Gå til innhold

Klarer aldri å lage en forbanna brownies


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hver gang jeg lager brownies blir den overstekt eller mer kake og ikke klissete i midten. Følger oppskrift til puntk og prikke. Tar den også ut før tiden. Men neida den blir alltid kakete!! 
hbordan kan jeg få en ordebtlig klissete brownies med crispy topp?

Anonymkode: 47213...ebb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg får det kun til med hjelp av Toro brownies🙄

Anonymkode: 67c34...80b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (12 minutter siden):

Hver gang jeg lager brownies blir den overstekt eller mer kake og ikke klissete i midten. Følger oppskrift til puntk og prikke. Tar den også ut før tiden. Men neida den blir alltid kakete!! 
hbordan kan jeg få en ordebtlig klissete brownies med crispy topp?

Anonymkode: 47213...ebb

Jeg bruker denne oppskriften fra brød og korn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (31 minutter siden):

Hver gang jeg lager brownies blir den overstekt eller mer kake og ikke klissete i midten. Følger oppskrift til puntk og prikke. Tar den også ut før tiden. Men neida den blir alltid kakete!! 
hbordan kan jeg få en ordebtlig klissete brownies med crispy topp?

Anonymkode: 47213...ebb

Ovnen din er kanskje en god del varmere enn innstillingen sier. 

Anonymkode: 64d31...d12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kan du ikke bare bruke Toro? Og heller en for liten form enn for stor. Og stek minimumstiden, ikke makstiden. 

Anonymkode: d181f...59e

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (På 12.4.2022 den 17.12):

Kan du ikke bare bruke Toro? Og heller en for liten form enn for stor. Og stek minimumstiden, ikke makstiden. 

Anonymkode: d181f...59e

Toro smuldrer som et helvete og henger ikke sammen, blir alltid misslykket hos meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

En brownie, flere brownies.

Råd må vel være å ha kortere steketid.
Og det er ikke alltid det går an å få crispy overflate og rennende innhold

Anonymkode: f3b71...1a5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan blander du røret?  Du skal mikse forsiktig KUN til det er blandet.  Mange over blander og da blir det for mye luft i røret og blir for kakete.  Alltid har suksess med Toro sin også, så regner jeg med at du blander litt for mye der også.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...