Dundre Skrevet 22. juli 2021 #1 Del Skrevet 22. juli 2021 Skal ha noen venner over på besøk på en god gammeldags raclette-aften. Men vil gjerne ha inspirasjon til hva vi skal servere. Hva liker du best? Hva ‘må’ du ha? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Moonlight40 Skrevet 22. juli 2021 #2 Del Skrevet 22. juli 2021 Tynne strimler av biff, kylling, svin. Paprika, løk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2021 #3 Del Skrevet 22. juli 2021 Etter en reise til Sveits lager vi som regel en variant av slik vi fikk det servert der; Tynne skiver av okse og kylling. Sølvløk, sylteagurk (sylte selv av små agurk), syltet gulrot, cherrytomater, grønn salat. Saltbakte eller kokte småpoteter. Gruyereost. Anonymkode: 54e84...02e 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 22. juli 2021 #4 Del Skrevet 22. juli 2021 Jeg foretrekker den tradisjonelle sveitsiske varianten med ost, kokte småpoteter, cornichons, sølvløk og tørket kjøtt. En god Fendant eller te å drikke til. (Den "norske" racletten er oppskrytt, syns, jeg og noe jeg står over om jeg kan.) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 22. juli 2021 #5 Del Skrevet 22. juli 2021 Her er det forskjellige typer raclettost, kokte poteter, syltet agurk/løk etc, sennep, pepper, ev chutney. Serverer også gjerne litt grønn salat, cherrytomat, paprika, agurk og spekemat. Her blir det også servert gjerne grillet Bratwurst/biff/whatever til, siden ikke alle er like glade i ost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2021 #6 Del Skrevet 23. juli 2021 Brunhilde skrev (På 22.7.2021 den 11.41): Den "norske" racletten er oppskrytt, syns, jeg og noe jeg står over om jeg kan.) Kan jeg spørre hva den norske racletten er? Tror ikke jeg har vært borti noe annet enn det du beskriver i innlegget ditt, men folk har sikker litt forskjellige måter å gjøre det på. Anonymkode: fe0f6...19f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 23. juli 2021 #7 Del Skrevet 23. juli 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Kan jeg spørre hva den norske racletten er? Tror ikke jeg har vært borti noe annet enn det du beskriver i innlegget ditt, men folk har sikker litt forskjellige måter å gjøre det på. Anonymkode: fe0f6...19f Hvis du leser hele tråden så ser du hva jeg mener med "norsk" raclette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2021 #8 Del Skrevet 24. juli 2021 59 minutter siden, Brunhilde said: Hvis du leser hele tråden så ser du hva jeg mener med "norsk" raclette. ? Hvor i tråden er beskrivelsen av "norsk" raclette? Anonymkode: 3ad29...63b 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2021 #9 Del Skrevet 24. juli 2021 Brunhilde skrev (5 timer siden): Hvis du leser hele tråden så ser du hva jeg mener med "norsk" raclette. Jeg har vært mye på jobbreise i til Bern og Zurich. Og kan garantere at tradisjonelle raclettesteder også serverer raclette med ferskt kjøtt i ulike varianter, og at det ofte serveres sammen med ferskere grønnsaker, ikke bare pickles og cured meat. Og mye annet som ikke er nevnt i denne tråden. De fleste tilbyr også a discretion i tillegg til classique. Anonymkode: 54e84...02e 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2021 #10 Del Skrevet 24. juli 2021 Jeg har aldri smakt men håper jeg får muligheten. Kos dere. Anonymkode: 4bfb1...4c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå