme".  Jeg har sendt report, men det var før jeg visste at det ikke er noen bak som kan stilles til ansvar, osv. Så da er det jo helt meningsløst. Den blir jo presentert som en portal der evt. ofre av Durek, kan skrive inn historien sin osv. Har ikke testa det, men virker ikke som det er noen funksjon som er "oppe og går". Så side som er laget bare for "fun", regner jeg med. Ellers så er jo jeg helt for å publisere dårlige erfaringer som folk har om folk som har posisjoner i samfunnet, også Durek. Det som er dumt med slike sider som dette, er at Hank sin historie, blir misbrukt på en måte. Han har jo valgt å fortelle om sine dårlige opplevelser, i bestemte media og fora. Og her blir jo hans historie satt inn i en kontekst han ikke har godkjent, og som han ikke har noe kontroll over. Andre "historien" der, det med noe "milkman" og greier, tror jeg bare er en random historie fra Quora, som gjaldt annen enn Durek. Men dette har jeg ikke tatt meg tid å sjekke ordentlig (som sagt liten vits, når ingen å stille til ansvar).

Endret av yedi warrior
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lucille skrev (19 minutter siden):

Jeg lurer mest på hvorfor de reiser til Geiranger, for å ta bryllupsbilder inne i er partytelt med plastvinduer 

Ja, det kan man jammen lure på. Jeg ville hatt bilder med fjorden i bakgrunn og de velger bilder innendørs 😂

Mulig de har sneket seg ut og vært på Vinje gård og tatt bilder i ettertid uten at noen har fått det med seg. 

  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spanky skrev (10 minutter siden):

Monogrammet er på ermet ser det ut for.

Nå så jeg det…sorry

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Malmfrid
Orly skrev (18 minutter siden):

Fordi man ønsker det og det er helt opp til bruden. Spiller da ingen rolle hvilken alder bruden er.

Ønsker å gi bort noen som har bodd sammen? Det er jo noe som henger igjen fra da når man ikke fikk ha sex før ekteskapet og man ihvertfall ikke bodde sammen. 

Det er selvsagt opp til henne og velge selv - ser bare litt rart ut. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lucille skrev (38 minutter siden):

Jeg lurer mest på hvorfor de reiser til Geiranger, for å ta bryllupsbilder inne i er partytelt med plastvinduer 

Ikke sant. Litt trashy, in my humble opinion.

  • Liker 13
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Malmfrid skrev (3 minutter siden):

Ønsker å gi bort noen som har bodd sammen? Det er jo noe som henger igjen fra da når man ikke fikk ha sex før ekteskapet og man ihvertfall ikke bodde sammen. 

Det er selvsagt opp til henne og velge selv - ser bare litt rart ut. 

Synes ikke det dr rart i det hele tatt, bare fint og koselig. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Malmfrid skrev (5 minutter siden):

Ønsker å gi bort noen som har bodd sammen? Det er jo noe som henger igjen fra da når man ikke fikk ha sex før ekteskapet og man ihvertfall ikke bodde sammen. 

Det er selvsagt opp til henne og velge selv - ser bare litt rart ut. 

Det var nok det jeg reagerte minst på her. Tror ikke jeg har vært i et eneste bryllup der bruden ikke har blitt gitt bort, selv om hun har vært samboer med forloveden aldri så lenge, og det er barn i bildet. Er nok bare en tradisjon de ønsker å følge.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Altså, hele regien er jo rigga for å tjene mest mulig penger på det. For å selge mest mulig.

Det virker som at destinasjonen Geiranger var valgt for å få fine klipp til Netflix, syns allerede jeg ser dronebildene i introen, over fjord og fjell med noe musikk som vekker nasjonalromantiske følelser. For amerikanerne er jo Nordvestlandet fort ganske eksotisk. 

Samme med plastvinduene aka vakuumpakka mais-looken, som bakgrunn for de første bildene. Det handler nok også kun om hva som på noe sett og vis bringer inn mynter i kassa. Men for all del, hvis de ønska en campinglook på de første bildene fra bryllupet sitt, så er det ingenting galt i det. Kjente lukta av plastvinduene stå mot meg fra telefonskjermen.  

  • Liker 19
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er parer ute på vandring. Jeg synes kjolen var grei, ikke noe mer. Hårfrisyren skulle jeg påtatt med å gjøre bedre og jeg er ingen frisør. Med det lange håret til ML så hadde jeg sett for meg flott oppsatt hår faktisk.

  • Liker 14
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søgni skrev (1 minutt siden):

Altså, hele regien er jo rigga for å tjene mest mulig penger på det. For å selge mest mulig.

Det virker som at destinasjonen Geiranger var valgt for å få fine klipp til Netflix, syns allerede jeg ser dronebildene i introen, over fjord og fjell med noe musikk som vekker nasjonalromantiske følelser. For amerikanerne er jo Nordvestlandet fort ganske eksotisk. 

Samme med plastvinduene aka vakuumpakka mais-looken, som bakgrunn for de første bildene. Det handler nok også kun om hva som på noe sett og vis bringer inn mynter i kassa. Men for all del, hvis de ønska en campinglook på de første bildene fra bryllupet sitt, så er det ingenting galt i det. Kjente lukta av plastvinduene stå mot meg fra telefonskjermen.  

Nå vet vi jo ikke hvor lenge de har hatt Netflix i planene, men vet vi når de landet på at de skulle gifte seg i Geiranger? Synes at det ble bestemt før vi fikk vite om Netflix-filminga. Men, som sagt, det kan hende de har hatt det i planene lengre enn vi vet. Mest sannsynlig, når jeg tenker meg om. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

PusheenPusheen skrev (Akkurat nå):

Nå vet vi jo ikke hvor lenge de har hatt Netflix i planene, men vet vi når de landet på at de skulle gifte seg i Geiranger? Synes at det ble bestemt før vi fikk vite om Netflix-filminga. Men, som sagt, det kan hende de har hatt det i planene lengre enn vi vet. Mest sannsynlig, når jeg tenker meg om. 

Nei, jeg kan ikke hevde det handler om Netflix. Men at det handla om en eller annen form for kulisser, det ser jeg for meg. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Malmfrid
SagaP skrev (5 timer siden):

Og folk er helt ville her i tråden for å se bilde av en 92 åring i bunad som sitter i rullestolen sin. Helt ubegripelig 🙂

Men prinsesse Astrid er en fantastisk dame. I en alder av over 90 så jobber hun fremdeles for kongehuset. 
Hun har vært en utrolig støtte for sin far og var førstedame for landet i flere år. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søgni skrev (Akkurat nå):

Nei, jeg kan ikke hevde det handler om Netflix. Men at det handla om en eller annen form for kulisser, det ser jeg for meg. 

Ja, helt sikkert. Uansett er merkelig valg i og med at alt foregikk inne i et partytelt. De kunne jo giftet seg hvor som helst da.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Malmfrid skrev (Akkurat nå):

Men prinsesse Astrid er en fantastisk dame. I en alder av over 90 så jobber hun fremdeles for kongehuset. 
Hun har vært en utrolig støtte for sin far og var førstedame for landet i flere år. 

Ja, skrev det etterpå. Var bare redd entusiasmen for Astrid skulle smitte over til å gjelde brudeparet også 🤣

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...