Rumle Skrevet 1. oktober 2022 #21 Del Skrevet 1. oktober 2022 AnonymBruker skrev (På 29.9.2022 den 20.29): Tar varmt vann fra springen og legger eggene oppi, tar tiden fra det koker. 4 min så er det passe bløtkokt, 5 min er helt hardkokt Anonymkode: 6f096...fb7 Et hardkokt egg trenger 8-10 min. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LiseTV Skrevet 2. oktober 2022 #22 Del Skrevet 2. oktober 2022 Hvordan koker hoteller egg, bruker dem damp? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Peanut Skrevet 2. oktober 2022 #23 Del Skrevet 2. oktober 2022 (Bruker kun eggkoker jeg <_< og stikker hull i ene enden). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maestro Skrevet 2. oktober 2022 #24 Del Skrevet 2. oktober 2022 Fikk eggekoker til jul i fjor, går aldri tilbake til gryte med mindre det er på stormkjøkken ute. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2022 #25 Del Skrevet 2. oktober 2022 Hvorfor gjøre det vanskelig? Bruk eggekoker og stikk hull i enden på egget , sprekker aldri . Anonymkode: 5bef7...95d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2022 #26 Del Skrevet 2. oktober 2022 Ha litt eddik i vannet! Da sprekker ikke eggene Anonymkode: a778b...746 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2022 #27 Del Skrevet 2. oktober 2022 Bruker eggestikker og senker eggene ned i vannet med en skje. Sprekker sjelden. Anonymkode: 3441e...2fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2022 #28 Del Skrevet 2. oktober 2022 Jeg legger eggene forsiktig i kokende vann med skje. Legger man egg i kaldt vann og lar det koke opp, så blir de vanskeligere å skrelle. Anonymkode: d164f...d9c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Boetica Skrevet 2. oktober 2022 #29 Del Skrevet 2. oktober 2022 Jeg bruker en sikkerhetsnål, og stikker hull i den butte enden mens egget ennå ligger i kartongen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2022 #30 Del Skrevet 2. oktober 2022 Legg en fyrstikk i vannet. Jeg aner ikke hvorfor det funker - men har noe med svovelen som frigis å gjøre. Virker gjør det, i hvert fall:) Anonymkode: 0e676...93c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2022 #31 Del Skrevet 2. oktober 2022 Koker egg hver dag. Sprekker aldri. Legger i gryte med kaldt vann, koker opp, når det koker skrur jeg ned. Lar de stå på plata i 8 minutter. Anonymkode: 63130...7ce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2022 #32 Del Skrevet 2. oktober 2022 Herre Jesus så mye dumme "tips". Det ENESTE riktige i denne tråden er at man skal unngå ekstreme temperaturforskjeller, dvs. iskalde egg rett i fosskokende vann. Men til og med da er det SJELDEN de sprekker. GRUNNEN til at eggene dine sprekker er fordi det er sprekker i dem fra før, eller at du lager sprekker i dem, f. eks. ved å slippe dem ned i kjelen så de smeller i bunnen. Nåler, fyrstikker (!), salt, eddik. INGENTING av dette har noen ting å si. Anonymkode: 0ede2...d9e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå