AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #41 Del Skrevet 29. desember 2021 Dere som hadde buffét, hadde dere det i leide lokaler levert av et catering? Hadde dere servitører? Hvilke type mat var det? Hvor mye kostet det ca per pers? Setter utrolig stor pris på svar Anonymkode: ceae1...207 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2022 #42 Del Skrevet 1. januar 2022 Jeg har vært i ett bryllup hvor det var tapas buffet. Maten ble satt frem, og så var det en lang tale og introduksjon fra brudgom og toastmaster før vi skulle forsyne oss. All maten var kald når vi skulle spise, så det var lott kjipt. Så det er lurt å tenke på logistikken ift når maten skal settes frem! Anonymkode: 1a4f4...e19 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tussi84 Skrevet 3. januar 2022 #43 Del Skrevet 3. januar 2022 nei, vi hadde hjemmelaget koldtbord. Økonomien strakk ikke til en 3 retters middag. Hvis vi skulle hatt det så hadde jeg tenkt på noe sånt som dette; forslag 1: Forrett: reke/skalldyr rett Hovedrett: Elgstek, med tilbehør Dessert: Karamell pudding, krem, Karamell saus. forslag 2: Forrett: En slags suppe hovedrett: Skinkestek med tilbehør Dessert: sjokolade mousse med krem/ eller sjokoladepudding med vanilje saus andre løsninger: Hovedrett: Oksestek, Dessert: Panna cotta, sjokolade fondant, Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå