jannihj92 Skrevet lørdag kl 21:08 #8221 Del Skrevet lørdag kl 21:08 Pawn Hearts skrev (13 minutter siden): Estragon er undervurdert, bortsett fra i béarnaise. Er det denne oppskriften? https://www.nrk.no/mat/kylling-i-flotesaus-med-hvitlok-og-estragon-1.14296447 Er veldig glad i estragon! 😍 Jeg har laget dette i så mange år at jeg bare lager det på slump nå, men ser at ingrediensene er akkurat de samme 😊 Bruker ikke hvitvin i da, men bruker litt sitronsaft for å få litt syrlighet. Bruker for det meste tørket estragon også, da det ikke er så enkelt å få tak i fersk bestandig. Er aller best å bruke kylling med skinnet på, og så sprøsteke dette først, men jeg hadde kun kyllingfilet uten skinn denne gangen. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet lørdag kl 21:24 #8222 Del Skrevet lørdag kl 21:24 jannihj92 skrev (2 minutter siden): Er veldig glad i estragon! 😍 Jeg har laget dette i så mange år at jeg bare lager det på slump nå, men ser at ingrediensene er akkurat de samme 😊 Bruker ikke hvitvin i da, men bruker litt sitronsaft for å få litt syrlighet. Bruker for det meste tørket estragon også, da det ikke er så enkelt å få tak i fersk bestandig. Er aller best å bruke kylling med skinnet på, og så sprøsteke dette først, men jeg hadde kun kyllingfilet uten skinn denne gangen. Tørket her også. Da vi bodde i Hellas, kjøpte vi ofte fileter av sjøtunge (en flyndrefisk) som vi pakket inn i folie med smør, estragon, hvitløk og purre og bakte i ovnen. Dessverre er det, overraskende nok, vanskeligere å få tak i flyndrefileter her, men det finnes massevis av annen, hvit fisk. Vi har noe kveite vi har tenkt å spise på langfredag … 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jannihj92 Skrevet lørdag kl 21:30 #8223 Del Skrevet lørdag kl 21:30 Pawn Hearts skrev (3 minutter siden): Tørket her også. Da vi bodde i Hellas, kjøpte vi ofte fileter av sjøtunge (en flyndrefisk) som vi pakket inn i folie med smør, estragon, hvitløk og purre og bakte i ovnen. Dessverre er det, overraskende nok, vanskeligere å få tak i flyndrefileter her, men det finnes massevis av annen, hvit fisk. Vi har noe kveite vi har tenkt å spise på langfredag … Takk for flott tips! Liker veldig godt hvit fisk, men er altfor slapp på å lage det. Jeg skal prøve din variant neste gang 🤗 Kveite er knallgodt! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet søndag kl 13:23 #8224 Del Skrevet søndag kl 13:23 Farsert blomkål, med brokkolini, potet og laget en saus basert på kraft kokt på blomkål avskjær og stilkene, den smakte nesten som blomkålsuppe. Det var utrolig godt! 8 6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
_popcorn_ Skrevet søndag kl 14:44 #8225 Del Skrevet søndag kl 14:44 Ryddet for brukerdebatt og svar til det. _popcorn_, adm 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet søndag kl 16:36 #8226 Del Skrevet søndag kl 16:36 Kyllingform etter oppskrift fra FruTimian. Det er poteter, gulrøtter, hvitløk, kylling og FruTimian sin kyllingsaus. Toppet med litt spinat de siste minuttene i ovnen 3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet søndag kl 17:56 #8227 Del Skrevet søndag kl 17:56 Panert torsk med mos av søtpotet, kålrot og vanlig potet. 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mon_nom Skrevet søndag kl 18:19 #8228 Del Skrevet søndag kl 18:19 Kylling, båtpoteter, salat og tzatziki 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet søndag kl 18:22 #8229 Del Skrevet søndag kl 18:22 jannihj92 skrev (21 timer siden): Er veldig glad i estragon! 😍 Jeg har laget dette i så mange år at jeg bare lager det på slump nå, men ser at ingrediensene er akkurat de samme 😊 Bruker ikke hvitvin i da, men bruker litt sitronsaft for å få litt syrlighet. Bruker for det meste tørket estragon også, da det ikke er så enkelt å få tak i fersk bestandig. Er aller best å bruke kylling med skinnet på, og så sprøsteke dette først, men jeg hadde kun kyllingfilet uten skinn denne gangen. Vil bare tipse om at det er veldig lett å dyrke estragon selv! Jeg har en potte på terrasen med en plante jeg kjøpte på hagesenter for en tier for 5 år siden, den vokser og trives uten annet stell en litt gjødsel hver vår. Den er også blant de første plantene som våkner til liv om våren, jeg har allerede høstet av den til nettopp en kyllingrett med kremet saus (og dijonsennep). Anonymkode: f2f3a...a82 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Phoenix Heart Skrevet mandag kl 14:02 #8230 Del Skrevet mandag kl 14:02 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet mandag kl 14:48 #8231 Del Skrevet mandag kl 14:48 Laget sprø løk for første gang! i dag, var mye enklere enn jeg hadde inbildt meg. Laget av sjarlottløk. Måtte selvsagt teste det, hadde gilde ostegrill som jeg svøpte bacon rundt, nylaget gugge (Hestons dressing), og selvsagt Lisbets lomper 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 15:07 #8232 Del Skrevet mandag kl 15:07 elien skrev (18 minutter siden): Laget sprø løk for første gang! i dag, var mye enklere enn jeg hadde inbildt meg. Laget av sjarlottløk. Måtte selvsagt teste det, hadde gilde ostegrill som jeg svøpte bacon rundt, nylaget gugge (Hestons dressing), og selvsagt Lisbets lomper Jeg har helt mistet oppskriften på den guggedressingen, kan du ta den? 😊 Anonymkode: 1eb21...c8e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aintnofun Skrevet mandag kl 15:12 #8233 Del Skrevet mandag kl 15:12 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet mandag kl 15:18 #8234 Del Skrevet mandag kl 15:18 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Jeg har helt mistet oppskriften på den guggedressingen, kan du ta den? 😊 Anonymkode: 1eb21...c8e 1 del maiones, 1 del senep (der liker jeg best dijon) og 1 del ketshup (bruker heinz) 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet mandag kl 16:07 #8235 Del Skrevet mandag kl 16:07 elien skrev (1 time siden): Laget sprø løk for første gang! i dag, var mye enklere enn jeg hadde inbildt meg. Laget av sjarlottløk. Måtte selvsagt teste det, hadde gilde ostegrill som jeg svøpte bacon rundt, nylaget gugge (Hestons dressing), og selvsagt Lisbets lomper Gugge ❤️ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet mandag kl 16:13 #8236 Del Skrevet mandag kl 16:13 MarianneE skrev (3 minutter siden): Gugge ❤️ Enig ♥️ Sterkt undervurdert! Og kan brukes til så mye Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jannihj92 Skrevet mandag kl 16:51 #8237 Del Skrevet mandag kl 16:51 (endret) Blomkålsuppe på menyen i dag! Med sprøstekt bacon, finsnittet vårløk og krutonger på toppen 😊 Endret mandag kl 17:01 av jannihj92 . 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet mandag kl 17:07 #8238 Del Skrevet mandag kl 17:07 Ovnsomelett med pasta, fløte, vårløk, frisk timian, kokt brokkoli og deilige oster. Hadde spekemat og salat til. PS: jeg liker å bruke skjellpasta i ulike farger, da blir det fine snirklete tverrsnitt 5 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 18:26 #8239 Del Skrevet mandag kl 18:26 Når matlysten og energien ikke er på topp blir det grønnsak og bønnemos av forvellet grønnsaker fra fryseren og smørbønner fra boks og ferdig stekt grønnsaksblanding også fra fryseren. Anonymkode: d6351...cf4 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illumi Skrevet mandag kl 19:55 #8240 Del Skrevet mandag kl 19:55 Pulled chicken I spinat og grønnkålsaus med gulrot. Litt parmesan på toppen 🥳 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå