AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #1 Skrevet 24. november 2020 Tenker ikke julemiddag, men heller frokost/lunsj, snacks og lignende. Jeg kjøpte blant annet litt julepålegg (gilde sin linje) idag - er spent. Anonymkode: 62e59...ed3
Østkantgutt1913 Skrevet 24. november 2020 #2 Skrevet 24. november 2020 Juleskum, de er digge. Litt julemarsipan, men det er blitt grisedyrt de siste årene, de posene koster vel 70 kr minst . Hamar/Lillehammer julebrus er et must, beste julebrus 1
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #3 Skrevet 24. november 2020 Sild i alle varianter, det lager jeg aldri ellers. Julelefser med godt fyll - som rødløkssalat og sylte, eller sennep og gravet laks. Kakao med amaretto og krem Brente mandler Pepperkaker med blåmuggost. Anonymkode: 80175...717 1
Hatsumomo Skrevet 24. november 2020 #4 Skrevet 24. november 2020 Pepperkaker og kakemenn, spiser jo det aldri utenom denne årstiden egentlig. Julebrus. Diverse juleskinker, kanskje mer klementiner.
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #5 Skrevet 24. november 2020 Spiser litt mer marsipan, hjemmelagde julekaker, og selvsagt julemiddag Julebrus også. Ikke så mye totalt sett, men begrenser meg med vilje til kun desember, ekstra kos da ❤️ Anonymkode: efcb5...a4a
Thildamor Skrevet 24. november 2020 #6 Skrevet 24. november 2020 Myk pepperkake, hard pepperkake begge med blåmuggost. Juleskinke. Gräddost. Juleskum. Klementiner. Forskjellig type gløgg.
Brunhilde Skrevet 24. november 2020 #7 Skrevet 24. november 2020 Jeg er ikke helt der enda, med unntak av klementiner som jeg spiser hele tiden. Mellom lille julaften og første nyttårsdag koser jeg meg med julepålegg, småkaker og julegodter. Jeg blir nødt til å spise det en begrenset periode, for jeg er altfor glad i søtsaker. 3
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #8 Skrevet 24. november 2020 Spiser klementiner mye, julebrus, julesnop, konfekt og juleskum, noen typer julekaker som pepperkaker, krumkaker. Anonymkode: 6b8eb...992
Nuith Skrevet 24. november 2020 #9 Skrevet 24. november 2020 Småkaker spiser jeg omtrent bare i desember. Sylte med lefse er det jo sesong for nå, men det er noe jeg gjerne tar litt av ellers i året også. Årets eneste julebrus drikker jeg til julemiddagen. Ribbe spiser jeg også kun rundt juletider.
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #10 Skrevet 24. november 2020 AnonymBruker skrev (1 time siden): Sild i alle varianter, det lager jeg aldri ellers. Kan du skrive litt om hvordan du spiser sild? Jeg har ikke vokst opp med sild, så er ikke vant med det men fikk smake sennepssild på et koldtbord i fjor og det var faktisk ganske godt. Men hva spiser man sammen med silden? Har man det bare rett på brødskiva? Er det noe tilbehør til? Anonymkode: 69a6c...035
Brunhilde Skrevet 24. november 2020 #11 Skrevet 24. november 2020 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Kan du skrive litt om hvordan du spiser sild? Jeg har ikke vokst opp med sild, så er ikke vant med det men fikk smake sennepssild på et koldtbord i fjor og det var faktisk ganske godt. Men hva spiser man sammen med silden? Har man det bare rett på brødskiva? Er det noe tilbehør til? Anonymkode: 69a6c...035 Rugbrød med meierismør under silda, øl og snaps ved siden av 1
I'm just a girl Skrevet 24. november 2020 #12 Skrevet 24. november 2020 Frokost: Julebrød/croissanter til frokost med geitost eller Edamamer, kald ribbe, egg av div slag, rødbeter, sylteagurk og julesild. Ellers er det litt sjokkis her og der etter å ha hamstret smågodt som spises opp flere dager for tidlig.
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #14 Skrevet 24. november 2020 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Kan du skrive litt om hvordan du spiser sild? Jeg har ikke vokst opp med sild, så er ikke vant med det men fikk smake sennepssild på et koldtbord i fjor og det var faktisk ganske godt. Men hva spiser man sammen med silden? Har man det bare rett på brødskiva? Er det noe tilbehør til? Anonymkode: 69a6c...035 Rugbrød er best, men alt av brød er godt. Jeg serverer gjerne med skivet løk, hakket rødløk, karse, reddik med mer som tilbehør, inspirert av et skikkelig dansk sildebord. Samt hardkokte egg. Som variasjon til brød er julelefser godt. Anonymkode: 80175...717 1
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #15 Skrevet 24. november 2020 Fenalår ❤️. Spises sim snacks om kvelden, og våkner tørst om natta 🙂. Hjemmelaget roastbiff og skinkesteik til pålegg. Litt julekaker og marsipan. Anonymkode: 190df...d3c
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #16 Skrevet 24. november 2020 Klementiner, vin, øl, sjokolade, kaker Anonymkode: 952ed...650
AnonymBruker Skrevet 24. november 2020 #18 Skrevet 24. november 2020 lsklars skrev (1 time siden): Juleskum, de er digge. Litt julemarsipan, men det er blitt grisedyrt de siste årene, de posene koster vel 70 kr minst . Hamar/Lillehammer julebrus er et must, beste julebrus Synes prisene på slikt (til jul og påske) har blitt helt ekstrem. Anonymkode: bacd4...88b
Milky Skrevet 24. november 2020 #20 Skrevet 24. november 2020 Drikker for mye julebrus. Spiser også mye pinnekjøtt og medisterkaker. Marsipan, klementiner, sjokoladetrøfler,
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå