Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Danseskjørt skrev (4 minutter siden):

Eller «Prinsessen og reptilen».

Ja... Den er jo bedre, egentlig.  Spesielt mtp. at  👸 + 🐸 var en greie i eventyr en gang i tiden...  

Får håpe Bærtha er god på å kysse 😅

Endret av AnonymBruker 42
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kongehuset vil ikke uttale seg om saken.

Verrett vil ikke uttale seg om saken.

Verretts talsperson vil heller ikke uttale seg om kritikken i denne saken.

Mens Ingeborg Senneset ønsker å uttale seg, selv om det er vanskelig å se hvorfor Nrk søker kommentar fra akkurat henne, og det hun sier er milde selvfølgeligheter.

Fembarnsfaren som er intervjuet er den som har mest vettugt å si om dette, men han gjemmes midt inni saken.

https://www.nrk.no/norge/kritisk-til-verrett-video-_-meiner-kongehuset-bor-gripa-inn-1.16674680

Hva om en seriøs aktør som Nrk kunne latt være å vise til babbelet Verretts talsperson kommer med etter at han har nektet å svare på kritikken?

Hva om Nrk kunne fått uttalelser fra fagpersoner på barn, oppdragelse, psykologi, som ville ha støttet opp det fembarnsfaren så fornuftig sa?

Denne saken bør Nrk virkelig ta mer seriøst!

Det samme gjelder Kongehuset, for nå fremstår de som marionetter som styres av wannabe-konge Verrett.

  • Liker 15
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

https://www.nrk.no/norge/kritisk-til-verrett-video-_-meiner-kongehuset-bor-gripa-inn-1.16674680
 

«– Det ville vore veldig uheldig om dette går forbi i stille. At dette ikkje blir kommentert ved å ta avstand frå det, seier han.

– Dei må rett og slett forhalda seg til dette, legg han til.

NRK har vore i kontakt med kongehuset som ikkje ynskjer å kommentera saka.

– Vi har ingen kommentarar til utsegna og viser til Durek Verretts talsperson, seier kommunikasjonssjef Guri Varpe.»
 

https://www.seher.no/kjendis/ser-rodt-dette-er-galt/80657010
 

«Plattformen min skal ikke pakke inn ting på en pen måte. Jeg forteller bare hva som er der ute. Jeg har hjulpet mange barn med raseriutbrudd. Jeg har hjulpet dem med å slippe tak i åndene som har påvirket dem».

 

«Forteller bare hva som er der ute»? Javisst, man har en som tydeligvis har fått stor makt over kongefamilien, siden de ikke evner til å si noe imot ham. Hvor mye ønsker de at Kongehuset skal bli skadet? 
 

  • Liker 27
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Justlooking skrev (3 timer siden):

Det er vel ingen som sier det? 
Kongen eller Haakon kunne feks sagt at de ikke er enig i alt han gjør? Som et minimum?

Haakon Magnus har jo gått litt rundt grøten når han har blitt intervjuet om reptilen/øgla sine uttalelser tidligere, og det lyste jo gjennom at han syntes dette var vanskelig og kontroversielt.

Endret av Tough cookie
  • Liker 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tar selvsagt avstand fra det han sier, men synes ikke det er så dramatisk som VG skal ha det til. Mange kristne mener det samme. Jeg begriper ikke at Martha er tiltrukket av ham, men det er litt off topic.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dette gjorde Durek med fullt overlegg. Det har vært stille rundt han for lenge, og nå klinte han til med noe virkelig provoserende. 

At kongehuset ikke offentlig tar avstand fra "businessen" hans er så godt som en skandale. Han "selger" kvakksalveri, farlig vås om kreft, "avtrykk", opphav som romøgle etc. Nå oppfordrer han også til barnemishandling (det å se barnet sitt i øynene og snakke til "demonen" er faktisk noe av det drøyeste jeg har hørt) 

"Kulturforskjeller" er det kongehuset naivt og konfliktskye så vidt har uttalt. 

Det holder ikke. Og nå må Durek kanselleres rett og slett. 

  • Liker 34
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Doktorgraden

Og Jan Thomas sin kommentar under innlegget. Miss you ❤️. Visste at JT ikke er den skarpeste kniven i skuffen, men dette tar kaka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Doktorgraden skrev (37 minutter siden):

Og Jan Thomas sin kommentar under innlegget. Miss you ❤️. Visste at JT ikke er den skarpeste kniven i skuffen, men dette tar kaka.

JT er jo like glatt og slimete som en ål. Alltid positiv uansett hva. Han skal sikkert i bryllupet så da må han bare smi mens jernet er varmt.

 

  • Liker 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Doktorgraden skrev (2 timer siden):

Ny flott serie kom i helgen om Kong Harald. Dureken bare «hold my beer». 
 

Elendig budskap og rævva timing. 
 

 

Det pleier vel å være slik? Han må stjele rampelyset når noen andre i kongefamilien skal få skinne. Rett før 18 års feiringen til I.A var jan/de også ute med et eller annet som dro noe av fokuset vekk fra henne.

  • Liker 6
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Janzypants skrev (11 timer siden):

Nå tenker jeg det er på tide at vår kjære Konge går offentlig ut og kommenterer dette! Dette er så langt fra greit som man kommer!! Nå får det faen ta meg være nok fra den kanten! Dette handler ikke om «kulturelle forskjeller» som Kongen og Dronningen engang sa. 
 

Helt enig. Kongen eller kronprinsen må si noe om hva deres holdning til dette vanvittige utspillet er. Selv om Martha ikke er HKH lenger så er hun og Durek med i arrangementer på slottet og hun er fortsatt et medlem av kongefamilien. 

  • Liker 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nattergalen82
Silva Pluvialis skrev (10 timer siden):

Han kommer praktisk talt og pisser på det norske kongerike og gråter over rasisme når han får reaksjoner på det.

Tragisk fyr

Ja. Fascinerende at det går an å ha så lite respekt og bry seg så lite om konsekvenser.

Endret av Nattergalen82
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Million skrev (17 timer siden):

Aftenposten har en kommentar fra Therese Sollien;

«Når barna utagerer og skriker og er aggressive uten grunn? Vesener kan gå inn i barna dine.»

«De gjør det fordi barna dine er uskyldige», doserer vismannen. «Og det er lys der, og de føler at hvis de holder fast på det barnet, så kan de uttrykke seg gjennom det. Du kan ikke la dette skje», sier Durek og ser inderlig inn i kameraet.

«Måten du stanser det på, er å holde fast i barnet ditt. Se rett inn i øynene deres uansett hvor ubehagelig barnet synes det er og si: Du har ingen makt her!»

Dette er bare utdrag. Les hele kommentaren i linken ovenfor.

 

Jeg synes det er direkte nifst, på grensen til galskap, at vår kronprinsesse skal gifte seg med en mann som er så uten kontakt med virkeligheten. Han må jo ha en form for psykisk lidelse?

spørsmålet er om det er hans egne tanker det der..virker litt som kjente takter fra engleskolen ..det er ikke uvanlig at folk som mener at døde er med oss videre i en annen dimensjon kan oppnå kontakt med mennesker her , som gjerne beskrives som å ta bolig i folk.. det konseptet er ikke noen nyhet, spør du meg. i hundrevis av år så har kristne forsøkt seg på utdrivelses-seremonier etc..vedr dette de kaller for demoner...

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg regner med at det er hektisk møtevirksomhet mellom rådgivere på slottet og de ulike hjelperne til Martha Louise og Durek V.  Hvis det er mulig å få disse hjelperne i tale, da. Slottets mediekontakter må uansett lage en egen strategi for å håndtere dette. Det er helt nødvendig at slottet som institusjon tar tydelig avstand fra disse utspillene. Det vil bli nødvendig med hjelp utenfra.

Både Martha Louises foreldre og bror har vært imøtekommende og overbærende- muligens til det naive. Derfor trengs det folk utenfra nå. Det er da flere "medie- folk" som kan hjelpe til her, hvis man bare får tak i de riktige personene.

Jeg tipper det har vært gjentatte forsøk på å snakke med Martha og Durek. Kongen og Kronprinsen tror at "nå nådde vi fram", "nå roer det seg".  Så blir det for stille for lenge for Durek. Og vi er i gang igjen.  Finnes det avvenningsklinikker for oppmerksomhets-syke, mon tro?

Jeg føler meg også som en som bidrar til oppmerksomheten ved å lese det som står om Martha Louise og Durek. Men jeg klarer ikke la være.

Jeg håper fortsatt at Martha Louise tar til fornuft  og trekker seg fra giftermålet med Durek.  Jeg tipper at flere av slottets ansatte håper det samme. 

Endret av Olsen
skrivefeil
  • Liker 19
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 minutter siden, FruR said:

Jeg tror ikke han har datet eller vært sammen kvinner før han møtte Martha ?

Ifølge engelsk Wikipedia:

«He was formerly married to Zaneta Marzalkova, a Los Angeles resident of Czech nationality. They married in 2005 when she was 21 years old. In 2008 he reported his then-wife to the immigration authorities as an illegal resident, and as a result she was jailed and deported from the country. They divorced in 2009, and Verrett has claimed that his wife "exploited" him. From 2007 to 2015 Verrett also had a boyfriend, a masseur named Hank Greenberg, who was also his business partner. They broke off their engagement prior to their planned wedding in 2015, and Greenberg later accused Verrett of being manipulative, violent and dangerous, and said he has a "brainwashed" cult of followers where "his word is law." Verrett lived for six years with his then-manager Tiana Griego, who said that "Durek controlled my whole life. It was as if he became jealous of anything that stole his attention. I was not allowed to start a serious romantic relationship or raise my son. It was all about Durek." In an interview with Norwegian media, Verrett's mother called him "ingratiating", "manipulative", "dangerous", and prone to lying, and said she has no contact with him.»

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Durek_Verrett


Blir nok ikke siste gang han kommer med oppgulp… 

  • Liker 16
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

La ham bare holde på- han er sin egen verste fiende men forstår det ikke selv.

Scenario frem i tid: vår kjære konge heter nå Haakon. Han har en, dessverre, syk kone som ikke kan representere. Datteren (IA) gjør så godt hun kan, mens hennes bror er fritatt for kongelige plikter av årsaker man bare kan spekulere i. Men, kongen har en søster og svoger som kan komme godt med nå. Så nå skal det representeres, klippes snorer og være høye beskyttere for både dette og hint. Eller ikke.....Kongen bruker forresten mye tid på brannslukking pga utsagn øvrige medlemmer  av kongefamilien kommer med.

Lenge leve republikken Norge hvis dette blir realiteten!

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Peanut skrev (28 minutter siden):

Ifølge engelsk Wikipedia:

«He was formerly married to Zaneta Marzalkova, a Los Angeles resident of Czech nationality. They married in 2005 when she was 21 years old. In 2008 he reported his then-wife to the immigration authorities as an illegal resident, and as a result she was jailed and deported from the country. They divorced in 2009, and Verrett has claimed that his wife "exploited" him. From 2007 to 2015 Verrett also had a boyfriend, a masseur named Hank Greenberg, who was also his business partner. They broke off their engagement prior to their planned wedding in 2015, and Greenberg later accused Verrett of being manipulative, violent and dangerous, and said he has a "brainwashed" cult of followers where "his word is law." Verrett lived for six years with his then-manager Tiana Griego, who said that "Durek controlled my whole life. It was as if he became jealous of anything that stole his attention. I was not allowed to start a serious romantic relationship or raise my son. It was all about Durek." In an interview with Norwegian media, Verrett's mother called him "ingratiating", "manipulative", "dangerous", and prone to lying, and said she has no contact with him.»

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Durek_Verrett


Blir nok ikke siste gang han kommer med oppgulp… 

Ok så han er kanskje virkelig  bi. Beklager at jeg spekulerte i det . Men når du ser hva  både hans mor, to ulike ekskjærester og en eks manager sier her så sier de jo mye av det samme : kontrollerende , løgner, manipulerende . Når så mange som har stått han nær sier sånt så burde varsellampene blinke … 

Endret av FruR
  • Liker 23
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, FruR said:

Ok så han er kanskje virkelig  bi. Beklager at jeg spekulerte i det . Men når du ser hva  både hans mor og to ulike ekskjærester og en eks manager sier her så sier de jo mye av det samme : kontrollerende , løgner, manipulerende . Når så mange som har stått han nær sier sånt så burde varsellampene blinke … 

En god gammeldags alarmklokke burde ringe (kan vekke de døde D4A73A88-D53D-404E-B848-C1DD87A2C922.gif.2d15659020b94eb892fd2e6739ca5103.gif ) men dessverre tror jeg verken varsellamper og/eller alarmklokker når inn. 
Det er dessverre noen mennesker som er så lette å manipulere at man blir redd. 

  • Liker 23
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I.I.Rasta skrev (13 timer siden):

Godkjent? Märtha har jo knapt noe med intuisjonen å gjøre lenger. Hun er ingen beskytter. Hun er ikke en kongelig høynet. Men Det er jo datteren dems. De har sikkert hatt noen samtaler vi ikke vet om. Jeg har liten tro på at de støtter noe som helst av dette. Men de elsker vel ungen sin. Å kreve at de skal presse henne ut av familien eller tvinge henne bytte partner er bare rart.

De kunne jo droppa og invitere han med på selskaper på slottet, gudstjenester etc.  Han vil jo bli koblet til kongefamilien når han deltar på arrangementer i regi av kongehuset. Martha trenger jo ikke å bli ekskludert 

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...