AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #21 Del Skrevet 24. november 2020 -Klementiner -Sjokoladenøtter med kakaotrekk eller kaneltrekk -Risengrynsgrøt -Appelsiner -Meierismør som pålegg -"Frokostkjeks" ved frokostbordet -Banankake med mørk sjokolade (og kaker i brødform generelt.. det er et eller annet med kake i brødform og jul) -Kaffe med melk -Supper med ferskt brød (godt å ha mellom tunge middager) -Poteter Anonymkode: 68cec...8bf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Østkantgutt1913 Skrevet 24. november 2020 #22 Del Skrevet 24. november 2020 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Synes prisene på slikt (til jul og påske) har blitt helt ekstrem. Anonymkode: bacd4...88b Ja. La merke til det i fjor , helt sinnsykt blitt..En liten pose til 70 - 80 kr, blir ikke mange av de i jula til de prisene Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #23 Del Skrevet 24. november 2020 Til forkost: mer utvalg av oster, ansjos, sild, ofte kokt egg, lefser med sylte og sennep Snack: pepperkaker, konfekt, twist, julebrus, marsipan Anonymkode: d08de...18e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #24 Del Skrevet 24. november 2020 Sarah Bernhard, Pepperkaker, gløgg, hvite kakemenn i følge med Den grumsete julebrusen, klementiner, brente mandler, hjemmelaget eggehakk og roastbiff som pålegg, juleskinke, risgrøt og riskrem, Kling og marsipan😄Også julekake med brunost Anonymkode: 7670c...c7f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. november 2020 #25 Del Skrevet 25. november 2020 Sylte med sennep, det spiser jeg bare i juletiden. Det samme gjelder gløgg og pepperkaker. Ellers spiser jeg mye mer enn ellers av klementiner, og jeg har masse forskjellig "helgepålegg" tilgjengelig til enhver tid (tenker da på f.eks roastbeef, sylte, lammerull, et par sildevarianter og spekemat). Dekker på ordentlig med godsakene til alle måltider, og ender selvfølgelig opp med å spise mer til hvert enkelt måltid enn jeg gjør til vanlig 😄 Kaker og godteri spiser jeg ikke mer av enn resten av året, har et ganske nøkternt inntak av det året rundt. Anonymkode: 83399...722 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. november 2020 #26 Del Skrevet 25. november 2020 Julesnop (marsipan i alle fasonger, med og uten sjokoladetrekk), og masse sjokolade. Konfekt, det har vi aldri ellers. Ellers er det sylte og julebrunost av pålegg, kanskje lammerull. Anonymkode: 80576...df0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ellasnella Skrevet 25. november 2020 #27 Del Skrevet 25. november 2020 Colletta julskum🤩 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sinsiew Skrevet 25. november 2020 #28 Del Skrevet 25. november 2020 Fenalår 😍 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2020 #29 Del Skrevet 26. november 2020 juleskum, konfekt, sylte, kokt oksetunge og sild. Vi lager også et grovt julebrød, med nøtter og kanel. Sild spiser vi jevnlig hele året, men til jul lager vi våre egne varianter. Anonymkode: 7eba2...dfc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cleangal Skrevet 26. november 2020 #30 Del Skrevet 26. november 2020 Frukt og nøtter. oi... nå følte jeg meg sunn her... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SPOCA Skrevet 26. november 2020 #31 Del Skrevet 26. november 2020 Julemarsipan og julekaker. Og medisterkaker (altså, ikke bare på julaften). Nam nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2020 #32 Del Skrevet 26. november 2020 Dadler, og tørkede fiken. Var kjempenedtur i fjor, da det var omtrent umulig å få fatt i fiken noe sted, plutselig. Anonymkode: 80576...df0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2020 #33 Del Skrevet 26. november 2020 Når er "juletidene"? Hvis du mener advent, dvs fra 1.-23. desember, så spiser jeg omtrent som ellers. Bare at det går noen klementiner, som jeg aldri spiser ellers, kanskje noen ferske iranske dadler, og en smak av småkaker etter at vi har bakt (stort sett i helgene). Liker også å bake en form for boller eller kringle/krans med safran i deigen i forbindelse med Lucia (ikke vanlige lussekatter, som jeg synes er kjedelig og mest for barn). Alt av julemat og -pålegg venter jeg med til lille julaften, evt noen dager før hvis vi feks har pyntet juletreet av praktiske hensyn før det, og julestemningen sprer seg i heimen. Anonymkode: 76f69...ff8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå