Fakse Skrevet 4. november 2002 #1 Del Skrevet 4. november 2002 Liker å ha noe pålegg på kontoret, sånn at jeg bare kan ta med noen brødskiver hjemmefra om morgenen. Hittil har det gått på peanøttsmør, men nå er jeg LEI!! Noen gode og kreative forslag til påleggsorter som tåler å bli oppbevart i romtemperatur en uke eller to? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 4. november 2002 #2 Del Skrevet 4. november 2002 Sjokonøtt. er bare min romtemperatur favoritt. Banan En del syltetøy tåler også romtemperatur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 4. november 2002 #3 Del Skrevet 4. november 2002 Jeg innbiller meg at smøreost i TUBE tåler et opphold ute av kjøleskapet. Ellers får man jo kjøpt små bokser med leverpostei og makrell-i-tomat (sånn 1-skives størrelse), men det blir kanskje litt dyrt i lengden... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest chimp Skrevet 4. november 2002 #4 Del Skrevet 4. november 2002 Brunost går greit pga sukkerinnholdet. Likeledes en del spekemat og -pølser pga saltinnholdet. All slags hermetikk, som Stabburet leverpostei, tunfisk og torskerogn inntil boksen åpnes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 4. november 2002 Forfatter #5 Del Skrevet 4. november 2002 Brunost med romtemperatur må jo bli fryktelig svett? Det blir det jo i alle fall på brødskiva. Men tubeost skal jeg teste. Er forøvrig miljøverner på min hals, så det blir ikke aktuelt med en-porsjon pakninger. Tar gjerne i mot flere forslag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 4. november 2002 #6 Del Skrevet 4. november 2002 Syltetøy! Bananer! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labella Skrevet 5. november 2002 #7 Del Skrevet 5. november 2002 Syltetøy også :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest KATTAstrofe Skrevet 10. november 2002 #8 Del Skrevet 10. november 2002 mmmm... nugatti og sjokade :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnie Skrevet 11. november 2002 #9 Del Skrevet 11. november 2002 Peanøttsmør! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Janna Skrevet 11. november 2002 #10 Del Skrevet 11. november 2002 Honning! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 11. november 2002 #11 Del Skrevet 11. november 2002 Jeg synes brunosten er fæl om den ligger en dag i romtemperatur. Også blir den jo helt umulig å skjære... Taffelost skal tåle å ligge i romtemperatur i perioder. Ellers går jo smøreost på tube, men jeg må ha den kald.. Vanemenneske... Sunda er et alternativ til honning, den er ikke like tyntflytende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnie Skrevet 11. november 2002 #12 Del Skrevet 11. november 2002 Gå i utikken og se i påleggs hyllen! Det som ligger i romtepratur der, må jo tle å ligge i rom tempretur andre steder også!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 11. november 2002 #13 Del Skrevet 11. november 2002 Joa Linnie, men det er ikke alt som kan fortsette å ligge i romtemperatur etter åpning.. (leverpostei?) *kverulere litt* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnie Skrevet 12. november 2002 #14 Del Skrevet 12. november 2002 NEi sant nok.... men da må du spise opp alt på en gan!!! *raaap* mett nå... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå