Gjest gjest1 Skrevet 25. januar 2006 #1 Del Skrevet 25. januar 2006 Fikk kjøpt endel kyllinghjerter for litt siden. Og har funnet noen oppskrifter. Noen av dere som bruker kyllinghjerter og har noen gode oppskrifter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 25. januar 2006 #2 Del Skrevet 25. januar 2006 HVa er kyllinghjerter? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 25. januar 2006 #3 Del Skrevet 25. januar 2006 Hjertet til kyllingen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 25. januar 2006 #4 Del Skrevet 25. januar 2006 Hjertet til kyllingen? ← Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 25. januar 2006 #5 Del Skrevet 25. januar 2006 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 25. januar 2006 #6 Del Skrevet 25. januar 2006 Tenkte på kyllingfilet forma som et hjerte eller noe, jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pasha Skrevet 25. januar 2006 #7 Del Skrevet 25. januar 2006 men kan man lage noe av så lite da? en kylling er jo ikke store dyret og da er jo hjerte lite og,... (litt blond jeg) ..men nå herper jeg vel tråden Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. januar 2006 #8 Del Skrevet 25. januar 2006 Trodde man brukte det som smakstilsetning til saus jeg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. januar 2006 #9 Del Skrevet 25. januar 2006 Hva i all verden bruker man kyllinghjerte til bortsett fra å sette smak på saus som sagt over her? Kylling lever kan jeg forstå, men hjertet? Det er jo bare en seig liten klump. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 26. januar 2006 #10 Del Skrevet 26. januar 2006 Dere er nå litt morsomme... Kyllinghjerte er hjertet til kyllingen. Og ja, det er bare en liten klump, jeg trenger mer enn ett for å bli mett Jeg har funnet noen oppskrifter på nett, for de som må være interessert. Kyllinghjerter får dere der dere kan kjøpe stangekylling. Lurt å bestille på forhånd. I f.eks danmark selges de frosne i 300 g pakker. Veldig greit til en liten forrett. kyllinghjerter med fritert skorsonnerot kyllinghjerter med neper og pærer Kyllinhjerter på rosmarinspyd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 26. januar 2006 #11 Del Skrevet 26. januar 2006 Da er jeg mer med her Hvordan smaker kyllinghjerte? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 26. januar 2006 #12 Del Skrevet 26. januar 2006 Da er jeg mer med her Hvordan smaker kyllinghjerte? ← Det smaker rødt kjøtt. Og er rødt kjøtt. Hjerte er alltid rødt kjøtt uavhengig av hvilket dyr det er. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 26. januar 2006 #13 Del Skrevet 26. januar 2006 Ok, takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå