Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Gjest Inkognitoher
Ina K skrev (7 timer siden):

Han kommer med påstander om at barnevernet er blitt tilkalt. Så «gøy» for de det gjelder. 
Tror Durek kan være glad for at pressen i Norge ikke skriver om all galskapen akkurat nå.

Yngste til ML er 15 år, så dårlig gjort av Durek å skrive at barnevernet er blitt tilkalt, 

På generelt grunnlag: det å være kongelig er ikke ensbetydende med å være gode foreldre.  
Det kan jo være at noen er oppriktig bekymra og varsler - alt trenger ikke være gjort for å være jævlig 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Inkognitoher skrev (9 minutter siden):

Yngste til ML er 15 år, så dårlig gjort av Durek å skrive at barnevernet er blitt tilkalt, 

På generelt grunnlag: det å være kongelig er ikke ensbetydende med å være gode foreldre.  
Det kan jo være at noen er oppriktig bekymra og varsler - alt trenger ikke være gjort for å være jævlig 

Selv jeg som sitter på trygg avstand og ser bare en brøkdel av det som skjer kjenner jeg skammer meg over å ikke ha kontaktet barnevernet for lenge siden. Så at de som ser dette skje på ekte og ikke gjennom en skjerm er oppriktig bekymra, ja det håper jeg rett og slett! 

  • Liker 11
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inkognitoher
JessicaL skrev (6 timer siden):

Leve et liv uten økonomiske bekymringer og med massevis av oppmerksomhet. 

Da måtte hun jobbet som fysioterapeut kanskje? Eller noe annet som ga henne gode inntekter. 
Hvorfor skulle hun få masse oppmerksomhet? Det er jo pga Durek at pressen har noe å skrive om, eller når hun selv tråkker over og viser sitt sanne ansikt.

 

JessicaL skrev (6 timer siden):

Tvertimot, hun ga fra seg både økonomisk trygghet, status og la hodet i gapestokken fordi hun ville følge det hun trodde på og brant for.

Apanasjen hennes var på ca 100 000 kr da hun sa fra seg HKH. Ikke mye økonomisk trygghet i det. Heldigvis så er det ikke tradisjon for at staten forsørger en person som er nummer fire i arverekken til tronen.

Statusen som prinsesse er der fortsatt - en tittel hun tjener grovt på.
F.eks «The princess and the schaman»

JessicaL skrev (7 timer siden):

Det eneste man med rette kan beskylde henne for er dårlig dømmekraft og å være hodestups forelsket i en gal drittsekk som manipulerer henne. 

Paret blir med rette kritisert for å gjøre penger på statusen til ML og tilknytningen til kongehuset. Det er jo det dette handler om, ikke hva de måtte tro på av avguder, nisser, troll, engler, fjær, helbredelse etc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest vintersolverv
JessicaL skrev (8 timer siden):

Nå synes jeg dere drar merkelige slutninger. Hvis Märtha Louises eneste interesse var fame and fortune så er hun født med det og kunne fint bare fortsette som HKH og være prinsesse på heltid. Leve et liv uten økonomiske bekymringer og med massevis av oppmerksomhet. 

Logisk tenkning tilsier derfor at dette ikke kan ha vært motivasjonen hennes! Tvertimot, hun ga fra seg både økonomisk trygghet, status og la hodet i gapestokken fordi hun ville følge det hun trodde på og brant for.

Jeg har alltid opplevd ML som genuin. Det hun sier tror hun på, hun hverken lyver eller later som. Man kan være helt uenig med henne men man må fortsatt respektere andre menneskers tro og livssyn. Bare fordi Du ikke tror på noe mer enn det fysiske betyr det ikke at alle religiøse mennesker er frekke idioter som prøver å lure folk. Engler osv er hennes virkelighet, likefullt som veldig mange mennesker tror på Gud, Allah og Buddha. De fleste mennesker her i verden tror faktisk på en eller annen form for gud eller kraft.

At hun nå ser ut til å ha adoptert sjamanens minst sagt merkelige holdninger og skadelige utsagn gjennom stille samtykke er bekymringsfullt, men innebærer ikke at hun nå også har blitt en svindler som bevisst prøver å lure folk. Intensjonen hennes har alltid vært god. Om noen blir lurt og ført bak lyset her er det isåfall ML selv... Det eneste man med rette kan beskylde henne for er dårlig dømmekraft og å være hodestups forelsket i en gal drittsekk som manipulerer henne. 

Helt enig. Hun stiller seg ikke i denne utsatte posisjonen fordi hun syns det er gøy. Hun tror absolutt på det hun gjør. 

Jeg så litt på dette intervjuet av dem, og når hun 19 minutter inn begynner å snakke om hvordan hun begynte å jobbe med det alternative, så ser Durek mer og mer ut som lufta går ut av han, han ser mer og mer alvorlig ut, og ved 22:30 så børster han imaginært støv av buksa si og vet ikke  hvordan han skal få tiden til å gå. Hvorfor? Fordi han vet at Märtha har noe å fare med, og han er misunnelig.
Nå er det ikke slik at jeg ligger flat av beundring for Märtha på noen måte. Jeg har lest boka hennes, og den var ikke for meg, og jeg er kritisk til mye av det hun gjør, også med hestesport. Men at boka var genuin, og hun er genuint opptatt av det spirituelle, det er jeg ikke i tvil om.
Bare for å få med det, så mener jeg også at det er store problemer med denne spirituelle business-arenaen som har oppstått, og med new age generelt. Det er mange oppfatninger jeg er uenig i, mange ideer som går rundt og er "opplest og vedtatt", som f.ex. at det ikke finnes ondskap, og man tenker på seg sykdom og kan tenke seg frisk. Men det betyr ikke at alle som tror på dette er fullstendig bløffmakere som kynisk utnytter folk. https://youtu.be/rN-7Qota8S0?si=TR3socehzAEF1bGl

Endret av vintersolverv
Lenke til kommentar
Del på andre sider

vintersolverv skrev (10 timer siden):

Ser jo godt det på innlegget ditt om Winger. Du leser om én negativ opplevelse med tjenestene hans og fyren er en bløffmaker. Ingen annen forklaring slo deg overhodet, så da ser man jo hvilken oppfatning du hadde i utgangspunktet.

Dummeste jeg har hørt. Jeg viser til en alvorlig avsløring av Winger og spør meg om han ikke er en av de i bransjen som svekker tilliten. Og du drar konklusjonen dit hen at jeg ikke tror på noe som helst? 

 

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (8 timer siden):

Det er helt merkelig å være tilskuer til det som nå skjer.

Kongehuset synes å være kneblet, enten de ikke vil, kan eller tør uttale seg. De lar Verrett være deres talsperson ut til hele verden, den som formidler Kongehusets medlemmers tanker, meninger og følelser til verden, om både Verrett, hans firmapraksis, hans alvorlig helseskadelige råd ang. barn og til sårbare grupper (suicidale og de som har vært/er utsatt for overgrep).

Og mens Verrett har gjort seg selv til Kongehusets offentlige talsperson som formidler Kongehusets meninger via Verretts egne kommersielle kontoer, så samtykker Kongehuset stilltiende, fordi de lar ham holde på.

Og da står vi med et Kongehus som gir inntrykk av å støtte det å gi farlige råd om å drive ut demoner av barn, et Kongehus som sier seg enig i at suicidale har et vesen/tilstedeværelse/en demon de bare kan be om å forlate seg så blir de friske, et Kongehus som mener at offer for overgrep skal se på overgrepene som noe vakkert, som deilige frukter som vil utvikle dem videre i livet.

Dette blir mer og mer surrealistisk!

 

(Ps! Jeg tror ikke egentlig at Kongehuset mener dette, jeg tror ikke en gang at ML selv mener dette. Men det er dette ML og Kongehuset offentlig gir inntrykk av å støtte, siden de tydeligvis lar Verrett være deres offentlige talsperson for tiden.)

 

Og det at Verrett nå påstår å ha tre barn... Jeg skal ikke en gang skrive det jeg tenker om akkurat det, for det vil bli slettet! Han er farlig på så mange måter, ikke bare overfor barn og andre sårbare grupper...

Skremmende å være vitne til. Jeg tenker særlig på eldre og andre som faktisk virkelig ser på de kongelige som "høyheter"  og syns monarki er pomp, prakt og rettesnor for gode verdier. Nå har de fått en "Sjaman" som talsmann. "Vi i vår familie", Jeg og min svigerfar mener..."  har blitt hans nye vrøvling, ranting og hersketeknikk. 

Og dette lar kongehuset passere. For det gjør de jo faktisk 

Endret av Isild
  • Liker 18
  • Nyttig 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg lurer på når Sjaman Durek ble biologisk far til de tre jentene til Märtha og Ari?? 🤔 For slik han uttaler seg nå så virker det som at det er han som er faren - ikke Ari.  Det er faen ta helt vilt at han får lov til å holde på slik. Og ikke minst er det utrolig respektløst overfor avdøde Ari og hans familie. 

  • Liker 32
  • Nyttig 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er oppgitt og forundret over at det tilsynelatende bare er "ja-mennesker" rundt reptilet og prinsessa.

Det kan da ikke være slik at de har spredt en fryktkultur rundt seg? Er alle rundt redde for å miste privilegier- nære relasjoner- reklameinntekter-  skinne i kjendislyset osv.

De tråkker og tråkker på følelsene til folk uten at noen tar til motmæle. Nå har jeg verken små barn, er kreftsyk, suicidal eller utsatt for vold og overgrep i nære relasjoner, men jaggu ville jeg, hvis noe hadde truffet meg i corden av følelser, ha hatt behov for å rope ut og sette søkelyset på det rælet de lirer ut av seg. De får jo mikrofonstativ der de selv ønsker det. Ser at flere medier fyrer av overskrifter om at Haakon himself "nekter å uttale seg".........om DanskeDronninga vettu. Ikke om kontroversene i eget land. Feig av journalister å ikke spørre!

Hvor er Hegnar når du trenger ham? Den eneste som tør der andre tier :) 

 

Endret av Jammf
feil orddeling
  • Liker 23
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

JessicaL skrev (19 timer siden):

Nå synes jeg dere drar merkelige slutninger. Hvis Märtha Louises eneste interesse var fame and fortune så er hun født med det og kunne fint bare fortsette som HKH og være prinsesse på heltid. Leve et liv uten økonomiske bekymringer og med massevis av oppmerksomhet. 

Logisk tenkning tilsier derfor at dette ikke kan ha vært motivasjonen hennes! Tvertimot, hun ga fra seg både økonomisk trygghet, status og la hodet i gapestokken fordi hun ville følge det hun trodde på og brant for.

Jeg har alltid opplevd ML som genuin. Det hun sier tror hun på, hun hverken lyver eller later som. Man kan være helt uenig med henne men man må fortsatt respektere andre menneskers tro og livssyn. Bare fordi Du ikke tror på noe mer enn det fysiske betyr det ikke at alle religiøse mennesker er frekke idioter som prøver å lure folk. Engler osv er hennes virkelighet, likefullt som veldig mange mennesker tror på Gud, Allah og Buddha. De fleste mennesker her i verden tror faktisk på en eller annen form for gud eller kraft.

At hun nå ser ut til å ha adoptert sjamanens minst sagt merkelige holdninger og skadelige utsagn gjennom stille samtykke er bekymringsfullt, men innebærer ikke at hun nå også har blitt en svindler som bevisst prøver å lure folk. Intensjonen hennes har alltid vært god. Om noen blir lurt og ført bak lyset her er det isåfall ML selv... Det eneste man med rette kan beskylde henne for er dårlig dømmekraft og å være hodestups forelsket i en gal drittsekk som manipulerer henne. 

 

Hun ønsket begge deler i sin tid. Hun begynte å bruke HKH og prinsesse i sin gründervirksomhet og hadde fortsatt å tjene penger på sin posisjon i markedsføringen om ikke reaksjonene hadde vært så massive. At hun mistet disse privilegiene var fordi hun ble fratatt dem da hun valgte sin vei. Hun mistet også noen oppdrag som beskytter fordi hun ikke innså denne rolleblandingen. Det er nok høyst ufrivillig for henne å være så totalt ribbet for kongelige privilegier. Jeg har enda til gode å se at dette var på hennes initiativ. Hun ville ha både i pose og sekk og det fikk hun ikke. 

  • Liker 23
  • Hjerte 1
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Isild skrev (8 timer siden):

Skremmende å være vitne til. Jeg tenker særlig på eldre og andre som faktisk virkelig ser på de kongelige som "høyheter"  og syns monarki er pomp, prakt og rettesnor for gode verdier. Nå har de fått en "Sjaman" som talsmann. "Vi i vår familie", Jeg og min svigerfar mener..."  har blitt hans nye vrøvling, ranting og hersketeknikk. 

Og dette lar kongehuset passere. For det gjør de jo faktisk 

Det er helt uforståelig hvis det ikke for tiden jobbes iherdig på bakrommet.

Uansett aksepterer Kongehusets og en del av kongefamilien at de har gitt fra seg rett til å eie og presentere egne tanker, meninger, følelser selv...

De taper tilslutning for hver dag som går hvor de tillater dette, og omdømmet deres svekkes drastisk hver gang Verrett opererer som Kongehusets offisielle talsperson.

  • Liker 18
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (2 timer siden):

Det er helt uforståelig hvis det ikke for tiden jobbes iherdig på bakrommet.

Uansett aksepterer Kongehusets og en del av kongefamilien at de har gitt fra seg rett til å eie og presentere egne tanker, meninger, følelser selv...

De taper tilslutning for hver dag som går hvor de tillater dette, og omdømmet deres svekkes drastisk hver gang Verrett opererer som Kongehusets offisielle talsperson.

Jeg tror dette skader folkets forhold til monarkiet. `Forholdet` har ikke vart lenger enn siden bestefaren til Harald, så det er i og for seg ganske "nytt" også. Det var ren skjær nasjonal halleluja da vi VALGTE Kong Haakon etter unionsoppløsning og endelig selvstendighet. Med Olav fikk vi en elskverdig og bestefaderlig folkekonge, og med Harald så fikk vi en traust kar som fikk velge kjærligheten. Moderniseringen av den middelalderske tradisjonen begynte der - med å få velge å gifte seg med en av folket. 

Selvsagt skal folk få gifte seg med hvem de vil. Men min mening er at da har ikke den middelalderske institusjonen "kongehus" noen funksjon lenger. Hele poenget er at de skal leve etter et sett med regler og opplegg - og være "høyheter". Med masse ikke-kongelige i nærmeste familie blir det bare rør alt sammen. Vi ser jo det. 

I lunsjen på min arbeidsplass i dag så var det høylytt latter ift både influencerbarnebarn, sjaman, råkjørende dagdriver og "hun med de gøye fargene på håret". 

Hvis det er representativt for lunsjpraten rundt om, så har det definitivt skjedd noe med folks forhold til kongehuset. 

  • Liker 22
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Carmen67 skrev (4 timer siden):

Hun ønsket begge deler i sin tid. Hun begynte å bruke HKH og prinsesse i sin gründervirksomhet og hadde fortsatt å tjene penger på sin posisjon i markedsføringen om ikke reaksjonene hadde vært så massive. At hun mistet disse privilegiene var fordi hun ble fratatt dem da hun valgte sin vei. Hun mistet også noen oppdrag som beskytter fordi hun ikke innså denne rolleblandingen. Det er nok høyst ufrivillig for henne å være så totalt ribbet for kongelige privilegier. Jeg har enda til gode å se at dette var på hennes initiativ. Hun ville ha både i pose og sekk og det fikk hun ikke. 

Enig, hun har hatt et uryddig forhold til dette fra dag 1.

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 1/7/2024 at 5:02 PM, Eva-Lena said:

Jeg blir fysisk dårlig av å lese dette. Jeg har i alle år hatet sport med dyr. Har sagt i alle år at de som skal ha en hest til å hoppe eller løpe, kan gjør det selv. Må da være mer prestisje i å hoppe eller løpe det beste du klarer selv enn å tvinge uskyldige dyr til å gjøre det. Veldig enkelt skrevet, men dere skjønner sikkert hva jeg mener.

Jeg fordømmer all idrett med dyr, skulle vært strengt forbudt.

Jeg har ledd godt av det finske mesterskapet i kjepphest, men jeg tar det tilbake!

-

Sjamanen er livsfarlig. Jeg er veldig spent på om de av dere som har tatt kontakt med Slottet får noen svar.

 

  • Liker 12
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jammf skrev (7 minutter siden):

Så, kongehuset svarer ikke på henvendelser fra media heller. Hva slags medierådgivere har de der, egentlig? Er rådgiverne venner av Durek?

  • Liker 29
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Norja skrev (1 time siden):

Jeg har ledd godt av det finske mesterskapet i kjepphest, men jeg tar det tilbake!

-

Sjamanen er livsfarlig. Jeg er veldig spent på om de av dere som har tatt kontakt med Slottet får noen svar.

 

Jeg har ikke fått annet svar enn at all Mail blir lest, men ikke nødvendigvis svart på. Jeg har iallfall ikke fått annet svar.

Kjepphest kunne ML drevet med, da kan hun løpe og hoppe så mye hun måtte orke. Ingen dyr ville blitt mishandlet. Hun er jo kjepphøy fra før av, mangler bare kjepphesten.

  • Liker 11
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg synes  Durek er mye verre enn hvordan Martha har vært tidligere og før Durek. Men det at hun tydeligvis er enig i hvordan han holder på gjør at hun taper seg veldig. 

  • Liker 11
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hulderen skrev (22 timer siden):

Pussig at han kaller kongen for svigerfar, mens kronprinsen er fremtidig svoger. Kongen er også «fremtidig». Han blir ikke svigerfar før Durek og Märtha er gifte. Å kalle seg far til Märthas døtre er veldig grovt. I realiteten er han bare deres fremtidige stefar.

«Svoosssjj» så har kastet dnaet sitt over i barna til ML. Med stjernestøv, onde og gode ånder. Og trommer og ralling.

«Gå inn, dna, GÅ INN. DU HAR INGENTING Å SI HER. GÅ INN!!» NNNNGGGANNNGAAAA!!! Pang pang 😂😂 Og da er vel han, på sitt logiske vis, blitt enda mer norsk..?  
Bare de som skjønner det, som ikke er HELT idiot og/eller norsk, skjønner at dette går helt fint.

Noen som husker hvilken tid ML var/sa noe i det offentlige sist? 

Yngste til ML og Ari er 14? I den alderen, når mor får seg ny mann, er det naturlig for en 14 åring å kalle han stefar? Og ikke bare ved navn? 

Endret av Jadaomatte
  • Liker 12
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 1/6/2024 at 11:48 PM, vintersolverv said:

Dette er en veldig nedlatende holdning, og faktisk akkurat det Durek snakker om når han sier at nordmenn ikke vet noe om spiritualitet. Og dette er akkurat det som gjør at Märtha føler et enda sterkere samhold med Durek, for hun har jo opplevd å bli rakket ned på for dette i mange år. Det er helt sykt at man skal bli så hetset for å være offentlig med det man driver med i Norge.

Det er faktisk latterlig å tro på spiritualitet i vår moderne tid, og folk har rett i å kalle dette for hva det er, sinnssykdom.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...