Gå til innhold

Vis meg bilde av dagens middag


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Maskinfører skrev (3 timer siden):

Om den Pizzaen heter Hot Pizza så er det favoritten min 🥰🍕🍕🍕

Ja, det er det 😍

  • Hjerte 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

5 hours ago, Maskinfører said:

Ble de svidd ? 🤔

De ser slik ut, men de smakte ikke svidd. Det er mulig at den mørke fargen mer kom av honning og soyasaus, men jeg skal uansett gjøre det litt annerledes neste gang (litt svakere varme, tenker jeg, og skinnsiden ned de første ti minuttene).

  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beautiful, beautiful soup! Ikke forloren skilpadde, men rød fiskesuppe (servert med brød og aioli som ikke er med på bildet):

image.thumb.png.07276a222e88742d235d2b1619169843.png

Er det forresten noen som vet hvor lenge vi kan oppbevare restene i kjøleskapet? Suppa inneholder reker, men også godt med krydder (hvitløk, chili, stjerneanis, safran …). Nå har vi tenkt å spise resten i overmorgen, så jeg er ikke nervøs for det, men det er uansett greit å vite.

  • Liker 3
  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pawn Hearts skrev (12 minutter siden):

...

Er det forresten noen som vet hvor lenge vi kan oppbevare restene i kjøleskapet? Suppa inneholder reker, men også godt med krydder (hvitløk, chili, stjerneanis, safran …). Nå har vi tenkt å spise resten i overmorgen, så jeg er ikke nervøs for det, men det er uansett greit å vite.

Suppa så veldig god ut! Så lenge det er reker i, så ville jeg ikke spart den noe særlig lenger enn dere har tenkt, to-tre dager er maks for meg.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

5 minutter siden, Brunhilde said:

Suppa så veldig god ut! Så lenge det er reker i, så ville jeg ikke spart den noe særlig lenger enn dere har tenkt, to-tre dager er maks for meg.

Takk! (Og suppa ble nydelig. Jeg laget krafta og kokte grønnsakene i går så smakene kunne samle seg over natten. I dag varmet jeg den opp og tilsatte fisk, reker og bladpersille.)

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laks med stekte grønnsaker, pasta, litt krydret pesto og parmesan - favoritten blant fiskemiddager her i hus ☺️ 

IMG_8369.jpeg

  • Liker 5
  • Hjerte 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gulrot, linse og ingefærsuppe med en skvis lime, rista sesamfrø og vårløk

IMG_0874.jpeg

Anonymkode: 8dbb5...3fe

  • Liker 5
  • Hjerte 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Freyja Valkyrie skrev (6 timer siden):

Ja, det er det 😍

Åhh den er god favoritten min 😍

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (7 timer siden):

Takk! fint sagt ❤️  Jeg syntes alle som bidrar i tråden, er like flinke :tommelopp2: Masse inspiasjon!  

Bare koselig er sant det da ;) :tommelopp2: ja alle i tråden her er flinke på kjøkkenet :tommelopp2:

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pawn Hearts skrev (4 timer siden):

De ser slik ut, men de smakte ikke svidd. Det er mulig at den mørke fargen mer kom av honning og soyasaus, men jeg skal uansett gjøre det litt annerledes neste gang (litt svakere varme, tenker jeg, og skinnsiden ned de første ti minuttene).

 De smakte ikke svinn nei var bra det da ;) du bruker saus på kylling skinnet ja :D så veldig godt ut det er nok lurt med mindre varme kylling er godt :D 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gyroskjøtt, potet, gulrot, paprika og løk, litt crème fraiche og ost 

20240130_162546.jpg

Anonymkode: 48ce3...ef7

  • Liker 8
  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, Maskinfører said:

 De smakte ikke svinn nei var bra det da ;) du bruker saus på kylling skinnet ja :D så veldig godt ut det er nok lurt med mindre varme kylling er godt :D 

Soyasaus og honning var i marinaden. Fløtesausen var en rest fra kalkunmiddagen en uke tidligere. Men takk, det ble godt, vi må bare finne ut mer av hvordan vi bruker airfryeren på best mulig måte.

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Pawn Hearts skrev (36 minutter siden):

Soyasaus og honning var i marinaden. Fløtesausen var en rest fra kalkunmiddagen en uke tidligere. Men takk, det ble godt, vi må bare finne ut mer av hvordan vi bruker airfryeren på best mulig måte.

Å marinade ja 😉 ja all den maten du nevner det er godt kalkun da hører fløtesaus til 😀

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ariana807 skrev (På 26.1.2024 den 18.36):

I følge instruksen ja. 30 minutter i ovnen. Men har fått høre at den bør litte i 1 time minst.

Blir flere forsøk. Men bunnen blir skikkelig ferdig stekt, og det var aldri garantert før jeg kjøpte den steinen, så ikke helt ubrukelig uansett om jeg aldri får til å få bunnen helt sprø 😅

Om du liker å lage mat/bake, så vil jeg anbefale å lage «kebab-lefser», kan også brukes som et slags Nan-brød til gryter o.l. De blir kjempeluftige og gode da jeg steker de på pizza-steinen 😄

Oppskrift: https://www.matprat.no/oppskrifter/kos/reinsdyrkebab/ 

Jeg bruker forsåvidt også en klunk olje som Lisa Finckenhagen anbefaler i en lignende oppskrift 😊

  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er fremdeles litt redusert, men i dag ble det en slags bondeomelett, med potet, blomkål, vårløk, rødløk, paprika, kyllingskinke (sånn på boks), bacon og toppetmed vellagret norvegia. Bagett til

31jan24.jpg

  • Liker 5
  • Hjerte 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tortellini og bacon - med roasta hvitløk, og cherrytomater toppet med parmesan ☺️

IMG_2369.jpeg

Anonymkode: ec39a...d5a

  • Liker 5
  • Hjerte 5
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...