Salt Skrevet 23. oktober 2005 #1 Del Skrevet 23. oktober 2005 Hvilken måte er den beste å tilberede frosne grønnsaker (sånne i pose) på for å bevare mest mulig av vitaminene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 23. oktober 2005 #2 Del Skrevet 23. oktober 2005 (endret) Mikrobølgeovn, minst mulig vann. Hvis du ikke har mikro: Kok opp vann, ha grønnsakene i, sett tilbake på plata til det koker opp igjen. Endret 23. oktober 2005 av Elphaba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nella Skrevet 23. oktober 2005 #3 Del Skrevet 23. oktober 2005 Dampkoking er det aller beste. Finnes kjeler til det, rister ol. Eller: Kok opp en kjele med litt vann i, ha en stålsikt hengende i kjelen (ikke nær vannet) og ha grønnsakene oppi der mens vannet koker, ha på lokk. Da får du dampet de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå