AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #1 Del Skrevet 7. oktober 2021 Ja, dette lurer jeg på for jeg har aldri kjøpt det før. Er det best å steke, koke eller spise rå? Hva har man som tilbehør? Er det skinn på den? Anonymkode: 271c9...41b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Whistler Skrevet 7. oktober 2021 #2 Del Skrevet 7. oktober 2021 Den går fint å steke, koke, eller spise rå. Akkurat som en vanlig kjøttpølse. Det er plastskinn på den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #3 Del Skrevet 7. oktober 2021 Bruker det som pålegg. Den er ferdig som den er (kokt). Det er ikke skinn på, den har plast rundt som man selvsagt tar av. Det går selvsagt an på bruke den på andre måter også, men blir nok hovedsaklig brukt som pålegg. Det er som en litt bedre variant av servelat. Anonymkode: 5d382...714 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #4 Del Skrevet 7. oktober 2021 Whistler skrev (1 minutt siden): Den går fint å steke, koke, eller spise rå. Akkurat som en vanlig kjøttpølse. Det er plastskinn på den. Den er ikke rå, den er jo kokt. Anonymkode: 5d382...714 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #5 Del Skrevet 7. oktober 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Ja, dette lurer jeg på for jeg har aldri kjøpt det før. Er det best å steke, koke eller spise rå? Hva har man som tilbehør? Er det skinn på den? Anonymkode: 271c9...41b Er bare å Google. Gjerne etter svenske sider siden de bruker falukorv mye mer enn oss. Du kan steke den i skiver, gratinere, ha i korvstroganoff Koke den derimot 🤔 usikker på det, annet enn å ha den i en gryte som koker Anonymkode: 47b52...46c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #6 Del Skrevet 7. oktober 2021 Jeg pleier å kutte den i skiver, også steker jeg dem. Har potetmos i tillegg. Anonymkode: fc415...5d0 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #7 Del Skrevet 7. oktober 2021 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Ja, dette lurer jeg på for jeg har aldri kjøpt det før. Er det best å steke, koke eller spise rå? Hva har man som tilbehør? Er det skinn på den? Anonymkode: 271c9...41b Skjær den i skiver, stek på panne, server med svenske brune bønner og potet. Vet noen som bruker den "rå" som pålegg. Anonymkode: 6c07b...3d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Entern Skrevet 7. oktober 2021 #8 Del Skrevet 7. oktober 2021 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Bruker det som pålegg. Den er ferdig som den er (kokt). Det er ikke skinn på, den har plast rundt som man selvsagt tar av. Det går selvsagt an på bruke den på andre måter også, men blir nok hovedsaklig brukt som pålegg. Det er som en litt bedre variant av servelat. Anonymkode: 5d382...714 Samme her Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #9 Del Skrevet 7. oktober 2021 Lærte å lage en slags gryte med falukorv av en svensk-finsk dame. Stek falukorven i biter, ha i en boks tomatpuré og en boks crèmefraice, litt vann, salt, pepper og chilikrydder. Kokt ris ved siden av. Kjempe god og enkel middag! Anonymkode: 17c63...ea7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #10 Del Skrevet 7. oktober 2021 Det er så godt på brødskiva med masse smør og majones Anonymkode: 3a129...172 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #11 Del Skrevet 7. oktober 2021 Lager snitt nesten helt ned, smører fransk sennep på sidene og fyller med en blanding av stekt bacon og løk, har raspet ost over og steker i ovn. Pleier å være veldig populært her. Det er også mye annet du kan fylle i - tomat, epleskiver, mozarella, paprika, sopp,... Anonymkode: 7cec7...16b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisanna Skrevet 7. oktober 2021 #12 Del Skrevet 7. oktober 2021 I oppveksten strekte vi den i skiver og hadde til semulegrøt. Eller "rå" på brødskive Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskopi Skrevet 7. oktober 2021 #13 Del Skrevet 7. oktober 2021 AnonymBruker skrev (25 minutter siden): Lærte å lage en slags gryte med falukorv av en svensk-finsk dame. Stek falukorven i biter, ha i en boks tomatpuré og en boks crèmefraice, litt vann, salt, pepper og chilikrydder. Kokt ris ved siden av. Kjempe god og enkel middag! Anonymkode: 17c63...ea7 Korv Stroganoff det er kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 7. oktober 2021 #14 Del Skrevet 7. oktober 2021 Som student brukte jeg å kjøpe på 10-kronersmarked. Kuttet i biter, stekte sammen med grønsaker og spiste med ris og ketchup. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #15 Del Skrevet 7. oktober 2021 Mutteren har en digg oppskrift ala 80-tallet: fjern plasten, lag et snitt (nesten gjennom) hele pølsa, smør ravigotte-dressing i hele snittet, hell på amerikansk grønnsaksblanding, topp med ost. Stekes sakte under lokk i svær panne, evt i ovnen. Server med poteter og hvit saus ✌️ Anonymkode: 03dae...60c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #16 Del Skrevet 7. oktober 2021 Bruker både på brødskiva som den er, og stekt til tilbehør i salater osv. Anonymkode: 50ae1...40b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #17 Del Skrevet 7. oktober 2021 Steker det og har det med potetmos. Kutter opp i tynne skiver og har på brødskive med agurk og majones på. Blir veldig likt servelat, bare litt saltere. De to over er det jeg bruker det mest til. Men har også hatt det i tomatsuppe, i pølsegryter, stroganoff gryte i stede for svinekjøtt. Og i diverse pastaretter. Bruker det også ved siden av rømmegrøt i stede for spekemat. Da steker jeg det i skiver. Falukorv er i samme gate som kjøttpølse, bare litt saltere. Anonymkode: a0e5f...c5a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #18 Del Skrevet 7. oktober 2021 Jeg bruker den i lapskaus. Lapskausblanding fra Rema, falukorv i på slutten av koketida og så drysser jeg posepotetmos over og lar det svelle og rører rundt litt. Enkel og billig middag. Anonymkode: 20e34...758 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 #19 Del Skrevet 7. oktober 2021 Gratinert https://www.landleyskok.se/recept/mammas-falukorv-i-ugn og korv stroganoff https://www.koket.se/sara_begner/soppor_och_grytor/korv_och_chark/korv_stroganoff er to klassikere fra min barndom som jeg ofte lager i dag. Anonymkode: 353e7...7cc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. oktober 2021 #20 Del Skrevet 8. oktober 2021 falukorv på rista kneippbrød med ketchup. LIVET yuuuuum Anonymkode: e780a...cb0 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå