Nattens rytter Skrevet 14. november 2022 #1 Del Skrevet 14. november 2022 (endret) Har nokon freista laga natto? Det er både helsesamt og godt. https://shop.humle.se/jast/fermentering/natto-starter-10-gram? https://shop.textalk.se/shop/11011/files/Gör egen natto (engelska).pdf https://www.wellnessguide.se/Nyheter/natto-ar-japanernas-halsomat/ Endret 14. november 2022 av Nattens rytter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nattens rytter Skrevet 14. november 2022 Forfatter #2 Del Skrevet 14. november 2022 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 14. november 2022 #3 Del Skrevet 14. november 2022 Ser ikke godt ut, så nei. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. november 2022 #4 Del Skrevet 14. november 2022 Jeg tåler ikke noe fermentert. Det er jo opprinnelig en måte å få maten til å vare lenger på, slik som rakfisk og lutefisk f.ex., så det er en slags kontrollert forråtnelsesprosess. Anonymkode: e3681...c69 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nattens rytter Skrevet 14. november 2022 Forfatter #5 Del Skrevet 14. november 2022 (endret) Eg trudde mest alle damer var opptekne av fermentering, https://fermentering.com/blogg Endret 14. november 2022 av Nattens rytter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå