Gå til innhold

Hvordan servere fryst lasagne?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hvordan kan jeg servere en lasagne som er i fryseren? 

Den skal serveres imorgen, er hjemmelaget men jeg lagde stor porsjon og fryste det ned, 

Så burde den ligge i kjøleskapet over natten idag? Og eventuelt varme den i micro og så kanskje litt i ovnen imorgen?  Eller? 

Anonymkode: b7f3c...80f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sett den i kjøleskapet nå, men ta den ut på benken i morgen for den vil ikke tines kun over natta i kjøleskap. Så ville jeg lagt folie over og hatt i oven på 150 grader i 50 minutter eller noe, ellers blir den tørr (om du skal ha høyere temperatur og ingenting over).

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Hvordan kan jeg servere en lasagne som er i fryseren? 

Den skal serveres imorgen, er hjemmelaget men jeg lagde stor porsjon og fryste det ned, 

Så burde den ligge i kjøleskapet over natten idag? Og eventuelt varme den i micro og så kanskje litt i ovnen imorgen?  Eller? 

Anonymkode: b7f3c...80f

Den bør være tint før oppvarming. Varmes helst i mikroen i boks med lokk, i ovnen blir den nok fort tørr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

Microbølgeovner pleier å ha en defrost innstilling, som er beregnet på å tine opp frossen mat. Prøvd den, eller bruk svak varme over lang tid til å tine lasagnen. Ellers så kan du sette den frosne lasagnen i stekeovnen med aluminiumsfolie over på ca 180 grader

Lenke til kommentar
Del på andre sider

visp skrev (2 minutter siden):

Sett den i kjøleskapet nå, men ta den ut på benken i morgen for den vil ikke tines kun over natta i kjøleskap. Så ville jeg lagt folie over og hatt i oven på 150 grader i 50 minutter eller noe, ellers blir den tørr (om du skal ha høyere temperatur og ingenting over).

Ok takk 😊👍da skal jeg følge det og med folie over i ovnen? 

Anonymkode: b7f3c...80f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Ok takk 😊👍da skal jeg følge det og med folie over i ovnen? 

Anonymkode: b7f3c...80f

Jeg regner med at lasagnen er stekt før du frøs den ned, ikke sant?

Ja, jeg tenker at det er greit nok sånn, men ville kjent om den var gjennomvarm da.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...