AnonymBruker Skrevet 6. desember 2023 #41 Del Skrevet 6. desember 2023 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Fint det, men det gjelder nok ikke de fleste som uttaler seg sterkt i mot foie gras. At vanlige industrikyllinger (AKA det meste av kylling folk kjøper her i landet) har det jævlig hele livet, mens foie gras-gjess kun tvangsfores i en viss periode. Selvsagt ikke uproblematisk det heller, men dobbeltmoralen er iøyenfallende. Jeg er trygg på at det ene foie gras-måltidet jeg unner meg i året (samtidig som jeg kun kjøper økologiske egg og tilsvarende kylling) totalt sett fører til langt mindre lidelse enn gjennomsnittsnordmannens egg- og kyllingforbruk gjennom året. Greia er at foie gras er et luksusprodukt det er lett for hvermansen å fordømme, samtidig som man tenker økonomi og ikke dyrevelferd når man er i butikken selv. Anonymkode: 26b2c...1ab Åååå så utrolig opplyst og informert du er da, som bare kjøper LITT dyremishandling. Jeg personlig støtter ALDRI dyremishandling. Anser mer ikke som «hvermansen» og jeg dømmer din uvitenhet. I tillegg er det veldig harry. Og økologiske høner og andre dyr i industrien har det ikke bedre enn dyr som holdes konvensjonelt, det er i så tilfelle snakk om marginale forskjeller som ikke utgjør noe for dyrene men ser pent ut på embalasjen. Anonymkode: 9570c...f9d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå