Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

28 minutter siden, missDoris said:

Se og Hør skriver at storesøsteren til Durek ogå har mottat et lignende brev som moren har fått. Dette er foreløpig ikke bekreftet. Herregud. Hvor mange har blitt truet til taushet ac denne parodien av en drømmeprins?

Også iflg Se og Hør og Nettavisen: https://www.seher.no/kongelig/foler-med-kongeparet/81718905 

https://www.nettavisen.no/kjendis/kongehusekspert-tror-m-rtha-louise-og-durek-verrett-skjuler-noe-etter-at-de-sendte-brev-til-hans-mor/s/5-95-1928590

Quote

Nettavisens kongehusekspert, Tove Taalesen, mener at brevet er et tydelig tegn på at paret har noe alvorlig å skjule – og at de gjør alt i sin makt for å holde det skjult. 

– Jeg mener dette er en bekreftelse på at Durek har noe å skjule, og at prinsessen er desperat på å skjule de mørke hemmelighetene, sier Taalesen til Nettavisen.

Det får meg jo til å tenke på at angrep er det beste forsvar. Men hva kan det være mot i så fall? 🤔

Endret av Peanut
  • Liker 16
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Morgentanker fra meg: i urolige tider (slik som under krigen) har det norske folket sett til sin overhode (kongen) for råd, trøst, styrke og mot. Kongen og kongehuset var samlende for folket. 

Kongen i dag er tafatt, stille og har ikke kontroll over sin egen datter. Er det han vi skal se til når det regner på? 

  • Liker 15
  • Nyttig 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inkognitoher
luxifine skrev (23 minutter siden):

Morgentanker fra meg: i urolige tider (slik som under krigen) har det norske folket sett til sin overhode (kongen) for råd, trøst, styrke og mot. Kongen og kongehuset var samlende for folket. 

Kongen i dag er tafatt, stille og har ikke kontroll over sin egen datter. Er det han vi skal se til når det regner på? 

Kongen (Haakon den 7.) var en av de første til å rømme landet i 1940. Han dro til London sammen med kronprins Olav. 
Märtha og ungene dro til USA. 
Vi er blitt fortalt at de måtte rømme. Mulig tidene har forandret seg, men president Zelensky har vært i Ukraina under hele krigen 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 hours ago, JessicaL said:

Ja, om  hun virkelig var dement og han oppriktig brydde seg om henne så hadde den naturlige, empatiske og logiske løsningen vært å komme med et statement om akkurat det. Feks "My mother is not well and struggles with mental illness, because of this she might say strange things that are not true." Noe i den duren. Man sender ikke et trusselbrev. Oppførselen hans bekrefter at det hun sier faktisk er sant.

Eller det som er naturlig for folk flest å strekke frem en hånd og ikke minst går i dialog for å løse problemet.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 hours ago, Inkognitoher said:

Tre her:

https://www.nrk.no/nyheter/dagbladet_-luftrommet-over-geiranger-stenges-i-tre-dager-under-bryllupet-til-martha-og-durek-1.16916367

Uansett, så var poenget at luftrommet over Ålesund ikke stenges, så muligheter for pressen til å få tatt bilder for å få oversikt over gjestene 

Det var da som fa**, jeg hadde krysset fingre for at vi kunne slippe å se bilder fra sirkuset. Hadde vært mye tøffere om ingen gadd å ta bilder. 

  • Liker 8
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 hours ago, anonymBbruker said:

Hvilket grunnlag har du for å være så overbevist om at kongen reagerer internt? Jeg er slett ikke sikker på det.

Jan Thomas har nok ikke mer innflytelse på paret enn de har på han. Kan lett forestille meg at Durek og Jan Thomas har mye felles ved å se Norge gjennom "Los Angeles - øyne", men tviler på at det forandrer noe særlig. De er vel mest enige om at kritikk kommer av jantelov og sjalusi, men selv Jan Thomas har de siste årene vist at han kan være åpen for å analysere kritikken mer objektivt.

Jeg håper ellers at du har rett i at noe skjer før 31. august.

Jeg tipper at en viss prinsesse har balletak på hele familien og får det som hun vil

  • Liker 17
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

11 hours ago, Frisk Frosk said:

Verrett kan nok ikke få særlig mer grandiose tanker om seg selv enn han allerede har. Han virker fullstendig virkelighetsfjern.

Om det norske monarkiet felles av Märtha Louise-gate, så er det to som er ansvarlige for det:

Det er Märtha Louise.

Og det er Kong Harald.

Märtha Louise kunne satt grenser for seg selv, hun kunne respektert de avtalene hun selv har inngått med Kongen og Kongehuset. Hun kunne, ikke minst, avsluttet forholdet til Verrett allerede i 2019 og hver dag frem til nå, eller i det minste hver gang Verrett viste at han ikke respekterer hverken henne, hennes barn eller hennes familie, langt mindre Kongehuset, Kongefamilien, Norge, det norske samfunnet og det norske folket. Hun kunne sagt fra seg prinsessetittelen.

Men Märtha Louise har valgt å ikke gjøre dette. Ikke bare det, hun valgte bevisst å være Verretts brannslukker, slik hun stadig har gått ut i media for å "forklare" og "unnskylde" alt det utålelige og uakseptable Verrett har gjort mot henne og alle overnevnte, samt alle hans farlige kommentarer. Fra å være en (manipulert, forelsket?) brannslukker, valgte Märtha Louise å bli delaktig i alt det utålelige og uakseptable Verrett har gjort, og hun ble en aktiv utøver av det samme som ham. Så har hun blitt enda mer ekstrem, i sine forsøk på å kneble ytringsfriheten, kneble Ari Behns venn, Verretts familie. Og derfra til å bli en pådriver for å bryte norsk lov, til å vise fingeren til Kongen og Kongehuset og at hun gir fullstendig f*en i at hun gjør dette (ginhistorien hvor hun var pådriver både ang. ginen, utforming, etikett, lansering, logo/monogram).

Kong Harald og Kongehuset forsøkte å rydde opp på en normal og real måte, ved å sette rimelige grenser for Märtha Louises bruk av prinsessetittelen. Flere ganger forsøkte Kongen og Kongehuset dette, og etterhvert forsøkte de å få Verrett til å inngå samme avtale for å beskytte Kongehuset og Kongefamilien fra å bli utnyttet kommersielt av Märtha Louise og Durek Verrett.

At det er helt sikkert er forferdelig og fortvilende for spesielt Kongen, det tviler jeg ikke på. Men når vi nå ser hvor langt Märtha Louise er villig til å gå, at hun gir fullstendig f... i Kongehuset og avtalene hun har inngått med Kongen, da kan ikke Kongen lenger bare fortsette å være taus og på den måten indirekte støtte den galskapen Märtha Louise nå holder på med.

Kongen kunne - selv nå! - ha unnlatt å gi ekteskap mellom Märtha Louise og Durek Verrett sin støtte. Om Märtha Louise likevel valgte å gifte seg med Verrett, så var hun i sin rett å gjøre det. Men da ville hun også miste sin tittel og sin arverett til den norske tronen. Kongen har til nå valgt å ikke gjøre dette.

Kongen kunne ha valgt å frata Märtha Louise hennes prinsessetittel. Men til nå har han valgt å ikke gjøre det.

 

Kongehuset kunne, hvis dette er for tøft for Kong Harald, fått Kronprins Haakon til å gjøre en offentlig uttalelse. Jeg tenker det norske folk kunne hatt forståelse for at de valgte å løse det slik. Men også Kronprinsen følger samme unnvikende og tause og intetsigende strategi som Kongen har valgt.

Når hverken Kongen eller Kronprinsen synes å være villige til å beskytte monarkiet, så blir det hele et surrealistisk skue. Og da er det ikke overraskende at støtten til monarkiet daler i landet.

Jeg håper det er intens jobbing i kulissene, for å få stoppet både bryllupet og Verretts ødeleggelse av både ML og monarkiets omdømme. Men om det jobbes slik, da haster det. Det haster veldig å få satt en stopp for den praksisen Märtha Louise og Durek Verrett har utviklet, hvor de ødelegger for andre, for monarkiet, forsøker å bryte ned ytringsfriheten.

Pr. i dag har vi den surrealistiske situasjonen at vi har en prinsesse som i realiteten er delaktig i å bygge ned vårt demokrati og demokratiske prosesser, en prinsesse som i praksis viser stikk motsatte verdier enn hva også vårt monarki er bygge på. Og så lenge Kongen og Kongehuset ikke gjør noe som vises utad, ikke tar et klart standpunkt om hvor de står, da står de dessverre først i linjen for å felle det norske monarkiet!

Jeg kan ikke med min beste vilje tro at det er dette noen av dem faktisk ønsker! Men vi risikerer at det blir resultatet om de nå ikke setter ned foten og får stoppet den prinsessen som pr i dag er en løs kanon på monarkiets dekk.

Det gir gjerne bedre resultater når medavhengige pårørende avslutter sin medavhengighet og setter klare grenser, også utad. Jeg håper Kongehusets medlemmer finner sin måte å gjøre dette på.

 

 

Flott innlegg, men jeg tviler på at noen som helst går inn for å stoppe dette bryllupet (sirkuset). Det må vi nok leve med. At prinsessen er en løs kanon på dekk er det imidlertid ingen tvil om. Men ingen kan eller viser vilje til å stoppe henne. De tør ikke, tenker jeg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Muskath skrev (2 minutter siden):

Flott innlegg, men jeg tviler på at noen som helst går inn for å stoppe dette bryllupet (sirkuset). Det må vi nok leve med. At prinsessen er en løs kanon på dekk er det imidlertid ingen tvil om. Men ingen kan eller viser vilje til å stoppe henne. De tør ikke, tenker jeg

Alle myndige kan gifte seg med hvem de vil i Norge. Heldigvis.

  • Liker 3
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Aricia said:

Alle myndige kan gifte seg med hvem de vil i Norge. Heldigvis.

Selvsagt. Men er det nødvendig å lage sirkus av å gifte seg… Det burde vært et rolig stille giftermål. Det er to middelaldrende mennesker som begge har vært gift før.  Dette bryllupet er bare for å få pr og innkassere $$$

  • Liker 26
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Durek legger nok en del press på Märtha slik at de kan få inn nok penger til denne sinnsyke festen. Jeg skjønner egentlig ikke hvordan de har råd med kun egne midler. 
Det er ingenting som tilsier at Durek har mye penger. Han hadde for en tid siden veldig dyr husleie i L.A.
Og det er Märtha som står som klient hos Gora advokaten. 
Durek brukte Elden en stund, men det kom vel ingenting fornuftig ut av det, samt at hans norske manager sluttet brått. 

Märtha kjører i allefall hardt på med holzweiler, hést og diverse pods, men det kan da ikke generere all verdens med cash. 

 

Så hvordan skal de få betalt dette her?? Jeg blir sprø, glad jeg skal slutte å kommentere her 1.august. 

  • Liker 26
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, Minitroll said:

Så hvordan skal de få betalt dette her?? Jeg blir sprø, glad jeg skal slutte å kommentere her 1.august. 

Private midler har jeg lest. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inkognitoher
Minitroll skrev (3 minutter siden):

Durek legger nok en del press på Märtha slik at de kan få inn nok penger til denne sinnsyke festen. Jeg skjønner egentlig ikke hvordan de har råd med kun egne midler. 
Det er ingenting som tilsier at Durek har mye penger. Han hadde for en tid siden veldig dyr husleie i L.A.
Og det er Märtha som står som klient hos Gora advokaten. 
Durek brukte Elden en stund, men det kom vel ingenting fornuftig ut av det, samt at hans norske manager sluttet brått. 

Märtha kjører i allefall hardt på med holzweiler, hést og diverse pods, men det kan da ikke generere all verdens med cash. 

 

Så hvordan skal de få betalt dette her?? Jeg blir sprø, glad jeg skal slutte å kommentere her 1.august. 

Kongeparet har formue, og jeg er overbevist om at de tar regningen også denne gangen. 
ML og Durek har høyt forbruk, og jeg tror nok ikke Durek bidrar i særlig grad. Hvis inntektene blir borte, så kommer det en betydelig arv etterhvert. Jeg er helt sikker på at Haakon ikke vil la søsteren lide noen nød økonomisk om også den blir borte. 

Amerikanske advokater har muligheten til å ta prosenter ved eventuelle søksmål som vinner fram, så tvilsomt at det koster ML noe at denne advokaten bruker tittelen/navnet hennes.

Elden vinner få av sine profilerte saker, så skjønner ikke helt hvorfor Durek kom trekkende med ham. Ja, hvorfor sluttet manageren? Ble Durek for krevende?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Muskath skrev (37 minutter siden):

Det var da som fa**, jeg hadde krysset fingre for at vi kunne slippe å se bilder fra sirkuset. Hadde vært mye tøffere om ingen gadd å ta bilder. 

Enig!!

Meeen.... Må også innrømme at jeg er så nysgjerrig at jeg kommer nok til å se bilder og diverse som jeg regner med kommer ut i media under den o store bryllupsfeiringen. :flau:

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Minitroll skrev (21 minutter siden):

Durek legger nok en del press på Märtha slik at de kan få inn nok penger til denne sinnsyke festen. Jeg skjønner egentlig ikke hvordan de har råd med kun egne midler. 
Det er ingenting som tilsier at Durek har mye penger. Han hadde for en tid siden veldig dyr husleie i L.A.
Og det er Märtha som står som klient hos Gora advokaten. 
Durek brukte Elden en stund, men det kom vel ingenting fornuftig ut av det, samt at hans norske manager sluttet brått. 

Märtha kjører i allefall hardt på med holzweiler, hést og diverse pods, men det kan da ikke generere all verdens med cash. 

 

Så hvordan skal de få betalt dette her?? Jeg blir sprø, glad jeg skal slutte å kommentere her 1.august. 

De selger sikkert bilderettigheter til ganske god pris, og hvis de fikk noe rabatt på den ginnen så har de spart noen kroner der (vennetjeneste er alltid uten noen som helt fordeler). Det kan også hende at en del leverandører tenker at de vil tjene på å kunne tilby noe til litt lavere pris fordi de vil få omtale og sett av mange. Influensere, som Martha faktisk er, får tilbud om slike avtaler, og da blir det så klart billigere. Selv om de må skatte av det da.

Sånn sett er det ikke sikkert det blir så dyrt som man kan tenke seg. 

  • Liker 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

For meg, som er vel, gammel, så er Kong Olav den siste kongen.

Det var noe med han, han visste hvor han kom fra, mor var prinsesse fra England, far prins av Danmark.

Han visste familie historie og hadde en god kunnskap angående de kongelige familier i Europa. Jeg husker at jeg fant en Youtube video av han da han gikk igjennom slottet og snakket om betydningene av rommene og gaver det nye norske kongeparet og han fikk fra andre kongelige familier. Jeg har ikke funnet den videoen igjen, så hvis noen kan finne den, så takk!

  • Liker 13
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Tradegy skrev (På 5.7.2024 den 4.50):

"Alt for Durek", i regi av VG. Podkastserie.. Herregud, dette blir verre(t) og verre(t). Nå har de blitt desperate. 

🙈

Screenshot_20240705_044602_Podme.jpg

Jeg blir helt kvalm. Han er så høy på seg selv (les: narsissist) at jeg aldri har sett makan. Ikke nok med alt det andre, han stjeler faktisk Kongens slagord ("Alt for Norge") . Til å spy av

  • Liker 23
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tradegy skrev (På 5.7.2024 den 15.42):

Men det èr et mediehus som står for slippet, så jeg synes likevel det virker desperat. 

Til noe annet; 

Når selv erfarne kongehuseksperter ønsker "prinsessetittelen" vekk, så sier det litt om hvor utrolig mye kontroverser det har vært. 

Historiemessig er det nok få som har trosset og herjet med så mye unødvendig støy, som i disse dager. 

💔🙈

Nettopp. Både Mette Marit og Ari Behn var kontroversielle (i sin tid), men de kan på ingen måte sammenlignes med Durek. Etter det jeg har skjønt har aldri MM eller AB drevet sjarlatanvirksomhet eller utnyttet kongehuset. De har heller ikke, meg forstått, uttalt seg om selvmordsånder, barn med kreft, andromeda-øgler, demonutdrivelse, avtrykk i vagina, koronamedaljonger, truet med anmeldelser, eller hengt det norske folk ut som rasister. De andre har tvert imot hatt respekt for den posisjonen de har fått i samfunnet og har glidd inn i Kongehuset/kongefamilien relativt anonymt som det er forventet. De har ikke opphøyd seg selv som guru / Gud / sjaman / farao. De har heller ikke utnyttet kongehuset på sosiale medier.

Kongehuset har blitt et sirkus. 
Durek er en åpenbar psykopat (man ser det på blikket hans bare). Var han ikke voldsdømt i USA også? Meg bekjent har heller ikke MM eller AB vært dømt for voldslovbrudd..

Dette er en farse. Noen må gripe inn!

  • Liker 33
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Minitroll skrev (3 timer siden):

Durek legger nok en del press på Märtha slik at de kan få inn nok penger til denne sinnsyke festen. Jeg skjønner egentlig ikke hvordan de har råd med kun egne midler. 
Det er ingenting som tilsier at Durek har mye penger. Han hadde for en tid siden veldig dyr husleie i L.A.
Og det er Märtha som står som klient hos Gora advokaten. 
Durek brukte Elden en stund, men det kom vel ingenting fornuftig ut av det, samt at hans norske manager sluttet brått. 

Märtha kjører i allefall hardt på med holzweiler, hést og diverse pods, men det kan da ikke generere all verdens med cash. 

 

Så hvordan skal de få betalt dette her?? Jeg blir sprø, glad jeg skal slutte å kommentere her 1.august. 

Har Durek avsluttet samarbeidet med Elden?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hulderen skrev (1 minutt siden):

Har Durek avsluttet samarbeidet med Elden?

Vet ikke helt sikkert faktisk. Men jeg regner med det siden de ikke saksøker over en lav sko her hjemme i Norge også. Elden skulle jo liksom passe på når mediene og private gikk over streken. 

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...