Gjest gjest1 Skrevet 27. juli 2005 #1 Del Skrevet 27. juli 2005 Skal ta med alle grytene vi har til hytta, og kjøpe nye hjemme. Wee! Men hvilke gryter er de beste? Non-stick er et must, og utseendet har mye å si. Har en stekepanne fra Eva, og er ikke imponert. Er derimot veldig fornøyd med grytene fra Høyang, men det finnes kanskje noen bedre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sommerfugl Skrevet 27. juli 2005 #2 Del Skrevet 27. juli 2005 (endret) Jeg er veldig fornøyd med Party-serien til Høyang-Polaris. Ellers er også Panny i samme merke gode. Sjekk her: www.hoyang-polaris.no Endret 27. juli 2005 av Sommerfugl Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 27. juli 2005 #3 Del Skrevet 27. juli 2005 Jeg synes Høyang Polaris er de aller beste. Den beste stekepannen derimot er faktisk Ikeas 365+ (og den vant forøvrig TV2 Hjelper Deg sin test). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 27. juli 2005 #4 Del Skrevet 27. juli 2005 Jeg er veldig fornøyd med Party-serien til Høyang-Polaris. Ellers er også Panny i samme merke gode. Sjekk her: www.hoyang-polaris.no ← Liker mine gryter fra Party-serien veldig godt, og ser de har fått titan-belegg nå Kanskje det blir dem igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest allium Skrevet 27. juli 2005 #5 Del Skrevet 27. juli 2005 Jeg liker Gastrolux sine gryter og panner: http://www.isenkram.no/dt_isenkram_hoved.asp?gid=1 Høyang Party har jeg bare dårlig erfaring med. Belegget løsner. Ellers har jeg diverse stålkjeler, der er ikke kvaliteten så veldig viktig, men jeg har en fra Eva Solo som er veldig bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Leola Skrevet 27. juli 2005 #6 Del Skrevet 27. juli 2005 Jeg har Party-gryter fra Høyang Polaris og de holder seg kjempefint. Kunne ikke tenkt meg andre gryter - det er de eneste grytene jeg synes er fine nok til å sette rett på bordet - i tillegg har jeg aldri hatt problemer med at mat setter seg fast i grytene slik jeg ofte opplever med gryter i stål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 27. juli 2005 #7 Del Skrevet 27. juli 2005 Jeg liker Gastrolux sine gryter og panner: http://www.isenkram.no/dt_isenkram_hoved.asp?gid=1 Høyang Party har jeg bare dårlig erfaring med. Belegget løsner. ← Har Gastrolux stekepanne, og den er god ja. Men ikke akkurat et syn for øyet.. Jeg er en tilhenger av å servere mat rett fra gryter, slik er party fra Høyang polaris fint Forøvrig har disse nå fått titan-belegg, før hadde de bare teflon. Takk for svar alle! Nå skal jeg se etter tilbud på Party-kjeler (det er det alltid har jeg inntrykk av..) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 27. juli 2005 #8 Del Skrevet 27. juli 2005 Vi fikk stekepannen til Jamie Oliver til bryllupet og har aldri vært mer fornøyd med noe kjøkkenredskap noen gang. Ønsker meg kjelene i samme serie også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 27. juli 2005 #9 Del Skrevet 27. juli 2005 Vi fikk stekepannen til Jamie Oliver til bryllupet og har aldri vært mer fornøyd med noe kjøkkenredskap noen gang. Ønsker meg kjelene i samme serie også. ← De var fine! Skal se etter slike også Har alltid trodd Tefal var et billigmerke av luguber kvalitet, sikkert fordi det selges på rimi o.l. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 27. juli 2005 #10 Del Skrevet 27. juli 2005 De var fine! Skal se etter slike også Har alltid trodd Tefal var et billigmerke av luguber kvalitet, sikkert fordi det selges på rimi o.l. ← Denne panna kostet 1000 kroner så billig var den ikke. Ville heller ikke kjøpt panne på Rimi, men dette blir vel noe annet ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesten Skrevet 28. juli 2005 #11 Del Skrevet 28. juli 2005 Jeg er veldig fornøyd med Party-serien til Høyang-Polaris. Ellers er også Panny i samme merke gode. Sjekk her: www.hoyang-polaris.no ← Jeg har også endel av de, men jeg har merket meg at jeg foretrekker å bruke de som har en langt skaft (f.eks stekepannen med høy kant). De med små ører er ikke så praktiske synes jeg da de fort blir varme. Men, det er en avveining. De med skaft er best å bruk på ovnen, de uten skaft er best egnet når de skal settes på bordet. Det er lurt å tenke igjennom hvordan en bruker grytene. Dersom man alltid legger over på skåler og fat så bør man iallefall velge gryter med lange skaft. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå