Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Isild skrev (8 timer siden):

Rekk opp hånda alle som ser frem til at dette bryllupet er overstått.. 

Det er ren ønsketenking, men jeg håper at ML får "sparken" som prinsesse asap etter sirkus Geiranger. Ser videre for meg at det kjøpte "vennskapet" med Hello Magazine vil kjølne, og at magasinet kommer til å velte seg i sjaman-utsagn og brudd på avtaler med Pappa. Har da videre et håp på sikt om at Herr og  Fru Verret flytter til USA - slik kongelige med kronisk trassalder pleier å gjøre. 

Har ikke rukket å lese de to siste sidene av tråden, så vet ikke om noen andre har tatt opp dette.

Men det slo meg plutselig at den avtalen som ML og V har gjort med Hello og Netflix, den kan på flere måter slå tilbake på dem selv.

En ting er at jeg er overbevist om at Hello ikke har fratatt seg selv muligheten i all fremtid fra å skrive om også det negative om dem. Jeg tipper det er en eller annen tidsbegrensning på den kontrakten. Noe annet vil være uforståelig fra en slik aktør som Hello tross alt er. Dessuten er det nok allerede nå begynt å komme en del misnøye i redaksjonen til Hello. Den eksklusive kontrakten og rettigheten om bilder fra bryllupet, den har jo allerede blitt langt mindre verdt. For andre mediers journalister og fotografer, kanskje til og med driftige freelancere, vet jo hvor vielsen skal holdes, og kan på forhånd plassere seg strategisk og slik få bilder som Hello trodde de ville være alene om å ta. Kvaliteten på bilder tatt fra avstand vil selvfølgelig ikke være like god som nærbildene Hello kan ta, men folks oppmerksomhet er flyktig, og får man noen halvgode bilder fra et kontroversielt bryllup og ser mange nok av dem, så blir skarpe glansbilder langt mindre interessante. For folk har allerede fått sin lille snikkikk på det som skjedde på Vinjemoen. Og bryllupsparet, Hello og Netflix har jo et dilemma, seremonien skulle være åpen, ute, naturlig med bare storslåtte fjell og fjord som kulisser. Ender de da med å sette opp så høye gjerder eller stengsler at andre fotografer ikke får tatt bilder, så har magasinet og Netflix mistet noe av det største salgsmomentet sitt rundt de bildene de trodde de ville være alene om å få ta og kunne selge.

Og det andre, Kongehusets medlemmer har alle reservert seg mot å bli tatt bilder av eller filmet der annen presse ikke også har adgang. Selv om nok både Hello og Netflix er fullt i stand til å klippe og lime med tidligere offentlige og glamorøse bilder av Kongeparet og Kongehusets medlemmer, så minsker verdien av det produktet de har betalt for ganske betraktelig når de ikke lenger heller har enerett på bilder av de aller fleste kongelige som vil være av noen interesse i bryllupet.

Kona til den nigerianske prinsen virker å like medias oppmerksomhet, så de får nok noen villige bilder der av den tidligere modellen. Men det var jo ikke akkurat det Hello og Netflix trolig trodde de kjøpte og betalte for og har planlagt for.

Og dermed tror jeg også at motivasjonen for både Hello og Netflix til å tøye grensene maksimalt innen kontraktstidene de trolig har, den vil være høy. Og i det øyeblikket de ev. ikke lenger er bundet av like strenge grenser, da har de hatt mye ekstra tid til å grave opp all dritten som helt sikkert finnes om V og kanskje begge to. Og da tror jeg både Hello og Netflix kan bli nådeløs - i hvert fall Hello.

 

Så til den faktoren som jeg tror brudeparet kanskje har undervurdert aller mest, det er at når de ikke bare har terget på seg norsk presse, men trolig også utenlandsk sladderpresse og presse, så vil disse ikke være bundet av noen kontrakter om å holde igjen på oppgravd informasjon. Ergo risikerer man at mange andre aktører, både i inn- og utland vil konkurrere om å få presentert dritten som graves opp. Og begynner dette å skje, da tror jeg ML og V kan bli overrasket over hvor trofaste Hello og Netflix velger å være... eller kanskje heller velger å ikke være!

De som vil tjene på dette paret fremover er nok først og fremst media. Så vil det nok dessverre også bli mange skadeskutte i kjølvannet etter parets egoisme og kyniske framferd.

  • Liker 20
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Eva-Lena skrev (2 timer siden):

Lenge siden hun var kjær for meg iallefall. Før var hun blid, ydmyk og virket som hun forstå sin rolle i kongefamilien.

Hun forstår sin rolle til fanga idag også, men idag er hun rene Cruella DeVille. Alt annet enn hva mange oppfattet henne som tidligere.

Hun kan værsågod bare ta med seg gærningen sin og flytte ut av landet for min del. 

Her er det mange som ikke har lest «har tidligere vært», og heller ikke lest resten av teksten. Prøvde bare å åpne litt snilt:p 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurer på hva som skjer om Hello likevel tar bilder av kongehusets medlemmer når andre ikke har tilgang? Kanskje er det verdt prisen?

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håper Hello og Netflix avslører ham som den svindleren han er, og at han aldri får utnytte sårbare mennesker igjen. "Barn som gråter mye har demoner innvendig", "om du får kreft så har du vært for negativ" og "om kvinner ligger med mange menn settes det avtrykk i vagina" er jo bare noen av hans utsagn (fritt sitert etter hukommelse , men poengene stemmer). Bli frisk fra covid ved å kjøpe hans svindyre medaljong. Han eier  ingen skam. Jeg vil gjerne se 9 episoder på netflix der han blir avkledd og latterligjort. 

Det er bare så himla synd at det skal gå utover kongeparet vårt, og vår identitet som nasjon. Og jeg syns faktisk synd på Martha. Kanskje fordi jeg så veldig opp til henne som ung hestejente, men jeg er redd hun er fullstendig blind av forelskelse. Hun er nok ei som lett faller for store ord og  romantikk, men forskjellen på Ari og Durek er at jeg tror ikke Durek mener det. 

  • Liker 28
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Era Vulgaris skrev (4 timer siden):

Kjær for folket? Jeg tenker at her får hver og en snakke for seg selv. Jeg har null problem med å se henne miste prinsessetittelen og bosette seg i USA som Mrs Verret. 
 

Vi har nå en kongefamilie full av kriminelle, influencere, sjarlataner og tidligere faraoer 😳 At noen i det hele tatt ønsker å videreføre dette på statens regning, er meg en gåte. 

Jeg forstår ikke hvorfor de kanskje vil bli her i landet siden de har sånn avsky mot nordmenn og Norge. I tillegg er jo kongehuset såååå rasistisk mot dem.

Det hadde vært mye bedre å bosette seg i usa, men der er de kanskje ikke så kjent (eller beryktet alt ettersom).

  • Liker 25
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, AnAngel said:

Kan ikke denne søsteren avsløre nå hva hun sitter på? Det er vel det eneste håpet for å få stoppet dette bryllupet? 😱 

Enig, tror hun prøver seg frem, mulig hun håper på å tjene noen penger ved å holde kjeft, men tviler på at hun får det så da er det vel fritt frem. Er ikke så sikker på at bryllupet blir avlyst av den grunn da, men et jordskjelv blir det vel.

Så intervjuet med kronprinsen I går og for første gang følte jeg at jeg ikke likte han. 

Han kunne spart seg å si han gledet seg uavhengig av om det er sant eller ei følte jeg kommentaren var provoserende.

 

  • Liker 10
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjenner at det blir vanskelig å tilgi det spetakkelet som nå utspiller seg, vanskelig å se på ML som noe bedre enn oss- noe opphøyet, vanskelig å tåle å se Mr. Klovn i royalt selskap nettopp fordi de skal være hakket over oss, vanskelig å være stolt av kongehuset, vanskelig å noen gang skulle tenke at denne familien skal virke samlede, vanskelig å ikke tenke på de  to fjoller som setter både seg selv, familien og hele landet i forlegenhet.

Lett å være for å avskaffe kongehuset.

Endret av Jammf
  • Liker 17
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, Jammf said:

https://www.nettavisen.no/kjendis/dureks-soster-med-apent-brev-til-kong-harald/s/5-95-1982712?fbclid=IwY2xjawE6YV1leHRuA2FlbQIxMAABHbJLYm_FNdiG8gF19zZuRjQPUXA1_sZ1olIiZTk9htfWvoTDk5jlIbxwiA_aem_5aZ7XM7Z-3W6kc9sGp2zyA

Det er da ikke måte på hvor langt slekta til Durek, inklusive ham selv, har blitt buddies med kongen vår. Ikke at jeg tror svigers til Durek leser og får med seg alt, men bare den freidigheten av å "henvende" seg til kongen. 

I Norge er det bare barn (og forstyrra personer) som gjør dette. 

Nå er det bare å lene seg bakover og la det stå til- bryllupet i vest skal gjennomføres, og ut fra som er lekket fra noen av deltakerne som var i Oslo og varmet opp i går kveld, ser det ut til at fesjået kommer til å overgå det meste. Det er nok stas å få være med, men jaggu er det stas å få humre litt over den brokete forsamlingen også.

 

Synes vel egentlig det er litt stilig av henne da  Hun har jo et poeng når hun sier prinsessen er med på å hindre ytringsfriheten. Så hvorfor er dette så ille tro? 

  • Liker 13
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 hours ago, Felis said:

Martha og Durek fremstår jo ikke akkurat som foretningsgenier. Durek uttalte blant annet at Hello føltes "trygt" eller noe sånt, og Hallo svarte ved å publisere bilde av "Prince Marius". De har jo åpenbart ikke peiling.

Jeg tror Netflix lærte etter serien med Meghan og Harry, som ikke slo an slik som de håpet. Folk gidder ikke å se på pene scener av et par som u-utfordret får fortelle sin versjon av sannheten. Folk vil ha drama. Da må det klippes og vinkles, slik at det blir drama. Og Martha og Durek har mye å by på i den sammenheng.

Jeg tror ikke det finnes en kontrakt i verden som er vanntett nok til at de blir framstilt slik de ønsker. Og hvis den finnes, så hadde ikke Netflix sett på den. For parets egen versjon av kjærlighetshistorien sin er så dørgende kjedelig at ingen gidder å se den.

Dette har du rett i, falt selv veldig fort av i serien med Harry og Meghan. Det må liksom være litt dramatikk som i filmer for at slikt skal fenge folk. Og hvis Netflix har fått munnkurv på annet enn glansbilder kommer ikke så mange til å gidde å se dette.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, Jammf said:

https://www.nettavisen.no/kjendis/dureks-soster-med-apent-brev-til-kong-harald/s/5-95-1982712?fbclid=IwY2xjawE6YV1leHRuA2FlbQIxMAABHbJLYm_FNdiG8gF19zZuRjQPUXA1_sZ1olIiZTk9htfWvoTDk5jlIbxwiA_aem_5aZ7XM7Z-3W6kc9sGp2zyA

Det er da ikke måte på hvor langt slekta til Durek, inklusive ham selv, har blitt buddies med kongen vår. Ikke at jeg tror svigers til Durek leser og får med seg alt, men bare den freidigheten av å "henvende" seg til kongen. 

I Norge er det bare barn (og forstyrra personer) som gjør dette. 

Nå er det bare å lene seg bakover og la det stå til- bryllupet i vest skal gjennomføres, og ut fra som er lekket fra noen av deltakerne som var i Oslo og varmet opp i går kveld, ser det ut til at fesjået kommer til å overgå det meste. Det er nok stas å få være med, men jaggu er det stas å få humre litt over den brokete forsamlingen også.

 

Vel innlegget er jo sendt til slottet av flere medier så om de ikke leser det skyldes det jo kun at rådgivere/ hoff ikke overleverer opplysningene.  Står jo at det er sendt denne Guri Varpe da.

  • Liker 8
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Honey Dew skrev (1 time siden):

Jeg forstår ikke hvorfor de kanskje vil bli her i landet siden de har sånn avsky mot nordmenn og Norge. I tillegg er jo kongehuset såååå rasistisk mot dem.

Det hadde vært mye bedre å bosette seg i usa, men der er de kanskje ikke så kjent (eller beryktet alt ettersom).

En skulle jo tro det. Det er bare ikke særlig samsvar mellom det de sier og det de gjør. 

  • Liker 7
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 hours ago, Ninaen said:

Jeg tror også at det for første gang er en viss sjanse for at noen har fått nok. Dvs Sonja og HM. Kongen er gammel, syk og virker å ha resignert. HM kan nå ha nådd et punkt hvor begeret er overfylt i lys av begge disse sakene på kort tid, og at det blir mer hardt mot hardt framover. Selvsagt må ha si at han gleder seg til bryllup. Ironisk nok har Marius trukket det lengste strået her og får bli hjemme😅 Ser for meg HM stå hos far og si så høylydt han evner: «nå er det faen meg nok! Far. Deres kongelige høyhet. Nå må skrullesøstera mi få reelle konsekvenser. Nå ryker den tittelen. Dette gidder jeg ikke mer! Gidder ikke plukke opp driten etter henne mer!

Det hadde vært noe 🙈😅

Synes egentlig det var litt kvalmende å høre kronprinsen si han gleder seg i går, kunne avslått fra den kommentaren uansett om det er sant eller ikke. 

Sannheten er vel at både kronprinsen og kongen bør være rasende på Martha og mulig de er det også men er flink skjule det. 

Jeg håper kronprinsen lykkes i å få Martha selv til å frasi seg tittelen for det er nok en stor belastning for den gamle kongen å gjøre det så best hadde det vel vært om hun selv frasa den.

 

  • Liker 14
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 minutter siden, Era Vulgaris said:

En skulle jo tro det. Det er bare ikke særlig samsvar mellom det de sier og det de gjør. 

Har kanskje noe med at barna til ML er her. Den yngste er jo bare 15 år.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

5 minutter siden, timbar said:

Jeg håper kronprinsen lykkes i å få Martha selv til å frasi seg tittelen for det er nok en stor belastning for den gamle kongen å gjøre det så best hadde det vel vært om hun selv frasa den.

Jeg tror bare ikke hun kommer til å gjøre det selv <_< 

  • Liker 13
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Peanut skrev (2 minutter siden):

Jeg tror bare ikke hun kommer til å gjøre det selv <_< 

Nei, aldri.

  • Liker 6
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anita666 skrev (8 timer siden):

Har håpet på det samme..Værvarsel for Geiranger lørdag ER faktisk regn,og det ganske mye,samt kun 14 grader.Og så er det jo lov å håpe på SAS streiken :) Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har håpet dette ikke skulle bli noe av.Kanskje helt på tampen kommer det så horrible saker frem fra DV`s fortid,at de ikke har noe valg enn å avlyse?Mengder av flere gjesteavbud?Men for hver dag som går tikker klokken...

Jeg tror dessverre det er litt naivt å tro det lar seg stoppe av regn. Om ikke brudeparet tror de kan rammes av noe så folkelig som regn og uvær, er det nok noen arrangører i bakgrunnen her som har både telt med og uten vegger pluss en innendørs vigselsmulighet klar. 

Men jeg skal innrømme at det er underholdende å se det hele for seg utendørs i ei skikkelig haggelskur og bare 2 plussgrader...

 

  • Liker 15
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

AnAngel skrev (1 time siden):

Lurer på hva som skjer om Hello likevel tar bilder av kongehusets medlemmer når andre ikke har tilgang? Kanskje er det verdt prisen?

Det skjer ingenting for Kongehusets medlemmer har ikke reservert seg mot å bli tatt bilde av, av Hello! Men de har reservert seg å bli tatt bilde av når det kun er Hello! Som har de eksklusive rettighetene. Så når NRK kan ta bilder av Kongehusetsmedlemmer så kan Hello! Det også. 

Frisk Frosk skrev (2 timer siden):

Har ikke rukket å lese de to siste sidene av tråden, så vet ikke om noen andre har tatt opp dette.

Men det slo meg plutselig at den avtalen som ML og V har gjort med Hello og Netflix, den kan på flere måter slå tilbake på dem selv.

En ting er at jeg er overbevist om at Hello ikke har fratatt seg selv muligheten i all fremtid fra å skrive om også det negative om dem. Jeg tipper det er en eller annen tidsbegrensning på den kontrakten. Noe annet vil være uforståelig fra en slik aktør som Hello tross alt er. Dessuten er det nok allerede nå begynt å komme en del misnøye i redaksjonen til Hello. Den eksklusive kontrakten og rettigheten om bilder fra bryllupet, den har jo allerede blitt langt mindre verdt. For andre mediers journalister og fotografer, kanskje til og med driftige freelancere, vet jo hvor vielsen skal holdes, og kan på forhånd plassere seg strategisk og slik få bilder som Hello trodde de ville være alene om å ta. Kvaliteten på bilder tatt fra avstand vil selvfølgelig ikke være like god som nærbildene Hello kan ta, men folks oppmerksomhet er flyktig, og får man noen halvgode bilder fra et kontroversielt bryllup og ser mange nok av dem, så blir skarpe glansbilder langt mindre interessante. For folk har allerede fått sin lille snikkikk på det som skjedde på Vinjemoen. Og bryllupsparet, Hello og Netflix har jo et dilemma, seremonien skulle være åpen, ute, naturlig med bare storslåtte fjell og fjord som kulisser. Ender de da med å sette opp så høye gjerder eller stengsler at andre fotografer ikke får tatt bilder, så har magasinet og Netflix mistet noe av det største salgsmomentet sitt rundt de bildene de trodde de ville være alene om å få ta og kunne selge.

Og det andre, Kongehusets medlemmer har alle reservert seg mot å bli tatt bilder av eller filmet der annen presse ikke også har adgang. Selv om nok både Hello og Netflix er fullt i stand til å klippe og lime med tidligere offentlige og glamorøse bilder av Kongeparet og Kongehusets medlemmer, så minsker verdien av det produktet de har betalt for ganske betraktelig når de ikke lenger heller har enerett på bilder av de aller fleste kongelige som vil være av noen interesse i bryllupet.

Kona til den nigerianske prinsen virker å like medias oppmerksomhet, så de får nok noen villige bilder der av den tidligere modellen. Men det var jo ikke akkurat det Hello og Netflix trolig trodde de kjøpte og betalte for og har planlagt for.

Og dermed tror jeg også at motivasjonen for både Hello og Netflix til å tøye grensene maksimalt innen kontraktstidene de trolig har, den vil være høy. Og i det øyeblikket de ev. ikke lenger er bundet av like strenge grenser, da har de hatt mye ekstra tid til å grave opp all dritten som helt sikkert finnes om V og kanskje begge to. Og da tror jeg både Hello og Netflix kan bli nådeløs - i hvert fall Hello.

 

Så til den faktoren som jeg tror brudeparet kanskje har undervurdert aller mest, det er at når de ikke bare har terget på seg norsk presse, men trolig også utenlandsk sladderpresse og presse, så vil disse ikke være bundet av noen kontrakter om å holde igjen på oppgravd informasjon. Ergo risikerer man at mange andre aktører, både i inn- og utland vil konkurrere om å få presentert dritten som graves opp. Og begynner dette å skje, da tror jeg ML og V kan bli overrasket over hvor trofaste Hello og Netflix velger å være... eller kanskje heller velger å ikke være!

De som vil tjene på dette paret fremover er nok først og fremst media. Så vil det nok dessverre også bli mange skadeskutte i kjølvannet etter parets egoisme og kyniske framferd.

Men tror du ikke hello! og nettflix visste det da de inngikk kontrakt med brudeparet? 

timbar skrev (1 time siden):

Synes vel egentlig det er litt stilig av henne da  Hun har jo et poeng når hun sier prinsessen er med på å hindre ytringsfriheten. Så hvorfor er dette så ille tro? 

Jeg syns det er rart de tyske sladderbladene ikke frotser i CVen til Durek jeg! 

  • Liker 7
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (2 timer siden):

 

Så til den faktoren som jeg tror brudeparet kanskje har undervurdert aller mest, det er at når de ikke bare har terget på seg norsk presse, men trolig også utenlandsk sladderpresse og presse, så vil disse ikke være bundet av noen kontrakter om å holde igjen på oppgravd informasjon. Ergo risikerer man at mange andre aktører, både i inn- og utland vil konkurrere om å få presentert dritten som graves opp. Og begynner dette å skje, da tror jeg ML og V kan bli overrasket over hvor trofaste Hello og Netflix velger å være... eller kanskje heller velger å ikke være!

Herregud, det her har jeg ikke tenkt på! Det vil jo skje, det finnes jo ingen vei utenom! 

  • Liker 6
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 hours ago, PusheenPusheen said:

Vil tro at det i stor grad er der det ligger. Kan liksom ikke tenke meg at de hvert fall ikke har sagt ifra til henne. (De som i familie OG sikkerhetsapparatet)

Fikk litt sjokk nå, av nysgjerrighet så jeg på ML sin instakonto i helgen. Men klikket ikke følger, men i dag er det plutselig poster fra henne som kommer opp. 

Også fra " hello" 

Kan de bare ta seg sånne friheter uten at jeg har bedt om det. Måtte klikke på slutt og følge for å komme meg ut av dette.

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

timbar skrev (Akkurat nå):

Fikk litt sjokk nå, av nysgjerrighet så jeg på ML sin instakonto i helgen. Men klikket ikke følger, men i dag er det plutselig poster fra henne som kommer opp. 

Også fra " hello" 

Kan de bare ta seg sånne friheter uten at jeg har bedt om det. Måtte klikke på slutt og følge for å komme meg ut av dette.

Er nok algoritmene som tror at du ønsker å se innhold knyttet til hennes konto og fra poster hun er tagget i. Er irriterende, er sånn på min feed også!

  • Liker 4
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...