AnonymBruker Skrevet 14. mai 2021 #21 Del Skrevet 14. mai 2021 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Kombucha har ingen beviselig effekt i forskningen. De som har er miso, natto, syrnede melkeprodukter, surkål og kimchi. Anonymkode: 5e529...c40 lenker? Anonymkode: 77493...c75 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2021 #22 Del Skrevet 15. mai 2021 AnonymBruker skrev (20 timer siden): er all te fermentert?! jeg drikker jo dødsmye te!!! og sjokolade, hehe. Skal teste kombucha idag. Kefir tror jeg er litt for langt utenfor komfortsonen! Tør ikke å smake på biola engang... Anonymkode: 77493...c75 Jeg tror det meste av te er fermentert ja. Sort te er mest fermentert og grønn (eller hvit?) er minst fermentert. Men grønn te er jo uansett veldig sunn da. Kan ikke skjønne at du ikke tør å smake Biola når kombucha falt i smak 😅 jeg elsker yoghurtprodukter og kunne godt drukket en hel kartong Biola. Jeg elsker egentlig alle "sure" produkter (surkål, kimchi, sylteagurker osv) men akkurat kombucha må jeg tvinge litt ned. Anonymkode: cd027...979 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2021 #23 Del Skrevet 15. mai 2021 AnonymBruker skrev (22 minutter siden): Jeg tror det meste av te er fermentert ja. Sort te er mest fermentert og grønn (eller hvit?) er minst fermentert. Men grønn te er jo uansett veldig sunn da. Kan ikke skjønne at du ikke tør å smake Biola når kombucha falt i smak 😅 jeg elsker yoghurtprodukter og kunne godt drukket en hel kartong Biola. Jeg elsker egentlig alle "sure" produkter (surkål, kimchi, sylteagurker osv) men akkurat kombucha må jeg tvinge litt ned. Anonymkode: cd027...979 haha, nei, jeg har bestemt meg for å smake en slurk med mangosmak idag. Ga sønnen min et glass og han trodde det var smoothie, så da er det kanskje mulig å få ned! men nå dukket det opp et annet problem: Torp skriver i boka si at all youghurt (bortsett fra gresk og tyrkisk) og melk også, er nei-mat. Samtidig som han sier vi må få i oss gode bakterier. What to do?!? Anonymkode: 77493...c75 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2021 #24 Del Skrevet 15. mai 2021 AnonymBruker skrev (20 minutter siden): haha, nei, jeg har bestemt meg for å smake en slurk med mangosmak idag. Ga sønnen min et glass og han trodde det var smoothie, så da er det kanskje mulig å få ned! men nå dukket det opp et annet problem: Torp skriver i boka si at all youghurt (bortsett fra gresk og tyrkisk) og melk også, er nei-mat. Samtidig som han sier vi må få i oss gode bakterier. What to do?!? Anonymkode: 77493...c75 Håper den faller i smak! Haha, jeg aner ikke, jeg holder meg langt unna sånne råd om ja- og nei-mat. Orker ikke. Kanskje det er sukkeret i sånne yoghurter han ikke liker? Mye vanlig yoghurt har jo ikke så mange av disse gode melkesyrebakteriene som vi ønsker oss. Men Biola har! Anonymkode: cd027...979 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2021 #25 Del Skrevet 15. mai 2021 AnonymBruker skrev (59 minutter siden): Håper den faller i smak! Haha, jeg aner ikke, jeg holder meg langt unna sånne råd om ja- og nei-mat. Orker ikke. Kanskje det er sukkeret i sånne yoghurter han ikke liker? Mye vanlig yoghurt har jo ikke så mange av disse gode melkesyrebakteriene som vi ønsker oss. Men Biola har! Anonymkode: cd027...979 tipper det finnes Biola uten tilsatt sukker, og at den er grei. Men da er vi i kefirland for min del, og der tør jeg ikke gå. Huff og grøss. Anonymkode: 77493...c75 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2021 #26 Del Skrevet 15. mai 2021 AnonymBruker skrev (22 timer siden): Kefir tror jeg er litt for langt utenfor komfortsonen! Tør ikke å smake på biola engang... Jeg elsker kefir, kan ikke forstå at noen ikke kan like det. Er jo så godt! Anonymkode: 6269d...f07 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2021 #27 Del Skrevet 15. mai 2021 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Jeg tror det meste av te er fermentert ja. Sort te er mest fermentert og grønn (eller hvit?) er minst fermentert. Men grønn te er jo uansett veldig sunn da. Kan ikke skjønne at du ikke tør å smake Biola når kombucha falt i smak 😅 jeg elsker yoghurtprodukter og kunne godt drukket en hel kartong Biola. Jeg elsker egentlig alle "sure" produkter (surkål, kimchi, sylteagurker osv) men akkurat kombucha må jeg tvinge litt ned. Anonymkode: cd027...979 Det meste av te er ikke fermentert nei, skjønner ikke hvor du har det fra? Te er oksider, men det er overhodet ikke det samme. Anonymkode: 79bb1...58d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2021 #28 Del Skrevet 15. mai 2021 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Jeg elsker kefir, kan ikke forstå at noen ikke kan like det. Er jo så godt! Anonymkode: 6269d...f07 er kefir fermentert skal tru? Anonymkode: 53d26...171 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ops2 Skrevet 16. mai 2021 #29 Del Skrevet 16. mai 2021 Mesterbakeren Spelt, frø og kjerner er kjempegodt knekkebrød og lavkarbo. For et par år siden prøvde jeg å bake lavkarbo knekkebrød selv. Det smakte ekkelt. Det hjelper ikke at de på lavkarbo forumet sa at "denne lavkarbo knekkebrød oppskriften er sååå god". Blæh. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå