Gå til innhold

Märtha Louise og Durek Verrett


Parasoll

Anbefalte innlegg

Tviler ikke på at Durek har fått mindre hyggelige meldinger basert på sin hudfarge fra Ola Dunk bunnslammet og det er ikke greit uansett hva Durek står for.

Men å framstille det som ALL kritikk nordmenn har gitt han bunner i rasisme synes jeg er veldig provoserende og en lettvint løsning for å slippe å uttale seg om de faktisk hårreisende tingene han har sagt om medisin og sykdom.

  • Liker 29
  • Nyttig 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nå bikker det jo fullstendig over for Märtha 🙈. Hun opptrer ganske grenseløst. Det er sjeldent jeg bruker begrepet "stakkars barn", men hun forskyver mye støy videre, og burde tenke smartere :sjenert:

Både Maud Angelica og Leah Isadora har karrierer på vei opp, og de greier selvsagt å svare for seg. Herlige jenter! :nikke: 

Men de burde likevel slippe disse krumspringene. For de får omtale og drahjelp av mye av den samme pressen som Märtha ikke tåler. 

Gjøre comeback. Ja! Det håper jeg hun gjør 🤞 Men. Da er det en figur I dette regnskapet som må roe seg så ned at han helst ikke burde hatt wifi tilgjengelig. 

Og dét skjer ikke. Så da blir det backback, og dèt er det :klappe:

Regner med bruddstykker av intervjuet kommer i nyhetene her til lands, og det holder nok for min del. :sol:

(Så klippet på vg nå. Så. Forferdelig. Pinlig. Hun fremstår ikke dum som et brød. Men som et hèlt bakeri.

Dette er jo en fornærmelse mot det svenske språket. Unnskyld men..ty! Hysj. Nei! :ler:

Endret av Tradegy
  • Liker 32
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sommer-damen

Svært merkelig at hun sier at hun er den som har fått mest kritikk i hele Norge. Kanskje hun føler det sånn, men det kan hun på ingen måte vite at stemmer.
 

Når det blir på denne måten, at de kongelige er bitre og snurte, og går ut mot folket- som betaler i dyre dommer for at de kan leve i sus og dus, og er kun opptatt av seg selv og sitt, og ikke det å tjene folket, så kan vi godt avslutte hele kongehuset. Dette har jeg ingen respekt for. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

n_97 skrev (1 time siden):

Norges mest kritiserte person, ja. Skorter ikke på politikere og offentlige personer som har blitt utsatt for hardkjør fra et samlet pressekorps. Jeg kan jo skjønne at man blir litt paranoid av å være paparazzimat fra dag 1. Men hun har vel noen pr-rådgivere?

Hun har vært kritisert i veldig høy grad gjennom veldig lang tid i flere perioder. Jeg tror faktisk at hun har rett. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobbermedbarn skrev (46 minutter siden):

Det er jo ikke noe tvil om at Martha har fått mye negativ omtale i sitt liv, det er heller ikke tvil om at pressen kan være nådeløse. Jeg synes Martha virker utrolig bitter, og mye av det er sikkert med rette, men jeg tror hun løser det på helt feil måte, ikke minst for seg selv. Forstår at hun ønsker at andre skal se ting slik hun ser det, men hun har prøvd så mange ganger nå med nye innfallsvinkler og det faller ikke i god jord, da tenker jeg at hun må innse at denne bitterheten og alt hun bærer på må løses utenfor media. Hun ripper jo stadig opp i dette og jeg tror ikke det kommer til å bli forstått slik hun ønsker og da burde hun jobbe med dette på en annen måte borte fra rampelyset. Aller mest for sin egen del. 
Jeg synes også hun diskuterer «ved siden av tema». Hun tar opp rasisme og nå kvinnesak, men kjernen ligger jo i det Durek står for, sånn jeg oppfatter det er det det de fleste reagerer på og er uenig i. Og det er veldig rart at hun hver gang snakker om at de blir misforstått, men når hun da får direkte spørsmål om hva det var han mente, så klarer hun ikke å svare på det? Jeg mener hun unngår hele hovedproblemet/diskusjonen og folk mister bare mer og mer respekt.
Og den nedlatende holdningen Durek og også hun hadde på tv 2 i forhold til det norske folk, er dessverre vanskelig å glemme. Jeg har ikke sett at hun i det hele tatt prøver å se det fra «vår» side, hun er blitt skremmende ensidig. 

Jeg tror hun forteller så skråsikkert sitt syn her, fordi hun har så mye samtaler i hjemmet sitt hvor dette frontes som så stor sannhet, at hun ikke evner å se feilene ved det. 

Jeg tror hun er utsatt for omfattende manipulasjon fra sjamanen, som tror han tjener på at hun skal ha hans syn. 

Det stemmer jo overens med den skremmende informasjonen vi har fra hans tidligere partnere, og det vi ser fra de. 

Jeg tror hun er dessverre veldig lett å lede og overbevise. Hun er veldig kjærlig og blir blind i dette, og hun er naiv/mindre intelligent.

 Jeg tror Durek planla det «blinde» stevnemøtet, med å bruke de psykologiske verktøy han kan for å overvinne og få blind følging. Og han har lagt sine planer han har ledet henne igjennom siden. 

Veldig synd, da kongehuset vårt lider av denne utnyttelsen. Synes heller ikke noe om hvordan vi blir nå frontet som et rasistisk land av disse representantene.  

  • Liker 41
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sett ferdig intervjuet, synes hun dummer seg ut uten at det kommer noe nytt. All kritikk mot Durek er tatt ut av kontekst, men når hun blir bedt om å forklare så greier hun jo ikke det, blir enten stille eller begynner å bable. Dette i en intervjusituasjon som virker veldig rolig.

Jeg sliter litt med å forstå hvordan hun kan være så høysensitiv at hun bare ved å være i samme rom merker hvem som er i behov for en «kudda», mens hun senere forteller at hun var i telefonisk kontakt med Ari hver dag før han døde uten å merke noe til den overhengende faren.

Synes det er direkte grovt å sitte med krokodilletårer å be om en pause, «dette er mitt første intervju senn han dog» WTF???

  • Liker 36
  • Hjerte 2
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

viren skrev (12 minutter siden):

…Märtha, som begge er det søskenet som ikke skal arve tronen.

Er det fælt å si man er litt lettet over at det var mannlig arverekkefølge akkurat i 1971 ellers hadde dette vært vår framtidige monark?🥳

  • Liker 35
  • Hjerte 2
  • Nyttig 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den kritikken hun har fått har hun skyld i selv. Tror Norge er ferdig med både henne og Durek. Synd, for jeg digget henne før. 

  • Liker 19
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neste blir vel at han synes det må være rasisme at HAN ikke blir prins, selv om det ALDRI har vært tradisjon at prinsessenes ektemenn får titler…

  • Liker 21
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sommer-damen skrev (9 timer siden):

Svært merkelig at hun sier at hun er den som har fått mest kritikk i hele Norge. Kanskje hun føler det sånn, men det kan hun på ingen måte vite at stemmer.
 

Når det blir på denne måten, at de kongelige er bitre og snurte, og går ut mot folket- som betaler i dyre dommer for at de kan leve i sus og dus, og er kun opptatt av seg selv og sitt, og ikke det å tjene folket, så kan vi godt avslutte hele kongehuset. Dette har jeg ingen respekt for. 

 

viren skrev (9 timer siden):

Jeg håper hun flytter til USA permanent og blir værende der, og at vi slipper å høre mer om henne. Jeg orker rett og slett ikke mer. Hun har vokst opp i en ekstremt priviligert familie som lever en luksustilværelse betalt av det norske folk.

Det er selvsagt null tvil om at det er krevende å leve i et gullbur, og hvor media konstant ønsker å vite hva du driver med og å skrive om deg. At du likevel er så blind for at du er født med en sølvskje i munnen og at du langer ut mot folket du representerer og beskylder dem for å være slemme rasister, så vel som angriper media - som du velvillig har brukt til å promotere både engleskole og barnebøker - er rett og slett uholdbart. 

Jeg begynner virkelig å lure på intelligensnivået der i gården - tror hun virkelig at jo mer dritt hun snakker om Norge, nordmenn og norsk media jo mer omfavnet vil hun bli? Hun har alltid vært "out there" med englegreiene sine, men nå fremstår hun som en som skulle vært beskyttet mot seg selv. Media burde ikke gjennomføre intervjuer med en person som så til de grader bare evner å grave seg selv lengre ned i søla for hver gang hun åpner munnen.

Resten av kongehuset må være så inderlig flaue over henne! Men uten noen sammenlikning forøvrig: Nå har det rablet for både  Harry og Märtha, som begge er det søskenet som ikke skal arve tronen. Kanskje man i kongehusene må tenke mer over hvordan man oppdrar og utdanner de medlemmene av kongehuset som ikke skal bli konger og dronninger?

Er så enig i disse.

Har ikke sett klipp fra intervjuet, men leste VG. Synes hun bare kan komme seg til USA nå og bli der. Det er helt bak mål å holde på slik som hun gjør. Og ja - det er nok tøft å leve i gullbur som de kongelige gjør, men visst f… har de også en hel haug privilegier som vi andre vanlige dødelige bare kan drømme om. DET virker det aldri som om de evner å reflektere over. Det går nemlig ikke an å få i pose og sekk her i livet, og baksiden av medaljen for et liv fullt av privilegier er at da får du gullburet på kjøpet! Men verken Martha eller Harry ser ut til å fatte det.

Monarkiet er virkelig på overtid, når dette er hva som skjer med de som er «spare» - et liv tjåka fullt av privilegier er ikke nok for dem, å nei! Jeg gremmes når vi vanlige folk nå sliter med å få endene til å møtes og mange «bukker under» for strømpriser og matpriser, et helsevesen som går til helvete, etc.

Fy f****, dette provoserte meg skikkelig.

Innlegget er ryddet for krenkelser.

Endret av Måne Rampelyset
  • Liker 34
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sveva skrev (3 minutter siden):

 

Er så enig i disse.

Har ikke sett klipp fra intervjuet, men leste VG. Synes hun bare kan komme seg til USA nå og bli der. Det er helt bak mål å holde på slik som hun gjør. Og ja - det er nok tøft å leve i gullbur som de kongelige gjør, men visst f… har de også en hel haug privilegier som vi andre vanlige dødelige bare kan drømme om. DET virker det aldri som om de evner å reflektere over. Det går nemlig ikke an å få i pose og sekk her i livet, og baksiden av medaljen for et liv fullt av privilegier er at da får du gullburet på kjøpet! Men verken Martha eller Harry ser ut til å fatte det.

Synes hun burde ta seg resten av livet sitt i seriøs terapi, for det har virkelig klikka for henne. Og som sagt: Her i Norge trenger hun ikke bo mer, hvis hun er så misfornøyd. 
 

Monarkiet er virkelig på overtid, når dette er hva som skjer med de som er «spare» - et liv tjåka fullt av privilegier er ikke nok for dem, å nei! Jeg gremmes når vi vanlige folk nå sliter med å få endene til å møtes og mange «bukker under» for strømpriser og matpriser, et helsevesen som går til helvete, etc.

Fy f****, dette provoserte meg skikkelig.

Ja, og hvordan hun kan ha tro på et comeback i Norge etter dette intervjuet...vel det sier vel noe om forståelsen her 🙈🙈 Nå brenner hun alle broer. "Fått et helt nytt syn på Norge etter all rasismen Durek er utsatt for". Vel synes vårt på deg har også endret seg gitt....dette begynner å minne litt om Harry og Meghan. En kongelig som aldri har funnet sin plass finner sin plass i et parforhold der ny partner re-definerer livet frem til nå og forhold til familien etc. Mangel på dialog og input utenfra forsterker tro på egen "sannhet". Egentlig bare trist å se på. 

  • Liker 29
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

viren skrev (1 time siden):

JAt du likevel er så blind for at du er født med en sølvskje i munnen og at du langer ut mot folket du representerer og beskylder dem for å være slemme rasister, så vel som angriper media - som du velvillig har brukt til å promotere både engleskole og barnebøker - er rett og slett uholdbart. 

 

Jeg lurte på om du tilfeldigvis husker eller har en link til noe intervju e.l. der Märtha sier dette? Jeg har unngått å lese artikler i media med henne og Durek, men dette kunne jeg tenkt meg å lese?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Million skrev (12 minutter siden):

Jeg lurte på om du tilfeldigvis husker eller har en link til noe intervju e.l. der Märtha sier dette? Jeg har unngått å lese artikler i media med henne og Durek, men dette kunne jeg tenkt meg å lese?

 

https://www.vg.no/rampelys/i/15RR2J/prinsesse-martha-louise-i-svensk-tv-intervju-haaper-paa-comeback

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lar seg intervjue på svensk kose-TV om misnøyen til norske medier og legger seg billedlig i fosterstilling? Fikk hun honorar for opptredenen, eller hva var det egentlige formålet?

Dette PR-stuntet var lite engleaktig, og verken sympatisk eller (høy-)sensitivt. Veldig dumt gjort.

  • Liker 34
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Lurer på hva kongen og dronningen tenker om dette stuntet til Märtha. Hun har gjort seg selv til en hoffnarr. Sjamanen og hoffnarren klinger ganske så godt. La henne bare flytte til USA om det er så fælt her i Norge. Ingen evne til selvinnsikt og hun oppfører seg som en privilegert rikmannsdatter som burde blitt beskyttet mot seg selv. 

  • Liker 28
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

servitrise&suppe skrev (5 timer siden):

Ok. Jeg er enig i at hun blir diskriminert på ulike plan, men det skjer nok dessverre i tråden her også. Du skrev jo også at hun hadde "lært" av Durek som om hun ikke har evne til å tenke selv. Det har hun så absolutt. Hun har i sitt voksne liv vært alternativ nok til å møte massiv kritikk i perioder, og ingen har tillagt andre ansvar for hennes handlinger til andre enn henne selv. Når hun nå er med Durek så gir mange liksom han ansvaret for hva hun både sier og gjør, så det er faktisk også kvinnediskriminering. 

En annen ting er at i alle andre tilfeller så bli foreldre ansvarliggjort hvis barn gjennom år er på en måte som virker negativ eller har problematisk eller kritikkverdig adferd. I dette tilfellet syns alle tvert i mot synd på kongeparet og det i stor grad også. Er de opphøyet til å være unntatt kritikk som foreldre? Det syns jeg er rart og ikke minst når vi vet hvordan det er for noen å vokse opp sånn. Jeg syns ikke alle meninger her gir uttrykk for et rettferdig og reflektert syn på visse ting. 

Alle og alle... Både jeg og flere jeg kjenner stiller spørsmål ved hva slags oppdragelse (eller mangel på) hun kan ha fått. Så jeg er ikke enig med deg i dette. 

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glufseguri skrev (2 timer siden):

Er det fælt å si man er litt lettet over at det var mannlig arverekkefølge akkurat i 1971 ellers hadde dette vært vår framtidige monark?🥳

Nei, det er ikke fælt å si. Jeg er ingen fan av Haakon Magnus, men vil heller ha ham på tronen hvis vi først skal ha et kongehus. 

  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Sharpa VinterBerg said:

Blir selvsagt bare pirk fra meg. Men synes det er spesielt dette med at nordmenn  skal snakke svensk til svensker og enda mer spesielt at norske kongelige skal snakke svensk til svensker. 

Endret av SVK
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...