Gjest Anonymous Skrevet 7. oktober 2002 #1 Del Skrevet 7. oktober 2002 Noen som har et godt tips til hvordan man blir kvitt fiskesmaken paa alt man steker etter at panna har blitt brukt til og steke fisk? Og vaske teflon med saape er jo fy....Men vanlig vann gjoer ikke susen! Syns nemlig ikke det er noe godt med pannakaker med en bi smak av fisk... :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 7. oktober 2002 #2 Del Skrevet 7. oktober 2002 Skulle vel ikke være noe i veien for å bruke en dråpe zalo i den panna. Vasker teflonpanna min med zalo jeg og har ikke hatt problemer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 7. oktober 2002 #3 Del Skrevet 7. oktober 2002 Det er vel heller jernpanner man ikke skal vaske med såpe.. -x Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 9. oktober 2002 #4 Del Skrevet 9. oktober 2002 En del kjøtt f.eks svinekoteletter smaker og lukter fisk når de stekes fordi girsene ofte blir foret med fiskemel. Har vært en del plaget med det selv. :evil: Så det er ikke sikkert det er renholdet av panna det er noe i veien med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 9. oktober 2002 #5 Del Skrevet 9. oktober 2002 Siste gjest er meg, hadde tenkt å gå hjem og glemte at jeg hadde logget meg av for dagen. Ha en fin kveld hilsen pulverheksa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nicky B Skrevet 9. oktober 2002 #6 Del Skrevet 9. oktober 2002 Har det samme problemet selv! Jeg har kjoept meg en av disse George Forman lean mean grilling machines og de er flotte naar det gjelder og steke ting fort, problemet er at de ikke kan vaskes i oppvasken. Saa man maa ta en vaat klut og gni godt av. Det er ikke effektivt mot fisk... Saa jeg jukser litt... :oops: Men i brosjyren som fulgte med staar det at den ikke skal vaskes med saape, da teflon belegget vil prelle av??! Ergo, jeg steker ikke fisk i min George Forman lengre! Har kjoept en separat panne til det... :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lillian* Skrevet 9. oktober 2002 #7 Del Skrevet 9. oktober 2002 Teflon kan fint vaskes med Zalo, men du skal kun bruke plast sleiver osv i teflon. Jernpanner skal ikke vaskes med såpe, men du kan bruke det meste av sleiver osv i jern. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lise Skrevet 10. oktober 2002 #8 Del Skrevet 10. oktober 2002 Hei! Til Gjest som prata om grisekjøtt med fiskesmak: Hvis det til stadighet smaker fisk av det kjøttet du kjøper, lurer jeg litt på hvor du handler hen? For alle seriøse svineprodusenter skal ha et foringsopplegg som gjør at dette ikke skal bli noe problem. Selvfølgelig kan det forekomme, men ikke til stadighet! Jeg vasker jernpanna mi med såpe med jevne mellomrom. Og det går helt fint. Poenget er at den ikke skal bli stående helt tørr (les: fri for fett) etter vask. Så om du bruker såpe må du gni den inn med litt olje eller liknende før du setter den bort. Men stort sett så greier jeg meg med varmt vann i varm panne like etter at maten er stekt ferdig. Teflon panner og kjeler bruker jeg ikke. Liker ikke å steke maten min på plast. Ikke godt å si hva slags stoffer den gir fra seg. Lise Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 12. oktober 2002 #9 Del Skrevet 12. oktober 2002 Jeg mener å ha lest at salt fjerner fiskesmaken - men det går kanskje ikke i teflonpanne det heller? Vaske emd salt, altså. Vet ikkeom det virker, har aldri prøvd... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 12. oktober 2002 #10 Del Skrevet 12. oktober 2002 Litt utenfor tema. Jeg har en jerngryte og en jernpanne (gode gammedagse). Nå disse er fylle av fastbrente greier pleier jeg å skubbe dem godt med stålull, så skyller og tørker jeg og setter dem inn med olje. Masse olje som får trekke inn i gryte eller panne. Etter en stund tørker jeg av og setter dem i skapet på et papirtørk. Ikke smart å ha masse olje under en sånn panne eller gryte da, så der må det tørkes godt. Har gjort dette i mange år jeg. Og jernpannen/gryten er like fin som ny. Har gått vekk fra teflonpanner. har en som kun brukes til pannekaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 15. oktober 2002 #11 Del Skrevet 15. oktober 2002 Som tidligere nevnt her kan du nok vaske teflonpanna di med såpe. Tåler den ikke såpe, tror jeg nok jeg hadde betenkt meg med å steke mat i den. Men i brosjyren som fulgte med staar det at den ikke skal vaskes med saape, da teflon belegget vil prelle av??! Ellers kan du prøve å koke ut panna med litt sitron som du har i vannet. Har ikke prøvd dette selv, men sitron fjerner jo ellers både lukt og tildels farge på ting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå