Gå til innhold

Fifty shades of Dixon.


Daryl Dixon

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Rumle skrev (7 minutter siden):

Men, jeg liker best når de ser ut ca sånn som de Dixon postet, litt mer rustikke, ligner på italienske som jeg ikke kommer på navnet på nå :klo:

 

Sånne mandelstenger? Biscotti? 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rumle skrev (Akkurat nå):

Hvordan er de tyske skivene på smak, er de litt myke?

De er litt melne, smuldrer i munn, smaker veldig... enkelt. Er vel nesten bare men, smør og sukker.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rumle skrev (4 minutter siden):

Du kan bare røre sammen med en gaffel eller vips, går veldig fint :jepp:

Det har jeg iallefall, bra! :ler:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frøkensina skrev (Akkurat nå):

Sånne mandelstenger? Biscotti? 

Ja, tenkte på de, men de er jo kuttet på en annen måte ser jeg, surrer fælt i dag. Må være overtrøtt :fnise:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Daryl Dixon skrev (1 minutt siden):

De er litt melne, smuldrer i munn, smaker veldig... enkelt. Er vel nesten bare men, smør og sukker.

Sikkert gode :jepp:

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rumle skrev (Akkurat nå):

Nei, jeg må visst kjøpe inn litt bakeingredienser jeg også :Nikke:

Blir felles baking her i tråden da. :jepp:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rumle skrev (1 minutt siden):

Nei, jeg må visst kjøpe inn litt bakeingredienser jeg også :Nikke:

Husker det har vært helt umulig å kjøpe sirup før jul, men kanskje det er tidlig nok nå? Og man finner vel natton ved bakehyllen da eller? Lage eget vaniljesukker kan jeg også gjøre når jeg tenker meg om..

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Daryl Dixon skrev (1 minutt siden):

Blir felles baking her i tråden da. :jepp:

Ja jeg trenger iallefall selskap når jeg skal prøve 🤣

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Daryl Dixon skrev (2 minutter siden):

Blir felles baking her i tråden da. :jepp:

Jaaa! :hoppendeglad:

Frøkensina skrev (1 minutt siden):

Husker det har vært helt umulig å kjøpe sirup før jul, men kanskje det er tidlig nok nå? Og man finner vel natton ved bakehyllen da eller? Lage eget vaniljesukker kan jeg også gjøre når jeg tenker meg om..

Åh? Hmm da må jeg få sett etter det fort! 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Frøkensina skrev (Akkurat nå):

Lurer på hvor FruN har blitt av hen, hun er jo en racer på baking :hjerte: 

Ja, tenkte akkurat på henne jeg og!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frøkensina skrev (1 minutt siden):

Ja jeg trenger iallefall selskap når jeg skal prøve 🤣

Hadde faktisk vært koselig det! 

Rumle skrev (1 minutt siden):

https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/lifeandstyle/2016/nov/08/pasticcini-recipe-italian-almond-biscuits-cookies-rachel-roddy-kitchen-in-rome disse kan jeg anbefale i alle fall. Veldig gode og enkle. Bare stek de veldig forsiktig, så minner de nesten om marsipan 😍

De så gode ut!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
SidFernwilter skrev (1 minutt siden):

Hehe, hver gang jeg ramler innom her så er temaet mat. Og jeg blir sulten. 

😅

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rumle skrev (1 minutt siden):

https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/lifeandstyle/2016/nov/08/pasticcini-recipe-italian-almond-biscuits-cookies-rachel-roddy-kitchen-in-rome disse kan jeg anbefale i alle fall. Veldig gode og enkle. Bare stek de veldig forsiktig, så minner de nesten om marsipan 😍

Hm, siden blir hvit hos meg :vetikke:  Mulig det er for lenge siden jeg har tømt alt mulig. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rumle skrev (Akkurat nå):

Ja, tenkte akkurat på henne jeg og!

 

Frøkensina skrev (1 minutt siden):

Lurer på hvor FruN har blitt av hen, hun er jo en racer på baking :hjerte: 

@FruN vi tenker på deg! 

Bare hun ikke har sydd seg inn i en julekjole og er fanget! ::daane:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...