Gå til innhold

Israel og Gazastripen


Sacramone

Anbefalte innlegg

mirjia skrev (19 minutter siden):

Du får ta diskusjonen med The Lancet, et av verdens mest anerkjente vitenskapelige tidsskrifter. Anbefaler å ta en språkvask av det du skriver først.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(23)02713-7/fulltext
 

Ja, men leste du andre avsnitt her? 
 

Tror vi kan si at de er forhenværende et av verdens mest anerkjente vitenskapelige tidsskrifter…

  • Liker 5
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

NatNat skrev (2 timer siden):

Du vet hva jeg mener...😉 Jeg finner ikke det i det minste morsomt heller. Spesielt etter å ha lest flere artikler om den muslimske broskap og hva de håper å oppnå i Europa

https://www.hudson.org/national-security-defense/aims-and-methods-of-europe-s-muslim-brotherhood

Ja, det er ikke noe vi bør ønske oss, men det ser mørkt ut når man ser bilder fra europeiske storbyer.

mirjia skrev (2 timer siden):

Flere her betviler tallene på døde fra Gaza. Et av verdens mest anerkjente vitenskapelige tidsskrifter har nå publisert en artikkel som sier det i konflikten er det viktig å rapportere dødsfall nøyaktig, ettersom politiske interesser kan påvirke rapporteringen. Noen er skeptiske til rapportene fra Gaza Ministry of Health (MoH). Studien har sammenlignet MoHs data med FN og fant ingen bevis for overdrevne tall. Redusert MoH-kapasitet kan ha ført til underrapportering, men tallene indikerer ikke inflasjon. Uenighet bør ikke avlede oppmerksomheten fra behovet for humanitær hjelp for å redde liv i en alvorlig situasjon.

 https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(23)02713-7/fulltext

Vet du hva? Helsemyndighetene i Gaza og FN begynner å ligne mer og mer på to sider av samme sak, så at FN kommer med samme tall som sine venner i Hamas sier niks om det reelle antall døde.

"Redusert kapasitet" hos helsemyndighetene medfører tall helt utpå viddene, de vet like lite om antallet som det du og jeg gjør. Å ligge nede i en tunell å estimere tall som FN godkjenner beviser kun en ting: Verden vil bedras...og vi har aldri vært så nøye på det heller. Dødstallene som ble videreformidlet fra Syria kom fra EN mann som satt i Coventry i England, helt ok for FN det også.

Apis skrev (2 timer siden):

Ironien her er at Israel har reagert akkurat slik islamistene håpet, som en 4 åring med ADHD på kokain rus. 100% følelsestyrt og 0% konsekvens tenkning. 

Tull, Hamas hadde håpet på mye mer hjelp fra sine terror-kamerater i Hezbollah og andre iranske grupper som bl.a. opererer i Syria. Tror nok de overvurderte sin egen betydning og popularitet.

Hadde Israel reagert kun ut fra følelser ville de ha startet teppebombing den 8. okt. og Gaza hadde vært fullstendig utslettet i dag, det de holder på med nå er mye mer humant og kostbart.

Konsekvenstenking er å sikre sin egen befolkning mot flere sinnsyke terrorangrep, der synes jeg at Israel er 100% inne på noe med å fjerne kjernen til problemet slik at SIVILE og BARN i Israel kan leve i større trygghet. 

mirjia skrev (2 timer siden):

Det sa studien ingenting om. Ingen grunn til å tvile på at det tweeten beskriver kan skje, selv om jeg ikke synes denne selvutnevnte anti-woke twitreren har samme status som the Lancet. Barna, som det også er mange tusen døde av, er uansett sivile og skal beskyttes etter barnekonvensjonen. Men fint hvis det ikke kommer flere påstander om at dødstallene er overdrevet. 

Barna i Syria ble ikke beskyttet av verken konvensjoner eller venstreraddiser, hva er så spesielt med palestinske barn vs syriske? 

Tallene er upålitelige og overdrevet, samme som all annen info fra myndighetene i Gaza.

De er terrorister på lik linje med IS, stolte du blindt på IS også?

Kan du i samme slengen fortelle meg hvilken metode de bruker for å fastslå dødstallene og hvor de opererer i fra? Helsemyndighetene roper om at helsesystemene har vært i fullstendig kollaps og det startet de med allerede 10 minutter etter første israelske bombe, men dødstallene har de kontroll på...liksom. Det henger ikke på greip, for å si det pent.

mirjia skrev (1 time siden):

Å ødelegge halvparten av bebyggelsen (og det var etter 20 dager, nå har det gått 50-ish) i et område med 2 millioner innbyggere, eller rosinboller. Sånn er det. Enten eller. Finnes ingen nyanser. Finnes ingen alternativer. Sic.

Det finnes KUN et alternativ og det er å fortsette å leve med konstant terror, noe Israel fikk nok av den 7.okt. og det har jeg full forståelse for. Ville du likt å hatt en nabo som slaktet hele din familie og hadde du bare latt som ingenting etterpå? 

mirjia skrev (1 time siden):

Israel har bedt 2 millioner mennesker dra til en humanitær og trygg sone. Den sonen er mindre enn Heathrow flyplassen. Halvparten av Gazas befolkning sulter. En moderne stat kan faktisk ikke behandle mennesker på denne måten. Det er ikke rart folk blir rasende. 

Det er ikke Israel som fordeler ut maten i Gaza, her får dere gjøre bedre research og sende kritikken dit den hører hjemme. 

Det kan enten være til disse tvilsomme journalistene som flesker seg...

..eller til myndighetene som de selv har valgt:

mirjia skrev (1 time siden):

Jeg har ikke tenkt å mene noe konkret om

hvordan de skal gjøre det. Jeg mener de ikke kan gjøre det de gjør nå. Uansett.

Retorikken din innebærer å skylde på offeret (offeret er de sivile og barna). Det gidder jeg ikke være med på.

Her ble det rot med siteringen, men vil bare si at dette startet med ofrene i Israel den 7. okt. Uten det terrorangrepet og alle rakettangrep ville det vært null døde i Gaza, så rett også denne kritikken dit den hører hjemme. 

Endret av jordy
  • Liker 7
  • Hjerte 1
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, mirjia said:

Israel har bedt 2 millioner mennesker dra til en humanitær og trygg sone. Den sonen er mindre enn Heathrow flyplassen. Halvparten av Gazas befolkning sulter. En moderne stat kan faktisk ikke behandle mennesker på denne måten. Det er ikke rart folk blir rasende. 

oh please ! De har alltid vært rasende ! jeg vet ikke om halvparten av gaza befokning sulter men de vi så i underbukser lider ikke akkurat av sult 🙄

  • Liker 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

mirjia skrev (1 time siden):

Du får ta diskusjonen med The Lancet, et av verdens mest anerkjente vitenskapelige tidsskrifter.

Når du baserer deg på dette, så har du vel lest det? 


Det er og har vært et tett samarbeid mellom Gaza Ministry of Health og the United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNRWA). Hvis jeg gir deg mitt tall, 4 og du gir det tallet videre, altså 4 og noen senere sammenlikner ditt og mitt tall, så er det veldig rart om de finner forskjeller? 


At de legger vekt på at Hamas og Israel har hatt ca like tapstall før konflikten blusset opp etter terrorangrepet er også svakt? I krig er sannheten det første offer. De vet de nok, de som skrev dette. 

Sist men ikke minst har de sammenliknet dødsfall i en liten statistisk gruppe, UNRWA- arbeidere med tapstallene til Hamas sin kommunikasjonsavdeling. Fordi   dødsfallene til UNRWA har økt, så skal det lissom bety at Hamas sin PR- avdeling sine tall er korrekt. 
 

De skriver også at Gaza Ministry of Health « hospital services diminished until MoH communications and mortality reporting collapsed on Nov 10, 2023.»

De problematiserer ikke dette mht. Hamas sin rapportering, men kun drøfter det i lys av mulig underrapportering. 
 

Uskyldige barn dør i Gaza, men dette var vås fra ende til annen! 
 

Sorry. Glemte et vesentlig poeng. Artikkelen i The Lancet er sendt inn og publisert som «correspondece», dette betyr at den ikke er fagfellevurdert. Altså har ikke andre fagpersoner gått gjennom den og vurdert den som faglig holdbar. Den bør ikke tillegges mer vekt enn hva det er, et leserinnlegg. 

Endret av A new man
  • Liker 5
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

mirjia skrev (1 time siden):

Spar meg. Ansvarsfraskrivelse er å legge ansvaret for bombingen, ødeleggelsene og alle de døde barna et annet sted enn hos den staten som utfører handlingene.

Det er langt, langt fra det som nå skjer til "å sitte å vente på neste angrep". Jeg mener Israel må handle på en forholdsmessig måte. Slik folkeretten krever.

Ansvaret for krigen ligger hos de som startet den. Israel kunne knust hele Gaza på et øyeblikk slik man har sett blitt gjort mange andre steder, uten at det har medført noe hylekor. Det har ikke kommet så mye som et pip fra dere selv om byer har blitt utslettet fullstendig og barn har dødd i hopetall, det dere driver med nå er kun hykleri. Barna i Syria var like søte og likte også katter..

mirjia skrev (1 time siden):

Og du? Mener du det finnes noen grense for hvor mange sivile som kan dø som følge av Israels angrep? Hvor store deler av bygningsmassen de kan legge i ruiner? Hvor lite område de kan erklære for trygt og forvente at 2 millioner mennesker kommer seg inn i? Hvor mange som skal sulte i hjel? Er alt greit?

De dør pga. terrorangrepene mot Israel som har pågått i årevis og som toppet seg den 7. okt., sulter de i hjel så får de ta det opp med styresmaktene sine som spiser opp all maten selv eller selger den humanitære bistanden til blodpriser. 

Så lenge terrorister befinner seg i bygninger eller oppbevarer våpen der så vil de bombes, har du noe i mot det?

Alt hadde vært greit om Hamas friga gislene og overga seg. Det er oppskriften, regner med at det var en forglemmelse at du ikke tok med denne opplagte løsningen.

  • Liker 8
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, Apis said:

Det har blitt veldig stille om al-Shifa sykehuset, fant IDF noen beviser på at det hadde vært brukt som Hamas kommandosenter?

Anbefaler deg å følge IDF på some. De er dessverre ikke regelmessige nok til å legge ut.
De har videoer fra det sykehuset, om våpenlager, tuneller, digitale funn,?og flere undergjordiske rom. De arresterte også terrorister fra sykehuset.

Det var noe i norsk media om at de hadde verifisert med GPS, og noe tid, og bilder at tunellen IDF viste faktisk var på sykehusets område, som påstått.

En IDFer var ute å briefet om arbeidet videre, og frykt for eksplosjoner og struktelle ødeleggelse av bygningsmassen. 

Om jeg husker rett var dette like før de begynte å løslate gissler, og media glkk videre? 

  • Liker 5
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Thanos skrev (På 10.12.2023 den 0.29):

Håper for all del ikke Israelerne sluker åte fra Hamas om stopp i angrepene. Nå bør rensen i Gaza skje fullt ut. Sil ut og ta absolutt alt som ligner på terrorister. Ikke gi ved dørene denne gangen. Knus hele regimet!

De eneste som fortjener vår omsorg og nødhjelp er barna der nede. De kan ikke for at de voksne oppfører seg som dyr!

 

Se denne, alle dere som blør for palestinerne! De kan ikke engang sitt geografiske område's historie. Alt er hat, hat og hat! Fortell meg hvordan Israel skal klare å få til fredsløsninger med dette rælet!

Oversettelsen var vel ikke helt on the spot. Hører de to mennene si «kanskje» mange ganger der, men det blir ikke oversatt slik. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ichiko skrev (16 timer siden):

Alt er haram med mindre det kan være nyttig for "saka", da er det plutselig greit.

Nå er det kjent at Liz Magill (president) og Scott L. Bok (styreformann) ved et av de mest prestisjefylte amerikanske universiteter - Penn University - går av etter "intenst press" fra donorer, politikere og tidligere elever ved universitetet. Andre universitetspresidenter, som Claudine Gay ved Harvard og Sally Kornbluth ved M.I.T., kan bli nødt å trekke seg pga. hvordan de har uttalt seg om og håndtert antisemittisme ved universitetene.

Etter dager og uker med kritikk, var disse tre presidentene nylig i Kongressen der de ble spurt ut og fikk uttale seg. Det de sa der hjalp ikke akkurat, men bidro heller til at enda flere trakk tidligere støtte. Slik gikk det for seg da nå avgåtte Penn-president Magill skulle si sitt:

https://www.nytimes.com/2023/12/09/us/university-of-pennsylvania-president-resigns.html

I følge offentlige talspersoner for Israel og USA: ja. Det ble funnet noe våpen og datautstyr som er forenlig med en form for operasjonssentral, og det har blitt nevnt tidligere i tråden at Hamas har hatt god tid på seg til å fjerne så mye våpen og utstyr som mulig før de trakk seg tilbake av den enkle grunn at de trenger dette i krigen sin.

Men jeg vet at deres utsagn ikke anses som godt nok i en verden der ikke engang Hamas' videoer anses som bevis på drap av sivile israelere, men heller at Hamas' utsagn om enorme tapstall anses som ubestridelige fakta - aldeles uten noe som helst bevis.

Om IDF finner noe og viser det fram så blir det: "IDF har plantet falske bevis!"

Om IDF ikke finner noe er det: "IDF løy, og tok feil!"

Grunntanken er hele veien at "Israel ljuger, Hamas snakker sant". Eneste "bevis" som trengs for den påstanden er at en drøss folk repeterer den, igjen og igjen og igjen.

Det er et godt spørsmål  @Duraton har stilt et par ganger her angående de tusener på tusener av drepte palestinere - "alle er sivile!" - og som ingen har svart på:

Hvor er gravene deres?

 

Madame Butterfly skrev (9 timer siden):

Anbefaler deg å følge IDF på some. De er dessverre ikke regelmessige nok til å legge ut.
De har videoer fra det sykehuset, om våpenlager, tuneller, digitale funn,?og flere undergjordiske rom. De arresterte også terrorister fra sykehuset.

Det var noe i norsk media om at de hadde verifisert med GPS, og noe tid, og bilder at tunellen IDF viste faktisk var på sykehusets område, som påstått.

En IDFer var ute å briefet om arbeidet videre, og frykt for eksplosjoner og struktelle ødeleggelse av bygningsmassen. 

Om jeg husker rett var dette like før de begynte å løslate gissler, og media glkk videre? 

Det var ikke jeg klar over, men det var Israel som i sin tid bygde dette sykehuset, med dette nettverket av kjellere, ganger og tunneller, ikke så rart at de da sitter med informasjon om hva som er under dette sykehuset. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Apis skrev (6 minutter siden):

 

Det var ikke jeg klar over, men det var Israel som i sin tid bygde dette sykehuset, med dette nettverket av kjellere, ganger og tunneller, ikke så rart at de da sitter med informasjon om hva som er under dette sykehuset. 

De har ingen hemninger. Det er tydelig at det ikke var noe særlig relevant de fant ved sykehuset. Israel bryr seg nok veldig lite om å verne sivile og sykehus. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Apis skrev (2 timer siden):

 

Det var ikke jeg klar over, men det var Israel som i sin tid bygde dette sykehuset, med dette nettverket av kjellere, ganger og tunneller, ikke så rart at de da sitter med informasjon om hva som er under dette sykehuset. 

 

Atheena skrev (2 timer siden):

De har ingen hemninger. Det er tydelig at det ikke var noe særlig relevant de fant ved sykehuset. Israel bryr seg nok veldig lite om å verne sivile og sykehus. 

Nå fikk jeg en følelse av at dere har lite å komme med siden dere fremdeles vil diskutere Al Shifa, dere virker også svært lite oppdaterte til å være såpass interesserte i dette som er yesterdays news. Men, la gå...

Ja, Israel gjenoppbygde sykehuset på 80-tallet i et forsøk på å forbedre forholdet sitt til Gaza. 

Den delen som Israel bygde var med kjeller og tanken var å ha lagre, kontorer, vaskeri osv. i kjelleren slik som det er på de aller fleste sykehus rundt om i hele verden.

MEN, (dette burde dere ha fått med dere for lenge siden) sykehuset består av flere deler og flere kjellere. Den interessante delen for oss er den som kalles for Qatari-fløyen, og den ble bygd ETTER at Israel forlot Gaza. Henger dere med? 

IDF fant altså FLERE kjellere og tunellsystemer under sykehuset. De fant selvsagt det de selv bygde, men i tillegg fant de tunellen under Qatari delen.

Det de selv bygde ligner overhode ikke på det som har blitt bygd senere, hadde dere vært oppriktig interesserte så ville dere sett det selv. Terror-tunellen har bue-tak og skuddsikre dører + den er innredet med kjøkken, bad, senger, aircon osv. Det Israel bygde ser ikke slik ut, taket er normalt og man ser korridorer med dører inn til rom beregnet for lagring osv.

Hvis tunellene UNDER QATARI DELEN ikke ble brukt til terror-virksomhet forklar meg da hvorfor de har toaletter, dusj, kjøkken, senger og pansrede dører? Sist jeg sjekket så har verken krykker eller bandasjer behov for å ta seg en dusj eller en høneblund, har heller aldri hørt at plaster må forsvare seg bak noe skuddsikkert... 

Ang. at det ikke var relevant det som ble funnet, der er vi uenige.

Det ble bl.a. funnet våpen og kommunikasjonsutstyr, i tillegg har det dukket opp vitner som har bekreftet at det var Hamas som hadde styringen av sykehuset og at terrorister oppholdt seg på Al Shifa. Leger som har vært der og jobbet fikk bl.a. forbud mot å oppholde seg i visse deler av sykehuset. 

..så vil jeg ta med noe jeg har skrevet tidligere.

Hva ventet dere å finne? En kopi av Pentagon? High Tech sentraler?

Get real, det er snakk om denne 👇 gjengen og en mobil + PC holder lenge for at de kan ha en kommunikasjonssentral (jf også med at det ikke finnes palestinske produkter å boikotte, da skjønner man at det ikke er de skarpeste knivene vi har med å gjøre). Kommunikasjonssentral her betyr at ledelsen i Hamas befant seg på Al Shifa og at ordrene kom derfra, trenger ikke å være noe mer fancy enn det.

Konklusjon: Hamas opererte i årevis fra Al Shifa. Kilde: Tusenvis av artikler og videoer.

 

Skjermbilde (332).png

Endret av jordy
skrivefeil
  • Liker 5
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

jordy skrev (17 minutter siden):

 

Nå fikk jeg en følelse av at dere har lite å komme med siden dere fremdeles vil diskutere Al Shifa, dere virker også svært lite oppdaterte til å være såpass interesserte i dette som er yesterdays news. Men, la gå...

Ja, Israel bygde sykehuset på 80-tallet i et forsøk på å forbedre forholdet sitt til Gaza. Noe som selvsagt ikke lyktes.

Den delen som Israel bygde var med kjeller og tanken var å ha lagre, kontorer, vaskeri osv. i kjelleren slik som det er på de aller fleste sykehus rundt om i hele verden.

MEN, (dette burde dere ha fått med dere for lenge siden) sykehuset består av flere deler og flere kjellere. Den interessante delen for oss er den som kalles for Qatari-fløyen, og den ble bygd ETTER at Israel forlot Gaza. Henger dere med? 

IDF fant altså FLERE kjellere og tunellsystemer under sykehuset. De fant selvsagt det de selv bygde, men i tillegg fant de tunellen under Qatari delen.

Det de selv bygde ligner overhode ikke på det som har blitt bygd senere, hadde dere vært oppriktig interesserte så ville dere sett det selv. Terror-tunellen har bue-tak og skuddsikre dører + den er innredet med kjøkken, bad, senger, aircon osv. De Israel bygde ser ikke slik ut, de har normale tak og ser ut som korridorer med mange dører inn til rom beregnet for lagring osv.

Hvis tunellene UNDER QATARI DELEN ikke ble brukt til terror-virksomhet forklar meg da hvorfor de har toaletter, dusj, kjøkken, senger og pansrede dører? Sist jeg sjekket så har verken krykker eller bandasjer behov for å ta seg en dusj eller en høneblund, har heller aldri hørt at plaster må forsvare seg bak noe skuddsikkert... 

Ang. at det ikke var relevant det som ble funnet, der er vi uenige.

Det ble bl.a. funnet våpen og kommunikasjonsutstyr, i tillegg har det dukket opp vitner som har bekreftet at det var Hamas som hadde styringen av sykehuset og at terrorister oppholdt seg på Al Shifa. Leger som har vært der og jobbet fikk bl.a. forbud mot å oppholde seg i visse deler av sykehuset. 

..så vil jeg ta med noe jeg har skrevet tidligere.

Hva ventet dere å finne? En kopi av Pentagon? High Tech sentraler?

Get real, det er snakk om denne 👇 gjengen og en mobil + PC holder lenge for at de kan ha en kommunikasjonssentral (jf også med at det ikke finnes palestinske produkter å boikotte, da skjønner man at det ikke er de skarpeste knivene vi har med å gjøre). Kommunikasjonssentral her betyr at ledelsen i Hamas befant seg på Al Shifa og at ordrene kom derfra, trenger ikke å være noe mer fancy enn det.

Konklusjon: Hamas opererte i årevis fra Al Shifa. Kilde: Tusenvis av artikler og videoer.

 

Skjermbilde (332).png

En finner tusener av artikler, videoer og kilder som sier både det ene og det andre,  det som mangler er nogen lunde nøytral informasjon. 

Endret av Apis
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Apis skrev (1 minutt siden):

En finner tusener av artikler, videoer og kilder som sier både det ene og det andre,  det som mangler er nogen lunde nøytral informasjon. 

Hva er "det ene og det andre", og hva er nøytralt nok for deg siden primærkilde eller vitner tydeligvis ikke holder? 

  • Liker 4
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jordy skrev (11 minutter siden):

Hva er "det ene og det andre", og hva er nøytralt nok for deg siden primærkilde eller vitner tydeligvis ikke holder? 

Israel er en part i konflikten på samme måte som Hamas, og absolutt ikke nøytrale. Informasjon verifisert av nøytrale instanser er det som mangler i denne konflikten.  

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Apis skrev (1 minutt siden):

Israel er en part i konflikten på samme måte som Hamas, og absolutt ikke nøytrale. Informasjon verifisert av nøytrale instanser er det som mangler i denne konflikten.  

Det er begrenset hvor mye man kan fake et helt tunellsystem med innlagt vann og strøm. Vitner har blitt intervjuet av andre medier, ikke kun israelske. IDF har hatt diverse reportere med seg slik at de kunne se tunellene med egne øyne, de vet godt at det finnes slike som deg. I tillegg så pågår det en KRIG og Hamas er ikke helt utryddet fra området, men de siste dagers utvikling vil nok åpne for at flere kan dra inn og se på disse terror-tunellene. 

Hvilke nøytrale instanser tenker du på? FN? De har jo vært representert i Gaza hele tiden, hvor nøytrale representantene er kan diskuteres..

  • Liker 6
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 12/8/2023 at 9:10 AM, Boetica said:

Så du tror at når Israel har «knust» Hamas så vil Israelerne plutselig begynne å behandle palestinerne bra? Denne konflikten har vart lenger enn Hamas har eksistert. Det ligger mye bitterhet lagret, som ikke forsvinner om Hamas forsvinner. 

Nei, men da gir ikke bitterheten seg så groteske utslag. Uten våpen ødrlegger den skjelden til den bitre, ikke skyldige unger som sover i sengen sin. 

  • Liker 3
  • Hjerte 2
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

19 hours ago, NatNat said:

oh please ! De har alltid vært rasende ! jeg vet ikke om halvparten av gaza befokning sulter men de vi så i underbukser lider ikke akkurat av sult 🙄

"Rystende bilder". Der var det en del store mager og moobs. Skjønner hvorfor andre er uten mat.

8 hours ago, Atheena said:

Er det i såfall rart?

Faktum er at ingen "oppmuntrer" så mange jøder til å dra til Israel som alle jødehatere verden rundt - i hovedsak er disse islamister, som ikke tåler at det lever en eneste jøde noen steder. 

Du nevner ikke de hundretusener av jøder som i sin tid ble drevet ut av islamske land der de hadde levd i lange tider, for at de skulle pelle seg til Israel: det gjorde sitt til folkeveksten i den nye staten.

Det er regioner i europeiske land der jøder har levd i over tusen år, og i de senere år har flere og flere av dem blitt mobbet, trakassert, angrepet og drept: målet er hele veien å få jødene vekk fra hvor de enn lever.

Så der står saken: islamister tåler ikke en jødisk stat, og tåler heller ikke at det bor jøder i noen annen stat i verden.

Så å si alt som har blitt postet i tråden av diverse propal sier i bunn og grunn det samme:

"Jøder skal ikke leve noen steder. Jøder er onde. Jøder skal bort. Her er våre argumenter for hvorfor det er riktig å fjerne dem."

Og på toppen av det hele blir motstandere av den tankegangen kalt "nazi". Propal kan begynne å feie opp glasskårene.

  • Liker 5
  • Hjerte 3
  • Nyttig 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 minutter siden, Ichiko said:

Det er regioner i europeiske land der jøder har levd i over tusen år, og i de senere år har flere og flere av dem blitt mobbet, trakassert, angrepet og drept: målet er hele veien å få jødene vekk fra hvor de enn lever.

ja, som de her : https://www.timesofisrael.com/europe-is-finished-leading-lawyer-says-as-he-leaves-uk-for-israel/ 
Det blir verre og verre for de i Europa også :(

  • Liker 3
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ichiko skrev (1 time siden):

"Rystende bilder". Der var det en del store mager og moobs. Skjønner hvorfor andre er uten mat.

 

Helse og ernæring er ikke ditt fag? 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

jordy skrev (8 timer siden):

Det er begrenset hvor mye man kan fake et helt tunellsystem med innlagt vann og strøm. Vitner har blitt intervjuet av andre medier, ikke kun israelske. IDF har hatt diverse reportere med seg slik at de kunne se tunellene med egne øyne, de vet godt at det finnes slike som deg. I tillegg så pågår det en KRIG og Hamas er ikke helt utryddet fra området, men de siste dagers utvikling vil nok åpne for at flere kan dra inn og se på disse terror-tunellene. 

Hvilke nøytrale instanser tenker du på? FN? De har jo vært representert i Gaza hele tiden, hvor nøytrale representantene er kan diskuteres..

Siden IDF ikke bedriver propaganda, i følge deg, så burde det ikke være problem å dokumentere disse opplysningene for ettertiden. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...