Gjest Sarah Jessica Skrevet 2. oktober 2005 #1 Del Skrevet 2. oktober 2005 Hva slags pålegg har dere i kjøleskapet? Jeg blir så ofte lei av det vi har der, men kommer sjelden på noe nytt. Her er mitt standardutvalg; Skinke (gjerne kalkun)/Fårepølse Ost (Norvegia eller Brie) Makrell i tomat eller Leverpostei Rekesalat eller italiensk salat Kjedelig!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 2. oktober 2005 #2 Del Skrevet 2. oktober 2005 Varmrøkt peppermakrell eller varmrøkt pepperlaks. Avocado i skiver med salt og pepper på. Hjemmelaget tunfisksalat (tunfisk, rødløk, sylteagurk). Tartex (vegatarpostei fra helsekost). Bruker ofte kald omelett som pålegg til lunsj. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ibenholt Skrevet 2. oktober 2005 #3 Del Skrevet 2. oktober 2005 Hmm, det var spennende:) Tusen takk for tipsene! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 2. oktober 2005 #4 Del Skrevet 2. oktober 2005 Hjemmelaget kyllingsalat eller eggesalat Naturell smøreost med agurk, tomat, purre, salt/pepper Diverse andre oster (brie, ridderost, synnøve gulost) Hardkokte egg, omelett Diverse kjøttpålegg (chorizo, italiensk salami, pastrami, kokt skinke ++) Makrell i tomat Ovnsbakt postei Rødbetesalat med stekte kjøttboller (små, svenske kjøttboller) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 2. oktober 2005 #5 Del Skrevet 2. oktober 2005 Tomatskiver og sardiner i olje (det finnes noen gode sardinbokser med pesto og med hvitløk, chili og svarte oliven) Kaviar, feks med grønn salat (gjerne ruccola) og hardkokte egg Røkelaks, feks med rødløkringer og Snøfrisk, eller med grønn salat og eggerøre(det siste skal jeg snart ha til lunsj! ) Sild! Snøfrisk naturell, feks med epleskiver Epleskiver med kanel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Spacegirl Skrevet 2. oktober 2005 #6 Del Skrevet 2. oktober 2005 Salatblad, røkt skinke og egg (hardkokt) syns jeg er godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
frizzbee Skrevet 2. oktober 2005 #7 Del Skrevet 2. oktober 2005 kanskje dette kan være til inspirasjon..? her er mitt beste smørbrød for tiden: ristet rugbrød med solsikkefrø (ikke surdeig) naturell smørost (buko er bra!) ruccola skinke paprika, agurk, tomat avokado skvis litt sitron oppå, og ha på nykværnet pepper mmmmmmmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 2. oktober 2005 #8 Del Skrevet 2. oktober 2005 Brunost... Jeg har mine perioder, men det går mye i brunost, og det synes jeg er kjempegodt. Har alltid varmt brød til frokost. Fikk brødrister til bryllupet, så nå fryser jeg ned oppskåret brød og tar opp et par skiver og tiner i brødristeren hver morgen. Godt det! Men ellers har jeg av pålegg i kjøleskapet Vita leverpostei, syltetøy, bestemors hjemmelagde eplemos, kokt skinke, norvegia, baconost, prim, majones, salat og grønnsaker. Riktignok er det mannen som spiser det meste av dette, jeg er fornøyd med brunosten min jeg. Så lenge det varer... Jeg er nok et ganske typisk norsk matpakkemenneske... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Englepus Skrevet 3. oktober 2005 #9 Del Skrevet 3. oktober 2005 Det er jo så mye godt å velge mellom! Jeg har alltid masse pålegg på skiva, da holder jeg meg mett lenger. Varierer mellom: peppermakrell, eggerøre og litt grønt (tomat, agurk osv.) smøreost, kjøttpålegg, tomat, agurk, pepper og basilikum snøfrisk, røkelaks og litt hakket purre eggerøre og røkelaks grov leverposteid med tomatskiver og pepper leverpostei og rødbeter cottage cheese, tunfisk, agurk og pepper smøreost, fiskekake og litt grønt makrell i tomat, tomatskiver, pepper og basilikum Nå ble jeg sulten gitt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillesøster Skrevet 3. oktober 2005 #10 Del Skrevet 3. oktober 2005 (endret) Mine nei pålegg som jeg alikvel kjøper: Brunost Gomme Prim Brie Mine japålegg: makrell i tomat mager ost, den med skogsopp er nydelig, bare 7 % fett (kavli) Mager ost, kylling 3 % fett Kjøttpålegg Moltesyltetøy Endret 3. oktober 2005 av Lillesøster Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 3. oktober 2005 #11 Del Skrevet 3. oktober 2005 Gulost Makrell i tomat Syltetøy Brunost Eggesalat Rekesalat Italiensk salat Nøkkelost Skinke/kalkun/gris Birkebeinerskinke/spekeskinke/chorizo/pastrami Mårpølse Oliven Fetaost Tunfisksalat Det jeg kom på i farten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 4. oktober 2005 #12 Del Skrevet 4. oktober 2005 Brunost... Jeg har mine perioder, men det går mye i brunost, og det synes jeg er kjempegodt. Har du prøvd brunost med bifftomatskiver på?? Jeg blir aldri lei Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
smil Skrevet 4. oktober 2005 #13 Del Skrevet 4. oktober 2005 Hvitost med tomatskiver (cherry elller vanlig) + pepper Brunost med epleskiver Cottagecheese med eple- eller bananskiver + kanel Jarlsbergost + skinke og agurk Jarlsbergost + paprika Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 4. oktober 2005 #14 Del Skrevet 4. oktober 2005 Fetaost, tomat, oliven og pepper! Det er en favoritt på brødskiva her i huset. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 4. oktober 2005 #15 Del Skrevet 4. oktober 2005 Har du prøvd brunost med bifftomatskiver på?? Jeg blir aldri lei ← Høres interessant ut. Kanskje jeg prøver det til frokost imorgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 4. oktober 2005 #16 Del Skrevet 4. oktober 2005 Så mye spennende her. Men har dere virkelig eggerøre, røkelaks osv til vanlig? Det er jo ordentlig nammenam, men her i huset blir det bare til at vi kjøper slikt inn til helgene hvis vi begge har fri og skal kose oss skikkelig. Stor sett hva vi dette i kjøleskapet: bringebærsyltetøy makrell i tomat hvitost (varierer mellom forskjellige typer) skinke (vanlig kokt skinke, pepperskinke eller krydderkalkun) italiensk salat eller potetsalat leverpostei + sylteagurk +salat, tomat og agurk En sjelden gang har vi en smøreost, fårepølse eller noe annet i tillegg. Siden vi bare er to stk og sjelden lager matpakke kan vi ikke ha så mye på en gang, da blir det bare dårlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ringblomst Skrevet 4. oktober 2005 #17 Del Skrevet 4. oktober 2005 I kjøleskapet nå har vi: makrell i tomat hamburgerygg kalkunfilet ridderost norvegia castello brie brunost ovnsbakt leverpostei salami Har alltid salat, vanlig agurk, syltagurk og tomater liggende, men pleier ikke å ta meg den bittelille ekstra tiden å ha det på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aloha Skrevet 4. oktober 2005 #18 Del Skrevet 4. oktober 2005 Disse påleggstypene bruker vi: -brun/hvitost -jordbærsyltetøy (iblant bringebær) -kokt skinke -fårepølse -stabburspølse (sambo spiser, ikke jeg) -salami -leverpostei -makrell i tomat -italiensk salat -div. andre baguettesalater -agurk, tomat og paprika (på toppen) -majones Dessuten spiser vi litt Sjokade, nøttepålegg etc. Men det står ikke i kjøleskapet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 5. oktober 2005 #19 Del Skrevet 5. oktober 2005 Gulost (varierer mellom "vanlig", nøkkel, jarlsberg og taffel) Brunost Appelsinmarmelade Rødt syltetøy Makrell i tomat (holdes unna nesa mi) Leverpostei Sylteagurk Kjøttpålegg (skinke, rull eller tunge) Spekepølse (svartpølse eller salami) Smøreost eller kremost Prim Kaviar Agurk/ paprika/ purre Av og til: Rekesalat/ italiensk salat Roastbiff Løvtynt pålegg Sjoko/ hapå Honning Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Merenwen Skrevet 5. oktober 2005 #20 Del Skrevet 5. oktober 2005 Peanutsmoer og syltetoey! Proev og du blir hekta. Gjerne paa rista toast! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå