AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #1 Del Skrevet 6. februar 2021 Hvilken type poteter bruker du mest? Og hvordan tilbereder du dem vanligvis? Anonymkode: 56776...252 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Føsleguri Skrevet 6. februar 2021 #2 Del Skrevet 6. februar 2021 Mandelpoteter. Ovnsbakte potetbåter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #3 Del Skrevet 6. februar 2021 Om sommeren bruker jeg mest nypoteter i sesong, som jeg koker med skall. Bruker dem i ulike typer potetsalater, ved siden av grillet eller stekt laks, ørret, osv. Nå på vinteren kjøper jeg de "vanlige" man plukker selv, vet ikke hvilken type det er. Beate? Mer faste. Bruker dem mest til fløtegratinering og potetstappe. Kokte mandelpoteter til finere mat, som julemat, andebryst, kveite, fårikål o.l. Anonymkode: 74566...bba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 6. februar 2021 #4 Del Skrevet 6. februar 2021 Tror det blir Asterix. Kokt potet, potetmos, råstekt, raspet i potetpannekake. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PetterKanin Skrevet 6. februar 2021 #5 Del Skrevet 6. februar 2021 Pimpernell da det er det vi dyrker. Koker dem. Smaker lite forskjell på poteter. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #6 Del Skrevet 6. februar 2021 Brukes mest Asterix. Kokte, stekte og i potetmos er vanlig innslag i løpet av uka. Anonymkode: 1ffb9...ac7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 6. februar 2021 #7 Del Skrevet 6. februar 2021 Mandelpoteter hvis jeg skal koke eller ha til potetmos. Perle- eller morenepoteter til steking, i ovn eller panne. Når norske nypoteter er i sesong bruker jeg dem til alt nevnt over. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #8 Del Skrevet 6. februar 2021 Nypoteter når de er i butikk. Amandine resten av året. Lager mos, hasselback, baker i salt eller steker i panna. Anonymkode: 0fadd...ec5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 7. februar 2021 #9 Del Skrevet 7. februar 2021 Asterix og Folva tror jeg. Men kjøper kun nypoteter når de er i butikken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2021 #10 Del Skrevet 7. februar 2021 Nypoteter eller Amadine Anonymkode: a239f...911 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2021 #11 Del Skrevet 7. februar 2021 Kokefaste poteter som er røde utenpå og gule inni. Gule nypoteter er oppskrytt og smaker ingenting. Anonymkode: 8f0d5...1a8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fredelig Skrevet 7. februar 2021 #12 Del Skrevet 7. februar 2021 Pimpernell! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nymerïa Skrevet 7. februar 2021 #13 Del Skrevet 7. februar 2021 Pimpernell fordi den eneste potetbonden jeg vet om sa at han brukte det. Jeg regner med at han visste hva han snakka om. Han er i hvert fall det næreste jeg kommer en ekspert på området. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 7. februar 2021 #14 Del Skrevet 7. februar 2021 NymeriaRhoynar skrev (27 minutter siden): Pimpernell fordi den eneste potetbonden jeg vet om sa at han brukte det. Jeg regner med at han visste hva han snakka om. Han er i hvert fall det næreste jeg kommer en ekspert på området. Pimpernell var ikke tilfeldigvis sorten han dyrket? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nymerïa Skrevet 7. februar 2021 #15 Del Skrevet 7. februar 2021 Pringle skrev (2 minutter siden): Pimpernell var ikke tilfeldigvis sorten han dyrket? Jeg er sannelig ikke sikker, jeg må korrigere meg selv litt her, han var fra en gård der de dyrka poteter, han drev ikke personlig med potetdyrking på det tidspunktet da noen spurte han om hva han foretrakk selv. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 7. februar 2021 #16 Del Skrevet 7. februar 2021 Som jeg har skrevet i utallelige potetetråder nå: Folva! Passer til absulutt alt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2021 #17 Del Skrevet 7. februar 2021 Amandine og nypoteter.Jeg spiser plantebasert og elsker poteter så de blir brukt til det meste. Alt fra tilbehør til pizza Anonymkode: 36e5d...c46 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 7. februar 2021 #18 Del Skrevet 7. februar 2021 De røde i løs vekt, deler de største i to og koker de i vann med salt. Kjenner ikke forskjell på smaken på noen poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2021 #19 Del Skrevet 7. februar 2021 Har prøvd Folva nå, veldig lite smak. Bruker Pimpernell og Mandel hvis får tak i. Beate er kjedelig. Anonymkode: be2fa...fc8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2021 #20 Del Skrevet 7. februar 2021 AnonymBruker skrev (30 minutter siden): Har prøvd Folva nå, veldig lite smak. Bruker Pimpernell og Mandel hvis får tak i. Beate er kjedelig. Anonymkode: be2fa...fc8 Lurte på å prøve den selv, men da kan jeg kanskje like godt la den være😁 Anonymkode: 56776...252 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå