Frøkensina Skrevet 7. desember 2021 #2761 Del Skrevet 7. desember 2021 Daryl Dixon skrev (7 minutter siden): Parkinson? Nei heldigvis, det får være grenser for hvor mye man skal ha. Jeg fant ut at jeg hadde alle ingredienser i skapet.. uten om lys sirup, hadde mørk, tok sjansen. Og hva står i ovnen min nå?? 😅Ja det er det nok! Har ikke fulgt med på hva du har, du trenger ikke skrive det heller Jøsses for en effektivitet! Håper de blir gode Får liksom ikke til så mye annet enn å søle i dag 🤪 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2021 #2762 Del Skrevet 7. desember 2021 Daryl Dixon skrev (5 minutter siden): 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2021 #2763 Del Skrevet 7. desember 2021 Rumle skrev (1 minutt siden): Åhhhhh!!! 😅 Kanskje du må sjekke skapene dine? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daryl Dixon Skrevet 7. desember 2021 Forfatter #2764 Del Skrevet 7. desember 2021 Rumle skrev (Akkurat nå): Åhhhhh!!! Gadd ikke trykke den ut pent, en de lukter godt! 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2021 #2765 Del Skrevet 7. desember 2021 Daryl Dixon skrev (Akkurat nå): Gadd ikke trykke den ut pent, en de lukter godt! 😍😍😍 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2021 #2766 Del Skrevet 7. desember 2021 Se hvor fort det går å lage de Frk. S! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2021 #2767 Del Skrevet 7. desember 2021 Rumle skrev (Akkurat nå): Se hvor fort det går å lage de Frk. S! Ja det får man si! Gikk jo ekstremt fort Hva slags oppskrift bruker dere da? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2021 #2768 Del Skrevet 7. desember 2021 Frøkensina skrev (Akkurat nå): Ja det får man si! Gikk jo ekstremt fort Hva slags oppskrift bruker dere da? Tror jeg brukte denne sist; https://www.detsoteliv.no/oppskrift/brune-pinner 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2021 #2769 Del Skrevet 7. desember 2021 Daryl Dixon skrev (2 minutter siden): Gadd ikke trykke den ut pent, en de lukter godt! Ser godt ut! Fine nok synes jeg, men jeg er ingen ekspert Kjevler man ut en pølse og så skjærer den opp etter de er stekt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2021 #2770 Del Skrevet 7. desember 2021 Rumle skrev (Akkurat nå): Tror jeg brukte denne sist; https://www.detsoteliv.no/oppskrift/brune-pinner Så bra, takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daryl Dixon Skrevet 7. desember 2021 Forfatter #2771 Del Skrevet 7. desember 2021 https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/brune-pinner/ Denne brukte jeg. Brukte mixmaster og harvet alt sammen. Kjempe lett!! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2021 #2772 Del Skrevet 7. desember 2021 Men, jeg liker best når de ser ut ca sånn som de Dixon postet, litt mer rustikke, ligner på italienske som jeg ikke kommer på navnet på nå 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daryl Dixon Skrevet 7. desember 2021 Forfatter #2773 Del Skrevet 7. desember 2021 Rumle skrev (2 minutter siden): Tror jeg brukte denne sist; https://www.detsoteliv.no/oppskrift/brune-pinner Å, jeg fant ikke fra det søre liv, liker den godt og vil være "trofast" mot den siden. Frøkensina skrev (1 minutt siden): Ser godt ut! Fine nok synes jeg, men jeg er ingen ekspert Kjevler man ut en pølse og så skjærer den opp etter de er stekt? Du skal lage en pølse trykke den ut med fingrene. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2021 #2774 Del Skrevet 7. desember 2021 Daryl Dixon skrev (Akkurat nå): Å, jeg fant ikke fra det søre liv, liker den godt og vil være "trofast" mot den siden. Du skal lage en pølse trykke den ut med fingrene. Ja, jeg liker den siden veldig godt også 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkensina Skrevet 7. desember 2021 #2775 Del Skrevet 7. desember 2021 Må finne vaniljesukker, natron og mørk sirup. Og perlesukker. Daryl Dixon skrev (1 minutt siden): https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/brune-pinner/ Denne brukte jeg. Brukte mixmaster og harvet alt sammen. Kjempe lett!! Miksmaster har jeg ikke Veldig like oppskrifter da, men tror nok jeg ville hatt ekstra vaniljesukker som den andre, for det er så godt! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2021 #2776 Del Skrevet 7. desember 2021 Frøkensina skrev (Akkurat nå): Må finne vaniljesukker, natron og mørk sirup. Og perlesukker. Miksmaster har jeg ikke Veldig like oppskrifter da, men tror nok jeg ville hatt ekstra vaniljesukker som den andre, for det er så godt! Du kan bare røre sammen med en gaffel eller vips, går veldig fint 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daryl Dixon Skrevet 7. desember 2021 Forfatter #2777 Del Skrevet 7. desember 2021 Disse ble godkjent!! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2021 #2778 Del Skrevet 7. desember 2021 Daryl Dixon skrev (Akkurat nå): Disse ble godkjent!! Heldiggris! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 7. desember 2021 #2779 Del Skrevet 7. desember 2021 Hvordan er de tyske skivene på smak, er de litt myke? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daryl Dixon Skrevet 7. desember 2021 Forfatter #2780 Del Skrevet 7. desember 2021 Rumle skrev (Akkurat nå): Heldiggris! 🐷 nøff nøff 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå