Gå til innhold

Får orgasme utrolig lett, og det ødelegger for meg..


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Du burde blitt sammen med han som klaget på at dama hans aldri kommer. 
 

Dere hadde blitt ferdig med økten på 5 sekunder. Veldig praktisk for dere begge. ❤️

Anonymkode: 95908...9cc

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (På 20.10.2023 den 0.03):

Kvinner bør lære seg til å komme flere ganger.

Anonymkode: ee25e...46d

Det går an det, men hvordan hjelper det henne på problemstilling der mannen ikke gidder og bruke tid på forspill? Hun må jo kommunisere problemet med kjæresten, han kan jo ikke gjøre noe med et problem han ikke vet om. Han kjører jo på med det han tror er sånn du liker det. Jeg og min partner snakker mye om det her, det går begge veier så man må være åpen for at han også har noe og komme med. Det kan fort bli vane sex og lysten dabber av om man ikke tar dette opp, eller jevnlig prøver noe nye ting eller endrer litt på hvordan man gjør ting i senga. Vi har kjøpt sånne sex kort spill på Kondomeriet, den er til stor hjelp. Trekker en lapp der man får oppgaver man skal gjøre med hverandre. Går både på forspill ( egen farge for det) og under resten 

Anonymkode: ac510...ed4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og fruen er utrolig vanskelig å få til å komme, rettere sagt tilnærmet umulig med kun fingre/tunge/kuk.  Det ødelegger for meg .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 11 måneder senere...
Resignert skrev (På 21.10.2023 den 18.36):

Og fruen er utrolig vanskelig å få til å komme, rettere sagt tilnærmet umulig med kun fingre/tunge/kuk.  Det ødelegger for meg .

Da må du jobbe på en annen måte. Alle kvinner med klitoris skal kunne komme, den er full av nerver, så det bør gå. Alternativt sitter det i hodet på dama di.

Anonymkode: bfd8e...b5a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gidder rett og slett ikke ha sex i evigheter. Heldigvis er jeg også en som kommer fort. Er jeg mentalt opphisset kan jeg komme under den første inntrengningen og så for annen gang ganske kjapt under inn/ut-støtene. Jeg vet at mange ikke har det sånn, men for meg er sex en rekke orgasmer. Og da er det helt greit når han kommer, og jeg har ikke noe behov for sex utover ti minutter, hvis vi legger til litt innledende kos og litt chill etterpå. Oralsex er lite interessant, jeg kommer ikke av det.

Anonymkode: fbe88...ead

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Coachshinny skrev (På 21.10.2023 den 6.54):

Jeg svarte dette i et annet innlegg, se avsnittet under. Det er nettopp dette som savnes, menn jager både egne og damas orgasmer, ofte så raskt som mulig. I stede for å kose seg, lange forspill, kåte seg skikkelig opp, la det bygge seg opp leeeenge, sveve på vei mot orgasmen, for så å tease orgasmen så tett opp at det nesten går, stanse, variere stillinger, la det bygge seg opp på nytt mot orgasme. Ha god tid, holde på sånn i evigheter, gjerne flere timer, hvis enn har tid. Først når enn ikke klarer mer, da er belønningen orgasme, det vil bli en orgasme ut av en annen dimensjon. Da vil enn uansett komme igjen og igjen, lange intense orgasmer som avslutning på utrolig deilig sex

Ja, dessverre er det sant, men hvorfor der det sånn? Menn må jo like at dama har det deilig og at den deilige opplevelsen varer og varer, se henne stønne å vri seg i kramper. La henne sveve på vei inn mot orgasmen, stanse rett før, fortsette til hun nesten eksploderer i orgasme, for igjen å stanse rett før. Fortsette til hun er helt hinsides før han lar henne få orgasme. Da vil det gå helt vilt for henne og hun vil garantert komme igjen og igjen. Da kan mannen med sin største glede la sin(e) egne orgasmer komme.

Du har helt rett i det du skriver, men det er en faktor du ikke nevner. Om man i utgangspunktet forutsetter at kvinnen ønsker penetrering/ knulling når alt annet er "unnagjort", så forutsetter jo det at penis er erigert. Det er nok få menn som klarer å være stiv og klar i kanskje en time, før penisen "tas i bruk" til det den faktisk er skapt/ utviklet for. Og jeg kan lett se for meg en hel del damer som da ville mene at mannen er lite viril/ dårlig elsker/ osv...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvis alle kvinner leste dette ville du hatt en enorm mengde kvinner som misunner deg akkurat dette, men selv det alle vil ha kan bli så bra at det blir feil. Vet du, her er det bare en ting å gjøre og det er å ta kontroll over egne orgasmer og partnere. Har du ulike partnere fra gang til gang blir det litt verre, men hvis det er en håndfull som går igjen så er det bare å legge frem problemet ditt og be de bruke mer tid der du trenger det. Det vil uansett gå bra for hvis du legger frem problemet med at 'du får meg til å komme så fort, trenger hjelp' til enmann så blir hanså stolt at han gjør det meste uten å ense et annet problem enn den første setningen som sier at han får deg til å komme så raskt. 

Skulle ikke dette fikse seg så får du si at om ikke dette endrer seg må du kutte ham ut, da får han nok med seg mer enn bare første setbingen. Men han har ikke glemt den, nei for all del den har han nok skrevet ut, rammet inn og hengt opp over sengen sin, og kanskje på do, og et i kjelleren og et i lommeboka si.😄

Vet du, her har du nok et problem du kan fikse lett, og skulle du fortsatt sitte fast uten utløsning, sorry, uten løsning så er det bare å gi en lyd for dette vet jeg at jeg skal klare å fikse for deg. Er ikke ute etter noe annet enn å hjelpe om jeg kan gi noen et puff i rett retning, er gift med et sunt sexliv så jeg klarer meg. Selv om jenter som kommer lett er sexy så fortjener de kos, nærhet og gode ord uten å måtte lage grimaser, svette og skrike uhemmet om og om igjen. Her er medfølelse overordnet, og selv om orgasmer er vesentlig for saken får tiltak i form av ord sagt i rett tid og rekkefølge være hvor fokuset går.

Om du fikser det selv og er happy gratulerer! Om du ikke vil ha hjelp men prøve selv, lykke til men måtte kvinneguiden få vite det uten at det ble fiks så burde gode råd vurderes, kanskje av andre enn meg men vurder dem.

Lykke til! Orgasmer som perler på en snor er sympatiske trekk for ei jente, typisk ei jente vi menn Faller for i det du sier   akkurat det til oss. Ikke la deg lure, det er ikke kjærlighet men kjærligheten til å mate egen egoisme som taler, typisk menn!

NO FUZZ!

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også et lite dilemma når det gjelder orgasme osv.

Jeg får utrolig raskt/lett orgasme. Etter orgasme er jeg veldig «ferdig». Samtidig må jeg nesten ha en orgasme først for å ha noe særlig utbytte av samleie.

Mer en 1 orgasme er sjanseløst.

Anonymkode: 2c819...2ac

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...