Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Felis skrev (4 timer siden):

Märtha var også med på å skrive en bok om høysensitive barn, hvor hun utleverte ungene på det groveste. Og når hun fikk kritikk for det, gikk hun i forsvar. Det er jo ekstremt spesielt, all den tid hun selv hevder seg skadet av å vokse opp i offentligheten.

Jeg er ikke det minste overrasket over at Märtha har blitt offer for en slik fyr. Hun har mye empati og lite evne til kritisk tenking. Det ideelle offer for noen med personlighetsforstyrrelse innenfor cluster b... Jeg føler at Durek er en naturlig forlengelse av en lang rekke dårlige valg.

Her er en lenke til anmeldelse av boka: https://www.dagbladet.no/bok/denne-boka-er-sa-hinsides-at-jeg-vet-ikke-om-jeg-skal-le-eller-grate/70342764

De høysensitive mødrene synes heller ikke å være nevneverdig opptatt av verken dem eller de fattige. Et nøkkelord er skjerming. Du må tenke nøye gjennom hvor du bor, ikke i en trang støyende leilighet for eksempel. Mindfulness og yoga er supert. Steinerskolen likeså. Den er viet et eget kapittel. Naturbarnehager kan være fint, forutsatt at det ikke blir for macho. Her vil høysensitive introverte barn heller foretrekke «å sette seg ned og plukke blomster, bygge et slott av steiner eller studere ei maurtue». Høysensitive introverte barn må ifølge Nordeng også få lov til å slippe å be lavsensitive ekstroverte barn i bursdagen sin, for sistnevnte har en tendens til å ødelegge den fine stemningen.

Det er interessant at Märtha, som hevder å være høysensitiv selv, mener at dissa barna tåler kritikk og motstand dårlig. Dette beskriver jo henne i stor grad.

Godt innlegg og veldig enig. Durek er en naturlig forlengelse av en lang rekke absurde valg.

  • Liker 16
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Frisk Frosk skrev (På 29.12.2023 den 17.48):

Her kommer det gudekomplekset hans tilsyne igjen...

Han tar inn hele jordens lidelser, alle barn som blir skadet sine lidelser (bortsett fra de barna som skades pga. hans råd, antar jeg...), og til og med lidelser fra krig i andre land - og dette skader ham...

Dette er narsissisme så det holder, og ikke første gang han nærmest sammenligner seg med Gud eller at han jobber for Gud.

 

 

Herregud, er det mulig? 

Nyresvikt pga sjamanisme? Fyren er jo umulig å ta seriøst. 😂

  • Liker 26
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Personlig har jeg møtt Martha flere ganger. Hun var en helt annen før Durek. De to eldste døtrene har vært med på reality i tillegg til henne selv de siste årene.  Skjønner de må tjene penger men synes det går flere grenser. Martha og Durek samt de to eldste døtrene er avhengig av publisitet for å tjene penger. 

 

  • Liker 12
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Magrat skrev (På 30.12.2023 den 11.58):

Det er så drøyt😔

Jeg har alltid syntes det har vært koselig med monarki, men ikke nå lenger...

Screenshot_20231230_115458.jpg

Screenshot_20231230_115255.jpg

Screenshot_20231230_115129.jpg

Altså han her er jo ond. En kvinne forteller at hun har mistet et barn i selvmord og han svarer "skam deg"😮😮

  • Liker 26
  • Hjerte 1
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Peanut skrev (2 timer siden):

 

Egentlig tror jeg det er iscenesatt 🤔

Spesielt når jeg ser de andre videoene.

 

Ante for øvrig ikke at det fantes et forum som heter The Royal forums. :sjenert: Der fant jeg denne tråden her:  https://www.theroyalforums.com/forums/f115/princess-m-rtha-louise-and-durek-verrett-news-and-information-2019-a-46408.html

Klikket inn på tråden, var en laaang tråd så leste bare litt :D Men ser de fleste mener Durek er en "scam", fant et godt innlegg, men blir for lang til å gjengi her dessverre. En amerikaner som skriver hvordan det faktisk er:

"Durek/Darek is just like any of the legions of con artists that populate the Hollywood society. Parasites that find their way from one minor celebrity to a big name one to offer anything that, like a good drug dealer, make them dependent on the scheme. 
We have in the news predatory people that hunt down celebrities with offers of speaking to the family ghosts, tarot experts and fashion and health 'gurus'. 

All they have to do is tell the right lies to a gullible celebrity, or a princess involved in the Paltrow circles, and enter into their lives as a personal assistant or love interest. It's all a predatory game. "
 

  • Liker 17
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

skravlus skrev (På 30.12.2023 den 13.35):

Jeg klarer ikke i min villeste fantasi å forstå hvordan ML kan akseptere dette, og at hun fremdeles kan ha følelser for ham. Helt ufattelig! Hun har tapt seg så mye i mine øyne at jeg ikke lenger orker å se på noe av det hun deltar i/viser seg frem på.

Stakkars barna til ML og Ari 💔

Hadde min far tatt selvmord, og min mor blitt sammen med en fyr som Durek, så tror jeg jeg hadde drept fyren. Han pisser jo på Kongehuset, Ari og barna, parallelt med at han omtaler seg selv som "bonuspappa". Det kreket der hadde aldri fått kalle seg far om jeg var en av døtrene. 🤮

  • Liker 34
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

M.H85 skrev (På 30.12.2023 den 14.46):

Målløs

Jepp. Jeg ser folk skrive at både Sonja, Mette Marit og Ari Behn har vært kontroversielle i sin tid, men aldri aldri ville de uttalt noe i nærheten av noe slikt.

  • Liker 24
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (På 30.12.2023 den 18.35):

Hank Greenberg, Verretts mor og hans manager (eller hva hun var) som også var samboer med ham i seks år har alle advart om at Verrett er farlig, voldelig, at han manipulerer og kontrollerer. Det har linket til flere ganger i tråden, og lett å søke opp.

Noen som vet om han er straffedømt for vold i USA?

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Inkognitoher said:

For det er jo ingen hemmelighet at Durek Verret går i dialyse. Hvorfor blir gan ikke helbredet? 

Iflg et sted på nett, «His past partner at the time did state that Derek was HIV+»

«At 30, he literally died of complications arising from kidney failure. After his resuscitation, doctors worried about brain damage or him never walking again. He found his health permanently changed in other ways, as well: four-hour dialysis sessions three times per week. Without working kidneys, he was unable to drink any fluids, eat fruit or even urinate. His HIV-positive status further complicated matters, weakening his chances of receiving a transplant and causing doctors concern that he might not survive the operation.»

https://amp.sooperarticles.com/a-generous-heart-repaid-832830

Nevnes også her:

https://royaldish.com/index.php?topic=6101.msg1353188;topicseen

og her:

https://web.archive.org/web/20120204230936/https://www.indiegogo.com/Operation-Get-Shaman-Durek-A-Kidney


Man kan vel leve greit med HIV, spørsmålet er vel om ML vet det. 

  • Liker 19
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samfunnsengasjert skrev (14 minutter siden):

Herregud, er det mulig? 

Nyresvikt pga sjamanisme? Fyren er jo umulig å ta seriøst. 😂

Det er ingenting av det han sier som henger på greip.

Det er de som mener han er Hiv-positiv: https://www.reddit.com/r/newsbotbot/comments/hm4vb1/nytimes_durek_verrett_friend_of_gwyneth_paltrow/

Ovenstående link er lagt ut før av meg, for de som ikke har fått den med seg, det viser hvor ekstremt mye han lyver og hvordan han ikke en gang i egne bøker greier å holde styr på egne løgner.

Jeg vet ikke hvorfor han fikk nyresvikt, det kan være mange grunner til det, men hyperkalemi pga. Hiv kan være én mulig årsak. Men dårlige nyrer kan i seg selv også gi hyperkalemi. Grunnen til at enkelte nevner Hiv, det er fordi hans tidligere kjæreste/forlovede, Hank Greenberg, har innrømmet å ha vært Hiv-positiv mens de var sammen. Men, de ble sammen noen år etter han fikk Hiv, så han kan jo ha tatt medisiner med god effekt.

Verrett har i flere intervjuer + skriver på sin hjemmeside at han fikk hyperkalemi og at dette forårsaket nyresvikten. Altså ikke at nyresvikt ga ham hyperkalemi. Det Verrett selv skriver må man derfor tolke som at det har vært en annen årsak bak hans nyresvikt. https://shamandurek.com/frontiers-la/

image.png.dfc644f0976616fbc5ddbabf592a8cae.png

Ser man på det han skriver her, så gir det heller ikke mening. Han sier at han fikk en hjerneskade etter å ha vært død, og at det var årsak til at han ikke kunne gå etterpå. Når han våknet så påstår han at han healet beina og evnen til å snakke - men at han ikke reparerte nyrene sine. Dette siste er veldig merkelig, om man skal tro han har healende evner. Han påstår altså at han kan heale seg selv, men velger å ikke heale egne nyrer (ev. at han mener han ikke har evner til å gjøre det.. de andre komplikasjonene som tale- og gåevne bruker jo å bedre seg over tid og med riktig opptrening). Det at han ikke kunne eller ville heale egne nyrer, det gjorde at søsteren hans donerte en nyre til ham. Det er veldig merkelig av en healer, som påstår å ha healet hjerneskader hos seg selv ikke også kan heale nyrene som ble skadet av hyperkalemiaen, og ikke minst nevner han ikke å ha healet årsakene til hvorfor han fikk hyperkalemi som visstnok ødela nyrene hans. Men han syntes det var helt ok å få en nyre av sin søster, at hun utsatte sin helse for akutt og varig risiko ved å donere en nyre til ham.

I samme link fra Verretts hjemmeside, skriver han at han visste at han skulle være sjaman, og at han ble trent av sin oldemor "som var en medisinkvinne og mektig medlem av sin stamme i Afrika. Denne påståtte medisinkvinne-oldemoren i Afrika påstås å ha snakket om ham før han ble født og at han skulle bli hennes etterfølger. Men siden opplysningene om oldemoren er helt feil, at hun ikke bodde i Afrika eller var medisinkvinne eller sjaman (det har også Verretts mor vært tydelig på), så blir også påstanden om at han var en utvalgt feil. I andre setning i presentasjonen av seg selv velger han altså å lyve, hans oldemor kom jo, som vi har sett andre linker bekrefte, ikke fra Afrika. Han har jo åpenbart en eller annen xx antall tipper foran oldemor som kom fra Afrika, men ikke hans oldemor.

Han forteller at han som tenåring gjorde opprør mot det å skulle bli sjaman, og at opprøret bestod av å begynne å danse, bli modell og skuespiller. Men han forteller ikke noe om at han solgte narkotika, at han ble dømt for ungdomsforbrytelse, fem år i fengsel for å bryte seg inn i et hus, feste der og brenne huset ned (slapp ut etter et år). Det høres vel bedre ut at opprøret bestod av dans, modelloppdrag og skuespillerkarriere...

Han forteller også på hjemmesiden om en episode i Israel, ved en mur, han så ting og følte Gud, og det fikk ham til å blø neseblod. I et intervju med et tyrkisk magasin forteller han at han var ved muren og følte Gud, så falt han og begynte å blø neseblod pga. fallet, og at det var et tegn, at hans misjon i livet var å hjelpe det israelske folket, jødene. https://www.facebook.com/ShamanDurek/photos/a-shaman-in-istanbul-durek-verrettthe-only-reason-why-i-was-able-to-write-this-i/758582330906529/

(I samme intervju forteller han også at en del av hans sjamanopplæring fikk han av "en prinsesse av den kroatiske kongefamilien, som vi altså vet bare var løgn og bedrag, den kvinnen er ingen prinsesse.)

Gang på gang påstår han mer eller mindre å være Guds utvalgte, at han selv kun er kjærlighet.

Og likevel fortsetter han år etter år med å utnytte andre, selv de han påstår han elsker. År etter år fortsetter han å lyve og dikte opp nye ting om sin historie og egen storhet, hva som helst som passer inn i det narrativet han til enhver tid tror passer ham best.

Det er ikke Gud Verrett tjener... han tjener kun seg selv og egen økonomiske vinning.

  • Liker 15
  • Nyttig 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I grunnen er det litt rart at ingen har koblet ham til fanden selv …

  • Liker 20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Peanut skrev (24 minutter siden):

Iflg et sted på nett, «His past partner at the time did state that Derek was HIV+»

«At 30, he literally died of complications arising from kidney failure. After his resuscitation, doctors worried about brain damage or him never walking again. He found his health permanently changed in other ways, as well: four-hour dialysis sessions three times per week. Without working kidneys, he was unable to drink any fluids, eat fruit or even urinate. His HIV-positive status further complicated matters, weakening his chances of receiving a transplant and causing doctors concern that he might not survive the operation.»

https://amp.sooperarticles.com/a-generous-heart-repaid-832830

Nevnes også her:

https://royaldish.com/index.php?topic=6101.msg1353188;topicseen

og her:

https://web.archive.org/web/20120204230936/https://www.indiegogo.com/Operation-Get-Shaman-Durek-A-Kidney


Man kan vel leve greit med HIV, spørsmålet er vel om ML vet det. 

Hvis man skal ha et greit liv med HIV , så må du ta medisiner. Ikke medaljonger og healing men medisiner. Et av symptomene med HiV som ikke blir behandlet er nyresvikt. Jeg sier ikke at Durek har HIV  ( da blir nok dette slettet) men jeg sier at Se og hør har nevnt dette. De ble felt i pfu for det siden de ikke bevise noe men Durek har ikke kommet med noen annen medisinsk diagnose som kan forklare dialyse… og når vi vet at eksen hans har HIV så synes jeg personlig at det peker i en viss retning… Dersom det skulle være sånn at han  har HIV så er  gjentatt nyresvikt ( han har fått ny nyre før ) er symptom på at han ikke behandler HIVen eller tar medisiner for den så vidt jeg kan forstå. Det kan i såfall være dårlig nytt for Martha i forhold til smitte… 

Endret av FruR
  • Liker 18
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Felis skrev (På 1.1.2024 den 15.34):

I kommentarfeltet hvor han kaller alle nordmenn rasister, så hevder han at han har Kongens fulle støtte, og så tror jeg han prøver å si at kongehuset har bistått han i å få folk arrestert. Det siste er litt uklart, Durek sin formidlingsevne er litt ... "undeveloped"

Men hvis dette stemmer, så er det på høy tid at kongehuset kommer med en uttalelse. Hvorfor i all verden bruker de ressurser på å hjelpe en sivilist med anmeldelser, når de samtidig hevder at han er fullstendig uavhengig av kongehuset? Durek hevder videre at Kongen støtter han i at kritikken han mottar er rasisme. Ergo må vi jo bare anta at kongen deler Dureks syn på at alle nordmenn er rasister...?

Jeg skjønner at dette er vanskelig for kongefamilien. Vi har vel alle en slik i familien, som det er lettere å jatte med, enn å realitetsorientere? Særlig hvis man ikke treffes så ofte. De fleste av oss strekker oss langt for familiefreden. Men kongefamilien er ikke folk flest, de er forpliktet til å sette landet først, og da kan de faktisk ikke jatte med når et familiemedlem stempler folket som rasister! 

Forøvrig er det interessant at dette er et svar til en nordmann, som også er svart, som sier at kritikken ikke har noe med rasisme å gjøre. Durek svarer "You don't know anything about nothing . nice try game over" For det første, så utrolig frekk han er! For det andre, hvis en svart nordmann ikke vet noe om rasisme i Norge, hvem kan uttale seg da?

https://www.instagram.com/p/C1gvnMZOhon/

Skjermbilde2024-01-01kl_15_31_30.thumb.png.bb591141bb957c7c33f295b0903db718.png

Hæ, har Durek anmeldt folk i kommentarfeltene? Er det noen som skulle vært anmeldt, så er det han

  • Liker 10
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lafamiglia skrev (På 1.1.2024 den 19.05):

Jeg har heller ikke sett noe av dette. Jeg ser likevel absolutt ingen grunn til å betvile at han har opplevd slike ting, og jeg vil i hvert fall ikke bagatellisere opplevelsene hans. For det er både forferdelig trist, og fullstendig uakseptabelt. Rasisme er virkelig noe av det nedrigste som fins.

Det er farlig å underminere rasisme. Det er høyst reelt, og det går dessuten tvert imot alle menneskerettighetene. ALLE er per definisjon like mye verd. Selvfølgelig.

Men å påstå at kritikk på saklig grunnlag er rasisme, slik Durek gjør, er heller virkelig ikke greit. Det er bent ut slemt. Og det må selvfølgelig slås ned på. 

Men vær så snill å ikke bagatellisere virkelig rasisme.

Det er ingen her som bagatelliserer rasisme. Vi mener derimot at Durek bagatelliserer faktisk rasisme i det han misbruker begrepet for å unndra seg kritikk for hans vanvittige påstander.

  • Liker 23
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

FruR skrev (4 minutter siden):

Hvis man skal ha et greit liv med HIV , så må du ta medisiner. Ikke medaljonger og healing men medisiner. Et av symptomene med HiV som ikke blir behandlet er nyresvikt. Jeg sier ikke at Durek har HIV  ( da blir nok dette slettet) men jeg sier at Se og hør har nevnt dette. De ble felt i pfu for det siden de ikke bevise noe men Durek har ikke kommet med noen annen medisinsk diagnose som kan forklare dialyse… og når vi vet at eksen hans har HIV så synes jeg personlig at det peker i en viss retning… Dersom det skulle være sånn at han  har HIV så er  gjentatt nyresvikt ( han har fått ny nyre før ) er symptom på at han ikke behandler HIVen eller tar medisiner for den så vidt jeg kan forstå. Det kan i såfall være dårlig nytt for Martha i forhold til smitte… 

At han trenger ny nyre igjen trenger ikke bety annet enn at den han fikk ikke fungerer bra nok lenger. Gjennomsnittlig levetid på en transplantert nyre er vel rundt 20 år. Noen holder både ti og tyve år lenger. Verrett har oppgitt å ha fått ny nyre i 2012, så 10-12 år er ganske kort levetid for en tranplantert nyre, men når gjennomsnittet er 20 år så er det jo alltid noen som også må dra ned snittet for de som har sine nyrer i flere tiår...

Han har jo også innrømmet å ha vært alkoholiker som ung:

https://www.instagram.com/p/CM242-Dh8Qb/

Her (2021) sier han forøvrig også at innen sjamanistisk trening er det å bli utsatt for overgrep er en" vakker ting, en vakker frukt som du mates med", for det er en del av "din" sjaman-trening... Og når han sier det ser det ut som om han nærmest er i ekstase selv...

Så, barn med normale følelsesutbrudd, de skal ødelegges med å bli overbevist om at de er svake vesener med demoniske vesener inni seg.

Personer som er suicidale skal bare fortelle samme typer demoniske vesener inni seg om at de må forlate dem.

Og barn og voksne som blir utsatt for overgrep, de skal altså se på det som en vakker ting som utvikler dem videre hvis de en dag skulle ønske å trene seg opp til å bli sjaman...

Og dette støtter dessverre det norske Kongehuset så lenge de velger å ikke uttale seg om disse horrible og ondskapsfulle og skadelige uttalelsene Verrett kommer med.

  • Liker 21
  • Nyttig 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Radar skrev (På 3.1.2024 den 15.28):

Også svarte sjamaner har lov å uttrykke seg feil. Det skal vel ikke være slik at han må være tausere og prektigere enn alle andre? Bare tenk på kongehuset i England.. prinsessen av Kent for eksempel.. hun blir ikke tvunget ut av landet, selv om hun har brunt grums i kjeften. Så vi må godta litt . ML sitt liv ville jeg ikke blande meg inn i, nå når hun lever av gensere med H på. Og husk; det var Durek som kom med innspill til å satse. Til å være middelaldrende jente, stråler hun for tiden. Ser ikke sur ut, men er blitt voksen og skjønt at verden ikke er så enkel som i ytre Asker.

Jo, faktisk - når han gifter seg inn i Kongefamilien. Da må han egentlig tie stille og forbipassere som en "anonym gallionsfigur", som er forventet av "de kongelige"

  • Liker 24
Lenke til kommentar
Del på andre sider

JessicaL skrev (På 4.1.2024 den 18.08):

Skriver under på alt dette. Han kan virke som en tulling, men for de som er i hans nærhet er han livsfarlig. Ekstremt manipulerende og utspekulert, eier ikke empati og lyver som han puster. Han bryr seg kun om seg selv og andre mennesker er bare verdifulle i den grad han kan bruke dem. Det er tydelig at han hele tiden har hatt en agenda. Alt han gjør er nøye planlagt. Og da mener jeg alt...

Nettopp. Hadde jeg hatt barn hadde jeg vært redd for å la dem være rundt ham. Og hadde min mor vært sammen med en slik, så hadde jeg selv vært redd for å omgås han.

Stakkars barna til Märtha. Håper ikke de utsettes for noe traumatisk bak lukkede dører. 

  • Liker 12
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Felis skrev (På 5.1.2024 den 10.17):

Nå uttaler sjamanen seg om partnervold. Med forbehold om at jeg skjønner hva han mener (han uttaler seg like dårlig muntlig som skriftlig), så er det din egen feil dersom du blir utsatt for partnervold. 

Man forteller seg selv at man har liten verdi, og så blir disse tankene manifestert i en annen kropp, for å vise deg hvordan det ser ut. Altså, den stakkars partneren din blir besatt av dine onde ånder, og har ikke annet valg enn å mishandle deg. Så alle som har blitt utsatt for partnervold fortjener det, for de har påført seg selv det. Det kalles karma, sier sjamanen.

Enhver som har åpnet en avis den første uka i det nye året har fått med seg at det har vært ekstremt mange triste episoder av det man kaller "familietragedie" og partnervold den siste tiden. Lurer på hvordan de etterlatte tar imot tanken på at drapet er selvpåført? At det rett og slett er karma.

Når man trodde det ikke fantes fler tær å trampe på for sjamanen...

Han presenterer seg som 6. generasjon sjaman. Blir man det hvis man hevder det mange nok ganger, kanskje?

https://www.instagram.com/shamandurek/

Skjermbilde 2024-01-05 kl. 10.16.20.png

Selvfølgelig mener han jo det, han har jo selv utøvd partnervold 🙄🙄

  • Liker 20
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest vintersolverv
Radar skrev (På 5.1.2024 den 0.40):

Ja, Han er jo en guru, og de er mestere på manipulasjon. Det må de nesten være, det er den måten de holder på disiplene sine. Jeg har møtt flere slike i min tid, noen sjarmerende og litt forsiktige, andre autoritære og med psykopatiske trekk.

Det er altså den sistnevnte typen jeg mener når jeg skriver "spirituell narsissist". Alle guruer er slett ikke manipulerende, da det er læren i selg selv som gjør at mennesker trekkes til dem og blir hos dem for å lære mer. Heller ikke ekte sjamaner er manipulerende.
Og det han gjør går langt utover det å være guru eller sjaman, det går inn i området narsissisme. Hvorfor kommer fyren med disse uttalelsene som han vet vil opprøre akkurat i jula? Å observere han er som å lese en lærebok i narsissisme: 

"Det er velkjent at narsissister/psykopater flest misliker høytider, merkedager og spesielle anledninger. Med mindre de er i sentrum av alles oppmerksomhet eller på annet vis kan briljere, er slike dager en gyllen anledning for dem å skape faenskap, uro, konflikter og drama fremfor glede. Om det er jul, en begravelse, en bursdag eller et bryllup er spesielle dager kun en anledning til å konkurrere og en mulighet til å få drivstoff av andres reaksjoner."
https://frilanser.tjenester.org/2023/12/12/n-p-den-ekte-grinchen-av-hoytider-spesielle-anledninger/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...