AnonymBruker 9 685 235 20 442 243 Skrevet 26. mai #1 Del Skrevet 26. mai Ønsker tips til gode fristende kylling wraps til lunsj. Liker godt kylling og ris, men ønsker tips til hva jeg kan ha i tillegg til dette eller evt andre proteinrike ingredienser. ☺️ (Lager lunsjen kvelden i forveien.) Anonymkode: 17ff7...8b1 Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 9 685 235 20 442 243 Skrevet 26. mai #2 Del Skrevet 26. mai AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Ønsker tips til gode fristende kylling wraps til lunsj. Liker godt kylling og ris, men ønsker tips til hva jeg kan ha i tillegg til dette eller evt andre proteinrike ingredienser. ☺️ (Lager lunsjen kvelden i forveien.) Anonymkode: 17ff7...8b1 Vet jeg spør litt dumt her, men jeg er ikke vant til å lage slik mat. Pleier å bare smøre noen brødskiver, men ønsker å lage litt mer spennende lunsjer. Er en wrap som inneholder ris fortsatt god dagen etter, eller blir risen litt tørr da? 🙈 Anonymkode: 17ff7...8b1 Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 9 685 235 20 442 243 Skrevet 27. mai #3 Del Skrevet 27. mai Pleier ikke å bruke ris så kan ikke svare på det. Selv smører jeg lefsa først med kremost, pesto, tapenade, hummus, kesam osv. Fyller med hovedsaklig grønnsaker og proteinkilder. Liker feks egg, røkelaks, fiskekake, kylling, tunfisk, Kjøttdeig, tofu, bønner, kikerter og linser. Ulike oster kan også være godt. Eller middagsrester som stekt laks feks. Grønnsaker varierer mellom ulike salater, spirer, paprika, råkost av diverse kålsorter, agurk, stangselleri, tomat, løk, mais. Som regel er de rå. Noen ganger frukt hvis det passer. Eller hjemmelagde syltede grønnsaker som rødløk, beter, gulrot.. Prøver å ikke ha fyllet for vått foe da blir lefsa veldig klinete. Evt bare har jeg fyllet fedig blanda i en boks og har lefsene for seg. Anonymkode: a58ec...f6e 2 Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 9 685 235 20 442 243 Skrevet 27. mai #4 Del Skrevet 27. mai Ris i wraps høres litt merkelig ut for meg egentlig. Anonymkode: d64a8...610 2 Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 9 685 235 20 442 243 Skrevet 27. mai #5 Del Skrevet 27. mai AnonymBruker skrev (1 time siden): Ris i wraps høres litt merkelig ut for meg egentlig. Anonymkode: d64a8...610 Kanskje det er det. Ihvertfall når den skal være kald. Men det er ikke uvanlig i varm fahijtas. Anonymkode: 17ff7...8b1 2 Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 9 685 235 20 442 243 Skrevet 27. mai #6 Del Skrevet 27. mai Jeg spiste en gang wraps med laks og wasabisaus; det var himmelsk😍 Anonymkode: 9922e...99c Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 9 685 235 20 442 243 Skrevet 28. mai #7 Del Skrevet 28. mai On 5/26/2022 at 10:41 PM, AnonymBruker said: Vet jeg spør litt dumt her, men jeg er ikke vant til å lage slik mat. Pleier å bare smøre noen brødskiver, men ønsker å lage litt mer spennende lunsjer. Er en wrap som inneholder ris fortsatt god dagen etter, eller blir risen litt tørr da? 🙈 Anonymkode: 17ff7...8b1 Ris er ok å spise dagen etter, tror ikke den blir tørr inne i wrappen. Men pass på at du ikke lar risen ligge timesvis i romtemperatur. Oppbevar den i kjøleskap. Bedervet ris kan man bli kjempesyk av å spise. Anonymkode: 2a787...a0d 1 Lenke til innlegg Del på andre sider
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå