Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Janzypants skrev (15 minutter siden):

Jeg lurer på hvor mange såkalte "glipper" som må til før Kongen eller Kronprinsen tar bladet fra munnen og setter ned foten og sier at nok er nok🙄Det virker altfor lettvint å bare si at det var en "glipp". Altså, man glemmer ikke en avtale man har gjort vedrørende om man kan bruke tittelen sin i kommersiell sammenheng eller ikke. Det nekter jeg å tro at er så lett å glemme. Men muligens så er all PR god PR for dette paret. Derfor ønsker jeg at det er konsekvenser hver gang den avtalen brytes, men det kommer nok aldri til å skje, dessverre :( 

Det å drive og reklamere for alkohol i Norge er ikke lov, og det har dette paret nå i bunn og grunn gjort. Hadde dette vært en hvem-som-helst-annen, så hadde det hvert fall vanket en saftig bot, men det holder vel for Märtha å komme hjem til far å si at det hele var en glipp, og vipps, så var den saken ute av verden. 🙄 Jeg syns ikke det er noe annet enn regelrett feigt at standardsvaret fra Kongehuset er typ "ingen kommentar" eller at de henviser til Märtha sin manager.

Ja, jeg vet at salget nå ble stanset, men skaden har jo allerede skjedd. Når Kongehuset velger å tie hele DurekMärtha-debatten, så lurer jeg på om de i det hele tatt hadde noe med at salget ble stoppet, eller om det kom fra vinmonopolet selv. Slik jeg ser det, så skader det monarkiet mer ved å tie debatten ihjel fremfor å ta et offentlig standpunkt. 

Som jeg har skrevet her tidligere, så kan jeg ikke forstå at det skal være så forbanna vanskelig å skille institusjonen Kongehuset fra den private familien. Hvorfor kan ikke Kongeparet gå offentlig ut å si at de, som landets monarker, ikke støtter Verrett sine kontroversielle utspill, men samtidig, som Märthas foreldre, så står vi bak henne og støtter henne i å få elske hvem hun vil. 
Da hadde saken vært ferdig for ganske mange - i alle fall meg. Da hadde jeg visst hva Kongeparet faktisk mener om avtrykk i vagina, at barn selv velger å bli kreftsyke, at en medaljong til drøyt 2000 kr skal hjelpe deg til å få et bedre liv og så videre... Igjen, jeg har skrevet det før; men så lenge de velger taushet, så tolker jeg det dit hen at de støtter det Durek sier. 

Om Kongen er for syk og skrall til å ta på seg denne oppgaven, så burde han delegere det til Haakon. Harald har sagt at han ikke kommer til å abdisere, men bli sittende frem til hans død, men vi kan faktisk ikke ha en monark som ikke makter de oppgaver som kreves av han. Da må man finne andre løsninger og andre mennesker til å ta på seg de oppgavene. 

Jeg syns Kongefamilien generelt er altfor stille. Når de er ute på, kall det oppdrag, og de møter pressen, så er det sjelden lange og utfyllende svar. Det virker som om de helst vil fort vekk derfra. Jeg forstår at de har krav på et privatliv, men de får ganske fett betalt for å sitte i den posisjonen som de gjør - ergo burde man forvente mer av dem. Det er noe med den dobbeltgreia her jeg ikke helt får taket på🤔 Den med å få i både pose og sekk, liksom. I min verden, så får man enten være monarker, med alt det innebærer, eller så får man avvikle hele monarkiordningen og så leve resten av sine liv som velstående pensjonister. 

Jeg har alltid hatt sansen for Kongen vår, men jeg syns han er veldig tafatt i denne saken her. Haakon syns jeg også er tafatt, og jeg har null tro på at han kommer til å gjøre noe med saken dersom ikke hans far gjør det. Jeg kjenner faktisk tendenser til irritasjon når jeg ser intervjuer med han, der hvor han svarer så politisk korrekt som overhodet mulig 😅 Jeg har aldri opplevd Haakon som genuin i de situasjonene, men det har jeg med Kongen. Vet ikke hvordan jeg skal få forklart det noe bedre 🤔😅

Ginen er allerede nå den mest kjente spriten ever. Snakk om reklame for alkohol! Men, nei.. Det får ingen konsekvenser antageligvis. ML kan bare si sorry, but not sorry som alltid, og kongehus svarer i kjent stil `ingen kommentar`. 

  • Liker 16
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

On 6/26/2024 at 11:02 PM, Jammf said:

Men hvorfor reklamere for alkohol når man ikke selv har profitt på det? I følge VG uttaler Märtha at "selvfølgelig tjener de ikke noe"  på å promotere brennevinet. Fint det, men hvorfor reklamere for et slikt produkt da? På grunn av de gode bærene i Geiranger?

Så får vi også vite at Durek ikke drikker alkohol- han trenger ikke alkohol  for å ha det gøy i følge seg selv.  Og jeg som trodde han ikke kunne nyte alkoholen på grunn av alvorlig nyresykdom....

Fordi de får den gratis såklart. Gratis gin mot gratis reklame. Typisk influencer deal, de hevder at de ikke får betalt for å reklamere for x produkt, men betalingen er selve produktet. Så jo, de har tatt betalt og summen er verdien av varene de "har fått gratis". Dette er inntekt som man skal skatte av. 

  • Liker 19
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anita666 skrev (På 25.6.2024 den 14.34):

Det er heldigvis ikke alle foreldre som støtter sine barn uansett. Som for eksempel ens datter går inn i et forhold med en klar psykopat.Ville du fortsatt støttet barnet ditt?Min egen mor sa klart fra hva hun synes om mine kjærester i sin tid.Det var en hun synes var usympatisk og sa klart fra,han ble aldri invitert hjem til oss,og senere sa hun det til han rett ut.

Jeg hadde aldri støttet min datter i destruktive valg av forhold eller karriere.

Snakker på generellt grunnlag her altså,jeg vet ikke hva som foregår på kammerset i kongefamilien.Men enig i det som sies over her.De kan støtte henne,og samtidig ta avstand fra det Durek forkynner.

Men moren din kalte vel ikke in til pressekonferanse? Jeg tenker at om datteren deres er sammen med en psykopat (ikke usansynelig), så er det viktigere en noen gang å ikke skyve henne fra seg. Om de kaller inn til en pressekonferanse og tar avstand, så får de jo nettopp avstand. Da risikerer de at data blir helt isolert. Så jeg forstår veldig gått at de tar den samtalen privat! 

  • Liker 5
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grønt blad skrev (8 timer siden):

Er det i det hele tatt mulig å sjonglere mellom prinsesserolle-hatten (representere kongehuset, Norge og kaste glans) og den kommersielle hatten?

Jeg tenker at det er ytterst vanskelig i den medievirkeligheten vi lever i. Skal hun drive kommersielt i dag og selge noe, er jo hennes person en del av pakka. Hadde hun vært en vanlig anonym ansatt i f.eks. helsevesenet, som regnskapsfører, i et ingeniør-firma e.l., muligens en ideell organisasjon, kunne det kanskje gått, men ikke når hun skal fronte noe kommersielt/en bedrift.

Vi er alle barn av våre foreldre og må leve med de valgene de har tatt på våre vegne. Samtidig endrer jo samfunnet seg, og det betyr at vi må tilpasse oss. Det er ikke alle roller som kan forenes. Ja, hun ble født inn i en prinsesserolle, men det gjør at hun ikke kan være en influenser på linje med alle andre. Prinsesserollen henger ved henne. Akkurat som en lærer (i Norge) ikke kan fronte organisasjoner som Den nordiske motstandsbevegelsen eller aktivt fronte kreasjonisme.

Enig med deg. Gitt at hun har valgt å selge noe, enten det er sprit, overprisede polyestergensere eller klarsynthet (sic), så blir det veldig, veldig problematisk å fortsette å være prinsesse samtidig. 

Ikke at jeg mener å si at det burde være vanskelig å la være å sette prinsessetittelen på en spesialprodusert gin, og så lage lanseringsparty for den i Oslo etterpå. Når man faktisk har inngått avtale om å ikke bruke tittelen kommersielt, og hele Norge vet om det, er slikt bare latterlig pinlig, og rett og slett frekt og arrogant. Hun er jo ikke helt dum i hodet, liksom, og ikke vi heller.

Men den kommersielle og svært offentlige rollen hun har valgt seg, kombinert med de kontroversielle idéene og forklaringsmodellene hun ikke bare fronter, men selger, de lar seg overhodet ikke kombinere med å fortsette å være prinsesse i offentligheten. For det er jo det hun vil, selv om hun har inngått en avtale om å ikke bruke tittelen kommersielt (som hun fortsetter å gjøre).  Det identitesmessige som hun selv trekker fram holder ikke som argument - det er en helt privat og personlig sak, og kunne vært ivaretatt uten å ta hele verden med på reisen gjennom en IG-konto med tusenvis av følgere.

Det er det kommersielle og det svært kontroversielle livssynet som er kjernen i problemet tenker jeg. Man kunne se for seg at en i hennes posisjon kunne få seg en stilling i feks en internasjonal humanitær organisjon, og slik fortsatt å virke og synes i offentligheten på en fullstendig ukontroversiell måte, samtidig som hun hadde et levebrød løsrevet fra kongehuset. Eller hun kunne trukket seg helt tilbake fra offentlighetens lys, og valgt å leve av hva hun ville, enten det hadde vært traust og anonym fysioterapipraksis hvor som helst i verden, eller crazy healingpraksis med Verrett i LA - hva vet jeg. Hun har i stedet valgt å tviholde på offentlighetens lys som prinsesse som praktiserer i den helkommersielle alternativ- og influencerbransjen, og så samtidig klage på at det skaper oppmerksomhet og kontrovers. Det er spesielt.

Endret av Aricia
  • Liker 28
  • Hjerte 1
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frøkenfryden skrev (23 timer siden):

Syns for øvrig han er litt skummel på det der klippet fra i går: «Oh yo’re good, really good, they bring the good one, huh». 😳

https://www.vg.no/rampelys/i/KMzVy5/alkoholforening-kritiserer-martha-og-dureks-alkoholsamarbeid

Jeg synes hun er skumlere, den falske, hysteriske latteren gir meg frysninger. 😬

  • Liker 15
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pippi Lotta skrev (1 time siden):

Men moren din kalte vel ikke in til pressekonferanse? Jeg tenker at om datteren deres er sammen med en psykopat (ikke usansynelig), så er det viktigere en noen gang å ikke skyve henne fra seg. Om de kaller inn til en pressekonferanse og tar avstand, så får de jo nettopp avstand. Da risikerer de at data blir helt isolert. Så jeg forstår veldig gått at de tar den samtalen privat! 

Det jeg sa i det  innlegget,var at jeg snakket på generellt grunnlag og ikke om kongehuset.Jeg skrev at jeg ikke vet hva som foregår i kongehuset.Det jeg svarte på var at det ikke nødvendigvis er slik at en skal støtte sine barn i alt.Hva de skal og ikke skal i kongehuset,uttalte jeg meg altså ikke om,

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Spørsmålstegnene skrev (10 timer siden):



For øvrig trist hun ga avkall på sine offisielle oppgaver, som beskytter av organisasjoner, 
 

Hun ga ikke avkall på å være beskytter for organisasjoner frivillig,fra 2 av dem ble hun regelrett sparket. Og i den ene av de hun fortsatt er beskytter for(Blekkulf),har de uttrykkt kritikk mot henne.De var medisinske organisasjoner som sparket henne,grunnet at de anså det som en risiko for sine medlemmer at hun stod for uforsvarlige alternative behandlingsmetoder.Med andre ord,støttet opp om Durek.

  • Liker 19
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anita666 skrev (19 minutter siden):

Hun ga ikke avkall på å være beskytter for organisasjoner frivillig,fra 2 av dem ble hun regelrett sparket. Og i den ene av de hun fortsatt er beskytter for(Blekkulf),har de uttrykkt kritikk mot henne.De var medisinske organisasjoner som sparket henne,grunnet at de anså det som en risiko for sine medlemmer at hun stod for uforsvarlige alternative behandlingsmetoder.Med andre ord,støttet opp om Durek.

Hun valgte å støtte sin mann i stedet for å ta grep for å beholde sine oppgaver.
 

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Janzypants skrev (5 timer siden):

Jeg lurer på hvor mange såkalte "glipper" som må til før Kongen eller Kronprinsen tar bladet fra munnen og setter ned foten og sier at nok er nok🙄Det virker altfor lettvint å bare si at det var en "glipp". Altså, man glemmer ikke en avtale man har gjort vedrørende om man kan bruke tittelen sin i kommersiell sammenheng eller ikke. Det nekter jeg å tro at er så lett å glemme. Men muligens så er all PR god PR for dette paret. Derfor ønsker jeg at det er konsekvenser hver gang den avtalen brytes, men det kommer nok aldri til å skje, dessverre :( 

Det å drive og reklamere for alkohol i Norge er ikke lov, og det har dette paret nå i bunn og grunn gjort. Hadde dette vært en hvem-som-helst-annen, så hadde det hvert fall vanket en saftig bot, men det holder vel for Märtha å komme hjem til far å si at det hele var en glipp, og vipps, så var den saken ute av verden. 🙄 Jeg syns ikke det er noe annet enn regelrett feigt at standardsvaret fra Kongehuset er typ "ingen kommentar" eller at de henviser til Märtha sin manager.

Ja, jeg vet at salget nå ble stanset, men skaden har jo allerede skjedd. Når Kongehuset velger å tie hele DurekMärtha-debatten, så lurer jeg på om de i det hele tatt hadde noe med at salget ble stoppet, eller om det kom fra vinmonopolet selv. Slik jeg ser det, så skader det monarkiet mer ved å tie debatten ihjel fremfor å ta et offentlig standpunkt. 

Som jeg har skrevet her tidligere, så kan jeg ikke forstå at det skal være så forbanna vanskelig å skille institusjonen Kongehuset fra den private familien. Hvorfor kan ikke Kongeparet gå offentlig ut å si at de, som landets monarker, ikke støtter Verrett sine kontroversielle utspill, men samtidig, som Märthas foreldre, så står vi bak henne og støtter henne i å få elske hvem hun vil. 
Da hadde saken vært ferdig for ganske mange - i alle fall meg. Da hadde jeg visst hva Kongeparet faktisk mener om avtrykk i vagina, at barn selv velger å bli kreftsyke, at en medaljong til drøyt 2000 kr skal hjelpe deg til å få et bedre liv og så videre... Igjen, jeg har skrevet det før; men så lenge de velger taushet, så tolker jeg det dit hen at de støtter det Durek sier. 

Om Kongen er for syk og skrall til å ta på seg denne oppgaven, så burde han delegere det til Haakon. Harald har sagt at han ikke kommer til å abdisere, men bli sittende frem til hans død, men vi kan faktisk ikke ha en monark som ikke makter de oppgaver som kreves av han. Da må man finne andre løsninger og andre mennesker til å ta på seg de oppgavene. 

Jeg syns Kongefamilien generelt er altfor stille. Når de er ute på, kall det oppdrag, og de møter pressen, så er det sjelden lange og utfyllende svar. Det virker som om de helst vil fort vekk derfra. Jeg forstår at de har krav på et privatliv, men de får ganske fett betalt for å sitte i den posisjonen som de gjør - ergo burde man forvente mer av dem. Det er noe med den dobbeltgreia her jeg ikke helt får taket på🤔 Den med å få i både pose og sekk, liksom. I min verden, så får man enten være monarker, med alt det innebærer, eller så får man avvikle hele monarkiordningen og så leve resten av sine liv som velstående pensjonister. 

Jeg har alltid hatt sansen for Kongen vår, men jeg syns han er veldig tafatt i denne saken her. Haakon syns jeg også er tafatt, og jeg har null tro på at han kommer til å gjøre noe med saken dersom ikke hans far gjør det. Jeg kjenner faktisk tendenser til irritasjon når jeg ser intervjuer med han, der hvor han svarer så politisk korrekt som overhodet mulig 😅 Jeg har aldri opplevd Haakon som genuin i de situasjonene, men det har jeg med Kongen. Vet ikke hvordan jeg skal få forklart det noe bedre 🤔😅

Amen.

Jeg er forøvrig villig til å sette penger på skandale etter skandale i tiden de er gift - samt en skilsmisse med skittslenging av uante høyder innen 2 år. Dette kommer til å ende stygt.

  • Liker 20
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørsmålstegnene skrev (21 minutter siden):

Hun valgte å støtte sin mann i stedet for å ta grep for å beholde sine oppgaver.
 

ja,og/eller hun er så forblindet i dette alternative at hun ikke ser klart.På de første bildene som ble tatt etter denne skandalen da flere oranisajoner sa henne opp med få dagers mellomrom,så hun utrolig paff ut.Litt trist,og litt i sjokk.Som om dette var det siste hun hadde ventet seg,ettersom hun og DV jo er sendt hit til jorden for å helbrede og hjelpe de som er mindre utviklet(oss).DV er jo til og med en stor leder fra en annen dimensjon,.Så hvordan kunne det her gå galt?Det var det jeg leste ut av uttrykket hennes.

Hun gråter litt av oss nordmenn i et av intervjuene,fordi "vi sitter fast i denne boksen",og det er så forferdelig trist,og om vi bare kunne forstå hvordan alt virkelig henger sammen..Slik hun og DV vet og forsøker å nå frem til oss med.Hun og DV gjør jo alt de kan med å hjelpe og opplyse oss.Og likevel...har vi ikke skjønnt noen ting.

 

  • Liker 10
  • Nyttig 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

JessicaL skrev (4 timer siden):

Fordi de får den gratis såklart. Gratis gin mot gratis reklame. Typisk influencer deal, de hevder at de ikke får betalt for å reklamere for x produkt, men betalingen er selve produktet. Så jo, de har tatt betalt og summen er verdien av varene de "har fått gratis". Dette er inntekt som man skal skatte av. 

Tror ikke du forstår ironien 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alexandrine
Turkis Sau skrev (3 timer siden):

Amen.

Jeg er forøvrig villig til å sette penger på skandale etter skandale i tiden de er gift - samt en skilsmisse med skittslenging av uante høyder innen 2 år. Dette kommer til å ende stygt.

Håper hun har sikret formuen sin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

22 hours ago, Spørsmålstegnene said:

Synes Märtha har forandret seg en del etter at Durek kom inn i bildet. Reaksjonene i mot pressen, som virker mer som agering enn saklige basert på helhetsvurderinger. Hun ser ut til å ikke lengre ta til seg konstruktiv kritikk på en god måte, men lager det til en kamp. Noe som provoserer pressen i retur. Durek har helt klart hatt en innflytelse på henne som har fått henne til å endre adferd og å flytte sine grenser.... til en prinsesse vi ikke helt kjenner igjen, synes jeg. Hun er ikke lengre like folkelig, og væremåten virker mer kunstig og påtatt.

Personlig savner jeg å se den en gang kloke, ærlige og oppriktige Märtha, med sunne verdier og som fremstod som en person jeg ikke følte hevet seg over oss andre... Jeg føler på mange måter hun har gått inn i en slags motstandsbevegelse i mot oss andre... oss andre her ute.... det er liksom hele tiden noe galt med oss som stiller spørsmål ved hva hennes fremtidige mann noen ganger holder på med, og det handler ikke om kulturforskjeller, men ulike oppfatninger av grenser. Det er spørsmål som bør stilles.

Jeg synes det er flott hun står ved sin kommende manns side i tykt og tynt, men jeg føler hun blir noe blendet fra å se med kanskje sine egne øyne...

Jeg vet ikke, men er jeg den eneste som opplever hvor mye hun har forandret seg etter at Durek kom inn i bildet? Og på en litt uheldig måte...?

Hun sa i fra seg prinsesserollen med et ønske om å være selvstendig næringsdrivende. Den gang jobbet hun vel fast med et prosjekt. Jeg vet ikke om hun føler på et stadig stress med å tjene penger, og å opprettholde en levestandard som en prinsesse? Hun hopper i fra prosjekt til prosjekt, og de er alle hovedsakelig basert på hennes status og rolle og i et samspill med mediaoppmerksomheten som da kan sankes. Dette later til å være utgangspunktet for ethvert prosjekt. Oppmerksomheten rundt henne selv og hennes rolle. Det handler ikke om å ha et fast arbeide, men å leve som kjendis, en promotør, en influenser. Dette er ikke en normal form for næringsvirksomhet, der man kanskje har en mer tilbaketrukket rolle i samfunnet, og jobber mer fast med et prosjekt over tid. For meg fremstår behovet for mediaoppmerksomhet som helt sentralt for hennes liv og virke. Hun lever på og av sin kjendisstatus. For meg fremstår dette spesielt, og trist, all den tid hun tidligere har gitt uttrykk for at hun ikke har trivdes i medielyset. Etter at Durek kom inn i bildet har det bare blitt mer og mer... medielys,  og det fremstår ofte som det rene sirkus... og rett og slett svært stressbetonet... Ofte handler det om penger og det riktige omdømme hun må sikre, både i forhold til sin mann og i forhold til seg selv og sin familie.

Jeg skulle noen ganger inderlig ønske dette stakkars mennesket kunne ha tatt et skritt til siden, pustet litt med magen, og sett ting i perspektiv...

Jeg ønsker henne alt godt i hennes liv, men kan ikke se at hun har noen ro... Jeg kan ikke se at hun har funnet sin vei... hvilket jeg vil tro var intensjonen med å si i fra seg prinsessetittelen... Jeg ser bare at hun virrer frem og tilbake, og ser et sirkus uten like i hennes liv... et liv og virke hun lever igjennom media... Penger drives slik, men har hun det godt slik?
 

Hun har dessverre forandret seg veldig mye pga Durek, hun er som en helt annen person nå. Det kan bli sånn når man er i et forhold med en manipulerende narcissist (som også viser psykopatiske trekk). Rasputin og sektleder. 

Hun er manipulert sønder og sammen og den ML vi ser nå er en versjon DV har skapt. En usympatisk, egoistisk og falsk versjon, akkurat som han selv.

Det er trist, for hun er egentlig ikke sånn. 

 

 

  • Liker 8
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

https://www.nrk.no/norge/helsedirektoratet-oppretter-tilsynssak-etter-omstridt-prinsesse-gin-1.16944423

Helt nederst i artikkelen står det at prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen i går sa til NRK at det var prinsessen som selv tok initiativ til å få laget ginen.

Så hva har skjedd i denne prosessen?

Til tross for at det har vært opp og ned og i mente i media siste år om prinsessens og forlovedens avtale med Kongehuset - og ikke minst deres brudd på avtalen de selv inngikk med Kongehuset - så har altså produsenten ikke fått med seg dette.

Prinsessen selv og Verrett har tydeligvis helt glemt alle avtaler med Kongehuset - eller de rett og slett bare gir f... i avtalen, som de har gitt langt mer uttrykk for at de gjør.

Produsenten av ginen vet at de har et lovverk å forholde seg til. Dette har produsenten valgt å se bort fra - omtrent som influenser-prinsessen også har vist over år nå at hun gjør når det gjelder lovverk.

Produsenten har garantert også tilknyttet seg både markedsføringsfolk som samarbeider med grafikere om å utarbeide produktets etiketter og utseende, tekst, tegninger, bilder, logoer. Og selv om også disse har et ansvar og lover å forholde seg til, så har disse valgt helt bevisst å endre dette etter at de fikk tilpass hos Vinmonopolet - og helt bevisst endre både tekst for å få med prinsessens tittel for å fremheve henne og Verretts merkevarer. Til og med en logo er blitt utarbeidet for bryllupet og så satt på etiketten til denne spritflaska.

Etter dette finner de ut at de skal ha et lanseringsparty, hvor de velger å invitere norske medier, og Verrett velger å spre alkoholreklame i sine forretningskanaler. Selv spesiallagede menyer til dette lanseringspartyet er blitt laget, som en del av produktprofil, merkevarebygging, markedsføring, og prinsessen og Verrett brukes hele veien helt bevisst for å fremme alkoholproduktet.

Dette er brudd på brudd på brudd på brudd på retningslinjer og lover fra så ekstremt mange, selv de som har både utdannelse og kompetanse til å vite nøyaktig hva de har gjort. Så mange ulike fagfolk, så mange prosesser og avgjørelser som er tatt underveis er det åpenbart at dette på ingen måte er "en glipp", dette er kald og kynisk kommersiell virksomhet fra alle involverte.

Representant fra produsent sa i vg-intervjuet (der også ML og V var med) at ML og V ikke har fått noe gratis. Da er spørsmålet hva har ML og V fått? For både ML og V har vist seg så kyniske når det kommer til egen økonomiske vinning, at noe mener de åpenbart de har å vinne på å bryte avtalen med Kongehuset og norsk lov. Eller er det slik at de tenker de kan tjene penger på sikt med andel av salg eller eierandeler eller annet? Eller tror de at det å få produsert en egen alkoholtype fremmer deres egne bedrifter så mye i utlandet at de har vært villige til å gjøre dette "gratis", som en del av egenreklame?

Man må anta at den reaksjonen som nå er kommet har vært et ønsket resultat fra både ML og V, produsenten av ginen og markedsføringsteam. De visste at dette var brudd på norsk lov, de visste dette ville få stor oppmerksomhet i media (forøvrig samme presse som ML og V liksom skulle boikotte - noe som også åpenbart bare var et markedsføringsstunt for dem selv).

Når Carina Scheele Carlsen, MLs manager, kaller dette en glipp, så er det åpenbart ikke sannheten. For om dette var "en glipp" så har alle overnevnte fra A til Å i prosessen avslørt seg som inkompetente.

Uansett hvordan prinsesse Märtha Louise snur og vender dette, så velger hun bevisst gang på gang å bryte avtalen hun selv har inngått med Kongehuset. Og med det viser hun også at hun ikke lenger bør regnes som prinsesse av Norge - for hun viser større og større forakt for både Kongehuset, landet, landets lover og folket, og at hun er villig til å bryte både lovverk og skade landets rykte i utlandet... bare hun får leve med mediaoppmerksomhet selv og tjene penger på den tittelen hun fikk ved fødsel. En tittel som Kongen definitivt nå bør trekke tilbake, siden prinsesse Märtha Louise nå over år har vist hvordan hun er villig til å planlegge i lang tid for å gjennomføre tiltak hvor hun kan utnytte sin tittel og tilknytning til kongefamilien og det norske Kongehus sammen med Verrett og andre useriøse forretningsaktører.

  • Liker 16
  • Nyttig 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

JessicaL skrev (17 minutter siden):

Hun har dessverre forandret seg veldig mye pga Durek, hun er som en helt annen person nå. Det kan bli sånn når man er i et forhold med en manipulerende narcissist (som også viser psykopatiske trekk). Rasputin og sektleder. 

Hun er manipulert sønder og sammen og den ML vi ser nå er en versjon DV har skapt. En usympatisk, egoistisk og falsk versjon, akkurat som han selv.

Det er trist, for hun er egentlig ikke sånn. 

 

 

Jeg tror også at dette er bakgrunnen.

Samtidig kan det ikke frata henne det ansvaret hun har i alle disse sakene.

En annen i tråden nevnte en av siste par dagene at hun i intervjuer virker ekstremt opptatt av å gjøre Verrett til lags, og det er jeg enig i. Hun virker ikke oppriktig lenger, hun fremstår som en merkelig blanding av en person som har opphøyd seg selv, samtidig som hun er usikker og trenger bekreftelse fra V, og samtidig er det nesten noe manisk over måten hun forsøker å fremstille seg som overlykkelig.

Og selv om akkurat det er trist å se, så er det også den andre siden ML nå har vist over lang tid - den ekstremt kyniske siden, hvor hun er villig til å utnytte Kongehuset og på den måten egentlig håne sin far og mor, for at hun selv og Verrett skal få oppmerksomhet og millioner på konto. Forakt for norske lover og regler, løgner om det norske folk... Alt dette er sider som ML selv må ta ansvar for, for hun velger dette selv.

Det er trolig få som har bedre nettverk og muligheter til å få hjelp til å komme seg ut av et ødeleggende forhold...

  • Liker 24
  • Hjerte 1
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Justlooking skrev (9 minutter siden):

Og dette er skrevet av Tove Taalesen, som var første kvinnelige lakei ved det norske hoff og dermed var en av Kong Harald og Dronning Sonjas nærmeste medarbeidere i ti år... https://www.nettavisen.no/kjendis/tove-taalesen-takket-nesten-nei-til-jobb-pa-slottet-ikke-noe-for-meg/s/5-95-1139850

 

Som hun spør i kronikken: https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/hva-er-m-rtha-og-durek-uten-prinsessetittelen/o/5-95-1894807

"Og tenker ikke Märtha og Durek på hvordan dette påvirker kong Harald både som pappa og som konge av Norge? Det siste spørsmålet vil egentlig hele Norge ha svar på."

Og ikke minst:

"Men, hva er Märtha og Durek uten prinsessetittelen?"

 

Taalesen er ekstremt tydelig når hun i overskriften sier at det er på tide å fjerne prinsesse Märtha Louise fra arverekkefølgen.

  • Liker 28
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Turkis Sau skrev (5 timer siden):

Amen.

Jeg er forøvrig villig til å sette penger på skandale etter skandale i tiden de er gift - samt en skilsmisse med skittslenging av uante høyder innen 2 år. Dette kommer til å ende stygt.

Hvis (når) de blir skilt, så ser jeg for meg et vanvittig "avslørings"-kjør fra Durek. Utleveringer på et helt nytt nivå. 

  • Liker 22
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Isild skrev (54 minutter siden):

Hvis (når) de blir skilt, så ser jeg for meg et vanvittig "avslørings"-kjør fra Durek. Utleveringer på et helt nytt nivå. 

Det må vi regne med. Der vil dessverre både konge- og kronprinspar bli med i dragsuget sammen med både generasjonen under der igjen og ikke minst Märthas døtre. Stakkars jenter som helt ufrivillig er blitt brikker i et utrolig kynisk spill deres mor absolutt ikke ser ut til å engang prøve å beskytte dem fra.

Jo mindre han rekker å få vite før et brudd, jo færre avsløringer vil det bli. Så bedre før enn senere. 

  • Liker 24
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...