Gå til innhold

Vis meg bilde av dagens middag


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Pasta Bologenese.

En my vri; hadde litt baconfarse liggende som jeg hadde oppi i tillegg til kjøttdeig. Fytti 👌🏻👌🏻 det var et godt valg 😋😋

IMG_7443.jpeg

  • Liker 5
  • Hjerte 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

elien skrev (4 timer siden):

I dag har vi vært på Matuken i Sandnes, og endte opp på Hekkan!

16september23.jpg

Trodde et øyeblikk at det var en ispinne i chipsen 😅

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pal Fungi skrev (17 timer siden):

Trodde et øyeblikk at det var en ispinne i chipsen 😅

Ser det kan se sånn ut, men det var en sånn miljøvenlig liten gaffel 🍴

 

Dagens middag, panert kylling med godt tilbehør

17september23.jpg

  • Liker 7
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kepaløk skrev (22 timer siden):

Ovnsbakt flaskehalsgresskar og poteter, kylling og maiskrem

PXL_20230917_1544086452.thumb.jpg.a54eb12de02bb6e53e9c9ca8c0d4fbc3.jpg

Er det lov å knise litt av at flaskehals-gresskar:nigo: Søteste feilen på lenge! 
 

PS: ser godt ut🥰

Endret av Frøkenfryden
  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ariana807 skrev (På 14.9.2023 den 18.50):

Pasta Bologenese.

En my vri; hadde litt baconfarse liggende som jeg hadde oppi i tillegg til kjøttdeig. Fytti 👌🏻👌🏻 det var et godt valg 😋😋

IMG_7443.jpeg

Baconfarse var nytt for meg. Er det bacon som er malt til farse? Høres godt ut, da😊

Anonymkode: b960f...71b

  • Liker 1
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Baconfarse var nytt for meg. Er det bacon som er malt til farse? Høres godt ut, da😊

Anonymkode: b960f...71b

Jeg mener å tro at «farse i brød» er en Rogalands ting.

Selve deigen/farsen selges om man ønsker det. Baconfarse har selvsagt noe bacon i seg, aner ikke helt hva annet det er laget av. Den er rosa, som en slags kjøttkakedeig/medisterdeig/kjøttfarsedeig.

Det mest populære er å kjøpe «ei farse i 2 brød» 😅 (*bilde er 1 farse i 1 brød).

IMG_7465.jpeg

Anonymkode: cf915...eb5

  • Liker 2
  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Jeg mener å tro at «farse i brød» er en Rogalands ting.

Selve deigen/farsen selges om man ønsker det. Baconfarse har selvsagt noe bacon i seg, aner ikke helt hva annet det er laget av. Den er rosa, som en slags kjøttkakedeig/medisterdeig/kjøttfarsedeig.

Det mest populære er å kjøpe «ei farse i 2 brød» 😅 (*bilde er 1 farse i 1 brød).

IMG_7465.jpeg

Anonymkode: cf915...eb5

Og der kom anonymknappen på 😅 nesten så jeg håper den kunne flyttet seg, da jeg ofte trykker på den uten å mene det, da jeg feilklikker isteden for å trykke send 😅

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har fulgt med på denne tråden veldig lenge og syns den er så utrolig koselig, så tenkte det var på tide å bidra 😊

Her ble det pølsegryte i dag 

20230918_172018.jpg

Anonymkode: 48ce3...ef7

  • Liker 7
  • Hjerte 5
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frøkenfryden skrev (5 timer siden):

Er det lov å knise litt av at flaskehals-gresskar:nigo: Søteste feilen på lenge! 
 

PS: ser godt ut🥰

Takk! 😀

Men hva er feilen? Hva heter butternut squash på norsk? Jeg får opp treff på flaskehalsgresskar og flaskegresskar.

Uavhengig av hva det norske navnet er, så er det helt himmelsk godt. Jeg kan spise ovnsbakt flaskehalsgresskar som godteri 😁

  • Liker 2
  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...