AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #81 Del Skrevet 4. januar 2022 Det er faktisk ganske vanskelig å anslå hva man har spist, med mindre man bare har spist én ting de siste dagene - og kan utelukke alt annet. Den største synderen, uten tvil, bruker faktisk å være salat. Enten salat alene, eller i en rett - dette fordi salaten naturlig nok ikke blir varmebehandlet, og det kan ta mange timer, til døgn, før du får symptomer. Når folk da får symptomer, så kan de automatisk tenke på noe de har spist de siste x timene. Men personlig har jeg spist pølse i brød fra 7/11 ved to forskjellige anledninger, der jeg ca. 6 timer senere fikk verdens verste diare. Ekstrem magekrampe, pissa ut ræva hver 10 min, kaldsvetta, og dette varte i 6-12 timer hver gang. Kjøpte aldri pølse derfra. Anonymkode: 12736...1dd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #82 Del Skrevet 4. januar 2022 Crazydoglady skrev (På 2.1.2022 den 19.16): Sånn ferdig grillet kylling som mamma eller pappa hadde kjøpt med hjem. Ble ikke alvorlig syk da, men oppkast og høy feber i 4 dager. Sikkert 20 år siden nå og blir fortsatt smålig uvell av grillet kylling lukt eller tanken på å spise det. Kyllingfilet har jeg greid å venne meg på igjen etter mange mange år, men det er helt på kanten. Skal ikke mer til enn at jeg blir litt usikker på lukt etter å ha åpnet pakken eller merker det minste avvik i, smak (feks om det er en bit med litt fett på) så greier jeg ikke å få det ned. Da er middagen over 🙈🤢 snedig hvor ille assosiasjoner kan sitte i Snedig ja! Kroppen er en merkelig greie. Tror man får «stygga» på det man har blitt syk av for å «beskytte» seg mot å bli syk igjen, fra naturen sin side. Anonymkode: a10d6...ec4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #83 Del Skrevet 4. januar 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Det er faktisk ganske vanskelig å anslå hva man har spist, med mindre man bare har spist én ting de siste dagene - og kan utelukke alt annet. Den største synderen, uten tvil, bruker faktisk å være salat. Enten salat alene, eller i en rett - dette fordi salaten naturlig nok ikke blir varmebehandlet, og det kan ta mange timer, til døgn, før du får symptomer. Når folk da får symptomer, så kan de automatisk tenke på noe de har spist de siste x timene. Anonymkode: 12736...1dd Jepp, salat, frukt, spirer og rått mel er mye større syndere enn folk er klar over. Anonymkode: 0cf4b...580 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #84 Del Skrevet 4. januar 2022 Tror jeg bare har opplevd matforgiftning en gang, og mener det var pga en sjokolademelk og pizza som hadde stått ute i romtemperatur i mange timer. Dette var i Sør-Amerika. Anonymkode: 3ab14...932 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #85 Del Skrevet 4. januar 2022 Hvis man regner med norovirus (kun oppkast), så har jeg også opplevd dette en gang jeg spiste hjertesalat. Anonymkode: 3ab14...932 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #86 Del Skrevet 4. januar 2022 En ferdig marinert grillskive fra varmdisken på matbutikken. Eller ingenting, holder meg unna kjøtt i utlandet og spiser aldri skjell. Anonymkode: 561be...0c8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #87 Del Skrevet 4. januar 2022 Gammel ris som var varmet opp. Smertene var like ille som fødsel, kom "rier" i flere timer før det kjempet seg ut tarmen. Trodde seriøst at jeg skulle revne innvendig, fikk ikke puste og måtte holde meg fast i veggene. Verste jeg har vært borti, vil faktisk si det var vondere enn fødsel. Ikke spis gammel ris. Anonymkode: 4ff86...3d6 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #88 Del Skrevet 4. januar 2022 Indrefilet på en finere restaurant i Tunisia. Dét var den ferien, rant fra begge ender i nesten to uker. Anonymkode: 836bb...81a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Peanut Skrevet 4. januar 2022 #89 Del Skrevet 4. januar 2022 Blåbær. Sånne i plastboks man kjøper i butikken. Den hadde kanskje stått litt lenge i kjøleskapet men var innenfor fristen så samboer og jeg glomphet nedpå. Ble så syke. Nesten hele natten gikk med på 🤮 I går. Spiste fersk carbonarasaus fra Maschmanns på Skøyen, iblandet spagetti. Virkelig ikke greit å 🤮 opp alt igjen 😐 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #90 Del Skrevet 4. januar 2022 Burger fra Max på Karl Johan. Anonymkode: 4cfc1...ff1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #91 Del Skrevet 4. januar 2022 Spaghetti, smakte godt men var litt lunken. Var i Hellas, begge ble matforgiftet, men jeg ble dårligst. Anonymkode: cfa3a...7f8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym11223344 Skrevet 4. januar 2022 #92 Del Skrevet 4. januar 2022 Har blitt matforgifta tre ganger på norske spisesteder. For å si det sånn, er kjøttretten lunken når den kommer på bordet - ikke spis den! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilletrille79 Skrevet 4. januar 2022 #93 Del Skrevet 4. januar 2022 I min ungdom spiste jeg en åpnet boks med mais som hadde stått i kjøleskapet noen dager for lenge🤢den kom opp igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #94 Del Skrevet 4. januar 2022 I Marokko (Marrakech) ble jeg matforgiftet av en slags pai med kylling, kanel, nøtter osv. Ble matforgiftet i Thailand/Phuket, men vet ikke av hva. Tror det var pga. en drink med isbiter og masse bær som jeg kjøpte på Hard Rock Cafe. Da kastet jeg opp blod. Ble litt skremt, men overlevde det også. Anonymkode: bce08...13a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Keikolina Skrevet 4. januar 2022 #95 Del Skrevet 4. januar 2022 Reker og noe sushi 🤢 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tough cookie Skrevet 4. januar 2022 #96 Del Skrevet 4. januar 2022 (endret) Har vært skikkelig matforgiftet én gang der det kom ut både foran og bak samtidig, og jeg var sengeliggende i to døgn etterpå med feber og utmattelse. Dette skjedde etter at jeg spiste pepperbakt fisk som var pyntet med en kreps på toppen, men som jeg tok av før jeg spiste. Maten smakte normalt, men krepsen som lå på toppen var skjemt og gjorde meg dausjuk. Dette var på Bryggeloftet i Bergen! Endret 12. januar 2022 av Tough cookie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #97 Del Skrevet 4. januar 2022 Kjøttboller, lagde de selv og hadde muligens litt dårlig tid. Ble noen timer på varmekablene på badegulvet da ja 😆 Anonymkode: a0c5b...a79 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #98 Del Skrevet 4. januar 2022 Burger fra et gatekjøkken på hamar, ble dausjuk og spydde en plastpose full på toget hjem. kasta'n ut togvinduet for klarte ikke gå på do.. heldigvis alene i vogna Anonymkode: 5bb11...3fd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #99 Del Skrevet 4. januar 2022 AnonymBruker skrev (På 31.12.2021 den 17.03): En gang fra salat og en gang fra oliven fra glatmat-festivalen i Stavanger Anonymkode: 0cf4b...580 "Glamat"😄 Anonymkode: fb7ad...908 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2022 #100 Del Skrevet 4. januar 2022 Indrefilet på Big Horn Steak House. Er godt og vel 15 år siden. Det ble begynnelse på slutten av meg som kjøtteter🤢 Anonymkode: d5499...d3a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå