Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Octo skrev (52 minutter siden):

 

En emosjonell Durek forteller at han lider hver dag. Han døde når han var 27 år og det var så fint på den andre siden, men han valgte å komme tilbake.

 

Den ultimate skrulling. Grøss. 

  • Liker 19
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

PITTY skrev (På 16.12.2023 den 11.50):

Kongefamilien er neppe rasistisk overfor Durek, men denne fjotten skjønner ikke dette selv.

For uavhengig av rase synes de bare han er passe dust.. De er vel heller ikke særlig imponert over datteren sin.

Vil tvert imot si det motsatte, kongefamilien behandler han mye bedre enn fortjent. De burde gått hardt ut mot han, noe de ikke gjør.

  • Liker 21
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Octo skrev (58 minutter siden):

 

En emosjonell Durek forteller at han lider hver dag. Han døde når han var 27 år og det var så fint på den andre siden, men han valgte å komme tilbake.

 

Der sier han 27 år. På et klipp fra noe han deltar i (podkast?) sier han 29 år. Jaja, vanskelig å holde styr på alt når det skjer så mye HELE tiden.. 

 

 

IMG_0491.jpeg

  • Liker 13
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ina K skrev (2 timer siden):

Om fysioterapeut utdannelsen er vanskelig, kommer vel an på forutsetningene til studenten. Men hun har ikke videreutdannet seg. Mener også at hun ikke har jobbet som fysioterapeut? 
 

Det som er fascinerende med ML og Durek er at de skriker etter oppmerksomhet, på samme tid som de ikke vil ha oppmerksomhet. Dette gjelder bare når de blir kritisert selvfølgelig. 
At ML valgte å la datteren delta på realityserien, stiller jeg også spørsmål rundt valget hennes. 
Synes ML tar veldig mange dårlige og lite gjennomtenkte valg. Konsekvensene av valgene hennes kan hun umulig være klar over. 

 

Tror ikke hun har jobbet som fysioterapeut, men hun kunne vel ikke klart seg på en fysio-inntekt med det forbruket hun har hatt. Når hun ikke har jobbet som det, er det vel heller ingen grunn til å videreutdanne seg? Hun har klart seg fint uten, antar jeg, med engleskoler og bøker og foredrag og gensere og hva hun nå ellers har tjent penger på. For en som er såpass alternativ som Märtha, og har vokst opp som så privilegert, har vel neppe 100% jobb som fysioterapeut i helsevesenet vært spesielt aktuelt på noe tidspunkt. Hun kunne selvsagt startet for seg selv, spesialisert seg på vonde rygger til rike vestkantryttere eller noe slikt, og økt inntekten sin. Men hun har valgt andre veier, og det er jo helt ok. Hun har tjent egne penger, selv om jeg personlig synes de englegreiene var noe fjas, så var det neppe like ille som det Durek durer på med. 
 

Ellers synes jeg du har en god betraktning angående M og D og at de begge virkelig ønsker oppmerksomhet (og lever av den!), samtidig som de selv skal sette absolutt alle grenser for den, og ikke tåler kritikk eller engang den minste motforestilling. Da tar de det øyeblikkelig personlig, skylder på rasisme og hvor vanskelig det er å være kongelig og diverse annet. Her er D absolutt verre enn M, selv om også hun går over streken gjentatte ganger. Durek virker å søke oppmerksomhet på en nærmest patologisk måte. Så ille er ikke M. 

  • Liker 24
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Egentlig tror jeg det er iscenesatt 🤔

Spesielt når jeg ser de andre videoene.

 

Ante for øvrig ikke at det fantes et forum som heter The Royal forums. :sjenert: Der fant jeg denne tråden her:  https://www.theroyalforums.com/forums/f115/princess-m-rtha-louise-and-durek-verrett-news-and-information-2019-a-46408.html

Endret av Peanut
  • Liker 10
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Durek sier at Märtha skal gjøre noe, så da gjør hun det. Og så skal Durek selvsagt ha crediten for at hun ble med på en suksessfullt business.

Durek minner meg om en person som klapper hunden sin på hodet, og sier "flink bisk".

Nei, det har jeg ikke tid til», sa hun til dem. «Men tenk hvis det går bra! Kjipt for deg siden du allerede har vært med så mye, men så er du ikke helt med», svarte de.

– Det var faktisk Durek som overbeviste meg, forteller Märtha.

– Vi var på et hesteevent og så leste han om dette firmaet, og så sa han: «Det kommer inn en person til i dette firmaet. Det er deg!» Ja, da skal jeg vel det, da, svarte jeg.

https://www.minmote.no/mote/klaer/a/5BXLv1/hest-historien-bak-klesmerket

  • Liker 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

DVs idéer om å være en reptil er basert på den reptiliske konspirasjonsteorien forfektet av David Icke.
David Icke er, ja jeg vet ikke jeg:

«He claims that there is an inter-dimensional race of reptilian beings, the Archons or Anunnaki, which have hijacked the Earth. Further, a genetically modified human–Archon hybrid race of reptilian shape-shifters – the Babylonian Brotherhood, Illuminati or "elite" – manipulate events to keep humans in fear, so that the Archons can feed off the resulting "negative energy". He claims that many public figures belong to the Babylonian Brotherhood and propel humanity towards a global fascist state or New World Order, a post-truth era ending freedom of speech. He sees the only way to defeat such "Archontic" influence is for people to wake up to the truth and fill their hearts with love.»

https://en.m.wikipedia.org/wiki/David_Icke
 

Sånn? BD047420-7A80-44BE-8371-AF92289A3626.gif.8ccee14d564a941df47af302a45c31b8.gif

  • Liker 9
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (På 25.12.2023 den 15.28):

Jeg håper den dagen kommer før bryllupet, for MLs del, men jeg har dessverre ikke stort håp om at hun kommer dit før bryllupet fordi V har alt å vinne på å få verdenspressens linser rettet mot seg, så manipuleringen/love bombingen fortsetter nok med full styrke frem mot bryllupet.

Om ML ser hans adferd, uttalelser og valg de årene de har vært sammen, for det det faktisk er, så avlyser hun nok bryllupet. Jeg tror at hun vil oppleve å få mye støtte på alle plan om hun gjør det, for Vs manipulering er nå så åpenbar at det vil være flere og flere som vil få omtanke for henne og støtte henne om hun greier å komme seg ut av hans klør.

Jeg synes det er fælt når en forelder velger en så åpenbart manipularende og utnyttende ny partner. Det er virkelig ikke til forelders eller barnas beste.

Tipper ikke det er lenge før han kaller seg "bonuspappa" og omtaler seg selv som far til de nesten voksne barna til Märtha…

  • Liker 12
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Silva Pluvialis skrev (4 minutter siden):

Tipper ikke det er lenge før han kaller seg "bonuspappa" og omtaler seg selv som far til de nesten voksne barna til Märtha…

Det har han allerede gjort, i kommentarfeltet på IG.

  • Liker 21
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Minitroll skrev (1 time siden):

Der sier han 27 år. På et klipp fra noe han deltar i (podkast?) sier han 29 år. Jaja, vanskelig å holde styr på alt når det skjer så mye HELE tiden.. 

 

 

IMG_0491.jpeg

Løgner og manipulator klarer ikke holde styr på hva han sier...bare løgn fra A til Å.

  • Liker 10
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ikke den store forskjell på hva Martha Louise og Durek driver med, og at Marianne Aulie viser frem dotten (viser seg naken for å sjokkere), eller Nerdrum med hans selvportrett med erigert penis. Begge sistnevnte for å å selge kunst og få inntekter.

Er åpenbart at visse mediepersonligheter er avhengig av å skape oppmerksomhet rundt seg selv, skandaler og å sjokkere gir den publisitet de trenger og må sees som markedsføring. Slik kan man si at alle de fire nevnte har suksess, som igjen danner grunnlag for høyere fortjeneste.

Stiller seg ikke annerledes for influensere som utelukkende er kjent for å være kjent, også flere av de benytter media på tilsvarende måte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inkognitoher
Frisk Frosk skrev (15 timer siden):

Selv om man kan være veldig uenig i mye av det alternative som ML står for, så betyr ikke det at hun ikke ellers, før Verrett, var en oppegående, sterk og intelligent dame. Helt klart ekstremt priveligert, helt klart preget av akkurat det. Men likevel har hun gjennomført en krevende utdannelse, hun har tørt å gå mot strømmen, med det alternative, selv om hun visste at hun ved å gjøre det ville møte ekstremt mye motstand.

Å blande inn hva de andre har gjort og ikke gjort, det er noe ML ikke kan stilles til ansvar for, så akkurat det er vel en avsporing.

Jeg har stor respekt for at det å være født inn i kongefamilien kan være ekstremt utfordrende. Det å finne sin egen vei da kan være krevende. ML var også utsatt for ganske stort mediapress allerede fra hun var ung. Bare det å velge fysioterapistudiet, når hun visste at hun mest trolig aldri ville kunne praktisere yrket, var nok ikke lett å få gjennom, eller ikke fordi selve utdanningen krever langt mer nærkontakt med medstudenter enn hva som gjerne regnes som "akseptabelt" for en i kongefamilien å ha. Det satte sikkert også større krav til sikkerhet m.m.

Så jeg står for at jeg mener at ML i utgangspunktet er oppegående, sterk og intelligent. Eller, hun var oppegående og sterk før hun møtte Verrett.

Nå fremstår hun som en ekstremt manipulert og kontrollert kvinne, en som må gjøre, og velger å gjøre, det som hennes manipulerende og kontrollerende og nedpsykende Verrett bestemmer at hun kan gjøre. Det er inntrykket jeg sitter igjen med etter flere intervjuer og klipp fra instagram o.l.

Det må være et vanvittig dilemma når man først er blitt så manipulert som det virker at hun er blitt, når hun nå i flere år har gått ut og vært krass mot alle kritikere, påstått at andre har løyet om ham, vært med på å bekrefte Verretts løgner og narrativ og støtte skadelige råd han gir. Å da ev. skulle innrømme at hun har tatt feil, når hun er i den offentlige stillingen hun er i, med både norske og internasjonale pressekorps hengene rundt seg, det sitter nok veldig langt inne - spesielt fordi hun ble blendet av hans "alternative" humbug som sikkert også får henne til å stille spørsmålstegn ved sin alternative tro, den alternative delen av henne selv. Kvinner som utsettes for manipulering og nedpsyking føler ofte på skam, skam for at de ikke innså tidligere, skam for alt de har "tillatt", skam for å ikke ha satt grenser, skam for ikke å ha greid å gå tidligere, og frykt for hvem de er uten manipulatoren, fordi en manipulator som regel gjør at kvinnen mister seg selv, ikke vet hvem hun selv er uten ham. De har ingenting å føle skam for, med de fleste av dem føler likevel skam. De må som regel få lang avstand fra manipulatoren før de greier å plassere skammen der den hører hjemme - hos manipulatoren.

Uansett hvor krass jeg er til tider mot den galskapen hun nå støtter, så har jeg samtidig både sympati og omtanke for hvor forferdelig vanskelig dette er. Hun virker nesegrus forelsket fremdeles, han har aldri virket forelsket i henne. Og det må i tillegg være vondt å innrømme. Så skal man kanskje ha et av sitt livs tøffeste nederlag og kamper, og man må gjøre det med hele landet og verden som publikum - noe som sikkert trigger følelser fra da pressen fotfulgte henne som ung.

Det er ikke uvanlig at det kan ta mange år før ofre for manipulatorer greier å innse og innrømme hvordan han er, og det kan ta enda flere år før de greier å gå fra dem og holde seg helt unna dem.

Å kalle ML mindre oppegående og svak og mindre intelligent, det vil i hvert fall ikke hjelpe henne.

At måten hun blir fremstilt på av Verrett, måten hun lar seg fremstille på og utnytte, måten hun tilsynelatende er enig med ham i alt han sier,uansett hvor urimelig det er, det fremstår ikke som veldig sterkt, oppegående og intelligent. Men ser man det i lys av hvordan han har løyet til henne og manipulert henne fra deres aller, aller første møte, så ser man tydelig et mønster og en felle mange oppegående, sterker og intelligente kvinner har gått i...

 

Fysioterapistudiet er ikke spesielt krevende.

Jeg tror ML er helt vanlig i forhold til intelligens og i forhold til det å være oppegående. Hun er verken eller, er mitt inntrykk.

Det hun derimot framstår som; er grenseløs naiv og at hun styres av forloveden. 

Så tenker jeg at et intelligent og oppegående menneske kanskje ville være litt mer forbeholden i forhold til engler, fjær, lysfontene og det å tro at man kan helbrede. 


Et kritisk spørsmål hun burde stilt seg er jo hvorfor vitenskap har gitt forloveden mulighet til å leve videre mens han venter på ei nyre. For det er jo ingen hemmelighet at Durek Verret går i dialyse. Hvorfor blir gan ikke helbredet? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Octo
tvertimot skrev (16 minutter siden):

Ser ikke den store forskjell på hva Martha Louise og Durek driver med, og at Marianne Aulie viser frem dotten (viser seg naken for å sjokkere), eller Nerdrum med hans selvportrett med erigert penis. Begge sistnevnte for å å selge kunst og få inntekter.

Er åpenbart at visse mediepersonligheter er avhengig av å skape oppmerksomhet rundt seg selv, skandaler og å sjokkere gir den publisitet de trenger og må sees som markedsføring. Slik kan man si at alle de fire nevnte har suksess, som igjen danner grunnlag for høyere fortjeneste.

Stiller seg ikke annerledes for influensere som utelukkende er kjent for å være kjent, også flere av de benytter media på tilsvarende måte.

 

Jeg mener det er en stor forskjell. Det Marianne Auli og Odd Nedrum driver med ,rammer først og fremst dem selv.

Märtha og Durek selger falske forhåpninger til godtroende mennesker. Dette tjener de mye penger på.

 

Endret av Octo
lagt til
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Inkognitoher
Ina K skrev (4 timer siden):

Som deg tenker jeg at ML er naiv og har vokst opp overbeskyttet. Hun vet ikke hva det vil si å leve i den virkelige verden. Det ser ikke ut som hun har opplevd motgang, og godt vandt med å få det som hun vil. Bortskjemt og privilegert. 

Ja. En parallell til ML er avdøde prinsesse Margareth - også en bortskjemt og priviligert kvinne. Man tror at hun ikke fikk gifte seg med sitt livs kjærlighet.
Men i virkeligheten så var det jo sånn at hun fikk gifte seg med 17 år eldre kaptein Townsend. Men da ville prinsessetittelen og plassen i arverekken sammen med andre privilegier, ryke. 
Og vi ser jo også at ML klamrer seg til tittelen og at hun dytter døtrene inn i rampelyset. Privilegier og berømmelse vil hun ha, men hels ingen kritiske spørsmål

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inkognitoher
Peanut skrev (1 time siden):

 

Egentlig tror jeg det er iscenesatt 🤔

Spesielt når jeg ser de andre videoene.

 

Ante for øvrig ikke at det fantes et forum som heter The Royal forums. :sjenert: Der fant jeg denne tråden her:  https://www.theroyalforums.com/forums/f115/princess-m-rtha-louise-and-durek-verrett-news-and-information-2019-a-46408.html

Ja, det er iscenesatt. Samme dama har vært med i andre videoer ML & D har spilt inn og lagt ut

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Octo skrev (9 minutter siden):

 

Jeg mener det er en stor forskjell. Det Marianne Auli og Odd Nedrum driver med ,rammer først og fremst dem selv.

Märtha og Durek selger falske forhåpninger til godtroende mennesker. Dette tjener de mye penger på.

 

De selger samtlige noe strengt tatt ingen trenger, og bruker media bevisst og kynisk. Samme ulla, bruke media for å generere oppmerksomhet og slik inntekt.

Hva de selger blir i grunn uvesentlig, det er måten de bruker media på som er det vesentlige her.

---

Helt greit å lure julenissegodtroende idioter, om folk vil være tosker som tror på nisser og troll samt kvakksalvere, dem om det og da er det fult fortjent om de blir loppet for penger. Vi lever i et land hvor tosker substidierer banaliteter som religioner også, enn hvor dømmende og ille religioner er og så mye blod religioner har latt renne.

Toskeskap bør ta slutt, å utdanne mennesker og drive informasjon er da eneste vei å gå, både kvakksalveri og religioner bør da advares på det sterkeste mot, bl.a.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Octo
tvertimot skrev (2 minutter siden):

De selger samtlige noe strengt tatt ingen trenger, og bruker media bevisst og kynisk. Samme ulla, bruke media for å generere oppmerksomhet og slik inntekt.

Hva de selger blir i grunn uvesentlig, det er måten de bruker media på som er det vesentlige her.

 

Det er stor forskjell på å selge malerier og det å lure godtroende mennesker til å tro på healing, kontakt med døde slektninger og ikke minst djevel-utdrivelse på barn og selvmord-ånder. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Felis skrev (8 timer siden):

Sitat fra artikkelen

– Jeg tror ikke det norske folk tar han så alvorlig. Nå har det vært så mange utspill. Når han skal selge eller lansere noe, er han ute i media. Nordmenn er litt kjedelige og forutsigbare, så vi går ikke på limpinnen, sier Taalesen.

Dette er jo egentlig betryggende, men samtidig en litt farlig ansvarsfraskrivelse. Folk flest bryr seg ikke, så vi kan la sjamanen holde på i fred...

Men hva med det fåtallet som bryr seg? Teller ikke de? Vi ser jo i kommentarfeltet hans at han har massevis av tilhengere som sluker hvert ord han sier. Oddsen for at en av disse sliter med selvmordstanker, eller lever i et voldelig forhold, er stort. Det er jo ofte folk som sliter, som søker alternative løsninger. For disse menneskene er uttalelsene til Durek direkte farlige. Skal vi slutte å reagere fordi folk flest ikke bryr seg? La han fortsette å spy ut av seg kontroverser, for de fleste skjønner at det er sprøyt...? Eller skal vi ha omsorg for fåtallet som kan bli påvirket, og adressere løgnene hans?

Jeg tenker kongefamilien også burde ta den avveiningen, for han bruker dem for å styrke sin egen kredibilitet. Kanskje det bare er noen få han når frem til, men for disse få kan det bety alt. Er ikke disse menneskene noe verdt? Kongen har uttalt at vi ikke har noen å miste, han burde følge opp det utsagnet!

Folket går kanskje ikke på limpinnen.

Men Kongehuset gir inntrykk av å sitte fast på limpinnen eller fluepapiret.

Ikke greier de å stoppe Verrett fra å utnytte Kongehuset og kongefamiliens medlemmer på hans bedriftskanaler og i media.

Ved sin taushet om det, og tausheten rundt alle Verretts skadelige utsagn, så gir Kongehuset dessverre inntrykk både at de er fanget på Verretts fluepapir, og at de støtter at Verretts utsagn kan skade andre alvorlig.

  • Liker 16
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Octo skrev (17 minutter siden):

Det er stor forskjell på å selge malerier og det å lure godtroende mennesker til å tro på healing, kontakt med døde slektninger og ikke minst djevel-utdrivelse på barn og selvmord-ånder. 

Begge deler unødvendigheter mennesker strengt tatt ikke trenger. så likhetene er store. Idioter betaler for kvakksalveri, mens andre idioter betaler overpris for malerier fordi de vil vise seg frem og oppnå status. De blir samtlige lurt hvor enn man vrir og vender på det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Minitroll skrev (2 timer siden):

Der sier han 27 år. På et klipp fra noe han deltar i (podkast?) sier han 29 år. Jaja, vanskelig å holde styr på alt når det skjer så mye HELE tiden.. 

 

 

IMG_0491.jpeg

det han sier er jo bare bullshit, dette er jo et fint eksempel - han lyver så mye at han vet snart ikke hva han skal svare…🥸 og ml er så hjernevaska som det går an å bli. Stakkars kong Harald….

  • Liker 3
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...