Gå til innhold

Favoritt ting i bryllupet?


Unn_T

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Helenius

Jeg gleder meg ogsaa aller mest til vielsen! Til aa se min kjaere staa oppe ved alteret i det lille kapellet, til aa hoere prestens tale og legge ordene hans paa minnet, og til aa si ja til hverandre... Og til aa gaa ut igjen, sammen med mannen min!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vielsen er jo høydepunktet da. Legger mye tid og planer i at vielsen skal være fin, men jeg tror ikke jeg kan forestille meg hvordan det er før jeg er der selv!

Min opplevelse av andre bryllup er ihvertfall at vielsen er en utrolig sterk opplevelse både for brudepar, familie og øvrige gjester. Har til og med sittet i kirken i en vielse hvor jeg ikke kjente noen (ville se hvordan presten gjorde vielser, så vi snek oss inn bakerst), og jeg ble dødsrørt selv om jeg ikke kjente paret! :ler:

Men gleder meg til alt, både grillfesten dagen før, det å få pyntet seg skikkelig med oppsatt hår (og se kjæresten min i fin stas og ikke bare olabukser), se brudepikene og brudesvennen glede seg og kose seg, god mat, taler, samle familie og venner. Gleder meg også til å se brudebuketten. Men mest av alt: Jeg gleder meg til å gifte meg med min kjære og jeg ser frem til alt ekteskapet bringer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gleder meg mest til å høre at han i en så flott sammenheng bekrefter overfor meg, familie og venner at han vil elske meg resten av livet. Ellers må det være utrolig flott å stå nederst i kirkegulvet når dørene slår opp, orgelet begynner å spille og få se min kjære stå å vente på meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med frosken.

Ellers gleder jeg meg veldig til å samle familie og venner fra ulike kanter av landet og verden. Det blir kjekt!! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

.....min egen forventning i det jeg går ut av bilen utenfor kirken

og møter hele prosesjonen.....

... når prosesjonsmusikken har lagt seg og det er stille i noen sekunder....

...når innmarsjen starter og jeg og pappa begynner å gå....

...og får øye på min elskede......

...det kan da umulig komme noe senere noen gang i livet

som overgår det....

*...drømmer...*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det beste ved bryllupet var å gå opp kirkegulvet med min far, se alle de rørte ansiktene og MIN KJÆRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I tillegg var det helt fantastisk å ligge inntil mannen min om natta!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tabby
Gleder meg til vi ser hverandre i "stasen" første gang, hvor nå det måtte være... (litt uklart), og til å høre han svare ja. Må føles fantastisk når han sier han vil ha meg for resten av livet!! :D  (Det sier han jo nå også da, men det øyeblikket blir jo litt mer spesielt.)

Skriver under på denne jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gleder meg vilt når jeg leser dette! Jeg ser mest frem til når dørene går opp og min elskede ser meg i kjolen for første gang!! Og til å sette på hverandre ringene ( som vi har vært å bestilt idag ) !!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den største gleden var å gå opp kirkegulvet med pappa til Amazing Grace spilt på sekkepipe, å se min kjære sitte nervøst å vente og fjeset hans når han fikk se meg i stasen + å se alle kjente som dukket uventet opp i kirken. Holdt faktisk på å gå bort til opptil flere å hilse...... :ler:

Selve sermonien husker jeg faktisk nesten ingenting av.... Husker presten sa mye om tro, håp og kjærlighet, men det er stort sett det jeg husker... :oops:

Synes alt bare var kos, men jeg var faktisk nesten.. mer opptatt av å hilse på alle de som satt i kirken og å se på min kjære, som var så utrolig kjekk den dagen, enn å høre etter hva presten sa....

Kirken var definitivt det beste med hele dagen og jeg skulle gjerne ha gjort akkurat det en gang til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gleder meg mest til å se alle de glade ansiktene jeg. Håper og tror dette blir en flott dag for meg og min mann, sammen med alle de vi bryr oss om og som bryr seg om oss. Da må det bare bli masse glade ansikter rundt oss hele dagen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...