Chimamanda Skrevet 21. februar 2009 #41 Del Skrevet 21. februar 2009 Ser denne tråden er dratt fram igjen, så da kan jeg jo tipse om at denne oppskriften er den jeg synes kommer nærmest originalen. Kan man lage denne i rund form? 23 eller 25 cm? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 21. februar 2009 #42 Del Skrevet 21. februar 2009 Kan man lage denne i rund form? 23 eller 25 cm? Ja, det går fint. Kaken skal ikke stekes i ovn, så da har ikke størrelsen på formen noe å si (skulle den stekes måtte man regulert steketiden etter størrelsen på formen). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 21. februar 2009 #43 Del Skrevet 21. februar 2009 Men hva er "den orginale" da? Hvor finner man den? Den som selges i oreo-boks med oreo-navn vil jeg tro. Har ikke sett i matbutikk her til lands. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_lykkeliten_* Skrevet 22. februar 2009 #44 Del Skrevet 22. februar 2009 Den beste oreokaken er en som lages med lag etter lag av noe kremostlignende, sjokolademousse og knuste oreokjeks:) har ikke oppskriften, men kan lett få tak i den og legge den inn her;) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chimamanda Skrevet 22. februar 2009 #45 Del Skrevet 22. februar 2009 Ja, det går fint. Kaken skal ikke stekes i ovn, så da har ikke størrelsen på formen noe å si (skulle den stekes måtte man regulert steketiden etter størrelsen på formen). Takk! Lagde den til et selskap idag og den var borte paa en halvtime! Suksess med andre ord Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DDuck Skrevet 3. mars 2009 #46 Del Skrevet 3. mars 2009 Den må testes i helga Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DDuck Skrevet 3. mars 2009 #47 Del Skrevet 3. mars 2009 man skal vel ta vekk den hvite kremen mellom kjeksene når man lager bunnen, ja? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. mars 2009 #48 Del Skrevet 3. mars 2009 man skal vel ta vekk den hvite kremen mellom kjeksene når man lager bunnen, ja? :klø: Nei. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DDuck Skrevet 3. mars 2009 #49 Del Skrevet 3. mars 2009 Åååh okei Det var noe mer jeg lurte på... :klø: *tenke* er det det samme om jeg bruker tine kremost eller philadephia? Og er det kremfløte som skal brukes? Er litt grønn på kakebaking Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 3. mars 2009 #50 Del Skrevet 3. mars 2009 Er det Veras du skal lage? JEg tor uansett ikke det har så mye å si om du velger Tine eller Phildadelphia. Kremfølte er den fløten du skal bruke. Det er som regel alltid standard i kakeoppskrifter med fløte. Matfløte brukes som regel til mat, ikke kake. Om du skjønner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DDuck Skrevet 3. mars 2009 #51 Del Skrevet 3. mars 2009 Ja skjønner Takk for hjelpen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 3. mars 2009 #52 Del Skrevet 3. mars 2009 Bare hyggelig. Jeg er ingen guru, men har bakt et par kaker i min tid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DDuck Skrevet 3. mars 2009 #53 Del Skrevet 3. mars 2009 Et spørsmål til bare.. Kan den stå lenge før den blir sur? Jeg skal lage den til et selskap på søndag, men er det mulig å lage den ferdig fredag da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 3. mars 2009 #54 Del Skrevet 3. mars 2009 Nå vil jeg også prøve dene kaken... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 3. mars 2009 #55 Del Skrevet 3. mars 2009 Så lenge den står kjølig, burde den holde seg. Er den ferdig fredag kveld, burde den være like god på søndagen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fantomina Skrevet 3. mars 2009 #56 Del Skrevet 3. mars 2009 (endret) . Endret 29. oktober 2015 av Fantomina Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 3. mars 2009 #57 Del Skrevet 3. mars 2009 Herre min hatt, altså. Jeg lagde kaka etter denne oppskrifta, og det var seriøst det beste jeg har spist på lenge. Jeg vil aldri spise noe annet igjen! Kjæresten min og søsteren hans var også enige Jeg så meg nødt til å droppe det øverste laget med krem, for å slippe unna den verste kvalmen. Men, fy søder, så godt det var! Heeeelt enig! Laga den nettopp selv, og den var FANTASTISK!!! Pleier å lage ostekake på litt samme måten. Har en pakke bixit i bunn med smør, to pakker naturell- eller ananas/mandarinkremost blandet med melis og en liten piska kremfløte. Oppå har jeg frisk ananas, kiwi, jordbær, granateple og pasjonsfrukt. Den er utrolig god!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå