Gå til innhold

Ribbe som går ut i dag


male32

Anbefalte innlegg

Hei

Har en stor ribbe i kjøleskapet med best før dato i dag. 
Jeg tenkte å ha denne på lørdag. Går det greit? ribben er ferdig krydret.
Om jeg legger den i fryseren, vil det sikkert ta minst 2 dager å tine den, så det virket litt bortkastet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Best før betyr ikke at den er dårlig på lørdag, hadde det stått siste forbruksdag hadde det vært annerledes. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

male32 skrev (19 minutter siden):

Hei

Har en stor ribbe i kjøleskapet med best før dato i dag. 
Jeg tenkte å ha denne på lørdag. Går det greit? ribben er ferdig krydret.
Om jeg legger den i fryseren, vil det sikkert ta minst 2 dager å tine den, så det virket litt bortkastet.

Nøkkelordene her er BEST FØR. Det er ikke det samme som siste forbruksdag.

Anonymkode: d5802...86a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lukk alle dører og vinduer igjen, så går den ikke ut før lørdag. 
 

-Pappa 57 år

Anonymkode: fc1fe...902

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg ville hatt noe backup i såfall, jeg åpnet en vakumpakka ribbe 3 dager etter best før og den var sur og jævlig som faen. Så helt bra ut fra utsiden, men var slimete og dårlig inni.

Anonymkode: 54691...939

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville laget den i morgen, fryst det jeg ikke trenger når det var avkjølt, og varmet opp resten på lørdag. Dette har jeg ofte gjort og den smaker godt. 

Anonymkode: 54691...939

Lenke til kommentar
Del på andre sider

male32 skrev (26 minutter siden):

Hei

Har en stor ribbe i kjøleskapet med best før dato i dag. 
Jeg tenkte å ha denne på lørdag. Går det greit? ribben er ferdig krydret.
Om jeg legger den i fryseren, vil det sikkert ta minst 2 dager å tine den, så det virket litt bortkastet.

Lukter den ikke ille, hadde jeg spist den :)

Anonymkode: b2038...2f1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Jeg ville laget den i morgen, fryst det jeg ikke trenger når det var avkjølt, og varmet opp resten på lørdag. Dette har jeg ofte gjort og den smaker godt. 

Anonymkode: 54691...939

Det hadde jeg tenkt å skrive og. Stek den nå så holder den seg bedre. Frys gjerne i biter så tiner den på kort tid. 

Anonymkode: 637f0...d8d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt annet spm, men hva med kalkunfilet som det står best før 28.12? Den har vært fryst en ukes tid. Kan jeg tine og steke den på fredag?

Anonymkode: 7926e...43d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Lukk alle dører og vinduer igjen, så går den ikke ut før lørdag. 
 

-Pappa 57 år

Anonymkode: fc1fe...902

:hoho: To sjeler, samme tanke 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (35 minutter siden):

Litt annet spm, men hva med kalkunfilet som det står best før 28.12? Den har vært fryst en ukes tid. Kan jeg tine og steke den på fredag?

Anonymkode: 7926e...43d

Ja, så klart.

Anonymkode: d5802...86a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...