Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Frisk Frosk skrev (7 minutter siden):

Hverken ML, V eller managere og presseansvarlig viser å ha særlig god virkelighetsorientering i måten de opptrer, nei.

Jeg lurer forresten på hva MLs manager tjener i året på jobben som MLs manager? De siste årene har hun jo ikke gjort særlig annet enn å uttale "Ingen kommentar", "Dette ønsker vi ikke å kommentere", eller bare gjøre seg utilgjengelig for kommentar.

Før hun kom med raseriet mot at politiet - i motsetning til prinsessen - følger norsk lov.

Hva er dette verdt i årslønn, skal tro?

Det er utrolig flaut at noen så høyt oppe i arverekken kan så lite om forvaltningen og norske lover.

Hvorfor insisterer norsk presse på å fortsette å skrive om dette paret? La Hello og Hola dekke det og få en del klikk. Brudeparet vil tidsnok oppdage at det kommer en tid etter bryllupet hvor utenlandsk presse (og lesere) er sånn middels interesserts og sliter med å tjene nok penger på dét. Og da kommer de nok krypende tilbake til norsk presse og forsøker seg på å stille opp i "hjemme hos" artikler i Allers til slutt. Disse folka er avhengig av at norsk presse fortsetter å skrive om dem. Men hvorfor skal de ha mer presse enn en liten førsteside dagen etter bryllupet? Det er kongens datter son gifter seg for andre gang. Hvor mye ble skrevet om prinsesse Ragnhild da hun var på ML sin alder?

  • Liker 12
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

57 minutter siden, Frisk Frosk said:

Jeg antar at Hello har gjort en veldig grundig analyse før de var villige til å betale, det man antar må være mange millioner kroner, for dette sirkuset.

Da har de nok ikke bare vurdert hva de vil tjene på bilderettighetene og mersalg ifm. bryllupet og tiden før og etter. De har nok vurdert minst like nøye hva de kan tjene på å først hause opp dette bryllupet, etablere ML og V som "kongelige" og som par - men også hva Hello vil ha å tjene på disse to i årene som kommer. Jeg er sikker på at de regner med å tjene veldig mye, og den dagen ML og V selv ikke skaper forsider og drama og skandaler, den dagen begynner nok Hello å trekke frem ting de helt sikkert allerede sitter på, og det de vil grave frem fremover.

I en slik vurdering har det helt sikkert også inngått en analyse om fremgangsmåte for å få denne avtalen med ML og V, og hvordan få mest ut av dem. For å få mest ut av dem må magasinet - i hvert fall midlertidig - gi paret sammen og hver enkelt av dem det de ønsker.

Min mening er at når det kommer til V er mest trolig hans svakeste side nettopp det at han synes å være så ekstremt avhengig av oppmerksomhet, å bli opphyllet til noe høyere enn han faktisk er. Det er denne tilsynelatende oppmerksomhetsbehovet hans som også har gjort at han fikk et lite navn før han møtte ML, og etter de ble sammen har dette behovet virkelig slått ut i full blomst, hvor han på alle tenkelige og utenkelige og også uakseptable måter har vist at han er villig til å gjøre hva som helst for oppmerksomhet og følelsen av å stå over andre, bli hyllet av andre.

Men dette er også hans svakeste side, for da blir han (som er en stor manipulator om man skal dømme hvordan han behandler både ML og sine nærmeste og hva de nærmeste sier om ham) selv sårbar for manipulering. Stryk ham med hårene og V maler som en gammel katt, gi ham ekstra oppmerksomhet og gi ham en følelse av at han står over andre og han synes å bli estatisk og villig til å gå med på hva som helst så lenge han tror han vil få mer av det samme.

Dette har jeg inntrykk at magasinet har forstått om V, og slik jeg ser det spiller magasinet nå ut dette skuespillet.

Den dagen det man må anta er resten av Hellos planer for å tjene på paret virkelig starter, da tror jeg paret vil få sjokk.

Det hadde vært interessant å lese fullstendig avtale mellom Hello og ML/V. Men jeg er temmelig sikker på at magasinet er så drevne at de ikke har forpliktet seg til mer enn de selv vil tjene på på sikt, og at de derfor vil ha ryggen fri den dagen de begynner å sette lys på de styggere sidene av bakgrunn m.m.

Kunne ikke sagt det bedre selv, bare litt rart ikke tanken har slått paret.Det skal ganske mye til for å saksøke et medie som snakker sant. Det er jo se og hør et eksempel på da DV meldte han inn, husker ikke helt hva de hadde skrevet, men tror terskelen for å bli dømt for å skrive et ganske høy i Europa. Og klart sladrebladet "hello" er ikke bedre enn se og hør, og dette kan de , de vet godt hva som er greit og skrive og ikke. Og de har definitivt en plan med dette. Er ikke i tvil, fortsatt er ML og DV ganske ukjent i UK, derfor er nok taktikken å la engelske lesere bli kjent med en ukjent norsk prinsesse og hennes  veldig kontroversielle brudgom For skandaler selger jo ikke om ikke publikum vet hvem disse folkene er.

Neste skritt er såklart medaljonger, trusselbrev etc., dette er jo gossip for sladreblader, og det er vel primært dette som selger. Bare viser til at abonnenter på se og hør i stor skala er blitt frastjålet bladet med mest dritt om Marius.

Dessverre ligger dette dypt i folkesjela og sladreblader vet dette. Det er dette de tjener mest penger på, ikke søte foto reportasjer med bryllup og fine kjoler. Selger såklart det også, men på langt nær så mye som skandale sladder. Engelskmenn er ikke då mye bedre enn nordmenn på dette området

Å ja magasinet sine ansatte har nok gjort vurderinger med henblikk personlighetene til brudeparet.

Det som kanskje overrasket meg er hvor utrolig naive brudeparet er. Tror de virkelig ikke se og hør tenker på samme måte når de drar over Atlanteren for å intervjue moren til Durek. Tror de virkelig ikke at journalisten fra se og hør har satt seg inn hvordan manipulere moren for å få henne til å si mest mulig.

Klart Durek har aldri fått en sjanse hos se og hør grunnet at han svært tidlig i forholdet kom med så mange kontroversielle uttalelser. Så Durek skjønner visst ikke hvor innsmigrende sladderpressen kan være for å oppnå det de vil og av en eller annen merkelig grunn tror han det kun er se og hør som er slik. 

Men Martha burde visst bedre,så mine teorier er kun spekulasjoner, kongen har trolig vegret seg for å være med på å sponse dette bryllupet ikke fordi han ikke unner datter penger, men fordi han synes dumensjonen på bryllupet et upassende for 2 gangs bryllup, men også fordi selv om ham synes Durek er grei, har alle foreldre en iboende frykt for at ens barn gjør feil eller blir utnyttet. Tviler egentlig på at han kjenner DV så godt.

Ergo har ikke ML som alt har bestemt seg for at dette skal bli tidenes bryllup så stort valg. Hun har penger men neppe nok til å finansiere et bryllup som koster over 20 mill.

Så ble det dette og jeg er 99% sikker på at hun vil angre dette dypt etterhvert for tanken på at engelske sladreblad egentlig er verre enn se og hør har nok slått henne.

For oss vanlige dødelig kan vi dessverre se frem til massevis av sladder etc.fremover om dette paret. For "hello " selger såklart sladderen sin videre til norske sladreblader og sådan er det duket for spennende tider.

 

 

 

  • Liker 7
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

42 minutter siden, NordreSving said:

Dummere blir det ikke. Selvmotsigelsene runger mellom fjellene i Geiranger. 
 

Årets uttalelse: «den delen av pressen vi ikke er så begeistret for», og dette får hun betalt for? Jeg kjenner at jeg håper brudeparet får med seg kontroversene. 
 

Altså; en norsk prinsesse som ikke ønsker at norsk presse skal få tilgang til bryllupet. Kan man klarere konkludere med at hun viser langfingeren til det folket som hun liksom skal tjene? 

 

Personlig er jeg egentlig bare glad jeg slipper mer av dette oppstusset enn det alt er. Nrk i kveld har vært på smiskebesøk i Geiranger og intervjuet folk der.Hvem tror de tør å si noe negativt tro? 

Har egentlig NRK opp i vrangstrupen, de driver ikke kritisk journalistikk men oppfører seg som logrende hunder for folk som ikke fortjener det? 

  • Liker 7
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 hours ago, Anita666 said:

Ja,og nødvendigheten av å skru opp"volumet"på feiringen med gresskar,hest og vogn,og hele sulamitten,kan være for å overdøve den indre lille stemmen som sier at han ikke ville verdsatt henne om hun ikke hadde denne tittelen..

Mente 13 brudepiker og 13 brudesvenner.

 

 

Endret av timbar
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, caremore said:

Takk for at du tar deg tid til å utbrodere det som er det faktiske problemet. Dette evinnelige gnålet om at flere i denne gjengen skal være «private» når det passer de, og «kongelig» hvis det passer seg slik. Og når manager går ut og refser politi og pressen, vel da er man temmelig delulu.

 

Ja manageren har våknet fra dvalen sin.

 

 

 

 

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på en ting. Carina Scheele Carlsen skriver:

«Til vår store forundring, og da inkluderer jeg i tillegg til oss som arrangører, kommunikasjonsavdelingen og sikkerhetsavdelingen på slottet, PST samt DKP, er det politiet som lekker denne informasjonen til pressen.»

Jeg trodde hun var MLs manager, en tittel jeg forbinder med artister og influencere, og ikke kongelige. Veldig merkelig å snakke om et bryllup som et event som har arrangører. Pleier vi ikke å kalle det vertskap? viser jo med all tydelighet hva dette arrangementet egentlig er.

Uansett, det var en digresjon. I Mariussaken var slottet ute og presiserte at de ikke hjelper Høiby med mediehåndtering, fordi slottets oppgaver er kun å assisterer kongehusets medlemmer - underforstått ikke andre medlemmer av kongefamilien.

Så hvordan kan CSC uttale seg på vegne av slottets kommunikasjonsavdeling (aka avdelingen som videresender alle henvendelser til CSC), slottets sikkerhetsavd og PST ikke mindre!!??

https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/gar-ut-mot-prinsessens-manager-etter-tv-2-sak/16937925/

Jeg ville trodd at slottets kommunikasjonsavdeling og slottets sikkerhetsavdeling var godt kjent med offentlighetsloven,og at de ikke egentlig lurer på dette?

Endret av Lucille
  • Liker 20
  • Nyttig 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1 hour ago, Frisk Frosk said:

Iflg. opplysninger som pressen fikk for noen uker siden (tror jeg det var), så har pressen søkt om og fått innvilget å bruke droner, bortsett fra under selve vielsen, når gjestene går i land i Geiranger etter båtturen fra Ålesund og i tillegg var det et punkt som gikk på at de ikke hadde lov å filme sikkerhetspersonell ved forflytning (tror jeg det siste var, det var i hvert fall et punkt som hadde med sikkerhet å gjøre).

Opplysningene om at vielsen skal foregå på Vinjevollen kom jo heller ikke i går akkurat, så jeg antar at det bare har tatt litt tid før Hello har fått vite at den detaljen var røpet, og at magasinet ikke er blide for det.

Siden politiet måtte behandle søknader om dronebruk, og begrenset dette (etter brudeparets ønsker), så måtte selvfølgelig begrensningene formidles til pressen.

Når pressen fikk denne informasjonen fikk de også tid til å sikre seg gode plasseringer i området i nærheten av Vinjevollen, og slik kunne ta bilder og filme også selve vielsen - av dette som prinsessen og Verret tross alt selv har gjort til en internasjonal mediesak.

Men man kan vel ikke se heeeelt bort fra at Hello kanskje etter bryllupet vil kreve en kompensasjon fordi ML og V ikke greide å sikre at bare Hello og Netflix kunne ta bilder og filme der. Dette kunne ML og V fint ha unngått om de hadde valgt å ha vielsen innendørs. Men det var vel ikke spektakulært nok for dem, antar jeg?

Ja hvem vet kanskje " Hello" bruker muligheten til å droppe hele avtalen, er iallefall det brudeparet visstnok er redd for. 

  • Liker 4
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dronemagasinet gjengir deler av kommunikasjonen mellom brudeparets management og politiet I Møre og Romsdal.  Veldig utidig fremgangsmåte, der managementet (ifølge Dronemagasinet) truer med å ta opp saken med Slottet. 

Fra https://www.uasnorway.no/slik-pavirket-brudeparet-politiets-flyforbud-i-geiranger/?utm_source=sdrn%3Avg%3Aarticle%3AB0M5EG

"Dronemagasinet har kopi av en sterk dialog, som avslører en rekke nye detaljer om kampen om rettigheter for det som fremstår som et stort, kommersielt arrangement."

Anbefaler å gå inn på lenken å lese.

Og fra https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/gar-ut-mot-prinsessens-manager-etter-tv-2-sak/16937925/

"Generalsekretær Reidun Kjelling Nybø i Norsk Redaktørforening reagerer på svarene til manageren, som er gjengitt i TV 2-saken."

Videre mener han at politiet har håndtert saken bra:

"–  Politiet svarer klokt at det de gir ut av informasjon er regulert i offentlighetsloven og at de ikke skal legge føringer for pressen utover det sikkerhetsmessige. "

Endret av Vanedis
La til
  • Liker 21
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lucille skrev (3 minutter siden):

Jeg lurer på en ting. Carina Scheele Carlsen skriver:

«Til vår store forundring, og da inkluderer jeg i tillegg til oss som arrangører, kommunikasjonsavdelingen og sikkerhetsavdelingen på slottet, PST samt DKP, er det politiet som lekker denne informasjonen til pressen.»

Jeg trodde hun var MLs manager, en tittel jeg forbinder med artister og influencere, og ikke kongelige. Veldig merkelig å snakke om et bryllup som et event som har arrangører. Pleier vi ikke å kalle det vertskap? viser jo med all tydelighet hva dette arrangementet egentlig er.

Uansett, det var en digresjon. I Mariussaken var slottet ute og presiserte at de ikke hjelper Høiby med mediehåndtering, fordi slottets oppgaver er kun å assisterer kongehusets medlemmer - underforstått ikke andre medlemmer av kongefamilien.

Så hvordan kan CSC uttale seg på vegne av slottets kommunikasjonsavdeling (aka avdelingen som videresender alle henvendelser til CSC), slottets sikkerhetsavd og PST ikke mindre!!??

https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/gar-ut-mot-prinsessens-manager-etter-tv-2-sak/16937925/

Jeg ville trodd at slottets kommunikasjonsavdeling og slottets sikkerhetsavdeling var godt kjent med offentlighetsloven,og at de ikke egentlig lurer på dette?

Godt observert!

Jeg tolker dette dit at hun/de (altså hun, ML og V) nå føler seg ekstremt presset (av Hello og Netflix, må man anta).

I fem+ år har Slottets kommunikasjonsavdeling mer eller mindre alltid henvist til CSC når pressen har spurt dem om noe som angår ML og V.

Men plutselig utgir altså Carina Scheele Carlsen seg for å være talsperson også for Slottets kommunikasjonsavdeling, for Politiets Sikkerhetstjeneste og Den Kongelige Politieskorte.

Denne dama har et alvorlig problem, for profesjonaliteten har hun i hvert fall slengt overbord. Det virker mindre og mindre stabilt i trekløveret ML, V og CSC.

  • Liker 21
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lucille skrev (1 time siden):

Jeg har sjelden lest en argumentasjon så blåst og blottet for kunnskap. Hun er manager for et medlem av kongefamilien, men er ukjent med offentlighetsloven. Hun har holdt kjeft i fem år, og når hun sier noe, så er det for kritisere politiet for åpenhet i forvaltningen fordi de ikke skiller mellom presse ML/DV liker, og presse de ikke liker? 

Hun sier jo nærmest rett ut at de vil utestenge den pressen som ikke har betalt. Kommentarene til generalsekretæren i redaktørforeningen er kostelige! og treffende!

Helt enig, bortsett fra at det handler ikke om hvilken presse de liker, men hvilken presse de får betaling fra. Ditto med at manageren sier det handler om sikkerhet og privatliv. Hahaha - hadde ML og DV ønsket privatliv, så hadde de jo ikke hatt presse i bryllupet i det hele tatt. Det de ønsker er helt enkelt 💰💰💰💰💰💰💰💰

  • Liker 22
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, pøbelsara said:

Hvorfor lyver han tro? Dette handler jo ikke om sikkerhet, om.nrk og tv2 har en droner over begivenheter har vel ingenting med sikkerhet og gjøre.

Dette har bare med år brudeparet er redd det engelske sladrebladet skal lage problemer.

Og ML og DV burde jo være glad for politiets beskyttelse som de attpåtil slipper å betale for.

  • Liker 16
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

timbar skrev (11 minutter siden):

Hvorfor lyver han tro? Dette handler jo ikke om sikkerhet, om.nrk og tv2 har en droner over begivenheter har vel ingenting med sikkerhet og gjøre.

Dette har bare med år brudeparet er redd det engelske sladrebladet skal lage problemer.

Og ML og DV burde jo være glad for politiets beskyttelse som de attpåtil slipper å betale for.

Fordi sannheten avslører grådigheten og kynismen til brudeparet...

  • Liker 14
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanedis skrev (23 minutter siden):

Fra https://www.uasnorway.no/slik-pavirket-brudeparet-politiets-flyforbud-i-geiranger/?utm_source=sdrn%3Avg%3Aarticle%3AB0M5EG

"Her er deler av kommunikasjonen mellom brudeparets management og politiet i Møre og Romsdal. Her truer de med å ta saken opp med Slottet.".

Videre:

"Dronemagasinet har kopi av en sterk dialog, som avslører en rekke nye detaljer om kampen om rettigheter for det som fremstår som et stort, kommersielt arrangement."

Takk for linken!

CSC virker å ture frem som om Norge er prinsessens private lekegrind hvor prinsessen er enehersker.

  • Liker 15
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Valvik ber for sin syke mor: «det handler om «privatliv, sikkerhet og logistikk» 

Politiet sier at de kan ivareta sikkerheten på denne måten. 

The End. 
 

Er de klar over hvor dumme de fremstår. Alle skjønner at argumentene deres er vikarierende. De har solgt bryllupet, vil hevne seg på pressen. Og så er de frekke nok til å true med «Slottet»!!!

Det verste er jo at CSC kaster Kongehuset under bussen. CSC fremstiller det som om Slottet har for vane å utøve press, en type forståelse som er ekstremt skadelig for Kongehusets omdømme. Og det midt i spørsmålene omkring MM sitt misbruk av sin posisjon. 

  • Liker 11
  • Nyttig 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser for meg at flere kongelige kommer til å avlyse nå. Hello og Netflix🤣  M og V må jo forstå at ingen kongelige ville kommet i deres bryllup om hun ikke var kongens datter.  Kongelig bryllup blandet med Hollywood wannabe skvip, er unorsk for å si det mildt, og ikke en god stil for våre europeiske kongelige. 

  • Liker 23
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Honey Dew skrev (13 minutter siden):

Hva har han med slottet å gjøre?

Tråden heter Märtha Louise og Durek Verrett, ikke Slottet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Honey Dew skrev (21 minutter siden):

Hva har han med slottet å gjøre?

Absolutt ingenting. Han er en humor og satire-instagrammer som også har noen spot on innlegg om ML og DV. 

  • Liker 7
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er noe veldig motsetningsfylt og rart i å få den amerikanske diskursen rundt kjendisevents, kjendisers krav begrunnet i blant annet sikkerhet, men som egentlig handler om dollar, og ikke minst om en ufyselig berettigelse og enorm selvhøytidelighet, som de tenker vi uten videre skal godta som premiss, helt inn i Geirangerfjorden. 🙃 Glorete og vulgært, er det. 

  • Liker 14
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...