Thomasine Skrevet 2. november 2005 #1 Del Skrevet 2. november 2005 Jeg har kjøpt meg 1 liter Skummet kulturmelk. Bruker den som dressing med salt og pepper over salaten jeg spiser til kvelds... Har også med hell brukt den i vaffelrøre. Nå trenger jeg tips til annet den kan brukes til... :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 2. november 2005 #2 Del Skrevet 2. november 2005 Kan drikkes som den er, evnt med litt sukker på. Fatbrød oppi kulturmelk er godt. Kulturmelk kan også brukes sammen med forskjellige kornblandinger og passer veldig bra sammen med kli. Kan og brukes i rundstykker, brød og kaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 2. november 2005 #3 Del Skrevet 2. november 2005 I vafler og pannekaker, til gjærbakst og kaker, til røren til løkringer eller til surstek (marinerer steken i melken et par døgn). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 2. november 2005 Forfatter #4 Del Skrevet 2. november 2005 Hmmm... Skal jaggu prøve det i brødbakemaskinen min, jeg... Funker det i gjærbakst så funker det vel der... Takk for tipset. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
magolia Skrevet 3. november 2005 #5 Del Skrevet 3. november 2005 Smoothie: http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=1540 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 3. november 2005 Forfatter #6 Del Skrevet 3. november 2005 Smoothie: http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=1540 ← Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå