Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Ina K skrev (5 timer siden):

Det viser kanskje at å vokse opp så privilegert og skjermet fra virkeligheten som vi andre lever i ikke er bra. 

Jeg tror du er inne på noe der ja. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Peanut skrev (7 timer siden):

Her inne diskuteres også ML og DV:

https://royaldish.com/index.php?topic=17730.msg1450640;topicseen
 

Her står en del om DV: https://www.msn.com/nb-no/reise/other/alt-du-vil-vite-om-sjaman-durek/ar-AAFw5M9

Hvorfor skifte navn fra Derek David Verrett til Durek Verrett? Ikke «eksotisk» nok? 
 

Islansk artikkel, riktignok fra 2016, men absolutt interessant. Her er det ikke noe «dust» nei: 

https://www.vantru.is/2016/03/01/10.00/

«Durek Verrett calls himself a shaman, which is supposed to be a person who holds the supernatural abilities of invoking, communicating and controlling spirits of dead animals or other otherworldly entities, which are located in a spirit world. It is basically supposed to be real magic. Also known as fantastic bullshit. But Verrett sticks to his claims and insists that he is not at all a charlatan. On a Facebook-page run by Tveir heimar Durek Verrett says that he can “connect to your spirits to alleviate symptoms such as addiction, depression, anxiety as well as physical ailments and injuries”



… og han der er på god vei inn i kongefamilien 1091A96F-262D-4DA9-A431-7C2BF89C6D5E.gif.f79cfa009bc09f60b92896607f30edf4.gif49AFB5B9-2D0D-44D1-902B-0E61C0FB733D.gif.31993d306192b787d5dc7eec1cf3d15a.gif

 

Innlegget er ryddet for tekst med opphavsrett.

Der var linken jeg nevnte tidligere - den er verdt å lese. https://www.vantru.is/2016/03/01/10.00/

Scroll til litt under halvveis i artikkelen, der står dette:

"Fortunately we managed to take a screenshot of a part of the FB-discussion: screenshot 1 | screenshot 2"

Både screenshot 1 og 2 er verdt å lese, for å se hvordan Verrett argumenterer. Først store ord og lovnader, når han blir konfrontert med det han selv skriver og det best forklart hvordan han jobber, om han kan dokumentere resultater, så unngår han svar. Han blir spurt om han har medisinsk utdannelse, han lar være å uttale seg. Han kommer med påstander om at han er kjent over hele verden, har jobbet med leger og spesialister innen kreft på barn og ved flere sykehus. Men han kan ikke nevne ett eneste sted. Når spørsmålene blir ubehagelige forsvinner han fra tråden en stund, kommer tilbake, beklager fordi han bare måtte svare på en telefon. Og rett etterpå dukker det opp to amerikanske kvinner som tilsynelatende tilfeldig kommer inn i samtalen og hevder de ble kurert av alvorlige sykdommer, uten å spesifisere noe som helst.

På nytt spørsmål om han har medisinsk utdannelse, svarer Verrett:

"Yes I have medical education"

Og han fortsetter:

"I have studied physiology pathology and kinesiology and as well as worked with cadavers for 3 yrs and learned a lot from doctors as well"

Han fortsetter å unnvike direkte spørsmål, føler seg tydeligvis presset og begynner å skryte av at han har masse kunder over hele verden, at han aldri trenger reklamere for sine tjenester, at ryktet bare sprer seg fra ene lykkelige pasient til den neste.  (Sikkert heeeelt tilfeldig at han har mangedoblet prisene på sine tjenester etter at han ble sammen med ML og at han reklamerer massivt med MLs tittel og tilknytningen til kongefamilien og Kongehuset. Heeelt tilfeldig...)

Han sier også at han ikke "call people names if I don't know who they are and what they do". (Det var tydeligvis den gangen han mente det, for siste fire årene har han i hvert fall kalt nordmenn generelt både det ene og det andre...)

Tydelig at han føler seg mer presset, for da begynner han med diverse hersketeknikker iblandet selvskryt, bl.a. at han (og andre sjamaner) får sine krefter fra Gud, viser til bilder hvor han er fotografert med kjente islendere og påstår å ha deres godkjennelse. Så avsluttes tydeligvis samtalen rett etterpå.

Midt inni alt dette et sted stod det også noe om at han ikke hadde sansen for de useriøse som selger "snake oil". Ganske ironisk når han selv selger amuletter (til blodpris) som han påstår skal ha all verdens effekter, han påstår å redde folk fra kreft osv. osv.

Dette stod på Verretts facebookside, men han slettet det visst ganske raskt. Men Vantru rakk å ta skjermdump av det først.

 

 

Apropos hans påståtte utdannelse. Nå er ikke jeg kjent med lovgivningen i alle statene i USA, men jeg tviler på at en person som kun påstår å ha medisinsk utdannelse vil ha lovlig tilgang på å dissekere eller dissekerte "cadavers" i tre år... Han sier dessuten ikke om han med "cadavers" mener døde menneskekropper eller dyrekropper.

Da dette var diskutert tidligere i tråden kunne man på hans hjemmeside lese hvilken utdannelse han har. Dette var, som tidligere nevnt, når man gikk og sjekket hva det var han utbroderte som noe stort - et kurs i massasje på åtte uker. Nå synes dette å ha forsvunnet fra hans hjemmeside, i hvert fall kan ikke jeg finne det igjen. Det gjorde seg vel ikke å nevne et åtte ukers massasjekurs som sin utdanning når han har påstått å ha "medical education".

I en av skjermdumpene påstår han at han ikke er en sjarlatan... nei, sikkert ikke...

 

  • Liker 8
  • Nyttig 22
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (10 timer siden):

Det eneste som kommer frem er at han har lest seg nok opp til å si alle de "riktige" alternative ting, som skal få folk til å tro på ham.

Men så punkterer han det med løgn etter løgn. F.eks. har hans mor sterkt benektet at det er sjamaner i slektsledd før ham. At hun skammer seg over at han lyver om sin familie og familiens fortid. Og dermed har hele hans narrativ plutselig mistet grunnmuren han har basert det på - nemlig at han er utvalgt av flere generasjoner før ham av sjamaner.

Får ikke lest hele lenger, men mener dette stod i en eller begge av disse: https://www.seher.no/kongelig/moren-advarer-han-er-farlig/79133862

https://www.dagbladet.no/kjendis/dureks-mor-har-brutt-all-kontakt/78896439

 

Og så avslutter han det intervjuet du linket til med nye løgner, bl.a. om at han har jobbet med barn med kreft i Israel. I andre intervjuer og på Linkedin har han til og med oppgitt navn på et anerkjent sykehus i Israel hvor han påstod han samarbeidet med kreftspesialister. Noe sykehuset har gått ut og avkreftet, de aldri har samarbeidet med ham. https://www.nettavisen.no/nyheter/israelsk-sykehus-avviser-at-sjaman-durek-jobbet-for-dem/s/12-95-3423687258

Jeg har tidligere lagt ut link til intervju han hadde på Island (har ikke tid til å finne det nå), og hans fb-kommunikasjon med journalist/arrangør der. Der påstod han bl.a. at han hadde medisinsk utdannelse. Men går man på hans hjemmesider og ser hva han skriver der om utdannelse, så har han et kurs - mener det var 8 uker - i massasje. Ikke akkurat medisinsk utdannelse.

 

Sjarlatan Durek.

 

 

Skremmende at flotte  Martha  , har falt for en løgnaktig, manipulerende drittsekk . Fyren er jo så tydelig forstyrret . 

  • Liker 10
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Isild skrev (16 timer siden):

Enig! Han drar "rasismekortet" og forsøker å dementere berettiget kritikk med dette. Det er ikke greit. 

Han har helt sikkert blitt utsatt for reell rasisme som du poengterer, og det er bare trist. Rasisme skal og må vi bekjempe. Men helt ærlig, så føler jeg vel ikke at det er Amerikanere som oftest blir utsatt for rasisme her i Norge? Han bommer veldig når han drar alle over en kam og hevder at dette er voldsomt og utbredt blandt nordmenn. 

Han har sort belte i gaslighting . Isteden for å ta til seg og besvare spørsmål om sitt liv og sin lære , drar han rasismekortet . 

  • Liker 32
  • Hjerte 1
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

SVK skrev (10 timer siden):

Det håper jeg også. Eventuelt at foreldrene hennes satte noen krav om særeie da hun fikk forskudd på arv fra dem. 

Hun hadde særeie i ekteskapet med Ari, så håper virkelig hun ordner det nå også.

Dette ekteskapet er over før det har begynt.  Tenk å påstå at kongefamilien er de største rasistene!  Finnes vel ikke mer inkluderende og raus kongefamilie enn det vi har her i Norge.

Føler ekstra med døtrene som desverre blir dratt inn i dette sirkuset mot sin vilje...3 fine og snille jenter.

Endret av Carabilla
  • Liker 21
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Durek er altså IKKE fra en lang rekke sjamaner på morens side av familien (ref moren) Han har IKKE jobbet med kreftsyke barn på et sykehus i Israel (ref sykehuset) - og han kommer bare med bortforklarende babbel når han blir spurt om den medisinske utdanningen han hevder å ha. 

+++++

Og dette blir Martha altså himmelfallent imponert over. Det er jo til å le av. 

  • Liker 30
  • Nyttig 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå har Dagbladet uttalt om Dureks nyeste kontroversielle påstander og kongens taushet. Kongen har uttalt seg før i noen spørsmål det er nokså bred enighet om i Norge, men han er taus når kommer til Durek.

Jeg synes kongeparets påstander om at det dreier seg om kulturelle forskjeller mellom Norge og USA er ganske feigt. Det stemmer ikke at amerikanerens er mer mottagelige for Durek sine meninger, utenom et lite alternativt miljø i Hollywood.

Sitat: https://www.dagbladet.no/nyheter/ut-mot-kongens-taushet/80687156

Endret av Callista
  • Liker 25
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Verrets talsperson vrøvler han også syns jeg. Han "forsvarer" med at uttalelsene om å drive entities ut av barn var ment for Dureks følgere, og for de som forstår sjamanisme. 

Dummeste jeg har hørt. Dette ble jo lagt ut på internett og er ment for -  og tilgjengelig for absolutt hele verden. 

Hvis det var ment for et lite lukket "fagmiljø" "som "forstår", så ville det ikke blitt reaksjoner. 

  • Liker 28
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ina K skrev (10 timer siden):

Jeg tror ikke det er bra å vokse opp som kongelig i det hele tatt. Så mye oppmerksomhet og å bli hyllet for ingentig egentlig, må da være ødeleggende ?

Enig i dette. Må være slitsomt med all oppmerksomhet rettet mot seg til alle døgnets tider, alle øyne er på dem og de blir heletiden gjenkjent. 

  • Liker 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

uKuleArna skrev (58 minutter siden):

Enig i dette. Må være slitsomt med all oppmerksomhet rettet mot seg til alle døgnets tider, alle øyne er på dem og de blir heletiden gjenkjent. 

Martha Louise kunne vel ha bosatt seg i for eksempel USA eller noen andre land, sammen med denne sjaman-øgla si, dersom hun ønsket å leve sitt eget liv. 

Men i noen andre land er det vel knapt noen som har hørt om henne, og som aldri bryr seg om noen kongelige fra lille Norge. Så hva skulle hun egentlig ha levd av da, hvis hun ikke har berømmelsen sin som følge med å være en del av en kongefamilie?

  • Liker 11
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

StinkySocks skrev (50 minutter siden):

Martha Louise kunne vel ha bosatt seg i for eksempel USA eller noen andre land, sammen med denne sjaman-øgla si, dersom hun ønsket å leve sitt eget liv. 

Men i noen andre land er det vel knapt noen som har hørt om henne, og som aldri bryr seg om noen kongelige fra lille Norge. Så hva skulle hun egentlig ha levd av da, hvis hun ikke har berømmelsen sin som følge med å være en del av en kongefamilie?

Syntes ikke Mærtha har gjort så mye galt, bortsett fra totalt sveiseblindhet med tanke på ny partner og godtroende til hans galskap.

Hun er ei fantastisk mor, godhjertet person, god ambassadør og flink business dame...bare så uendelig trist at hun er så hodestups betatt av denne storsvindleren fra USA.

  • Liker 8
  • Hjerte 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Carabilla skrev (36 minutter siden):

Syntes ikke Mærtha har gjort så mye galt, bortsett fra totalt sveiseblindhet med tanke på ny partner og godtroende til hans galskap.

Hun er ei fantastisk mor, godhjertet person, god ambassadør og flink business dame...bare så uendelig trist at hun er så hodestups betatt av denne storsvindleren fra USA.

Enig i det. Martha har alltid vært sprudlende, godhjertet og en god ambassadør. Trist å se at hun nå lar han dra henne ned. Nå er det forsvarsposisjon, beskyldninger og bitterhet. 

Til å være en "Sjaman" som skal spre kjærlighet og kunnskap. Og hjelpe mennesker med å få det bra, bedre og å bli "fri"  så må jeg si at han lager mye dårlig stemning, uro, løgn og konflikter. 

  • Liker 31
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Isild skrev (1 time siden):

Enig i det. Martha har alltid vært sprudlende, godhjertet og en god ambassadør. Trist å se at hun nå lar han dra henne ned. Nå er det forsvarsposisjon, beskyldninger og bitterhet. 

Til å være en "Sjaman" som skal spre kjærlighet og kunnskap. Og hjelpe mennesker med å få det bra, bedre og å bli "fri"  så må jeg si at han lager mye dårlig stemning, uro, løgn og konflikter. 

Tenk deg hvordan livet hennes blir ved ett brudd. Da kommer garantert halve Norge til å juble og være god på hennes vegne. Samtidig så vil nok Øgla spy ut av seg en rekke ubehagelige ig private ting som årsak for bruddet. Det et ikke lett å kneble han om han flytter tilbake til USA. Jeg trur ML vil gå på hue og ræva ned i kjeller’n og depresjon av verste sort. Det blir ikke lett for ML å være en offentlig kjent person når denne Øgla begynner å lekke private ting om kongefamilien, attpåtil kanskje en del av det er løgn også.

  • Liker 11
  • Nyttig 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Eva-Lena skrev (5 minutter siden):

Tenk deg hvordan livet hennes blir ved ett brudd. Da kommer garantert halve Norge til å juble og være god på hennes vegne. Samtidig så vil nok Øgla spy ut av seg en rekke ubehagelige ig private ting som årsak for bruddet. Det et ikke lett å kneble han om han flytter tilbake til USA. Jeg trur ML vil gå på hue og ræva ned i kjeller’n og depresjon av verste sort. Det blir ikke lett for ML å være en offentlig kjent person når denne Øgla begynner å lekke private ting om kongefamilien, attpåtil kanskje en del av det er løgn også.

Har tenkt det samme. Hvis det blir slutt melllom de, er jeg stygt redd han vil lage et drama og et utleveringshelvete for både henne og familien - foran et samlet tabloid pressekorps. 

  • Liker 15
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Isild skrev (6 minutter siden):

Har tenkt det samme. Hvis det blir slutt melllom de, er jeg stygt redd han vil lage et drama og et utleveringshelvete for både henne og familien - foran et samlet tabloid pressekorps. 

Ja, gjett om. Han går ikke stille i dørene nå og bare tenk ved ett brudd. Han kommer til å elske all den oppmerksomheten han kan få og kommer til å gi faen i alt som har med taushetsplikt å gjøre. Vi får nok se en helt annen type av Øgla da, en som viser sitt sanne og skremmende seg selv.

  • Liker 14
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

AnAngel skrev (23 minutter siden):

 Håper norsk presse er såpass respektfull når tiden for brudd kommer, at de ikke gir ham noe taletid.

Så lenge noen velger å generere en del "klikk" til skriverier om ham, så kommer selvfølgelig nettavisene til å fortsette å skrive om ham. 

Hvis folk ikke ønsker at han skal få noe taletid, så får folk flest rett og slett slutte å gi ham noe oppmerksomhet da. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hours ago, StinkySocks said:

Hvis folk ikke ønsker at han skal få noe taletid, så får folk flest rett og slett slutte å gi ham noe oppmerksomhet da. 

Han kommer vel da til å komme med enda drøyere utspill for å få folk til å gi ham oppmerksomhet. 

Synd det ikke går an å gjøre sånn her:
IMG_3449.gif.7b9d728ce0b86cf5b1d00a27b606fd6d.gif

nok skvalder nå. 

  • Liker 9
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eva-Lena skrev (5 timer siden):

Ja, gjett om. Han går ikke stille i dørene nå og bare tenk ved ett brudd. Han kommer til å elske all den oppmerksomheten han kan få og kommer til å gi faen i alt som har med taushetsplikt å gjøre. Vi får nok se en helt annen type av Øgla da, en som viser sitt sanne og skremmende seg selv.

Ja,det skrev jeg også tidligere i tråden. Han kommer til å bli en mareritt eks for å si det slik. Han tråkker over ALT for å hevde seg selv å få oppmerksomhet. Utrolig at hun velger han enda. Bare helt utrolig. Jeg kunne skjønt det om hun var en litt stakkarslig, ressurssvak dame uten særlig selvtillit,MEN hun er en oppegående smart kvinne fra ja som alle vet en ressurssterk familie med fantastiske foreldre!!

Utrolig....

  • Liker 24
Lenke til kommentar
Del på andre sider

M.H85 skrev (27 minutter siden):

Ja,det skrev jeg også tidligere i tråden. Han kommer til å bli en mareritt eks for å si det slik. Han tråkker over ALT for å hevde seg selv å få oppmerksomhet. Utrolig at hun velger han enda. Bare helt utrolig. Jeg kunne skjønt det om hun var en litt stakkarslig, ressurssvak dame uten særlig selvtillit,MEN hun er en oppegående smart kvinne fra ja som alle vet en ressurssterk familie med fantastiske foreldre!!

Utrolig....

Og nettopp det sier vel litt om hvem som utøver vold og kan bli utsatt for vold. Nå tenker jeg vold i bred forstand av ordet. 

  • Liker 4
  • Nyttig 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...