AnonymBruker Skrevet 29. september 2022 #1 Skrevet 29. september 2022 Har opplevd det flere ganger i det siste. Hjelper det å la egget være i romperatur noen minutter først? Anonymkode: ebd08...9cf
AnonymBruker Skrevet 29. september 2022 #3 Skrevet 29. september 2022 For min del hjelper det å putte egget i gryten før vannet er kjempe varmt. Anonymkode: 1d22f...eed
AnonymBruker Skrevet 29. september 2022 #4 Skrevet 29. september 2022 Legg eggene i vannet før det koker. Anonymkode: e44fc...486 2 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2022 #5 Skrevet 29. september 2022 Legg x antall egg i gryta, fyll på med vann, sett på plata og kok opp. Kok i 7 min, perfekte egg uten sprekk Anonymkode: a089d...187 2
Adrenalina1 Skrevet 29. september 2022 #6 Skrevet 29. september 2022 La de ligge noen timer i romtemperatur. Kok opp vannet før du legger eggene i
AnonymBruker Skrevet 29. september 2022 #7 Skrevet 29. september 2022 legger egget forsiktig ned med en skje. pleier å funke bra Anonymkode: feea9...b02 3
Gjest Anonym Brukar0 Skrevet 29. september 2022 #8 Skrevet 29. september 2022 Jeg stikker små hull med nål i enden med luft.
Anki- Skrevet 29. september 2022 #9 Skrevet 29. september 2022 (endret) Stikk hull i eggene med eggstikker (fås kjøpt på de fleste butikker med litt kjøkkenutstyr), egg blir også lettere å få mer vellykket til om man oppbevarer de i romtemperatur noen timer før man skal bruke de. Og litt salt i vannet hjelper også. Endret 29. september 2022 av Anki-
Djungelvrål Skrevet 29. september 2022 #10 Skrevet 29. september 2022 Legger de i kokende vann med skje. Svært sjelden de sprekker. 2
AnonymBruker Skrevet 29. september 2022 #11 Skrevet 29. september 2022 Tar varmt vann fra springen og legger eggene oppi, tar tiden fra det koker. 4 min så er det passe bløtkokt, 5 min er helt hardkokt Anonymkode: 6f096...fb7
AnonymBruker Skrevet 29. september 2022 #12 Skrevet 29. september 2022 Hvis du har kalde egg, legg de i kaldt vann og kok til ferdig. Har du romtempererte egg, så legg i lunket vann og kok ferdig. Anonymkode: 27877...ea5 3
AnonymBruker Skrevet 29. september 2022 #13 Skrevet 29. september 2022 Anonym11223344 skrev (22 minutter siden): Ha mye salt i vannet. Testet det ut. Egget ble helt fint. Har spist egget nå. Anonymkode: ebd08...9cf 1
Embla Othea Skrevet 29. september 2022 #14 Skrevet 29. september 2022 (endret) Varmt vann+skje Endret 29. september 2022 av Embla Othea
Belima Skrevet 29. september 2022 #15 Skrevet 29. september 2022 På veldig kalde egg kan det hjelpe å stikke hull på egget. Da hjelper du prosessen med å få lufta ut av de små porene i egget. Det er nemlig når lufta ikke kommer raskt nok ut av egget, at eggeskallet sprekker. Et lite hull i skallet sender luften raskere ut, og sørger for at egget holder seg helt og fint under koking.
Endorfin Skrevet 29. september 2022 #16 Skrevet 29. september 2022 hmm har aldri slitt med dette, annet en når jeg koker for full kraft og eggene hopper og danser der nedi, eller eventuelt slipper eggene oppi med hendene i det kokende vannet, i så fall bruk en skje
LiseTV Skrevet 30. september 2022 #17 Skrevet 30. september 2022 Når jeg koker egg tar jeg dem kjølskapkalde i kaldt vann . Koker opp ca 3 minutt, slår ned varmen og så 6 minutt. Bløtkokte egg uten sprekker.
AnonymBruker Skrevet 30. september 2022 #18 Skrevet 30. september 2022 Stikk hull i den butte enden av egget. Der er det luftlomme. Anonymkode: 1f06c...a99 1
flusa Skrevet 30. september 2022 #19 Skrevet 30. september 2022 Når jeg koker egg,legger jeg de først i kjelen før jeg har over vann og deretter koker de. Sprekker (som regel🙈)aldri.
Anonym11223344 Skrevet 1. oktober 2022 #20 Skrevet 1. oktober 2022 AnonymBruker skrev (På 29.9.2022 den 20.36): Testet det ut. Egget ble helt fint. Har spist egget nå. Anonymkode: ebd08...9cf Hyggelig å høre😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå