Gå til innhold

Vis meg bilde av dagens middag


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

SVK skrev (3 timer siden):

En av mine favoritter. :spise:

Har ikke spist dette på 20 år :( så godt ut :) 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (På 18.9.2023 den 17.26):

Jeg mener å tro at «farse i brød» er en Rogalands ting.

Selve deigen/farsen selges om man ønsker det. Baconfarse har selvsagt noe bacon i seg, aner ikke helt hva annet det er laget av. Den er rosa, som en slags kjøttkakedeig/medisterdeig/kjøttfarsedeig.

Det mest populære er å kjøpe «ei farse i 2 brød» 😅 (*bilde er 1 farse i 1 brød).

IMG_7465.jpeg

Anonymkode: cf915...eb5

Bor i Rogaland selv, aldri sett dette 😳

Føler meg snytt! 😆

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rask middag før mellomvakt. Gulrot, linse og ingefærsuppe  tatt ut fra fryseren varmet mikro og toppet med bønnemiks.

IMG_0698.jpeg

Anonymkode: 8dbb5...3fe

  • Liker 4
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gladkokkens lasagne med krydderbrød og salat ☺️ må være den beste lasagnen jeg har smakt, perfekt oppskrift! Jeg liker mindre pasta eneste, så jeg brukte 3 lag plater. 

IMG_8261.jpeg

  • Liker 9
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snapchat-487361954.thumb.jpg.58fe41b5b2e5c7c9b896a318ff197ff2.jpg

Søtpotetsuppe. Laget litt ekstra, så har jeg noe i fryseren en dag jeg trenger noe raskt og lettvint.

  • Liker 6
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Besserwisser skrev (På 11.1.2024 den 19.57):

Tar du den på etter pizzaen er ferdigstekt, eller er den med inn i ovnen?

Den er med inn i ovnen 😊

Anonymkode: 8dbb5...3fe

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tidlig middag/lunsj:

Vegisterkaker, ertestuing, stekt løk og en dæsj sweet chilisaus 

20240113_110343.thumb.jpg.2a34421b7f4316a65942d207fda08bad.jpg

  • Liker 6
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hjemmelaga pizza. Første gang jeg tester ut en «pizzastein», og jeg er skuffa. Bunnen var stekt og ferdig, men ikke sprø i det hele tatt 😕

Hvit pizza; creme fraîche saus (med hvitløk og persille), champignon, skinke, revet edame og fersk mozzarella ost 👌🏻

God pizza, men skuffet over bunnen.

IMG_8555.jpeg

  • Liker 7
  • Hjerte 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

IMG_20240113_171742.thumb.jpg.bca1f70388195fe796c2ebcd5f00af07.jpgBle restene av ei suppe jeg laget igår (en ganske spicy asiatisk suppe) hvor jeg idag tilførte sopp, paprika og bacon samt makaroni. Spedde ut med litt fløte i håp om at det ikke ble så sterkt som igår men det var fremdeles ganske sterkt 😅

Anonymkode: 8a027...3b1

  • Liker 7
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Ariana807 skrev (5 timer siden):

Hjemmelaga pizza. Første gang jeg tester ut en «pizzastein», og jeg er skuffa. Bunnen var stekt og ferdig, men ikke sprø i det hele tatt 😕

Hvit pizza; creme fraîche saus (med hvitløk og persille), champignon, skinke, revet edame og fersk mozzarella ost 👌🏻

God pizza, men skuffet over bunnen.

IMG_8555.jpeg

Er heller ikke fornøyd med pizzastein 🤔Her gikk hele steinen i søpla etter 1 gangs bruk 🙄 Kjøpte min på Clas Ohlson og hadde store forhåpninger, men makan til møkk skal man lete lenge etter 😝 Hele pizza'n satt seg fast på steinen og var umulig å få av igjen 😄 Nei, bruker heller rist heretter 😄

  • Liker 4
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag prøvde jeg noe jeg ikke har lagd før; asiatiske kålruletter.

Oppskriften fant jeg på matprat.no

Er jo vokst opp med tradisjonelle kålruletter som pappa pleide å lage og de smakte himmelsk!

Synes disse ble litt smakløse dessverre til tross for blandt annet hvitløk og ingefær i fyllet. Turde ikke salte noe heller da det skulle være soyasaus i fyllet men den rant jo ut under stekingen.. Bruke ekstra soyasaus til serveringen. Mulig jeg forsøker med litt fersk chili i fyllet neste gang 😊

 

God middag

IMG_20240114_152633.jpg

Anonymkode: 8a027...3b1

  • Liker 7
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...