Gå til innhold

Meny i bryllupet!


Christina82

Anbefalte innlegg

Dere som hadde buffét, hadde dere det i leide lokaler levert av et catering? Hadde dere servitører? 

Hvilke type mat var det? 

Hvor mye kostet det ca per pers? 

Setter utrolig stor pris på svar :)

Anonymkode: ceae1...207

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har vært i ett bryllup hvor det var tapas buffet. Maten ble satt frem, og så var det en lang tale og introduksjon fra brudgom og toastmaster før vi skulle forsyne oss. All maten var kald når vi skulle spise, så det var lott kjipt. Så det er lurt å tenke på logistikken ift når maten skal settes frem! 

Anonymkode: 1a4f4...e19

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei, vi hadde hjemmelaget koldtbord. Økonomien strakk ikke til en 3 retters middag. Hvis vi skulle hatt det så hadde jeg tenkt på noe sånt som dette;

forslag 1:

Forrett: reke/skalldyr rett

Hovedrett: Elgstek, med tilbehør

Dessert: Karamell pudding, krem, Karamell saus.

 

forslag 2:

Forrett: En slags suppe 

hovedrett: Skinkestek med tilbehør

Dessert: sjokolade mousse med krem/ eller sjokoladepudding med vanilje saus 

 

andre løsninger:

Hovedrett: Oksestek, 

Dessert: Panna cotta, sjokolade fondant, 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...